World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
rappy kaže...

to nisu gluposti vec bi me pogodio da se nisam pomaknio. daj ljudi neda mi si raspravljat svoje frustacije  izbacite negdje drugdje, ako hocete pogledajte vidio ako necete  nemorate, niko vas ne tijera, ali prestanite pista gluposti. jer ako vam je nešta krivo zbog te bitke, zaboli me. nezelim ulazit u rasprave. Ok

Koja onda poanta stavljanja replaya u temu?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

lol umoran sm neda mi se više, neka administrator obrise post i video. nemogu vise da pisem sa takvim ljudima. vidim da ovdje ima par ljudi koji jedva cekaju da provociraju i raspravljaju se. 

Rappy
14 godina
neaktivan
World of Tanks

eh kad se elc igra kao veoma pokretni td :)

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nadjem budalu i to u rodjenom gradu koja bi mi dala 250 eura za acc, dogovorimo sve i ja u zadnji cas odustanem, bude mi zao odreci se acc-a {#}

Bem ti ovisnost {#}

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

Nadjem budalu i to u rodjenom gradu koja bi mi dala 250 eura za acc, dogovorimo sve i ja u zadnji cas odustanem, bude mi zao odreci se acc-a {#}

Bem ti ovisnost {#}

Nemoj da prodaš, ko će onda spavati po mapama? :D

Možda lik ponudi i 300, sad kad je vidio da si težak prodavač.

17 godina
Dr. Vicko kaže...

Bem ti ovisnost {#}

Dobio bi 250 eura,promijenio u kune, iste bi potrošio.... novca nema... i onda te ulovi nostalgija za WOTom a ti ne možeš igrati jer si acc prodao...

i onda postaneš očajan i kreneš opet grindati ispočetka...

ovako..ostaje ti ACC i kad ti god bude dosadno ili ružno vrijeme ili uganeš desnu nogu... uvijek se možeš ulogirati i odspavati par rundi {#}

17 godina
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

Bem ti ovisnost {#}

Nemoj da prodaš, ko će onda spavati po mapama? :D

Možda lik ponudi i 300, sad kad je vidio da si težak prodavač.

Ma odustao sam definitivno od prodaje....

Prvo zao mi se odreci i maila jer sam se sa njim prijavio na vec dosta servisa...
Onda ako se rijesim WoT-a tih 250 eura cu brzo spiskati na zene i alkohol {#}

Ipak je zabavno s vremena na vrijeme raspalit, kada nemam sta pametnije. Valja imati i pokoju ovisnost u zivotu {#}

A jedva sam i ovih 250 izborio, 300 je vec perverzija, a i ovo bi bilo na 3 rate {#} 

Ziga sve objasnio {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 8:55 (Dr. Vicko).
17 godina
neaktivan

Ma odustao sam definitivno od prodaje....

Prvo zao mi se odreci i maila jer sam se sa njim prijavio na vec dosta servisa...
Onda ako se rijesim WoT-a tih 250 eura cu brzo spiskati na zene i alkohol {#}

Ipak je zabavno s vremena na vrijeme raspalit, kada nemam sta pametnije. Valja imati i pokoju ovisnost u zivotu {#}

A jedva sam i ovih 250 izborio, 300 je vec perverzija, a i ovo bi bilo na 3 rate {#} 

Ziga sve objasnio {#}

mail se da mijenjati, treba im poslati ticket i moguće ga je promjeniti,jedan sa kojim sam ja igral ga je promjenil,ali trebaš dokazati da je to tvoj mail,tak da im odgovoriš na neka pitanja,kad si uplačival golde,kolko,itd...ne znam baš točno trebal bi ga pitati...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
protjeran
World of Tanks

Evo šta se dogodi kad se sučele dva očajna tima {#}. U mom timu sam najbolji bio u ferdiju, šta su t10 radili... neznam, a kod protivnika ovaj FV osigurao pobjedu. Inspectajte ga malo - lik je bolestan brdo tenkova 2,3,4 k eff, s britanskim tdom neka sick cifra preko 50k ?!?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 10:58 (chemmy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam opće skužil da su promjenili izgled na stranici od wot-a da kad napišeš nečije ime da su sve malo poboljšali i da imaš više informacija

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram test server, nemogu iskusat niti jedan t8 tenk kako treba jer upadnem u 90 % slucajeva u t10 bitku. {#} I tako igra sam t10 pretezno, vec dosadilo i htio bi iskusat neki nizi tier tenk, cisto da se zabavim. Koji je dobar tier 6 ili 7 medium? Nisam dugo igra pa nemam pojma kakvi su ovi novi americki i njemacki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze li istom metodom raditi da ne trebam skidat cijeli wot za test server nego samo da kopiram originalni i pokrenem launcher na testu?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Partija bez artya i izivljavanje na witlam kitama. Druga partija jos bolja,savrsen MM i bloka mi laptop i zavrsim u vodi{#}. Edit: treca partija koju sam odigrao nakon sto sam uplodao slike na forum. Koja sila ovaj jagdze,drama td.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 14:54 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Partija bez artya i izivljavanje na witlam kitama. Druga partija jos bolja,savrsen MM i bloka mi laptop i zavrsim u vodi{#}

Niste ni počeli igrat i vidim neki seronja u T71 već traži nekakvu pomoć? Ako se ne varam tipka F1 je za pomoć u igri {#}

A što se tiče blokiranja... ima jedna "unblock" metoda koja to i nije

17 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Moze li istom metodom raditi da ne trebam skidat cijeli wot za test server nego samo da kopiram originalni i pokrenem launcher na testu?

Ne.

Vulgar Display Of Power
17 godina
ja111 kaže...

Hmmmmmm pa test server uvijek nosi nove opcije koje nemaju na zadnjoj verziji igre...

Valjda je logicno da ne moze {#} 

17 godina
World of Tanks

Zaja, ajd ak nije problem baci koji replay {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Zanima me jel ima opcija / mod koji bi ti pokazao kada napravis critical damage što si pogodio ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:05 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Može preporuka za nišan mod koji pokazuje koliko sekundi traje reload (po mogučnosti da radi smao to, ne želim druge điđe miđe).

Tnx

WordPress ❤

0 0 hvala 0
17 godina
zagi55 kaže...

Zanima me jel ima opcija / mod koji bi ti pokazao kada napravis critical damage što si pogodio ?

ako se nevaram to će biti standardna opcija u 8.6. a što se tiče modova nemam pojma:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:08 (sokre).
17 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

pa ima-eagle eye

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:11 (jura).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedan problem.

U igricu se mogu ulogovati sa svojim emailom i passwordom a na wot site u browseru mi izbacuje gresku kao netacan email ili password

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina

promjeni na eu server na stranici

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Imam jedan problem.

U igricu se mogu ulogovati sa svojim emailom i passwordom a na wot site u browseru mi izbacuje gresku kao netacan email ili password

Uvijek kada ćeš googlati worldoftanks on će ti prikazati worldoftanks.com što je stranica za NA server.Ti ako si na eu serveru u igri trebao bi ići na worldoftanks.eu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

...Koja sila ovaj jagdze,drama td.

Ako se ne varam, deda se nebi složio s tobom :)

Koje modove koristiš i čemu služe, mislim na minimap i heading indicator (kompas)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 18:17 (WHO2fckru).
12 godina
neaktivan

Taj problem sam i ja imao,koristim mozillu i nece ali preko ie-a hoce pa pokusaj tako

15 godina
neaktivan

I najviše si se napatio sa PZ 38 {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
17 godina
neaktivan
johi bro kaže...

I najviše si se napatio sa PZ 38 {#}

Pa kad je budala, skriva se od granate ko da će ga ubit, umjesto da se pomiri sa sudbinom kao svi ostali {#}

potpisujem se
13 godina
World of Tanks

Koji je vrag da već drugi put u par dana tenk loše odgovara na komande??? Praktički ne mogu igrati!!!

Prvi put kad se to dogodilo, napisao sam timu sorry, commands are fu*ked up.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice