Kao prvo sta sam do sad procito je da se t34 ne busi u kupolu??? Jel se to netko zeza ili sta?? Neka postavi kupolu ravno ispred mene bez da mu se vidi trup ja cu ga sa sa zlatom u super peri probit bez problema u vrh kupole,u donju plocu bez zlata isto prolazi dosta puta, sa is3 bez zlata gdje god treba bez po frke, a sa jacim tenkovima da ne pricam,cak sa is8 kad ga pogodim u donju plocu i oderem mu preko 450 mislim da bi krenuo plakat taj ko vozi...
Druga stvar sto se tice kv-5 i je los i nije los,sve zavisi koja je mapa,kakvi su protivnici i kakav je igrac koji vozi taj tenk...Sto se tice njegovog armora on je dobar ali mislim da ces tesko naci nekoga tko nezan gdje ga probija...Meni se osobno najvise svida dok ga sretnem sa super perom 1vs1 ja odmah znam da gadam dole u onaj veliki okruglu kapu ,zna i on gdje mene treba gadat samo sto on dosta rjede probija nego i to je cini mi se stvarno tako...
Trece bas da ce onaj koji ima i malo iskustva sa e75 bouncati kv-5,hmm,tesko,ako ne vidi dole one kapu onda u gornji dio sa e75 takoder prolazi,ali da zna bouncati jednu ili dvije zna...