Evo danasnji ucinak, vecinom na t49, par igara na E8 i IS
sve u svemu prezadovoljan sam, a moglo je i bolje...
(prvi stupac je overal, drugi za danas, treci za jucer a cetvrti zadnjih 7 dana)
naravno, nastavak slijedi, ovo je tek bila prva tura
(prvi stupac je overal, drugi za danas, treci za jucer a cetvrti zadnjih 7 dana)
dobar si za newba nisi možda igrao i prije?
dobar si za newba nisi možda igrao i prije?
ne. prijatelj me dugo vremena nagovarao i onda sam zaigrao... nesto vise od misec dana igram
sto se tice kvalitete mojih borbi to mogu zahvalit prijatelju (opet) koji mi je sve mape objasnio inace ne bi bilo ovako bajno.
nisam nesto opcinjen statsima ali eto zadao sam si da dodem barem do 1.2k WN7 da pise da sam dobar igrac.
t49?To je onaj mali TD kojeg ja sa Panzer IV derp editionom one shotam svaki dan.
No offense.
yep to je taj, samo sto se triba dobro sakrit :D. i ja se sa pz IV rugam :)
inace jako mi fali 6th sense pa kad to dobijem (sad je na 63%) bit ce mi jos lakse.
nekad se i meni desi, ali najgore je to sta su ljudi iza mene pa ja ih sve spotam a oni nista... ako nista drugo bar spotting dmg :D
nekad se i meni desi, ali najgore je to sta su ljudi iza mene pa ja ih sve spotam a oni nista... ako nista drugo bar spotting dmg :D
To je glavna mana u mom načinu igranja i događa mi se sa svim tenkovima osim sa onima kojima je top speed manji od 40kmh.Tako da ne brinite.Barem znam da mi je to mana i svjesno se borim protiv nje,ali se dogodi.
Jedva čekam da izmjene SP-a. Dosadio mi je lagano, a oklop je koristan jedino na većoj udaljenosti i protiv ljudi koji ne znaju slabe točke. A na toj većoj udaljenosti pak, oklop je korisniji, ali top je tada lošiji, a i inače nije nešto.
Tako da je moj dojam da oklop nije više toliko koristan, a i kada ga oslabe mislim da to neće biti ništa strašno, a mogao bi dobiti nešto veću probojnost i nadam se preciznost topa i jači motor.
Baš me zanima što će mu napraviti!
Ima netko da je vozio SU101?Kakvi su topovi za njegov tier? Jeli slican kao SU100M1?
Ima netko da je vozio SU101?Kakvi su topovi za njegov tier? Jeli slican kao SU100M1?
Ne znam jesu li što mijenjali na SU-101 ali ja sam ga igrao prije dosta vremena i moram priznati da me taj tenk S A T R A O.
Evo jedan dobar članak o artiljeriji u WW2:
http://ftr-wot.blogspot.com/2013/05/artillery-in-real-life.html
Ovo dolje na slici je Ferdinand nakon susreta sa 203mm artiljerijskom granatom...
Ja shvaćam da su ljudi frustrirani kada ih arty pukne i odnese cijeli tenk a ti tek počeo igrati....ali arty je NUŽNA....francuzi su na početku WW 2 imali jače tenkove od njemaca (da to je bio B1) ali zbog glupe taktike i ARTY izgubili su gotovo sve...da ne govorim koliko je arty bila moćna i koliko je tenkova uništila u Africi...imam sve arty ali sam za to da se u svakoj igri nađe bar 2 arty u bitkama lvl10...
Frustrirajuće je to da kad netko pokušava dobiti bitku , namješta se,ismišlja toplu vodu kako počistit tenkove koji su ispred njega tj kako ih nadigrati,pogodi ga noob sa arty koji sa jednom rukom jede kokice sa drugom klikće po mišu te usput pije kavu i čita novine po meni jednostavno nije fer.
Igrao sam i ja arty nekad te znam da nije samo random klikćanje po mišu ali naspram što treba sa tenkom radit da biš nešto napravio tako izgleda.
Sa arty možeš bez nišanjenja slučajno pogodit te oneshootat neki tenk,e kad bih ja tako mogao sa mojim medijumom di bi mi bio kraj.
Već sam to rekao i reći ću opet meni arty u ovoj igri netreba i mislim da nisam jedini,napravite si peticiju pa neka vam naprave server samo za arty pa se napucavajte do mile volje a nas druge ostavite da na miru igramo.
Napokon kupio JgPz E-100. Jako mi se sviđa mada su timovi užasni.
Ala sa kakvim idiotom sam sada igrao.
Mapa je bila Abbey i ja i jedan lik smo otišli na putić kraj one vode koja se proteže preko cijele mape.
Tamo vidimo lika koji je na nizbrdici zapeo i nekog TD-a na ravnici. K3nzo, ako nekoga zanima. Mislim si dobro i krenem ravno i taj imbecil se zaleti u mene i ja padnem i onda sruši ovog šta je išao zamnom.
Popyzdim, normalno, ali onda signalizira neprijateljima da smo tu i tako lijepo mi umremo.
O majčice mu se naj€bem kako me je nasekirao. Takvim idiotima treba dati perma ban piΖda li im materina.
I da pitam. Što je bolje za Matildu, penetration ili damage? Sada imam penetration, X-B.
Igrao s njim, nije mi se svidio, više sam s njim izgubio ćivaca nego s ostalima. Što se tiče stats na papiru, brutalan, ama baš brutalan, još ako je u dobrim rukama je epski. Ali ako neznaš igrat s takvim TD-ovima onda nemoj ni gledat ga.
U usporedbi sa 100M1, ni blizu. Ja osobno u 100M1 mogu napravit profit kako god okreneš jer dobiješ 100mm LB-1 td verziju, koji ima odličan ROF i accuracy.
Razlog zašto sam ga prodao i odustao od grinda dalje je što je gun traverse jaaaaaako malen i još nema apsolutno ikakav gun depression. Zaboravi ciljat dolje, to je tenk za ravnice ili ako se nalazi na kosini onda je upotrebljiv ali gun depression.....šta je to, nešt za jest? :D
U rukama dobrog vozača može biti pravi killing machine, ali ako ti ne leži igranje takvim stilom onda nemoj ga uopće gledat.
Sve u svemu odličan na papiru, dobar u igri, ali meni je bljak. Šteta što su mu maknuli onaj 122 M62 sa IS-8/ST-1/IS-4 na prvom test serveru. Bio je brutalan s tim topom i onda su skužili da je OP s tim pa mu maknuli.
EDIT: BTW SU100M1 full upgrade-an je retardirano odličan, precizan top, dobar ROF, malo sporiji od jagdpanther sa 88-icom, ali zato ima 120mm UFP (upper front plate) koji je pod jako niskim kutom i dinga sve na njemu ako ga dobro nakosiš i mrdaš okolo. 252 creditsa po komadu municije i možeš zaradit uvijek ako napraviš cca. 1.5k dmg. Brutalan tenk, topla preporuka za moneymaker i zabavu :D
Bravo lave samo naprid. Za pocetak si sigurno bolji od ova 4 jadnika koji su ti dali TD.
slažem se zaja.. za 2k partija je odlična statistika ima ih puno tu sa višestruko partija pa nemaju takve statse.
što se tiče druge linije ruskih TD-ova, koliko god su fora, toliko su i iritantni..
brzina im je ogromna prednost.. jednostavno priceless kada se medium zaleti na tebe sa idejom da te okruži t7 i 8 bi bili odlični da imaju malko bolji gun depression, ovako su mi bili blago iritantni, bez obzira na to što su u biti OK. najgore je u close combatu kada nemreš u hull/lower plate gađati kada je blizu, a npr. kupola dinga..
jednom prilikom sam sa su101 oko u oko skinuo t34.. na westfieldu je krenuo niz brdo na mene i mislim da mu je prvi šus uništio motor.. dalje sam se vrtio oko njega kao sa mediumom
t9 je isto jako dobar, ali malo iritira nedostatak armora.
U subotu, 17.8.'13. u 15:00h održava se 10. Hrvatski 7na7 Degman kup.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se double elimination.
Nagrade:
1. 6,000 x7 WoT gold
2. 4,000 x7 WoT gold
3. 2,600 x7 WoT gold
4. 1,680 x7 WoT gold
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/227176/7on7-M-95-Degman-kup-10-/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup10/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup10/leagueinfo/
Jucer cjeli hebeni dan igram i nemogu osvojit 1 dan premiuma. Uvjeren sam da sam osvojio i vise od 50k exp jer prije par dana sam igra nesto malo partija i osvojio dan premiuma, nesto tu ne stima..
lol sto ste opsjednuti tim danom premiuma
Bravo lave samo naprid. Za pocetak si sigurno bolji od ova 4 jadnika koji su ti dali TD.
hvala na podrsci, a sto se tice td-ova... ma ne tangira ti to mene uopce. glavno da se ja zabavljam. a jucer sam imao odlican dan pa kazem da podijelim na forum. imam jedan ss sa kv-1, dobio sam nekakvu medalju za 8 killova u partiji, nisam ni isao za tim, kaze frend da se to tesko dobija. stavit cu je kad dodem kuci...
slažem se zaja.. za 2k partija je odlična statistika ima ih puno tu sa višestruko partija pa nemaju takve statse.
kazem, da mi prijatelj nije sve objasnio u detalje bilo bi jako tesko. evo jucer sam i sam uspio okrenuti par partija u svoju korist ali to je vecinom kad su oba tima losa. napravim 5 killova i hrpetinu dmg (ide negdi oko 1.5k pa sve do 2.5k) pa se vidi razlika.
lol sto ste opsjednuti tim danom premiuma
jbg hocu "mukte"
od danas zapisujem sve
Jucer cjeli hebeni dan igram i nemogu osvojit 1 dan premiuma. Uvjeren sam da sam osvojio i vise od 50k exp jer prije par dana sam igra nesto malo partija i osvojio dan premiuma, nesto tu ne stima..
Nisam siguran, ali provjeri na stranici wota, jel piše da samo 1 možeš osvojiti jedan dan premium. Provjeri još jednom.
Možeš svaki dan, čitav mjesec. Ja sam vec 5 dana mukte
Zapisuj, da ti se ne dogodi da si na 49 999 i ne dobiješ premium.