World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.126.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
malina22 kaže...

Primjetio sam u zadnje vrijeme da likovi u chat ispisu reloading in xx sec on A2...pa me zanima jesu li to samo frikovi pa kucaju u chat to ili ima neki mod, posto sam krenuo sa t69 i cini mi se kao dobar mod da saigraci znaju koliko da ne racunaju na mene. AKo neko zna ili ima mod nek stavi link. Hvala

Nema na cemu i odlican mod {#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/184767-enhanced-customizeable-radial-menu-87-v24/

15 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-manoeuvres-light-tanks-month/

light tanks event/marathon

Glavna nagrada: 15 godina premiuma

ja ću igrati tier 2/BT-2, obožavam taj tenk, za 3k golda

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 1:17 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo jedna od mene sa superperom...{#}Nije to tenk nikako za bacit,budemo vidli iduci patch sta ce biti s njim ali ako pojacaju brzinu i gun depresion a smanje oklop mozda ga cak i zadrzim...{#}

Malo losije partije od ove inace radim i meni super...{#}

http://wotreplays.com/site/296015#karelia-tomo53nja-t26e4_super_pershing

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 1:05 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

Najbolja partija po XP-u koju sam odigrao. Na kraju sam ostao protiv 2 T29 (oko 900 HP), Tiger P (200 HP) i artija. Uz mnogo sreće uspio sam ih sve srediti i onda sam krenio po artija i na kraju cappao bez da se ovaj pojavio. Skoro Kolobanov's {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 1:36 (crystal6).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
game789 kaže...

zasto cesto puta tenkovi nestaju sa mape kad ih naciljas, ili s tenkom ili s artiljerijom, jednostavno nestanu, a budu u dometu, i onda se nakon 5,6 sekundi pojave cca 50ak metara negdje drugo??

To je bug u igri, loše napravljen program. Lik nam stoji u bazi na otvorenoj ravnici, ide ona crta koliko % baze nam je zauzeo a ne vidiš ga sve dok mu ne priđeš na ~ 100-200 metara.

Mislim, ajd kad se sakrije iza grmlja pa mu nestane onaj natpis sa nadimkom ali da bez veze ispred tebe na otvorenom potpuno nestane na par sekundi pa se pojavi 30-50 metara dalje...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
World of Tanks

Hehe... Jutros oko 5 nas 7 vs 7 na Malinovki, lagano čekam iza stijene... Njihov uništeni dripac me vrijeđa po sistemu "noob", "you are just camping"... Međutim, kad su nam prišla njihova dvojica nadobudnih i kad sam ih sprašio ko kante, lik je prestao tipkati...

Inače, i nisam baš as u ovome, igram povremeno i ne da mi se trošiti novac na igru ali mi je baš sjelo kad sam tom papku zatvorio labrdu. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jucer, dvije borbe zaredom...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo mi je najbolja sa kv1-com

samo su letali na mene kao muhe :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

odličan first win s is-4 :D (3k xp-a s premium accountom možda nije nešto, ali zarada od skoro 70k kredita je :))

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Jucer, dvije borbe zaredom...

Meni je tako sa Indienom, uradim preko 4k direktne štete i još indirektne i opet izgubim. WR ukleto stoji na 48% iako je tenk odličan, ali T8 mediumi dosta ovise od tima.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra sa KV1s 2866 exp x1 i 4 658 dem

1 0 hvala 0
15 godina
Erceg kaže...

To si svojega namjerno roknuo? {#}

Ili se neki biser zaletio u tebe?

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Erceg kaže...

To si svojega namjerno roknuo? {#}

Ili se neki biser zaletio u tebe?

Vidiš koliko sam mu skinuo , lik se vraća u rikverc sa ong brda i  pokušavam da pobjegnem jer negleda u retrovizor :) , ostalo znaš!

14 godina

kakva je ruska med linija (T-34-85, T-44, T-54 itd)? 

Wtf just happend? Koji to event daje 300 000?!? 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 13:49 (quickr).
15 godina

T-34 sam igrao davno, al' kolko se sjećam nisam se nešto dugo mučio s njim, da se igrati.

T-34-85 je papirnata kuća na kotačima sa istim topom koji ćeš poslije koristiti na T-43, za tier 6 vrlo dobar, za sedmice baš i ne

T-43 - počinje se pojavljivati armor, doduše ne u značajnim količinama, bouncat ćeš tu i tamo po nešto, isti top ko i na tenku prije

T-44 (ammo rack na kotačima) pa nadalje*, "jacks of all trades, but aces in none" - overall dobri tenkovi koji nisu loši u ničemu, ali se po ničemu posebno ni ne ističu

*T-62A nisam vozio pa ne znam, al' pretpostavljam da je isto tak

30 killova u jednom danu cijeli mjesec daje 300k, po 766. put u ovoj temi

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 13:51 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
Izzy pogledaj malo moje postove s type59, na screenshotu ti pise kolika bi bila zarada i bez premiuma
16 godina
quickr kaže...

kakva je ruska med linija (T-34, T-44, itd)? 

Meni je T-34 bio odličan, T-34-85 također i T-43 isto je bio dobar, ali T-34-85 i T-43 sam igrao najviše dok su imali 100 mm D10T top. Kasnije kada su im maknuli taj top nisam više toliko igrao s njima. A T-44 mi nije legao, oklop mu se pokazao vrlo lošim, što mi je zapravo najviše smetalo. 

I sada dolazimo do T-54. E, on mi je odličan i zabavan! Mobilan, a otporan! Njegova najveća mana je gotovo nikakva depresija topa i u odnosu na druge tenkove svoga ranga ima slabije topove na raspolaganju. No, ne možeš imati sve, a i ti topovi nisu nikako loši, jedino što imaju nižu probojnost i rade manje štete u odnosu na topove drugih tenkova. 

Neki još spominju ranjivo spremište granata tzv. "ammo rack", no ja nisam to primjetio. Doduše vjerojatno zato što sam vrlo brzo stavio WAR. Ali zato na T-44 mi je tenk često odlazio u zrak zbog toga. Situacija se popravila kada sam bio stavio WAR, ali i onda su ga često oštećivali. Dakle, na T-44 obavezno ide WAR!

T-62A još nemam, pa ne mogu dati sud, ali on je u pravilu još mobilniji od T-54, puno bolje naoružan, ali mu je trup slabije oklopljen, dok je kupola jača nego na T-54. No ionako je kupola i na T-54 praktički neprobojna, osim u vrhove ako gađaš.

EDIT: Eh, spor sam. Dugo mi treba da napišem nešto na tabletu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 14:04 (Izzy).
14 godina
The Unforgiven kaže...

T-34 sam igrao davno, al' kolko se sjećam nisam se nešto dugo mučio s njim, da se igrati.

T-34-85 je papirnata kuća na kotačima sa istim topom koji ćeš poslije koristiti na T-43, za tier 6 vrlo dobar, za sedmice baš i ne

T-43 - počinje se pojavljivati armor, doduše ne u značajnim količinama, bouncat ćeš tu i tamo po nešto, isti top ko i na tenku prije

T-44 (ammo rack na kotačima) pa nadalje*, "jacks of all trades, but aces in none" - overall dobri tenkovi koji nisu loši u ničemu, ali se po ničemu posebno ni ne ističu

*T-62A nisam vozio pa ne znam, al' pretpostavljam da je isto tak

30 killova u jednom danu cijeli mjesec daje 300k, po 766. put u ovoj temi

zaboravio si na t54 koji je po mom misljenju najbolji medium tenk u igri =)

16 godina

Hoće reći da su sljedeća 2 tenka isto kao i T-44 - "ammo rack na kotačima". Meni na T-54 koliko se sjećam niti jedan put nije eksplodirao "ammo rack". I ne vjerujem da je i na T-62A "ammo rack" tako ranjiv, kao kod T-44.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 14:17 (Izzy).
14 godina

za sada najjači med mi je centurion 7/1, taj probija sve živo sprijeda. brutalan top ima....

počeo bih novu liniju ali neznam koju. recimo sa francuzima i kinezima uopće nisam igrao. jel oni šta valjaju? 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je i t44 bio odličan.. jako brz i pokretan, loš hull armor, ali precizan top sa prosječnom penetracijom za taj tier. 

t62-a je prebrutalan tenk.. top je čudo, super precizan, jako brzo puni, visok pen i jako malo se širi u vožnji.. meni osobno najdraži top u igri..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

A kako se oklop ponaša? Najviše me zanima prednji oklop trupa?

15 godina
Izzy kaže...

Hoće reći da su sljedeća 2 tenka isto kao i T-44 - "ammo rack na kotačima". Meni na T-54 koliko se sjećam niti jedan put nije eksplodirao "ammo rack". I ne vjerujem da je i na T-62A "ammo rack" tako ranjiv, kao kod T-44.

ne, t-44 je ammo rack na kotačima, tak sam i napisao

16 godina

Znači nisi htio reći da su T-54 i T-62A također ammo rackovi na kotačima? Jer ja sam to tako shvatio.

15 godina
World of Tanks

Ako je netko zeljan dobrog gameplay -> EmbryonicJourney

Trenutno traje 30satni stream maraton, do danas 23:00

Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

A kako se oklop ponaša? Najviše me zanima prednji oklop trupa?

niš posebno, slabije od t54, ali meni svejedno nije bitan.. kupola je zato puno bolja, gotovo neprobojna.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra popodnevna partija sa IS-om u borbi sa tier VII,VIII,IX oko 3200dmg

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 16:44 (YoYo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
quickr kaže...

za sada najjači med mi je centurion 7/1, taj probija sve živo sprijeda. brutalan top ima....

počeo bih novu liniju ali neznam koju. recimo sa francuzima i kinezima uopće nisam igrao. jel oni šta valjaju? 

Da jedino mu top valja....zato puni ko arty, prespor za med tenk a da ne pričam da svaka granata u hull down je ammo rack...meni je on bio najgori ali zato je 10-a zakon.

Frka85
14 godina
World of Tanks

nakon lošeg početnog utiska i nezainteresiranosti Jagdpanzer 4 me jako iznenadio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je najlakši način da si kupim 5000 golda?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice