World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

kupit cu taj e 25 :) jer obožava san hetzera stuga jos vise   i ne znam zasto onda ne bi obozavao hetzera na steroidima sa stugovim (poboljšanim) topom koja njemačka domišljatost (ako ima hetzerovu brzinu ima da streljam hitlera :)

Samo da je bolji od jagpanzera 4 i ja heppy :P

MIslim da nije stugov top nego je l100.

lol

L/70 je

A koliko sam skužio ima statistike od l100?

znam da je wargaming   povećavao reload na topovima na tank destroyerima,ali do sada afaik nije povećavao penetraciju.Može screenshot statistika tog topa?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Isprobao i ja E-25 i najbolji nacin da ga opisem je pravi mali vragolan ali def preskup {#}

Pa bolja opcija su SU 122-44 i AT 15A, isti su tier, i po meni mnogo korsniji i u farmanju srebra (sto im je primarni zadatak) i u timovima {#}

A def je pohlepna politika natupila, ovaj patch izbacimo E-25, a za sljedeci se cuva onaj kinez heavy jer ako se izbace oba u isto vrijeme vecina koja bi kupila, kupila bi jednog, a ovako svaki patch se moze dodatno zaraditi {#}

D-Max je po meni mnogo i isplatljivija kupovina i zabavnija kupovina {#}

dikica je definitivno zakon. a sretno im bilo sa prodajom beskorisnih prem vozila, posebice sa politikom izbaci van, neka bude op mjesec dana te nerf.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje:

Ide vas facehuggati igrač u t29,vi ste u SU152,dali uspjevate dovoljno sniziti top da ga probite?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da li je ovaj mod sa weak points skinovima dozvoljen u igri?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Pitanje:

Ide vas facehuggati igrač u t29,vi ste u SU152,dali uspjevate dovoljno sniziti top da ga probite?

Zavisi od terena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 13:00 (Erceg).
14 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

da li je ovaj mod sa weak points skinovima dozvoljen u igri?

Nije da nije dozvoljen , svaki mod se smatra nekom vrstom varanja, ali nećeš biti kažnjen što ga koristiš! Samo nađi ma mirtankov verziju za zadnji patch...

17 godina

da, nasao sam ja 8.6 verziju, nego me samo zanimalo da li je ok da ga se koristi buduci da sam novi igrac pa da mi na neki nacin pomogne...

17 godina
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

kupit cu taj e 25 :) jer obožava san hetzera stuga jos vise   i ne znam zasto onda ne bi obozavao hetzera na steroidima sa stugovim (poboljšanim) topom koja njemačka domišljatost (ako ima hetzerovu brzinu ima da streljam hitlera :)

Samo da je bolji od jagpanzera 4 i ja heppy :P

MIslim da nije stugov top nego je l100.

lol

L/70 je

A koliko sam skužio ima statistike od l100?

znam da je wargaming   povećavao reload na topovima na tank destroyerima,ali do sada afaik nije povećavao penetraciju.Može screenshot statistika tog topa?

Ajd prestani više srat s tim |100, već su ti svi rekli da je nabrijan L/70 i još sam ja stavio SS-ove jučer, al evo ti opet da se spriječi spammanje

Wow, koji retardi, pa naspram speciala koji su ameri dobili za 4th of July, ovo je čista nula {#}

15 godina
neaktivan
Erceg kaže...
g12356 kaže...

Pitanje:

Zavisi od terena.

Ravni teren.

Unimatrix 007 kaže...
g12356 kaže...

Ajd prestani više srat s tim |100, već su ti svi rekli da je nabrijan L/70 i još sam ja stavio SS-ove jučer, al evo ti opet da se spriječi spammanje

Onda sam ja valjda negdje krivo pročitao da ima 198mm penetracije.

17 godina
moderator
g12356 kaže...

Onda sam ja valjda negdje krivo pročitao da ima 198mm penetracije.

194mm, ako gold koristiš.

13 godina
World of Tanks

Trenutci prije prodaje replay

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Remzi kaže...

Kakav to background imaš?

14 godina
World of Tanks

Nakon godine dana pauze od WoT-a, opet sam se navukao xD

1 0 hvala 0
13 godina
bornasepic kaže...
Remzi kaže...

Kakav to background imaš?

link

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
15 godina
World of Tanks

LOL

Ubijem Caernarvona sa AC1948 i poslije borbe mi napise

Mission completed! Award:

Slots added: 1

A falili su mi jos FV4202 i Centurion 7/1 jedino sam tier 8 mediuma rijesio 

Koliko znam Caernarvon i nije u toj akciji??

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

LOL

Ubijem Caernarvona sa AC1948 i poslije borbe mi napise

Mission completed! Award:

Slots added: 1

A falili su mi jos FV4202 i Centurion 7/1 jedino sam tier 8 mediuma rijesio 

Koliko znam Caernarvon i nije u toj akciji??

lol, a meni nije ni jednom to pisalo bilo za centuriona 1 ili 7/1...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

9k dmg nije dovljno za x2 ali iduca od 912 dmg je bila x2{#}{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

9k dmg nije dovljno za x2 ali iduca od 912 dmg je bila x2{#}{#}

Vidi majstora, T34 i T110E5 0 dmg..

Šalalallalalalalallalaa.
17 godina
World of Tanks

Najjaca do sada na ovaj fazon {#} {#}

23 0 hvala 4
17 godina
World of Tanks

Ekipa, samo da budem siguran, da li za ovaj event "kill brits for slots" trebam ubiti po jednog tenka u svakom tieru (od 8-10) za jedan slot? ili moram ubiti jedan tenk za jedan slot što znači da se mogu dobit 3 slota?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ekipa, samo da budem siguran, da li za ovaj event "kill brits for slots" trebam ubiti po jednog tenka u svakom tieru (od 8-10) za jedan slot? ili moram ubiti jedan tenk za jedan slot što znači da se mogu dobit 3 slota?

Tri tenka za jedan slot.

Da li se to meni čini ili je ruski tier V premium Churchill III na nekom popustu? Matilda BP koja je na istom tieru košta 1500 golda, a Churchil je 750. Na WoT stranicama nema nikakvog eventa ili vijesti u kojem piše da je na sniženju.

Također, može li mi netko napisati svoj osvrt na mogućnosti tog tenka tj. da li ga se isplati imati za farmanje? Na ovoj stranici piše da zarađuje oko 25-30% više creditsa od ostalih tier V tenkova što je oko 13000 do 14000 creda bez premiuma za neki prosjek.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 15:18 (Reichz).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Not bad.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

Not bad.

Počnite cropati slike u Paintu ili nekom drugom programu jer se ovako jako slabo vidi, a ne da mi se baš naprezati oči...

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
17 godina
deathlegend kaže...

Not bad.

Eto jedna moja isto sa KV-1S od jučer budući da skupljam XP za novog scouta MT-25... ne znači da ću ga kupit, al eto, nek bude istražen kad je već lako skupljat s KV-1S, a jučer su često padale runde preko 1k xp-a {#}

I eto jedne zgodne na test serveru jučer, ovaj 113 mi se sve više sviđa, dosta je okretan i brz za heavy tenka, puni 9 sekundi, kupola je za trollanje ljudi, a front plate sa 120 mm armora bounca čak i shotove od JgpzE100, to se jučer desilo i to još izbliza... jedini minus zasad je to što nema depresije topa, al se da snać i bez toga.... {#}

17 godina

i ja sibam prema kv 1s, al kako me sreca sluzi nerfat ce ga kad ga ja nabavim {#}

14 godina
KV-1S je teski drek dok ne stavis normalan top za sto ti treba hrpetina xp-a
robimarko@gmail.com
16 godina
Reichz kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Tri tenka za jedan slot.

Da li se to meni čini ili je ruski tier V premium Churchill III na nekom popustu? Matilda BP koja je na istom tieru košta 1500 golda, a Churchil je 750. Na WoT stranicama nema nikakvog eventa ili vijesti u kojem piše da je na sniženju.

Također, može li mi netko napisati svoj osvrt na mogućnosti tog tenka tj. da li ga se isplati imati za farmanje? Na ovoj stranici  piše da zarađuje oko 25-30% više creditsa od ostalih tier V tenkova što je oko 13000 do 14000 creda bez premiuma za neki prosjek.

Vezano za Churchill III,tenk je meni odličan za treniranje posada jer ima bonus na xp(dobiva puno više xp-a od drugih) ali to je sve.

Napravit neku štetu bez da barem nešto apcr-a ispucaš je teško stoga nema ni zarade.

Više ćeš zaraditi sa kv-1 jer je puno bolji tenk pa je lakše napraviti dosta štete.

\m/ \m/
17 godina

ne mogu virovat koliko je losa gornja linija britanskih tenkova... tek je cromwell pristojan tenk. 

17 godina

Ne bih se složio da churchill ne zarađuje. Od novog patcha po pobjedi se dobije oko 20k ako napraviš 700 dmg, 1000 dmg je oko 25k čiste zarade. Ja osobno nikad nisam koristio APCR jer je preskup, a i nije mi trebao (mada nekad živcira što sve KV-1 može bouncati)

Come to the dark side, we have cookies.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice