World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.127.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks

evo KV-1 bitka

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 12:53 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
began kaže...

Kupih m103 i ispucah 25k free exp za top da bude manje bolan grind.

Kupio ga i ja neki dan...

Ja nisam mogao preskakat stock gun, i mogu reci da nije bilo tako nesto predugo i prebolno (s ovim premiumom).

Al ti jos mogu reci da si si uskratio jedan PREDIVAN osjecaj kad odigras prvih par partija s 120 gunom iza onog smeca! ;)

Ne znam sad jel to samo prolazno odusevljenje zbog 120 guna, al mi se tenk cini skroz ok. Poprilicno je bouncy s prednje strane (vise od ocekivanja).

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:10 (mrki98).
16 godina
Anti-fa kaže...
stručnjak kaže...
Shamrock kaže...

Evo jedan dobar članak o artiljeriji u WW2:

http://ftr-wot.blogspot.com/2013/05/artillery-in-real-life.html

Ovo dolje na slici je Ferdinand nakon susreta sa 203mm artiljerijskom granatom... {#}

Ja shvaćam da su ljudi frustrirani kada ih arty pukne i odnese cijeli tenk a ti tek počeo igrati....ali arty je NUŽNA....francuzi su na početku WW 2 imali jače tenkove od njemaca (da to je bio B1) ali zbog glupe taktike i ARTY izgubili su gotovo sve...da ne govorim koliko je arty bila moćna i koliko je tenkova uništila u Africi...imam sve arty ali sam za to da se u svakoj igri nađe bar 2 arty u bitkama lvl10...

Frustrirajuće je to da kad netko pokušava dobiti bitku , namješta se,ismišlja toplu vodu kako počistit tenkove koji su ispred njega tj kako ih nadigrati,pogodi ga noob sa arty koji sa jednom rukom jede kokice sa drugom klikće po mišu te usput pije kavu i čita novine po meni jednostavno nije fer.

Igrao sam i ja arty nekad te znam da nije samo random klikćanje po mišu ali naspram što treba sa tenkom radit da biš nešto napravio tako izgleda.

Sa arty možeš bez nišanjenja slučajno pogodit te oneshootat neki tenk,e kad bih ja tako mogao sa mojim medijumom di bi mi bio kraj.

Već sam to rekao i reći ću opet meni arty u ovoj igri netreba i mislim da nisam jedini,napravite si peticiju pa neka vam naprave server samo za arty pa se napucavajte do mile volje a nas druge ostavite da na miru igramo.

HA hahahah pa za igrati arty trebaš imati itekako dobar skill osim ako igraš samo da igraš....treba se znati postaviti, pomicati, naciljati itd ili samo pucaš pa ako pogodiš...lako je pogoditi tenk nasred livade i koji stoji, ali ako će mo govoriti o pravom igraču arty-a za to treba vježbe i iskustva.

Frka85
15 godina
mrki98 kaže...

Kupio ga i ja neki dan...

Ja nisam mogao preskakat stock gun, i mogu reci da nije bilo tako nesto predugo i prebolno (s ovim premiumom).

Al ti jos mogu reci da si si uskratio jedan PREDIVAN osjecaj kad odigras prvih par partija s 122 gunom iza onog smeca! ;)

Ne znam sad jel to samo prolazno odusevljenje zbog 122 guna, al mi se tenk cini skroz ok. Poprilicno je bouncy s prednje strane (vise od ocekivanja).

120, molit ću lijepo. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 13:04 (mystik).
16 godina
Stolnik kaže...

13. Tier X tenk danas stigao u garazu {#}

Ja ih imam 19 i još neke istražene ali nemam para{#}.

Frka85
13 godina
neaktivan
mystik kaže...
mrki98 kaže...

120, molit ću lijepo. {#}

pardon - evo ispravio...

bit ce da me se toliko dojmio (da ponovim jos jednom, nakon onog smeca) da sam mu malo dodao{#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

zasto cesto puta tenkovi nestaju sa mape kad ih naciljas, ili s tenkom ili s artiljerijom, jednostavno nestanu, a budu u dometu, i onda se nakon 5,6 sekundi pojave cca 50ak metara negdje drugo??

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas se primio posla

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

zasto cesto puta tenkovi nestaju sa mape kad ih naciljas, ili s tenkom ili s artiljerijom, jednostavno nestanu, a budu u dometu, i onda se nakon 5,6 sekundi pojave cca 50ak metara negdje drugo??

da skratimo, prouči ovo: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
Obi Wan kaže...

kazem, da mi prijatelj nije sve objasnio u detalje bilo bi jako tesko. evo jucer sam i sam uspio okrenuti par partija u svoju korist ali to je vecinom kad su oba tima losa. napravim 5 killova i hrpetinu dmg (ide negdi oko 1.5k pa sve do 2.5k) pa se vidi razlika.

Nepisano pravilo WoT-a: 80% partija su oba tima sranye i 30% igrača u timu ne zna razlikovati prednji od stražnjeg dijela tenka. E sad, ako imaš sreće, dospiješ u onaj tim koji je malo manje sranye i možda možeš nešto napravit da okreneš partiju u svoju korist kak veliš.

Al' većini tih debila nebi povjeril TV daljinski na čuvanje, a kamoli da te supportaju u takvoj igri.*

*mislim da je ovo dio Jinglesovog ranta u nekom od njegovih videa{#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 16:05 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš me zanima kakvi će biti novi njemački heaviji.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije ništa posebno ali pošto sam još uvijek noob, ipak se ponosim ovom igrom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kakva je ovo matematika.. e da mi je bia premium {#}

edit* nema veze niste skuzili, nisam ovo slika radi glupe partije vec radi bugu.. {#} 

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:53 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo detaljnije o 8.8

12 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Malo detaljnije o 8.8

kako sam cuo posade ce konacno pricat svojim jezikom ??

play2much
17 godina
Y2K2 kaže...

Malo detaljnije o 8.8

Odličan patch, najviše me zanima Serene coast mapa koja sad izgleda odlično, te naravno rebalans starih mapa {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Primjetio sam u zadnje vrijeme da likovi u chat ispisu reloading in xx sec on A2...pa me zanima jesu li to samo frikovi pa kucaju u chat to ili ima neki mod, posto sam krenuo sa t69 i cini mi se kao dobar mod da saigraci znaju koliko da ne racunaju na mene. AKo neko zna ili ima mod nek stavi link. Hvala

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
fanaticni gejmer kaže...

kako sam cuo posade ce konacno pricat svojim jezikom ??

Baš me zanima koliko puta ću izgorit prije nego što naučim "we are on fire" i "grab the fire extinguisher" na svim tim jezicima. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 18:27 (harrothar).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nadam se da Britanci budu imali britanski naglasak,ili još bolje,cockney naglasak.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:06 (gamer_101).

0 4 hvala 0
15 godina
ne, već 5 postova niko nije to objavio
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
moderator
fanaticni gejmer kaže...

kakva je ovo matematika.. e da mi je bia premium {#}

edit* nema veze niste skuzili, nisam ovo slika radi glupe partije vec radi bugu.. {#} 

Takav slučaj sam imao i ja prije dvije noći, taman kad mi je premium istekao. Neki bug u računanju, vjerovatno je dodao +50% premium iznosa na čitavu zaradu (+300k) a ne samo na bitku.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@fanaticni gejmer

vidiš, nisam uopće skužio kada sam prvi put pogledao ss.. trebao si odmah napomenuti o čemu se radi {#}

@Unimatrix

slažem se.. jako me zanima kako će stare mape izgledati..

sve u svemu kao i obično dobar posao odrađuju dečki.. tek se kreneš privikavati na zadnji update, već imaš najave da dolazi hrpa novih stvari {#}

izgleda da ću biti primoren opet kupiti i t54.. jako će mi to teško pasti .. NOT {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi,ima li tko Su-100y, znan da je odlican ali zanima me prvenstveno zarada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima ga DamageHigh. Pitaj njega.

13 godina
protjeran
World of Tanks

Sa Su-100y dobiješ oko 20000 ako nenapraviš gotovo ništa i izgubite (ja uglavnom ne napravim ništa jer igram sa njim kao sa light tankom {#})

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

To sa Premiumom?

16 godina
nine kaže...

@fanaticni gejmer

vidiš, nisam uopće skužio kada sam prvi put pogledao ss.. trebao si odmah napomenuti o čemu se radi {#}

@Unimatrix

slažem se.. jako me zanima kako će stare mape izgledati..

sve u svemu kao i obično dobar posao odrađuju dečki.. tek se kreneš privikavati na zadnji update, već imaš najave da dolazi hrpa novih stvari {#}

izgleda da ću biti primoren opet kupiti i t54.. jako će mi to teško pasti .. NOT {#}

A ja se baš ovih dana zabavljam s njim. Evo baš jedna danas odigrana. Nije nešto ekstra, ali sam se zabavio, no na žalost tim je zakazao.

Također, evo još jedna sa SP-om gdje su nas dobro nadigrali, a ovi likovi u mom timu sa 0 štete...        

...nemam riječi.

I, danas sam kupio Tigra 2 i odmah sam mu stavio najjači motor, radio i onaj 2. po redu top. I baš mi se sviđa! Otporan je i bez one kupole, a što će tek biti kada ga skroz unaprijedim!

13 godina
protjeran
Izzy kaže...

To sa Premiumom?

Da

16 godina

Primjetio sam to da dosta ljudi govori zaradu ostvarenu sa premiumom, ali većinu drugih ljudi zanima zarada premium tenka bez premium korisničkog računa. Počnite govoriti zaradu bez premiuma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice