World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.408
|
čitano: 9.136.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...
dreadmoore kaže...
Neigram sa arty a koliko sam primjetio nema ih puno ni max sto sam ja vidio 3 ih bude.A iskreno to mi je najgluplji tenk
stoji negdje na kraju mape i jos te oneshoota meni je to osobno velika glupost

Arty su uništili totalno, za što opće nije bilo potrebe. Samo ima previše plačip*čki po forumu, pa eto, oni će nešto balansirati.

Kako nikome nije problem j*beni Foch 155 sa 3 shella, svaki po 900-1000 damagea? Znači Mausa nema za 13 sekundi više na mapi od samo jednog tenka. Eventualno ima šanse preživjet ako budu manji damage rollovi, al opet ostane na 300-500 HPa. I za 45-50 sekundi opet tako? Plus ima neprobojan front armor. Plus ima brzinu i okretnost ko pola mediuma? To je u redu? 

Ili britanski TD koji može oneshotat većinu tenkova do tier9 uz malo sreće? 

Ili bilo koji tier X TD, svi imaju ponešto armora, rade 850+ damage(izuzev 263, al puca rafalno) nisu problem? 

Smeta ti foch sto te uvatio u clip a ti nemas mozga za pobjec- 3 sec aim time,45 sec reload,nema turret i oko 3 sec da ubaci novu granatu i brzi od med lol. 183 ima aim time ko is7 i svi ga buse i nikad nisi siguran oce rolat pun dmg,cista lutrija. Foch nije win button tenk,prilicno je zajeban radi reload. Nabavi tenk,odigraj s njime 100 partija pa onda kenjaj.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 12:15 (Zaja).
17 godina
Zaja kaže...

Smeta ti foch sto te uvatio u clip a ti nemas mozga za pobjec- 3 sec aim time,45 sec reload,nema turret i oko 3 sec da ubaci novu granatu i brzi od med lol. 183 ima aim time ko is7 i svi ga buse i nikad nisi siguran oce rolat pun dmg,cista lutrija. Foch nije win button tenk,prilicno je zajeban radi reload. Nabavi tenk,odigraj s njime 100 partija pa onda kenjaj.

to je to Zaja!

nikad ne znaš jel ima 1 shell, 2 ili sva 3...kao što si rekao .. čista sreća i lutrija

12 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

to je to Zaja!

nikad ne znaš jel ima 1 shell, 2 ili sva 3...kao što si rekao .. čista sreća i lutrija

Ja inace pratim,kad je foch u blizini kad izpuca izadjem nasutam ga dok prepunjava i zdravo.

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

to je to Zaja!

Nije problem u jednom,dva,tri td u partiji. Problem pocinje sa pet,sest komada na obe strane. Zato je gust sada sa GWE{#}

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako obozavam kad mi neko sere da je foch155 OP, odma mu hebem sve po spisku.

Reload - 45 sek - 3 shella

Reload izmedu shella - 5 sekundi

Aim time - 3 sekunde

znaci kada vidim metu trebam 3 sekunde za aim - puknem - 5 sek cekam reload - puknem - 5 sek cekam reload - puknem = 15 sekundi prode odkada sam spotan 

u tih 15 sek t110e5 pukne 2 puta u mene, e100 me izmrcvari s 700dmga, 268 me pojede znate svi dobro koliko ljudi koriste gold ammo u tieru 10

ali nije to to, FRONTAL ARMOR FOCH 155 = 180 isto kao i foch tier 9 tako da nemojte pricat gluposti kako ima dobar armor kada me batchat busi s goldom s prijeda

a da i ne pricam da je ovo TD i da nema turret i da te trakaju 2 puta za redom i jebu s leda

I netko je rekao kako foch155 jednim klipom rokne mausa ?!?! NEMA TEORETSKE SANSE niti na papiru niti prakticki jer prosjecni dmg koji radi foch155 je 850 i nema sanse da 3 puta za redom maznes 1000 dmga!

A sada jos i da kazem da sam koliko puta detrakao loraine 40t s 0 dmga , e75 s boka 0 dmga ili razne gluposti kao bounce s vece udaljenosti i onda cekam 45 sec rld i bjezim kud me noge nose

2 6 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Jesam rekao da je win button? Nisam, pogotovo ako ga vozi debil. 

I s obzirom da ti kažeš da nemam mozga sakriti se, onda meni ne preostaje ništa drugo nego da prihvatim to. Jer meni stvarno nije jasno kud se možeš skloniti za 5-6 sekundi koliko mu treba da uvali sljedeću granatu. Jedino da si nabavim neki teleporter.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

nadam se da će ovo biti dosta za neki gold u TD takmičenju {#}

što mislite ?

da nije bilo niš koristi arty još medalja bi palo, ovako 20/ 20 i 12 killova

krenulo me :-) krenulo me :-)
sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 12:57 (scaramush).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
scaramush kaže...

što mislite ?

Koliki je base exp

15 godina
Jughead kaže...

Aim time - 3 sekunde

znaci kada vidim metu trebam 3 sekunde za aim - puknem - 5 sek cekam reload - puknem - 5 sek cekam reload - puknem = 15 sekundi prode odkada sam spotan 

u tih 15 sek t110e5 pukne 2 puta u mene, e100 me izmrcvari s 700dmga, 268 me pojede znate svi dobro koliko ljudi koriste gold ammo u tieru 10

ali nije to to, FRONTAL ARMOR FOCH 155 = 180 isto kao i foch tier 9 tako da nemojte pricat gluposti kako ima dobar armor kada me batchat busi s goldom s prijeda

a da i ne pricam da je ovo TD i da nema turret i da te trakaju 2 puta za redom i jebu s leda

I netko je rekao kako foch155 jednim klipom rokne mausa ?!?! NEMA TEORETSKE SANSE niti na papiru niti prakticki jer prosjecni dmg koji radi foch155 je 850 i nema sanse da 3 puta za redom maznes 1000 dmga!

A sada jos i da kazem da sam koliko puta detrakao loraine 40t s 0 dmga , e75 s boka 0 dmga ili razne gluposti kao bounce s vece udaljenosti i onda cekam 45 sec rld i bjezim kud me noge nose

Mislim da bi ti trebao u osnovnu prvo. 

Pukneš -5sec rel- pukneš- 5sec rel- pukneš = 10 sec. Za to vrijeme ti si pojeo bilo šta što si tu spomenuo(eventualno ne e100).  Ako stojiš na 200 metara u grmlju, neće ti spotati.

Isto tako svi ovi tenkovi imaju aim time. Pa dok naciljaju ono malo čudo na krovu, ti si već opalio sljedeću. Jer za tvoju informaciju, tih 180 je zakošeno, i efektivno preko 250. E100 te može zaboraviti probiti na većoj udaljenosti od 100 metara sa  običnim shellom.

Vau, nema turret, a tenk okretniji nego E4 sa turretom. + niži profil.

I sada si u ovo upleo i podršku tima. A ti nemaš tim iza sebe? Samo protivnik ima?

Drugi tenkovi ne rade 0 damagea ili samo detrack? To samo Foch može?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro ako ćemo o tome koji je tenk op ja mislim da su to svi autoloaderi  

ali nisam plakao kad su ih uveli u igru nego sam ih i sam počeo igrat :)

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako se ne varam bazni exp je oko 1680 {#}

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Koliki je base exp

1687

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
dreadmoore kaže...
Neigram sa arty a koliko sam primjetio nema ih puno ni max sto sam ja vidio 3 ih bude.A iskreno to mi je najgluplji tenk
stoji negdje na kraju mape i jos te oneshoota meni je to osobno velika glupost

Kada će ljudi shvatiti jednu stvar....u WW 2 arty je igrala ogromnu ulogu i to protiv tenkova... Pa što bi ti da arty pukne tenk u kupolu i odnese mu 300 hp-a? Sada igrati wot je besmisleno...tenk ukopaju i čekaju  15 min ako treba...arty nije trebalo dirati nego samo postaviti limit na max 3...Danas arty može pogoditi tenk na 40 km i i gle čuda on je OUT sa samo jednom granatom...lol

Frka85
17 godina
neaktivan
mystik kaže...
Jughead kaže...

Aim time - 3 sekunde

Mislim da bi ti trebao u osnovnu prvo. 

Pukneš -5sec rel- pukneš- 5sec rel- pukneš = 10 sec. Za to vrijeme ti si pojeo bilo šta što si tu spomenuo(eventualno ne e100).  Ako stojiš na 200 metara u grmlju, neće ti spotati.

Isto tako svi ovi tenkovi imaju aim time. Pa dok naciljaju ono malo čudo na krovu, ti si već opalio sljedeću. Jer za tvoju informaciju, tih 180 je zakošeno, i efektivno preko 250. E100 te može zaboraviti probiti na većoj udaljenosti od 100 metara sa  običnim shellom.

Vau, nema turret, a tenk okretniji nego E4 sa turretom. + niži profil.

I sada si u ovo upleo i podršku tima. A ti nemaš tim iza sebe? Samo protivnik ima?

Drugi tenkovi ne rade 0 damagea ili samo detrack? To samo Foch može?

Efektivno 250 je nula za mene u tiru 10. E100 koji puca obicni AP je debil kad vidi focha. Okretniji od E4 a ovaj ima turret.

Vulgar Display Of Power
17 godina
World of Tanks

Ne znam sta ste se svi uhvatili Focha i Focha 155 i ovdje i na forumima. 155 nemam, nadam se da ce da stigne u narednih 7 dana ako budem imao vremena ali trenutno se zabavljam sa Fochom (tier IX) i koliko je zabavan i mocan toliko i nije kao i svaki drugi tenk.

Top mu je odlican, precizan, brzo puni (8 sec), dmg nije los (prosjecno 400), jeste brz je pravo i okrece se kao neki mediumi i ima prednji oklop od 180 mm (efektivno 280). I sve to na papiru izgleda sjajno, pravi OP tenk ali nije to tako u igri.

Prvo svaka druga granata ti unisti top tako da ga i popravis i opet ti ga uniste i odmah mozes batalit preciznost. Onda veoma cesto (citaj svaka druga partija) ti ode loader i isto kao sa topom izlijecis cojka i sljedeca granata on opet rikne i batalis i onih 8 sekundi reloada. I jos kad ne otkidas po 700 dmga vec samo 400, a sheban ti i top i loader vise nije tako bajan , je li ???

Brzina je dobra dok te netko ne pogodi u gusjenice, a vjerujte ima povelike gusjenice. I popijes ti granatu od mediuma u gusjenice i u vecini slucajeva bi ih popravio ali  vec si iskoristio repair da popravis top kojeg je unistila prva granata koju si popio. I da nisi iskoristio i popravis ih, sansa da ce ti netko raznijet gusjenice u narednih 10 sec je jedno 75%. I ode sva tvoja mobilnost i okretnost  kad stojis tako detrackan, a mediumi kruze oko tebe kao komarci...

I onda skontas najbolje je igrati kao klasican TD, kempat cu nekih 200 metara iza prve linije, iskoristit odlican reload i preciznost ali i u tom slucaju u pola partija budes spotan. Nema veze imam efektivno 280 mm oklopa, boli me briga dok nije JagdE100, 268 i druge tier X nemani ispred mene. Kad ono bum, granata od Tigra II (gold) te probusi u tu tvoju cijenjenu plocu, a da ne pricam o IS8, E75 i ostalim devetkama.
A ni one kupolice vise nisu tako teske za ofulat kako je preciznost povecana....

Tenk je dobar kao i svaki tenk u rukama dobrog igraca KOJI IMA PODRSKU PLATUNA ILI TIMA. Kad igras sa njim solo u randomu nije nista bolji od objecta 704, Jagdtigra, T30 i ostalih TD u svojoj klasi.
Sa 155 sam igrao dosta na testu i koliko sam primjetio dosta puta mu granate odu u 3 pm, prave 0 dmg na mjestima gdje bilo koja druga prolazi i pravi havariju tako da je taj klip precijenjen, a tko nije igrao sa francuskim autoloaderima nema pojma kako je kad cekas 48 sekundi reload.... 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
stručnjak kaže...

Danas arty može pogoditi tenk na 40 km i i gle čuda on je OUT sa samo jednom granatom...lol

Može, ali onaj koji je parkiran na otpadu i nije se pomjerio od WW2 i čeka da pošalješ nekog da izvidi situaciju, javiti gdje ti je prva granata završila nakon što preleti sav taj put, sačeka dok ti izvažeš novo punjenje, reloadaš, opališ pa opet izvršiš naknadne korekcije.

Ili naciljaš na jedno mjesto i zamoliš nekog da parkira tenk baš tu, da ga oneshotaš.

Realnost nema veze s ovom igrom (osim malo inspiracije), to smo već X puta prošli, nema smisla spominjati kako se to radi sa pravim mašinama.

17 godina
stručnjak kaže...

Kada će ljudi shvatiti jednu stvar....u WW 2 arty je igrala ogromnu ulogu i to protiv tenkova...

To je gomila gluposti, nemoguće je da artiljerija pogodi neprijateljski tenk s 20-30km udaljenosti.

U današnjem modernom ratovanju satelit, špijunski avion uslika realno stanje, podaci se šalju u komandni centar, podaci se obrađuju i onda javljaju artiljeriji neprijateljske položaje. Vojska puni, puca i naravno u nadi da se taj tenk prije 10-20-30min nije pomaknuo nekamo drugamo.

Nebi li ta granata bila korisnija da se pogodi i uništi zapovjedni centar?

osim toga opet..... neprijatelj bi koristio rakete zemlja-zrak za skidanje izvidničkih aviona ili nadolazećih projektila misliš da bi oni samo čekali da ih netko otkrije, pogodi i uništi.

Protutenkovski topovi su se koristili SAMO ako je postojala optička vidljivost istog, ista stvar vrijedi i za samovozne haubice koje su odlične za uništavanje tenkova i ostalih pokretnih vozila, dakako tenk moraš vidjet kroz ciljnik. A ne ti misliš da on preko 5 brda i 2 šume i jezera može direktno pogoditi tenk koji ne vidi? Ljudi su u WW2 tenkove uništavali bacajući se pod njih ili na pse su stavljali eksploziv, koristili su nagazne mine i što sve ne..

Ovo je arkada s blagom dozom simulacije i kao što je rečeno nema smisla brkati jedno s drugim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 14:11 (Ziga).
16 godina
World of Tanks

Evo jedan dobar članak o artiljeriji u WW2:

http://ftr-wot.blogspot.com/2013/05/artillery-in-real-life.html

Ovo dolje na slici je Ferdinand nakon susreta sa 203mm artiljerijskom granatom... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

6 2 hvala 2
17 godina
moderator
Shamrock kaže...

Ovo dolje na slici je Ferdinand nakon susreta sa 203mm artiljerijskom granatom... {#}

Nadam se da posadi nije ništa i da se dobro osjećaju.

12 godina
odjavljen
scaramush kaže...

što mislite ?

Pre jako!

Ne stane ti više medalja ovako i onako {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma arty je sada k1ta {#} ne isplati se igrati više.. iako se slažem da je veće tierove ugodnije igrati nakon nerfa.

ja ponekada bacim partiju da se prisjetim kako je arty sada u banani..

@nasty

kaj si rekao? arty nagrađuje skill? {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

s kakvim profićima ja moram igrat....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Razmišljao sam o kupovini premium tenka. Može li mi netko reći koji su najisplativiji? I da li je i potreban premium tenk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dugo se nisam hvalio,šteta što nije top gun:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 16:03 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo vise nije moguce za igrati..

glavno da on cuva zastavicu i to je to....

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Radazin kaže...

ovaj uhruum najveći profić tu...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Radazin kaže...

ovaj uhruum najveći profić tu...

a ima bogec stock topa XD inace dobro lik igra, al ovu partiju ga nije išlo.

16 godina
Ziga kaže...
stručnjak kaže...

Kada će ljudi shvatiti jednu stvar....u WW 2 arty je igrala ogromnu ulogu i to protiv tenkova...

To je gomila gluposti, nemoguće je da artiljerija pogodi neprijateljski tenk s 20-30km udaljenosti.

U današnjem modernom ratovanju satelit, špijunski avion uslika realno stanje, podaci se šalju u komandni centar, podaci se obrađuju i onda javljaju artiljeriji neprijateljske položaje. Vojska puni, puca i naravno u nadi da se taj tenk prije 10-20-30min nije pomaknuo nekamo drugamo.

Nebi li ta granata bila korisnija da se pogodi i uništi zapovjedni centar?

osim toga opet..... neprijatelj bi koristio rakete zemlja-zrak za skidanje izvidničkih aviona ili nadolazećih projektila misliš da bi oni samo čekali da ih netko otkrije, pogodi i uništi.

Protutenkovski topovi su se koristili SAMO ako je postojala optička vidljivost istog, ista stvar vrijedi i za samovozne haubice koje su odlične za uništavanje tenkova i ostalih pokretnih vozila, dakako tenk moraš vidjet kroz ciljnik. A ne ti misliš da on preko 5 brda i 2 šume i jezera može direktno pogoditi tenk koji ne vidi? Ljudi su u WW2 tenkove uništavali bacajući se pod njih ili na pse su stavljali eksploziv, koristili su nagazne mine i što sve ne..

Ovo je arkada s blagom dozom simulacije i kao što je rečeno nema smisla brkati jedno s drugim.

Asu ne zelim skretati s teme...ali evo za tvoju informaciju... haubice, AT topovi  itd...su napredovali jakooooooo puno...naravno da neće gađati tenk u pokretu i naravno da će gađati preko "9 planina i gora" ako izvidnica nađe vod tenkova parkiranih na položaju...i naravno da neće pogoditi iz prve nego uz korekciju vatre... i naravno da neće gađati samo jedna haubica nego nekoko vodova....nećemo dalje o ovome ali vjeruj mi znam o čemu pričam...evo npr jesi čuo za novu haubicu koja može ispaliti granatu navođenu preko GPS-a...vjeruj mi postoji...ne znam koji je br Hrvatskog vojnika ali ako ga nađem rečem ti......

Frka85
16 godina
Shamrock kaže...

Evo jedan dobar članak o artiljeriji u WW2:

http://ftr-wot.blogspot.com/2013/05/artillery-in-real-life.html

Ja shvaćam da su ljudi frustrirani kada ih arty pukne i odnese cijeli tenk a ti tek počeo igrati....ali arty je NUŽNA....francuzi su na početku WW 2 imali jače tenkove od njemaca (da to je bio B1) ali zbog glupe taktike i ARTY izgubili su gotovo sve...da ne govorim koliko je arty bila moćna i koliko je tenkova uništila u Africi...imam sve arty ali sam za to da se u svakoj igri nađe bar 2 arty u bitkama lvl10...

Frka85
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna kvalitetna sa IS7

Moj PC  
2 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice