World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

po meni je arty možda doživio previše nerfova od jednom.. možda mi je najiritantnije kada pomaknem aim, reticle mi ni ne stane u full odzumirani ekran, i onda dok se skupi već je target 3 puta nestao i pojavio se.. {#} doduše odigrao sam jednu jako dobru partiju sa obj.212 jučer (od ukupno 3 odigrane sa artyjem). prve 3 granate sam apsolutno fulao, totalno na krajnji rub koji je sada još veći, već sam počeo psovati, pa me krenulo lol... jučer si nisam samo modove piknuo, pa bum danas vidil kakav je rld. time...

@intel&ati

jbt. skinuo si moj rekord zarade kreditsa sa t62 {#} ja sam 105 napravio {#}

BTW jeli još nekom pao EF i WN preko noći? baš gledam, dobro sam jučer igrao po wotlabs-u, čak toliko da je trebao i malo skočiti, a pao je EF za 4, WN za 27.. nije da me pretjerano brine, ali zanimljivo u svakom slučaju {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 17:32 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se čak čini da su arty malo usporili. Nekako mi sporije reloada,i duže mu treba da dođe metak. Ali sve u svemu nije loš novi patch. Ni ne vidim neke ogromne preinake. XD

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Ja čitam knjige. Živci mirni, comp čitav. WoT je na ledu.

sta citas?? - ja bih isto htio postic takvo stanje duha, al mi bas i ne ide ;)

poslije tri partije sam bio razocaran (na zvuk na KT-u sam skoro pao pod stol od smijeha), a onda je s t34 lego jedan top gun ni kriv ni duzan (kod mene poprilicna rijetkost)

e da, bilo je par sutova s 10  metara s KT-om (zadnji gun) i nis se nije desilo :(

doduse bilo je toga i prije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 17:59 (mrki98).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li netko zna da li su nerfali super pershinga!

0 0 hvala 0
16 godina

Nisu još, ali sa sljedećom zakrpom će se vratiti izmjenjen.

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Nisu još, ali sa sljedećom zakrpom će se vratiti izmjenjen.

Mislim da ne bi smjeli nerfati armor jer je to jedino što ima eventualno da top pojačaju.

14 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Da li netko zna da li su nerfali super pershinga!

Nema ga, trenutno je van službe.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
World of Tanks

2. bitka s ovim tenkom...imam tier III top...{#}

Ne znam ni sam što bi mislio o njemu...na prvu mi se čak i sviđa, ali da tier VII tenk počinje svoj put sa tier III topom...

Btw., modovi su malo strgali personal score dio...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ništa skupljaj free xp {#} mislim da sa tim topićem ja nebi igrao {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

BTW jeli još nekom pao EF i WN preko noći? baš gledam, dobro sam jučer igrao po wotlabs-u, čak toliko da je trebao i malo skočiti, a pao je EF za 4, WN za 27.. nije da me pretjerano brine, ali zanimljivo u svakom slučaju {#}

evo da citiram sam sebe, upravo mi je sinulo što se vrlo vjerojatno dogodilo {#}

neke od artica sa kojima imam podosta partija su porasle u tieru, pa shodno tome mi je avg tank tier porastao te malko pao EF i WN.. {#}

17 godina
World of Tanks

Evo jedna lijepa bitka s AMX 13 F3. T10 meč i najviše XP-a. I da, direktno sam pogodio protivnički arty za 400 dmg {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odigrah danas lrve partije na novom pecu i imam podijeljen utisak...Svidjaju mi se novi zvukovi pucanja onako duboki...ne svidja mi se sto je tesko razlikovati zvuk dinga i kad me granata probije pa se ne primjeti da mi je izbijen health,pa mi se desi cesto da se udubim u partiju i ne obracam paznju na health pa se zacudim kad vidim da mi je pola vec ispraznjeno...ranije je tacno se znalo kad ti odvale 300-400 damagea.
15 godina
malina22 kaže...
ne svidja mi se sto je tesko razlikovati zvuk dinga i kad me granata probije pa se ne primjeti da mi je izbijen health,pa mi se desi cesto da se udubim u partiju i ne obracam paznju na health pa se zacudim kad vidim da mi je pola vec ispraznjeno...ranije je tacno se znalo kad ti odvale 300-400 damagea.

E točno to...prije si po zvuku znao jeli ti netko okinuo 500 HP-a ili 50...sad sve zvuči kao ovaj od 50...

15 godina
World of Tanks

Aj večeras mi je nešto došlo da se showoffam, a i meni osobno je gušt pogledati kakav kvalitetan replay (dajte malo više toga...bolje pogledati replay nego score na kraju)..

Uglavnom, da, kad je tim loš, teško se dobije, ali se može izvući pobjeda...pogotovo kada voziš ovu overpowered zvijer od SU-100Y...:)

REPLAY

EDIT: Ups, dupli..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 0:16 (DamageHigh).

5 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

po meni je arty možda doživio previše nerfova od jednom.. možda mi je najiritantnije kada pomaknem aim, reticle mi ni ne stane u full odzumirani ekran, i onda dok se skupi već je target 3 puta nestao i pojavio se.. {#} doduše odigrao sam jednu jako dobru partiju sa obj.212 jučer (od ukupno 3 odigrane sa artyjem). prve 3 granate sam apsolutno fulao, totalno na krajnji rub koji je sada još veći, već sam počeo psovati, pa me krenulo lol... jučer si nisam samo modove piknuo, pa bum danas vidil kakav je rld. time...

@intel&ati

jbt. skinuo si moj rekord zarade kreditsa sa t62 {#} ja sam 105 napravio {#}

da, i meni je pao eff/wn6 izgleda da su nesto mrdali {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
protjeran
World of Tanks

Ideš ja bilježim rast opčenito. Moguće da več dugo nisam pratio to a i osjećam da napredujem u igri: 2 tenka preko 2k eff, dosta tenkova preko 1500, ide to polako. E da i što mi je najdraže m48 patton digao sa 600 eff nakon 40 borbi na 1300 nakon 95 borbi, pišam krv u tom tenku :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav,

zanima me di se može skinut mod i čemu sve služi.....

imao sam aio mod 8.4 verziju imao je dobar nišan bolju statistiku -----

više nisam ništa koristio pa me zanima.

??usporava li se igra radi njih kako neki govore i o čemu to ovisi.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

lol predobro su ovo napravili, ko da me netko gađa cjepanicama po kupoli i to suhom bukovinom pa se dobije taj ljepi tupi zvuk lol!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 11:01 (sokre).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

King Tiger - kao da igram s nekim drugim tenkom poslije patcha :S

(bio odlican tenk...)

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 10:05 (marsovac).

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Zvukovi udaraca su napokon popravljeni. Aj bilo je i vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dugo se nisam hvalio, jer dugo nisam odigrao partiju s kojom bih se pohvalio {#} ali evo jedna friška od prije par minuta. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina

Dajte replay...fućkaš score...iz toga nemreš niš naučit...;)

17 godina
neaktivan
marsovac kaže...

King Tiger - kao da igram s nekim drugim tenkom poslije patcha :S

(bio odlican tenk...)

U čemu je razlika?

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Razlika je sto poslije patcha puno dinga...

Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

jesu što čačkali po Su-122-44 ?

usran problem tenk se zanosi bez razloga kao da me netko gura u zadnji bočni kraj...

evo s pzE100 isti problem, kontrole kasne, ja skrecem lijevo on i dalje ide ravno ravno i onda skrece naglo lijevo nakon 5 sekundi

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 15:17 (Ziga).

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

jesu što čačkali po Su-122-44 ?

usran problem tenk se zanosi bez razloga kao da me netko gura u zadnji bočni kraj...

evo s pzE100 isti problem, kontrole kasne, ja skrecem lijevo on i dalje ide ravno ravno i onda skrece naglo lijevo nakon 5 sekundi

Da ti nije dynamic camera uključena?

15 godina

Kaj je ta dynamic camera uopće? Isključio sam to odmah...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliki ti je ping i fps? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Kaj je ta dynamic camera uopće? Isključio sam to odmah...

Ma meni to samo smeta. Uglavnom ti pomiče kameru da dobiješ bolji doživljaj. Recimo kad naglo staneš kamera se malo pomakne naprijed, kad skrećeš zbog inercije odlazi malo na stranu itd. Jedino dobro iz toga je da u sniper modu više nema da ti ciljnik leluja okolo ako ideš preko tračnica ili ono kad se ljulja kad si na rubu brda itd.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice