TeamSpeak server public dobro došli su svi 78.47.85.156
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio danas lor.155 51.. pogledajte šta sam napravio jadnom IS8 vozio se na sred livade na el hallufu, ja naciljao, on nestao, ali ga moja granata pogodila.. nedugo nakon toga je krepao, ali ne od mene..
kasnije pogledam i ne vjerujem svojim očima.. lik mi je negdje spominjao sve živo.. 13 criticala u jednom hitu BTW još imam slabiji top sa prošlog artyja
Bravo nine,direct hit
Neznam ako ste primjetili ali "popravili su mehaniku HE granata",sada kad god sa he probiješ radi punu štetu,kako sa artiljerijom tako i sa ostalima.
Nema više onih situacija kad pogodiš neki tenk odozada sa he da napravi neku random štetu(50hp)nego ako ima dovoljno penetracije radi punu štetu.
U 8,6 će po glasinama nerfat više manje sve artiljerije,najviše reload.
ma nek se oni ,umjesto da ograniče broj artiljerija po timu oni ih nerfaju.bolje da stave dva ili tri artija maksimalno po timu i bilo bi bolje.
@Anti-fa
mislim da sam ga probio, napravio avg dmg oko 950-ak, i ostalo je izgorio a nije imao extinguisher.. bio je narančast ili crven po xvm-u ne sjećam se točno
@svi ostali
ne znam dali je postano u temi, ali mi se pojavilo na suggested vid's na jubitou i dobro sam se nasmijao nadam se da će još toga staviti..
@jura
teško je ograničiti artice jer ih hrpa ekipe igra.. ponekada kada me mm duže zadrži recimo kada odaberem obj.261, pratim koliko je čega online.. često bude puno više artica nego bilo koje druge vrste tenkova..
Nego,kako igrati sa m103?
zaja što furas od opreme na jpze100? I kakvi su ti skilovi?
ako ga imaš nemoj istražit zadnji top, jer gubiš 60K iskustva
vi koji se kupili golde preko paysafe-a, jel se mogu dva koda upotrijebiti za jednu kupnju?
Uglavnom ko je zeznuo moze vratiti prodanog premiuma nazad. Sjetio se ja onog slatkog T-127 kaj se dijelio 2011. uz one kodove pa rekao zasto ne probati.
istina i ja sam ih jučer ili prekjučer opet kontaktiral i odgovorili mi da mi mogu vratiti jedan tenk kojeg sam prodal,i zmeđu T-127 i M4A2E4 Shermana kojeg smo dobili ko beta testeri ili kak je več bilo,ne sjećam se, izabral ovog zadnjeg i nakon cca 1 sat sletio opet u garažu.
Uglavnom ko je zeznuo moze vratiti prodanog premiuma nazad. Sjetio se ja onog slatkog T-127 kaj se dijelio 2011. uz one kodove pa rekao zasto ne probati.
ej, i kakav ti je T-127, dali vrijedi ga vracati?
davno sam ga prodao pa se ni ne sjecam kakav je bio
Super je mali gad, dobro ubrzava, dobar oklop i solidan top. Najtezi tier di moze uletit je 4, a i tamo moze gotovo sve probiti. Uglavnom za tamanjenje tuljana dusu dao.
vi koji se kupili golde preko paysafe-a, jel se mogu dva koda upotrijebiti za jednu kupnju?
Da. Možeš ih kombinirati do 10 ja mislim.
ako ga imaš nemoj istražit zadnji top, jer gubiš 60K iskustva
Ne žuri mi se toliko na tier x,istražit ću ga.
pozdrav kolege forumasi!
molio bih pomoc
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-procjene/procjena-world-of-tanks-acc/186603.aspx
Kako ispasti najveci debos od najvecih debosa na svijetu, zabunom prodaj do kraja unaprijedeni kv-1s sa 95% posade
Kako ispasti najveci debos od najvecih debosa na svijetu, zabunom prodaj do kraja unaprijedeni kv-1s sa 95% posade
A ne ne...
pitaj mog frenda..posadu s E100 na 100% i 3 skilla/perka poslao na "dismiss" umjesto u barake...
Al su ove zlatne granate promijenile igru, jučer (ili u subotu, nemam pojma :D) sam sa Pattonom naišao na IS7. Imao sam onaj 90mm gun (top gun za T20) koji dođe kao stock na M46. Umjesto da pobjegnem kao sav normalan svijet, uspio sam mu smjestiti 2 penetracije frontalno kroz donju ploču. Mislim da je psovao sve po spisku. :D
Onda sam pobjegao :D
Grind do ovjesa i nije bio toliko strašan, mada imam dug put do 105mm. Sad je kao Pershing (isti top, turret i motor), pa ide nekako.
Gold noob and I know it :P
me2 D2... i ja i ja... (nekad se znalo kaj mozes probit a kad moras bezat od protivnika, sjecam se kak sam u wolwerinu bezal od tajpa
)
znam da sam loadal 4-10 gold dranata u tajpa, neznam tocno kolko, u slucaju drugih tajpova, kv-4 i kv-5
i na mapi aerodrom jednom tako ja kempam, kad nicim izazvan ispred mene se pojavi is-3.... hmmmm...
razmisljanje 2 sekunde, prebacivanje na apcr 1 sekunda, ostalo neprocjenjivo
napravil sam mu peekaboo par puta, probio ga svaki put od napred prije nego je stigo reagirat (svaki put kasno opali) i na kraju sam rostiljal kraj njega kak je goril.... a znam da je psoval, samo pitanje na kojem jeziku
btw. taj isti is-3 sam probil 3 PUTA ZAREDOM FRONTALNO sa t-44 drugim 100mm topom
@ dedaa
thx za info jucer je neko pisal ingame kak su mu vratili kv-5 tak, a ja mislim sere
nub
zato ja imam stav-check bug forum or it didnt happened
@ svima koji su postali o kv-4
kupil sam ga na snizenju, i jos ceka, neznam jel sam ga opce provozal,a zanima me kakav je u biti st-i; sad znam nesto vise i hvala na dijeljenju dojmova, dacu mu priliku nakon kaj kupim is-7
@ specijal 16.5 je pushing
mislil sam da ce dat jos jednu liniju hevija na popust tir 8-10 ali
tir 7 -30%
http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/
invitejšn kodovi
samo za NOVE IGRACE
1000 golda
100 000 cred
5 dana prem acc
unosi se prilikom pravljenja accounta
uclanite klince, mame, cure i tete iz vrtica
Success!
You have been assigned a key. You may review this key at any time by visiting your giveaway key page from your Alienware Arena user account panel.
Your key may require activation! Check the giveaway page for details.
Key:VF57CV-ZE6S53
Key:VF57CB-FD3X98
Join World of Tanks today and get an Alienware Arena exclusive Starter Pack.
Your Starter Pack Invitation Code for New Players includes:
• 1000 Gold
• Premium Account for Five Days
• 100,000 Credits
Make sure to follow the instructions to get your Invite Code key and redeem your Starter Pack.
Please note these keys are only available for European members and they will only be valid on the European World of Tanks server until July 31st.
me2 D2... i ja i ja... (nekad se znalo kaj mozes probit a kad moras bezat od protivnika, sjecam se kak sam u wolwerinu bezal od tajpa
)
IS-3 ima samo jednu poziciju u kojoj njegov oklop postaje jako tezak za probit,a to je cisto frontalno.Onaj spic mora biti tocno prema neprijateljskom topu postavljen,jos ako je malo dignut nema sanse.Inace sve ostalo je onih normalnih 120(?)mm koji pod ostalim kutevima probija i M36.
Na onoj staroj mapi gdje je bio otok u sredini i sa obje strane baze,znao bi na rub mape stat,dignut nos skroz u zrak i slusat zvuk bouncanja,barem 10-15 udaraca je bouncao po igri.Sada taj IS-3 je relativno brz,najbolji su T59 i ostala rulja koja ga misli flankat,a nagledao se takvih ko u prici prije godinu dana.I iskreno ne kuzim zasto sa IS3 se skrivao iza,pa tad je IS3 najslabiji...
A ne ne...
pitaj mog frenda..posadu s E100 na 100% i 3 skilla/perka poslao na "dismiss" umjesto u barake...
SU100M1 4 skilla, prodao tenk a zaboravio skinut posadu
narode, opet djele invite codove http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/
mjenjam invite code za bilo sta :)
EDIT: moje isprike sta nisam procitao post prije, prakticki sam otvorio novi tab, ukucao bug i otvorio forum, na neprocitano, nova poruka i pejstao link, a trenutno sam u velikoj potraznji za nekim bonus codeom kako bih mogao superperota kupiti, hvala
gdje se da kupiti wot bonus kodova za dobru cijenu? ako moze konkretan link hvala :)
Super je mali gad, dobro ubrzava, dobar oklop i solidan top. Najtezi tier di moze uletit je 4, a i tamo moze gotovo sve probiti. Uglavnom za tamanjenje tuljana dusu dao.
dedaa.......
reci ćaći da ću mu bacit pc što mi je donio ako se ne javi......
samo mu reci da ga je pozdravija bugar iz erca..........
a tek kad mu kažem koliko si para potrošio na igru .......
:smajli sa smješkom ko da ga je derp opalija po njušci:
PS. nedavno si reka da na forumu nema boljeg igrača od tebe........
jesi siguran...........
je da ne igram puno zadnje vrime............ali.....
Da li ima tko problema sa kupnjom golda? Probao sam i paypal i american ništa ne prolazi.
Znaci 1000 golda, 300 promjena pass. i 100 telefon = 1400 sta kupiti za ovo malo zlata :D
Sta od ovih premium dobro zaradjuje a da je bar malo zabavno...
Znaci 1000 golda, 300 promjena pass. i 100 telefon = 1400 sta kupiti za ovo malo zlata :D
Navodno će Excelsior (britanski tier 5 premium) biti dobar, najbolji od tier 5 premiuma. Sačekaš akciju pa ga ubodeš za 750 golda.
Ovo sam iskopao na wot forumu, poređenje tier 5 premiuma:
Uz dobar MM (5-6), mogao bi biti strašan tenkić.
Koliko sam shvatio po komentarima (jer i sam istražujem koji tier 5 prem kupiti), tier 5 tenkovi samo malo više zarade od standardnih tenkova, samo što im je popravak jeftiniji pa ispadne povoljnije. Više služe za treniranje posade.
Navodno će Excelsior (britanski tier 5 premium) biti dobar, najbolji od tier 5 premiuma. Sačekaš akciju pa ga ubodeš za 750 golda.
Ovo sam iskopao na wot forumu, poređenje tier 5 premiuma:
Uz dobar MM (5-6), mogao bi biti strašan tenkić.
Koliko sam shvatio po komentarima (jer i sam istražujem koji tier 5 prem kupiti), tier 5 tenkovi samo malo više zarade od standardnih tenkova, samo što im je popravak jeftiniji pa ispadne povoljnije. Više služe za treniranje posade.
T-25 je dobar.Najbolji penetracija od svih.Brz medium,puca svako 3,35 sec,malo duze nisani i sporo se okrece.
T-25 je dobar.Najbolji penetracija od svih.Brz medium,puca svako 3,35 sec,malo duze nisani i sporo se okrece.
Ta Škoda mi je u užem izboru (najbolju neto zaradu ima), ako ovog ne najave za 8.6. Neću žuriti, sačekaću akciju. Škodilak nema ograničen MM, pa susreće Tigere i ISove, tako da mu treba penetracije, ali me smeta turret traverse od samo 22 d/s, ne vjerujem da paše mojoj circle of death taktici igranja. Probaću ih sve na slijedećem test serveru.