World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.502
|
čitano: 9.299.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks

Kao prvo sta sam do sad procito je da se t34 ne busi u kupolu??? {#} Jel se to netko zeza ili sta?? Neka postavi kupolu ravno ispred mene bez da mu se vidi trup ja cu ga sa sa zlatom u super peri probit bez problema u vrh kupole,u donju plocu bez zlata isto prolazi dosta puta, sa is3 bez zlata gdje god treba bez po frke, a sa jacim tenkovima da ne pricam,cak sa is8 kad ga pogodim u donju plocu i oderem mu preko 450 mislim da bi krenuo plakat taj ko vozi...{#}

Druga stvar sto se tice kv-5 i je los i nije los,sve zavisi koja je mapa,kakvi su protivnici i kakav je igrac koji vozi taj tenk...Sto se tice njegovog armora on je dobar ali mislim da ces tesko naci nekoga tko nezan gdje ga probija...Meni se osobno najvise svida dok ga sretnem sa super perom 1vs1 ja odmah znam da gadam dole u onaj veliki okruglu kapu ,zna i on gdje mene treba gadat samo sto on dosta rjede probija nego i to je cini mi se stvarno tako...

Trece bas da ce onaj koji ima i malo iskustva sa e75 bouncati kv-5,hmm,tesko,ako ne vidi dole one kapu onda u gornji dio sa e75 takoder prolazi,ali da zna bouncati jednu ili dvije zna...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 16:14 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li neki nacin da se zaradi gold?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina

nema,samo eurići

17 godina
moderator
Zaja kaže...

Hvala WG sto ce mi vratit golde. Jos cu i zaradit jer sam ga uzeo na popustu. Koja srece rjesit cu se najgoreg tenka kojega imam i ne mogu ga igrat. Sad razmislajm IS6 ili T34...

T34 bi mogao biti zvijer, pogotovo sad kad svi postanu precizniji (manje odlutalih granata), ali ne isplati se dati onolike pare za IS6 tenk sa 122mm smetom koji je jadne penetracije i skupe municije.

17 godina
Shaka111 kaže...

nema,samo eurići

A WOT / ESL kup ?

promo codeovi?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 16:54 (Ziga).
15 godina
Ziga kaže...
Shaka111 kaže...

nema,samo eurići

A WOT / ESL kup ?

promo codeovi?

plus CW, razni competitioni...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...

Kao prvo sta sam do sad procito je da se t34 ne busi u kupolu??? {#} Jel se to netko zeza ili sta?? Neka postavi kupolu ravno ispred mene bez da mu se vidi trup ja cu ga sa sa zlatom u super peri probit bez problema u vrh kupole,u donju plocu bez zlata isto prolazi dosta puta, sa is3 bez zlata gdje god treba bez po frke, a sa jacim tenkovima da ne pricam,cak sa is8 kad ga pogodim u donju plocu i oderem mu preko 450 mislim da bi krenuo plakat taj ko vozi...{#}

Druga stvar sto se tice kv-5 i je los i nije los,sve zavisi koja je mapa,kakvi su protivnici i kakav je igrac koji vozi taj tenk...Sto se tice njegovog armora on je dobar ali mislim da ces tesko naci nekoga tko nezan gdje ga probija...Meni se osobno najvise svida dok ga sretnem sa super perom 1vs1 ja odmah znam da gadam dole u onaj veliki okruglu kapu ,zna i on gdje mene treba gadat samo sto on dosta rjede probija nego i to je cini mi se stvarno tako...

Trece bas da ce onaj koji ima i malo iskustva sa e75 bouncati kv-5,hmm,tesko,ako ne vidi dole one kapu onda u gornji dio sa e75 takoder prolazi,ali da zna bouncati jednu ili dvije zna...{#}

Lako sa zlatom, samo jbs prem tenk ako cu pucat sa zlatom, msl.. koja je onda svrha prem tenka?

13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Lako sa zlatom, samo jbs prem tenk ako cu pucat sa zlatom, msl.. koja je onda svrha prem tenka?

Na super peri imam 11 komada zlata tako da nije sve gold,i naravno da nema smisla imat premium sa zlatom ali kazu da se ne probija sto nije istina...Isto tako necu sve zlatne potrosit na vrh kupole kad ga mogu i dole nisko gadat i probijat i bez zlata...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 17:46 (Tomo53nja).
14 godina
Ziga kaže...
OriginalEXE kaže...

Probajte KV-5, prezabavan tenk, to mi je trenutno najdraži tenk koji imam, armor je ubojica a pogotovo kad naletiš na neke koji neznaju gdje treba gađati.

Bez problema držim par tenkova s njim, a najdraži mi je dio kada pobijemo sve tier 8-ice pa se zaletim među njih na dingfest :)

prezabavan? kad si top tier DA!

kad si u sredini, malo sutra... nemožeš probušiti pola toga jer je top preslab

Pa najbolje bi bilo da te arty tier viii dinga.

Naravno da se KV-5 da probiti, znale su me 6-ice ubijati, to sve ovisi od znanja protivnika a i malo sreće treba imati.

Važno je da je tenk zabavan, vrlo zabavan (prvih 10-ak partija sam ga htio prodati koliko me je iznervirao) + zarada je odlična, drago mi je da sam ga uhvatio kad je bio opet stavljen na prodaju.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan

Može li mi netko molim vas odgovoriti na pitanje plizzzzzzz. {#}

14 godina
skenderovic kaže...

Može li mi netko molim vas odgovoriti na pitanje plizzzzzzz. {#}

Nije moguce, niti zlato niti silver.

Jedini način da ti netko pošalje zlato jest ili da ti ga gifta (direktno iz wot gift shop-a, ne sa svog računa), ili da si u klanu pa ti vođa pošalje.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čovječe ovaj special d-day i mislim si kaj bi dobio pred godinu dana.

Dobili bi barem dan premiuma,x5 bonus,poduplanu zaradu na određenim tenkovima i gomilu consumablesa...Jest da je ove godine svaki weekend special,ali većina tih speciala nam daju '30% increased   credit income on these tanks and x2 crew experience'.

Sjećam se da je za prvu godišnjicu eu servera bila gomila nagrada između ostalih 3 dana premiuma, x5 za cijeli tjedan itd itd.Proslava druge godišnjice eu servera naprema ovome još blijedi.

Nadam se da se taj trend neće nastaviti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Sad razmislajm IS6 ili T34...

Ja isto kolega, već duže vrijeme... teško je odlučiti jer su oba dobri, al me top na is-6 odbija malo više nego mekan hull armor na T34. A tu je i pitanje MM-a gdje is-6 ne ide u tier X borbe dok T34 ide, al se opet može nositi s tim zahvaljujući odličnom topu koji će sad imat samo 2mm manje penetracije nego is-7 što znači da može sve bušiti u tier 10 tako ionako...

Što kažu ljudi foruma, da imate pare i da odlučujete o premium tanku, kojeg bi uzeli i zašto? 

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/226902-tier-8-premium-tank-stat-comparison/

T34 postane naporan za voziti nakon nekog vremena jer je užasno spor u svemu, a IS6 ima pre skupe granate za tako slabu penetraciju.

Od ponuđenih bi uzeo FCM50, zbog jeftinog održavanja, pokretan je ko medium, solidan top i dobar match maker. Nakon njega bi uzeo JagdTigera 88 jer volim TD-ove a ovaj premium navodno najbolje zarađuje kredite.

17 godina
neaktivan
harrothar kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Sad razmislajm IS6 ili T34...

Ja isto kolega, već duže vrijeme... teško je odlučiti jer su oba dobri, al me top na is-6 odbija malo više nego mekan hull armor na T34. A tu je i pitanje MM-a gdje is-6 ne ide u tier X borbe dok T34 ide, al se opet može nositi s tim zahvaljujući odličnom topu koji će sad imat samo 2mm manje penetracije nego is-7 što znači da može sve bušiti u tier 10 tako ionako...

Što kažu ljudi foruma, da imate pare i da odlučujete o premium tanku, kojeg bi uzeli i zašto? 

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/226902-tier-8-premium-tank-stat-comparison/

T34 postane naporan za voziti nakon nekog vremena jer je užasno spor u svemu, a IS6 ima pre skupe granate za tako slabu penetraciju.

Od ponuđenih bi uzeo FCM50, zbog jeftinog održavanja, pokretan je ko medium, solidan top i dobar match maker. Nakon njega bi uzeo JagdTigera 88 jer volim TD-ove a ovaj premium navodno najbolje zarađuje kredite.

FCM nisam probao ni na test serveru ali je premekan,tipican francuz,karton. T34 ima najbolji top ali imam T30 i taj stil tenkova mi nikako ne odogvara. IS6 je najbolji premium tenk po globalnim podacima. Oklopna masina,brzi od t34 i super shita. Jest da nema neku penetraciju ali ima dmg i rof za teskasa. U velikoj sam nedoumici sta i kako. Cak razmisljam da uzmem SU 100Y.  Farmanje u svom tiru i predobar top. Imama su 122 44 i dva ta td bi mi mogli donjet masu love a imam prebolesnu posadu sa 5 skillova za njih i ostane mi 3k golda za premium i camo za SU 100Y.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 21:04 (Zaja).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pogledao sam ove video par puta i jos nista nisam odlucio.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li se tenkovima smanjuje vrijednost na prodaji dok su na popustu? Npr. Panther koji je sada -30%, sad ga mogu prodati za cca. 500 000 silvera, ali se ne mogu sjetiti koliko je bio jucer kad sam gledao {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Reichz kaže...

Da li se tenkovima smanjuje vrijednost na prodaji dok su na popustu? Npr. Panther koji je sada -30%, sad ga mogu prodati za cca. 500 000 silvera, ali se ne mogu sjetiti koliko je bio jucer kad sam gledao {#}

Da smanjuje se vrijednsot ALI nema zarade ako hoces preprodati kad se vrati stara cijena od 1.380.000.

Na popustu je 966.000 trenutno

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 21:22 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Da smanjuje se vrijednsot ALI nema zarade ako hoces preprodati kad se vrati stara cijena od 1.380.000.

Na popustu je 966.000 trenutno

Ma nije u tome stvar, pun mi ga je k* više i želim ga se riješiti čim prije, volio bih opremiti neke druge tenkove dok je još ovaj x3 bonus. Hvala na odgovoru {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je to penetracija?

Mozda je glupo pitanje al ne znam,novi sam u igrici :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Sta je to penetracija?

Probijanje oklopa neprijateljskog tenka granatom. 

17 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Intelovac123 kaže...

Sta je to penetracija?

Isto kad pijanu prijateljicu u subotu u 4 ujutro probijes{#}

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Reichz kaže...
Intelovac123 kaže...

Sta je to penetracija?

Isto kad pijanu prijateljicu u subotu u 4 ujutro probijes{#}

Ta mi se definicija više sviđa {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 22:06 (Reichz).
15 godina
Intelovac123 kaže...

Sta je to penetracija?

Zbog takvih kao ti igra je puna takvih kakvih je (makes sense - no)

Ali ozbiljno pa šta je tako teško pogledati bar nekakav video za početnike da skužiš osnove

BTW: Za penetraciju si trebao čuti i u životu, taj pojam nije čvrsto vezan samo za WoT/tenkove

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
Intelovac123 kaže...

bio je neki "change your password event" za 300 gold

http://worldoftanks.com/en/news/19/change-your-password-event/

15 godina
skenderovic kaže...

Ovako imam jedno pitanje.

Da li je moguće sa jednog Wot accounata poslati novac na drugi account. {#}

mozes poslat golde sa jednog acc dok si ulogiran na portalu, nekom drugom acc, onda se on mora ulogirat, potvrdit da prima poklon{#} i onda mu sjednu goldi

creditse nemozes slati jer bi onda burki se razvila siva ekonomija izmedju igraca i niko nebi uplacivo stvarnu lovu WG-u a to ce se dogodit kad na vrbi rode ananasi{#}

Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...
DrNasty kaže...

Hvala WG sto ce mi vratit golde. Jos cu i zaradit jer sam ga uzeo na popustu. Koja srece rjesit cu se najgoreg tenka kojega imam i ne mogu ga igrat. Sad razmislajm IS6 ili T34...

ja bi i dalje uzo t34

premium granate netreba uopce, normalne penetriraju skoro sve(top je slican drugom topu na m103 al sporije relouda) , ide i u tir x borbe di se onda dobro zaradi,al da je spor-je, spor je

ja imam gore vent, vertikal i gun drive, i BiA, i nakon kaj top skroz nanisani CEKAM 1 SEKUNDU prije pucanja da se uskladi nisan sa server reticle-om i tek onda pucam-i znam da cu probit

naravno, dingal sam i sve redom od amx 12, amx 40, m7 priesta, wespe, grille do leoparda i kv-1 (eto tako je to)

al tenk je u konstatnom plusu

neznam kakav je lowe, a probal sam na test serveru samo jg tigera, mozda bi njega navel ko broj 2 jer granate su mu 1/4 cijene od onih za lowe, t34 i is-6

is 6 je dosta brz, igra se kao medium, i nije "camp and snipe" tenk

i novi kinez ce bit takav, isto tir 8

a bar je sad test server, probaj brate i vidi kak se koji ponasa

raptor22 kaže...
Oly_E3 kaže...

Mislin ono :D,pola toga nije istina,SP ne moze probit A4 papir,top od T34 je vise itekako pouzdan precizniji od SP-ovog 10x,stavis mu gun drive i rijesen problem ,sporo reloada,lol pa sta bi ti tio da brzo,daje 400dmg,istina da mu je hull papir ali kupola kad izviri ne moze je probit "Object 263 sa HEAT-icom",SP je malo zabavniji ,a sto se tice zarade SP moze skoro ka t34{#}

da, pero je malo zabavniji jer mozes trolat protivnike oklopom i brzinom pucanja, dok kod t34 vec svi znaju da nakon kaj puknes, si otiso na kavu i vracas se za 5 minuta

swon kaže...

Molio bih nekog iskusinijeg da mi kaze koje skillove valja razvijat na posadi recinmo za KV-1S

ja imam 95% prvog skila

com-view range, gun-snap shot, dri-off road, radio-situational awareness, loader- repair

kad dodju na drugi skil, svima stavljam repair, i negdje na 42% ih resetiram da mi ostane bar malo drugog skila, stavicu ovak:

com.6th sense, gun-designated target, dri-preventive maintainance, rad-sit.awareness-jedino ostaje isto, load-safe stowage

a za drugi skill im stavljam sve isto ko za prvi, jedino radio cu stavit repair ili ono za veci radio domet

svi perkovi ce omogucit tenku da bude izdrzljiviji u borbi,opasniji, i isplativiji te zabavniji

od opreme imam ramer, optisc i gun drive, jer je najsporiji reload od svih 122mm, ocajni view range i aim time

mozda kad dodjem do treceg skila resetiram pa za drugi stavim BiA svima(nadomjestak za vent)

ROLL OUT ! {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Osim plaćanjem gold možeš dobit(u jako malim količinama) pobjedom na turniru,u clan warsu i u jako jako rijetkim specialima(u dvije godine igranja sjećam se samo 2).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

neprocjenjivo!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
sokre kaže...

neprocjenjivo!

Ti ga baš zajahao muški xd.

Usput, razmišljam da uzmem T26E4 dok ga još nisu makli? Trenutno imam i T34 ali htio bi još neki moneymaker, jel bi mi se isplatilo sad ga uzimat ili ga čeka nerf pa da možd onda neš drugo uzmem?

15 godina
neaktivan
madsav kaže...
Intelovac123 kaže...

bio je neki "change your password event" za 300 gold

http://worldoftanks.com/en/news/19/change-your-password-event/

Hvala dobio sam 300 golda :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Taman sam dobio na kladionici i mislio sam se pocastit na wotu sa SP-om ali onda krene drama i ja jos uvijek nakon tjedan dana neznam sta da radim

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice