- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nećeš sa njime puno steel wallova dobiti.
Oce oce, samo se treba znat postavit.
edit: njubare daju td
Ja više steel wallova dobim sa tier 5 tenkom(at2).
Da i? Ja vise steel wallova dobio sa kv1, neznam otkud izvlacis logiku.
Oce oce, samo se treba znat postavit.
edit: njubare daju td
Aj ti objasni nama njubarama kako se to s tigrom postavit da dobiješ puno steel wallova...
Možeš se na trepavice postavit, kad te buše tenkovi 2 tiera niže bez ikakvog problema...
Ali tenk je preodličan...:)
Aj ti objasni nama njubarama kako se to s tigrom postavit da dobiješ puno steel wallova...
Možeš se na trepavice postavit, kad te buše tenkovi 2 tiera niže bez ikakvog problema...
Reverse angling (ili što neki zovu side scrapping)?
Tako je, recimo kad ides u rikverc uvijek idi tako da pokazujes samo jednu stranu od tenka, hrpa njubara ima koji cim vide s od strane odmah pucaju po njoj, zbog jako velikog kuta upada ce granata bouncat ili ce pogodit gusjenice.
Sa 82 mm armora? Don't think so...
Teoretski, da...u praksi...kad voziš Tigra ne očekuješ da ćeš išta bouncat...
danas sam ostao u cudu kada mi je u 2 razlicita gamea ekipa u tier 8 gameovima ostavila zadnjeg tenka za top gun makar to nisam niti trazio...wow respect =)
Sa 82 mm armora? Don't think so...
Teoretski, da...u praksi...kad voziš Tigra ne očekuješ da ćeš išta bouncat...
Za side scrapping nemoraš imati masivni armor,najbitniji faktor je kut pod kojim drugi tenk puca po tebi.
Ja npr. i sa mediumima izvodim side scrapping samo ako tenk koji bi po meni treba pucati nije budala i neće pucati jer zna da neće napraviti ništa onda to ne uspjeva.
Moj princip je slijedeći,sakrijem frontalni dio tenka i namjestim kut šta bliže 180 stupnjeva,kad neprijatelj ispuca i ne napravi ništa,rikverc,opalim i vratim se nazad.
danas sam ostao u cudu kada mi je u 2 razlicita gamea ekipa u tier 8 gameovima ostavila zadnjeg tenka za top gun makar to nisam niti trazio...wow respect =)
tako su i meni ostavili 8 kill sa t-34-85 i dobio as tenkist tu bitku
Za side scrapping nemoraš imati masivni armor,najbitniji faktor je kut pod kojim drugi tenk puca po tebi.
Ja npr. i sa mediumima izvodim side scrapping samo ako tenk koji bi po meni treba pucati nije budala i neće pucati jer zna da neće napraviti ništa onda to ne uspjeva.
Moj princip je slijedeći,sakrijem frontalni dio tenka i namjestim kut šta bliže 180 stupnjeva,kad neprijatelj ispuca i ne napravi ništa,rikverc,opalim i vratim se nazad.
A dobro to je navlačenje njubara...protiv takvih igrača se svašta može napraviti...
Moram priznati da nisam naletio na baš toliko noob ekipe i prilika iza kuta da bi s Tigrom dobivao Steel Wall bez problema...može se dobiti, ali tenk je općenito mekan...
Najgora kletva u WoT-u a i šire: Dabogda imao mekanog.
Ekipa, kako staviti screenshot na forum??
i kako ga razbistriti da se dobro vidi?
Imam kod za nove igrače (onaj što dodje uz nVidia kartice), pa ako netko nekoga zna da mu dam...
Ako vam bude netko fali za platoon dodajte me, GeneralPG
zadnja 2 dana su katastrofa,pogotovo za mog KT-a...tenk koji mi je super i volim ga igrat,ali u kakve timove upadam,to je tuga
Taman se namjestio na 50% pobjeda(izvlačio statse iz vremena stocka) i odjednom sam na 47%...svaka bitka preko 2k dmg,primljenog 3-5k i više ali bonus se neda
Počeo sam ga zvati noob magnet što u stvarnosti i jest,a mislim da je prokletstvo prešlo s Tigera s kojim su mi se također događale slične stvari.Odličan tenk ali muka mi ga igrat jer unaprijed znam šta će bit...a da ne spominjem mm.Ne znam kad sam zadnji put bio top tier,redovito me stavlja u t10/9 bitke
Meni ovih dana cak nije ni toliko lose...Dobrih partija se sa superperom dalo napravit,skupio sam i za bata pa je jos jedna desetka u garazi...
Evo jedna dobra...Par slikica i replay... Uletio sam u jednu balkansku satniju sa losim igracima i naravno da sam ja sa perom morao sve teskase rijesavat jer ostali nisu bili bas sposobni za nesto specijalno...
Naravno partija bez premiuma i bez gold granata iako sam imao 11 komada ali zasto zlatne kad mogu i obicne sve probijat i ubijat ako se zna...
http://wotreplays.com/site/261384#self
Stavim poslije jos koju slikicu ako nadem...:)
Morat cu cropat slike jer toliko se zase.u slike da se nista ne vidi pa cak ni ako je slikano frapsom... Imate bolje slike na gore navedenom linku da ne naprezete oci sa ove 3...
EDIT: dodane slike sta sam radio sa is-3 kad je bio event za dmg...
Odustajem, za večeras dosta. 3 poraza za redom sa Tigrom, a od toga u 2 partije me sredilo na početku. I, da kao što ste rekli, a zapravo i sam znam tenk je (pre)mekan.
Jel nekom nece uc u igru ?? Evo ja pokusavam vec sat vremena i neide
Najgora kletva u WoT-u a i šire: Dabogda imao mekanog.
Dabogda te e100 afk siemka pokrivo dok reloads focha.
Jel nekom nece uc u igru ?? Evo ja pokusavam vec sat vremena i neide
8.7 update is being implemented