- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je najlakši način da si kupim 5000 golda?
https://worldoftanks.eu/payment/
da iškeširaš 20€
za 20e ima i bolji https://worldoftanks.eu/gifts/
dobijes 30dana premiuma 3500 golda i 100k credits
evo dvije bitke danas.
prvi slucaj svi izginu i ja moram spasavat stvar ali nisam uspio
drugi slucaj hrpetina seljaka i opet spasavaj stvar
edit: jbg, ne vidi se bas dobro, al nema zivaca i to radit, digli su mi nerve ajme...
Ma želim kupiti tier 6 premiuma pa mi ta opcija i ne paše.Ciljam na 3750 golda.
Jesu li buffali churchillaI jer mislim da nije uvijek imao 177mm front oklopa?
Cuj, za sada jako dobro napreduje sto se tice followersa i viewova i ubrzo bi mogao dobiti ponudu od twitcha za partnerstvo...
E onda bi moga biti i zivot...
Ma želim kupiti tier 6 premiuma pa mi ta opcija i ne paše.Ciljam na 3750 golda.
Jesu li buffali churchillaI jer mislim da nije uvijek imao 177mm front oklopa?
Churchill III nikad nije imao i nikad neće imati 176mm oklopa. To što piše su laži jer je ta debljina oklopa samo oko strojnice, ostatak je 80-100mm, a kupola je 88mm. Slabo je oklopljen spram KV-1, mada ma papiru izgleda odlično.
Cuj, za sada jako dobro napreduje sto se tice followersa i viewova i ubrzo bi mogao dobiti ponudu od twitcha za partnerstvo...
kako je krenuo (lik je u par dana izgrindao gotovo cijelu rusku medium liniju) bude on i najbolji streamer na twitchu...quickfingers je njubara za njega(cudi me kako nema vise viewera)
kako je krenuo (lik je u par dana izgrindao gotovo cijelu rusku medium liniju) bude on i najbolji streamer na twitchu...quickfingers je njubara za njega(cudi me kako nema vise viewera)
Pa mogao bi imat, al treba pomoć s tim jer se ne oglašava toliko naokolo kao QB... we need to spread the word! :D
zasto cesto puta tenkovi nestaju sa mape kad ih naciljas, ili s tenkom ili s artiljerijom, jednostavno nestanu, a budu u dometu, i onda se nakon 5,6 sekundi pojave cca 50ak metara negdje drugo??
To je bug u igri, loše napravljen program. Lik nam stoji u bazi na otvorenoj ravnici, ide ona crta koliko % baze nam je zauzeo a ne vidiš ga sve dok mu ne priđeš na ~ 100-200 metara.
Mislim, ajd kad se sakrije iza grmlja pa mu nestane onaj natpis sa nadimkom ali da bez veze ispred tebe na otvorenom potpuno nestane na par sekundi pa se pojavi 30-50 metara dalje...
pa moze li se to nekako rjesiti??
Za zajebanciju sigurno ima boljih, ali on je definitivno najbolji sto se tice gameplaya...
Evo jucer zapoceo T-44 prije koji sat ga je zavrsio, 1300avg xp...
Ma pustite stream, dajte mi kažite odakle mi dodatnih 300k u partiji? Jel to neki bug ili šta?
Ma pustite stream, dajte mi kažite odakle mi dodatnih 300k u partiji? Jel to neki bug ili šta?
molim vas pustite da živi u neznanju i ne odgovarajte na ovo
Kad modovi trolaju... :)
Je to je bug, i dobiva se 600k ako se u prvih dvije minute uspijes utopiti...
Isprobano
Bila obavijest da dijele creditse igračima sa najlošijim statistikama kako bu mogli kupiti bolje tenkove i malo je poboljsati
Je to je bug, i dobiva se 600k ako se u prvih dvije minute uspijes utopiti...
... na Himmelsdorfu
Odi na wot stranicu ili koju stranicu ispred 1000000 puta je ponovljeno.
čuo na QB streamu, Ectar radi u WG-u i rekao je
Ima li jos ko da igra indianca radi lea pt. Meni fali jos cca 70k... :/ Pa da bacimo neki platoon il nesto da ubrzamo grind...
mislite li da ce i za light tankove biti potrebno >1650 xpa negdje za dobit gold u ovih mjesec dana?
imate neke za koje mislite da ce bit najlakse zaradit?
po meni je tier v zanimljiv
uff... bilo je gadno danas ali sam se izvukao...
53 borbe, 99 unistenih tenkova, 56.6% win rate i 2022 WN7
a buduci da sam nabavio T20 koji jos nema top gun bit ce neugodno farmat buduci da ima najbolji top od Easy 8, koji je i onako bio njesra...