World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

jel bio ovako i prije IS sa ovim "bulbarom" naprijed

nije, promijenili su model. rekli su da ce postepeno svaki biti apdejtan.

WoT: GuntherPrien
16 godina
World of Tanks

Evo igram se malo na 8.6, sve u svemu prvi imalo pametniji patch nakon dugo vremena. 

Kao prvo, promjene u ammo (smanjena penetracija, troškovi itd) bi trebala omogućiti NAPOKON bar malo skill igre - imam dojam da se vise bounca ako ne ciljas u weak spot, znaci siemka tipovi bi trebali imati više problema s probijanjem ljudi koji se znaju nakositi itd.

Promjene arty-a su ok - nisu drastično nerfani kako su neki plakali (najveći nerf je u biti reload time), jos uvijek se moze pogoditi svašta. Nešto teže je pogoditi tenkove koji se kreću, što je sasvim okej; ako kempaš na arty open i red je da te arty zvekne. Jedini problem koji tu vidim možda je micanje artya po tierevima, recimo jedan S-51 ima preogroman dmg i splash za fajt u kojem je jedina tier VII.

Sve u svemu, baš mi je ok patch.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 18:39 (WiCkED).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Patch nije loš, ali ovi zvukovi su LOL. Neki mi se i sviđaju, ali ovo kad popiješ granatu je presmiješno..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
WiCkED kaže...

Evo igram se malo na 8.6, sve u svemu prvi imalo pametniji patch nakon dugo vremena. 

Kao prvo, promjene u ammo (smanjena penetracija, troškovi itd) bi trebala omogućiti NAPOKON bar malo skill igre - imam dojam da se vise bounca ako ne ciljas u weak spot, znaci siemka tipovi bi trebali imati više problema s probijanjem ljudi koji se znaju nakositi itd.

Ja se i ne slazem bas...Dns sam 3 puta sa kv1s pogodio protivnickog kv1s u dupe i nista mu nije bilo,jednom critical hit,drugi put nista,treci put isto critical,pa tko tu koga j...,gdje bi ga trebao gadat onda da mu uopce skinem hp...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:10 (Tomo53nja).
16 godina
World of Tanks

Zarada na M4A2E4 Shermanu (beta gift tenk) je brutalno buffana. (33% mislim)

Za malo bolju borbu sam dobio 35 000 creditsa (bez premiuma). {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:59 (Shamrock).

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
WiCkED kaže...

Ja se i ne slazem bas...Dns sam 3 puta sa kv1s pogodio protivnickog kv1s u dupe i nista mu nije bilo,jednom critical hit,drugi put nista,treci put isto critical,pa tko tu koga j...,gdje bi ga trebao gadat onda da mu uopce skinem hp...{#}

Zarada i exp je jos gori nego prije....sa m12, sinoc napravim 4k dmg dobijem oko 25k srebra i 1.2k expa....danas isto toliko napravim, dobijem 14k srebra i 200 expa, oba slucaja su bili cista pobjeda sa pola tima prezivjelog i ja medju njima....onda ovaj reload sad katastrofa je... nemam bas za sad dobre dojmove o boljoj igrivosti...idalje siemke mogu prednjacit  :O

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
World of Tanks

imao si protivnike manjeg tira i dmg se racuna sa manje expa i cred, bitan je najvise tir kojeg ostecujes, nije isto 1200 dmg tiru 5 i 6 i 7, ili tiru 8 i 9

nemozes tak usporedjivat partije

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sjecam se dok sam imao a-20 bi dobivao oko 600 exp samo jer bi prezivio u tier 6/7/8 borbi

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Patch je zestoko sranje, toliko 0Hp dmgova danas ko nikad u zivotu

4 hitca u E100, 4 pogodaka, 0 penetracija!!!

naravno da sam ga gađao tamo gdje treba

kv5 i gađam black princea u bok 0HP, okrećem cijev i pucam po JagdPantheru 0HP...okrećem prema tigru..0HP..koma

I za kraj MM je fenomenalan....

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo ja bacio par partija i imam osjećaj da su mi svi problemi što se tiče igre riješeni.. topovi ekšli pogađaju, i ne stepe mi se aim kada me netko pogodi {#} čak mi se čini da granate brže putuju nego prije

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupim T95 opet nakon dosta vremena neigranja sa njime,  i odmah odlicna partija.

15 godina
World of Tanks

Upravo odigrah encounter na minesu...Iznenađen

A igra je od samog početka svakim patchom sve gora...ni ovaj nije iznimka...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

To se zove ovisnost kad znaš da je loše a nastavljaš...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja čitam knjige. Živci mirni, comp čitav. WoT je na ledu.

7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

World of Tanks - 8.6 Update Trailer

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@DamageHigh

hahaha na tu nisam naletio.. samo mi reci da je cap na brdu? {#} užas ako je..

ja sam naletio na redshire encounter.. čini mi se da je jedna strana u prednosti, ali nisam još dovoljno igrao pa ne mogu za zicer reći..

isto tako i westfield encounter koji mi se čini čisto OK.

probao sam upravo arty.. nisam uopće više ziher dali ga želim ikada više zaigrati {#} bilo je zabavno dok je trajalo, ko ga hebe, iako generalno mislim da bi to moglo negativno utjecati na gameplay.. vidjet ćemo..

što se tiče same igre sa tenkovima, tu sam jako zadovoljan.. ovaj accuracy boost mi se jako sviđa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma nije na brdu, u onom gradiću negdje iza brda...nemam pojma...poginuo sam čim su me na brdu zatekli BatChat, Lorraine40t i IS-7 (ja u VK28.01)...:P

17 godina
neaktivan
World of Tanks

ja igram samo standard bitke,isključil sam si ove dvije u opcijama i ne živciram se više tolko{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam na T34 da li da uzmem T34 85 ili SU-85..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nakon toliko zajebancija i ja sinoc napokon pokupio suspeziju {#}

Meni je encounter drazi na vecini mapa nego standard, a s obzirom da sam uzasno mrzio Redshire mapu encounter na njoj je dobro dosao {#}

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

zapravo havarija sa encounterom i assaultom je bila kada su se modovi tek pojavili, jer su bili katastrofalno izbalansirani.. kad se samo sjetim prokhorovka assaulta, valjda 5% šanse za pobjedu si imao tamo..

danas su ti modovi dosta dobro izbalansirani na većini mapa.. neke ne preferiram pretjerano, ali realno ni standard battle neke mape ne preferiram.

ovo što sam ja jučer odigrao nije bilo loše.. iako mi se čini da je na redshire-u sjeverna strana malo u prednosti.. treba još borbi odigrati da bi se moglo realno ocjeniti i prokužiti sve zgodne poziciji na mapi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ja sam isto na T34 al ću rađe uzet T34 85

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Ja sam isto na T34 al ću rađe uzet T34 85

Uzeo sam ga i ja T34 85 i tenk je super za sad..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
World of Tanks

krmača vs krmača {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pokusao ponovo pokrenuti na PC (specifikacije pogledajte pod moj PC) i na patchu 8.3 ili 8.4 je bilo neoguce igrati proc na 100% i blokira cijelo vrijeme na 18 fps a sad poprilicno spabilnih 25-30 (note rezolucija je 1680x1050) sve na najmanje takoder sa solidnim temperaturama s obzirom da je pasivno hladenje

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

Pokusao ponovo pokrenuti na PC (specifikacije pogledajte pod moj PC) i na patchu 8.3 ili 8.4 je bilo neoguce igrati proc na 100% i blokira cijelo vrijeme na 18 fps a sad poprilicno spabilnih 25-30 (note rezolucija je 1680x1050) sve na najmanje takoder sa solidnim temperaturama s obzirom da je pasivno hladenje

Meni se isto FPS popravio s ovim patchom. :D

15 godina
World of Tanks

Drugi dan nakon patcha točno se vidi da su sve siemke uspjele downloadati 8.6. Jučer je još bilo Ok igrati ali danas nema šanse pobijediti ma da se na trepavice postaviš i u isto vrijeme napraviš 3k damage-a

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Odigrah malo jučer.

Arty su mi skroz uništili. Prije mi je Lor. tier VI (sada VII) bio prezabavan, sada je sranje. Strašno.

Zvukovi su ok, iako je to moglo i bolje. 

Što se pucanja tiče, puno bolji osječaj sa reloaderima kada ti top ne baci u 3pm poslije ispaljenog shella, to je zakon.

Što se gorespomenutih 0dmg pogotka tiče, dogodilo mi se samo jednom, kada sam sa IS-7 uspio ne oštetiti IS-8 u bok.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 16:04 (OriginalEXE).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

8.6 je odlican. GWE i 261 su i dalje vrhunski arty. U partijama ima manje artya,cak ponekad i nema u tiru10 sto je prije bilo nemoguce. Sad mogu i igrat arty. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Šta reci o ovom patchu, za sad mi je ok, cak imao u kratkom periodu dvije odlicne borbe...

Probao sam i arty i sto se tice Lorr 155 50 (jedina koju sam isprobao) ja bi rekao da im je preciznost buffana, krug je veci, ali skoro svaki udarac sleti u sredinu kruga (pogodio sam metu cak 7 puta zaredom, skoro dobio sniper medalju 8/12 na kraju zavrsio), reload nerfan i aim time nerfan tako da je arty definitivno bolje balansiran...

Evo te dvije borbe

T-62A - 106k credits (7918 dmg)

IS-7 - 97k credits - defeat (7233 dmg)

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice