World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Joj Vicko, ti ode sinoć a ja sam dobro gu.zicu oznojio dok sam došao do M103. Katastrofa je bila, nisam odavno tako loše timove imao.

Onda kupim M103 i krenem pobjedu uzeti, u partijama preko 3k dmga sa onim 105mm gov.netom u tier X borbama sam gubio, tek sam četvrtu pobijedio, naravno kad sam imao samo 700 dmg. Do 2h sam ostao.

Zato danas još 1-2k expa i dolazi 120mm, pa će se miševi sakrivati (odlučio sam ga elitati, ne samo proći do E5).

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 11:33 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja čim počnem da piz.dim zbog kretena u wotu odmah odustajem za taj dan...

Na t29, ona svemirska kupola sa usima, negdje sam procitao da usi ne primaju stetu a juce me lik spi.zdi sa strane u jedno uho i izbi mi 100 i nesto hp...okretao sam da vidim ima li gdje jos rupa samo je jedna bila na uhu...sta je istina izbija li to hp ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Na t29, ona svemirska kupola sa usima, negdje sam procitao da usi ne primaju stetu a juce me lik spi.zdi sa strane u jedno uho i izbi mi 100 i nesto hp...okretao sam da vidim ima li gdje jos rupa samo je jedna bila na uhu...sta je istina izbija li to hp ili ne.

Nema hitboxa, pa ako te gađaju odnaprijed, samo prođe kroz njih. Ono što ima je slab oklop, pa ako te sa strane pogodi u njih, onda prođe jer je puno tanje nego u ostatku kupole.

Ista stvar je sa Super Pershingom, one cijevi nemaju hitbox, ali s prednje strane prođe kroz njih u komandira, dok sa strane bi samo izašlo na drugu stranu.

17 godina
DrNasty kaže...

Joj Vicko, ti ode sinoć a ja sam dobro gu.zicu oznojio dok sam došao do M103. Katastrofa je bila, nisam odavno tako loše timove imao.

Onda kupim M103 i krenem pobjedu uzeti, u partijama preko 3k dmga sa onim 105mm gov.netom u tier X borbama sam gubio, tek sam četvrtu pobijedio, naravno kad sam imao samo 700 dmg. Do 2h sam ostao.

Zato danas još 1-2k expa i dolazi 120mm, pa će se miševi sakrivati (odlučio sam ga elitati, ne samo proći do E5).

Vjerujes li da sam zadnju partiju dok smo igrali uspio na minut zaspati {#}

Ma i dok smo igrali su bili drama timovi tako da nista iznenadjujuce {#}

Nista kad uzmes taj top onda cemo u tandemu, ja T34 a ti tu zvijer, a mogu ja i E75 malo izvesti iz garaze da mu prasinu poskidam {#}

malina22 kaže...

Ja čim počnem da piz.dim zbog kretena u wotu odmah odustajem za taj dan...

O dmg-a je na tim usima ako ih gadjas s prednje strane, jer je prije (koliko ja znam) to bio weakspot sa prednje strane pa su svi gadjali njih umjesto komander kupole.
A ako te je pogodio sa strane onda se one broje ja mislim kao standardni dio kupole i i nisu 0 dmg zona {#} 

17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

Vjerujes li da sam zadnju partiju dok smo igrali uspio na minut zaspati {#}

Ma i dok smo igrali su bili drama timovi tako da nista iznenadjujuce {#}

Nista kad uzmes taj top onda cemo u tandemu, ja T34 a ti tu zvijer, a mogu ja i E75 malo izvesti iz garaze da mu prasinu poskidam {#}

Koji si ti mafijaš, znači da mi je trebalo leđa pokrivati, mogao bi se yebati. :D

E75 povezi, tako možemo okrenuti partiju čak i kad nas noobovi zakače, čak možemo i Zlaju povesti u njegovom novom Tier 2 britanskom TD-u :D

17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
17 godina

Imam Mausa imam i Jagdtigera..

Maus je zestoko sranje sto se tice topa...ALI Jagdtiger busi i rastura sve zivo i mrtvo sto god sretne

17 godina
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

Koji si ti mafijaš, znači da mi je trebalo leđa pokrivati, mogao bi se yebati. :D

E75 povezi, tako možemo okrenuti partiju čak i kad nas noobovi zakače, čak možemo i Zlaju povesti u njegovom novom Tier 2 britanskom TD-u :D

Jbg omaklo mi se malo {#}

Ma nagovorit cemo mi Zlaju da uzme sta visocijeg tira {#}

Jbg ne moze imati mocan oklop i odlican DMG/min mada ja bih radje ovo drugo na tenku {#}

Koliko ja vidim isti su {#}

17 godina
Dr. Vicko kaže...

Jbg ne moze imati mocan oklop i odlican DMG/min mada ja bih radje ovo drugo na tenku {#}

Da li znaš što se desi kad BatChat dođe Mausu s boka/iza? ili T57Heavy?

tenk je mrtav dok si rekao keks..jučer me sredio IS7.. 9 puta sam opalio, 8 puta sam ga pogodio a samo 2 penetracije.

Ne moram spominjati da sam bio nakošen i da je on mene bušio gdje je stigao..

Ništa tih 3000Hpa ne znači u igri realno..znao sam popiti 35 pogodaka i ostati živ a što to vrijedi kad ti možeš samo slabije od sebe i skrivati se..., 10tke gotovo nikako..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 13:19 (Ziga).
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Ništa tih 3000Hpa ne znači u igri realno..znao sam popiti 35 pogodaka i ostati živ a što to vrijedi kad ti možeš samo slabije od sebe i skrivati se..., 10tke gotovo nikako..

Oklopljeni tenkovi su općenito u nepovoljnijem položaju otkad su uveli gold ammo za kredite. Još ako te zapadne 4-5 artyja po timu, možeš se pušiti jer zbog tromosti ne možeš pobjeći kad te vide.

Sa druge strane, 6th sense je čisti cheat koji podržava i nagrađuje agresivnu igru sa brzim tenkovima.

Meni osobno više paše sadašnje stanje od onog prije, jer sam orjentiran na brže tenkove (SP je iznimka).

17 godina
DrNasty kaže...

Oklopljeni tenkovi su općenito u nepovoljnijem položaju otkad su uveli gold ammo za kredite. Još ako te zapadne 4-5 artyja po timu, možeš se pušiti jer zbog tromosti ne možeš pobjeći kad te vide.

Sa druge strane, 6th sense je čisti cheat koji podržava i nagrađuje agresivnu igru sa brzim tenkovima.

Meni osobno više paše sadašnje stanje od onog prije, jer sam orjentiran na brže tenkove (SP je iznimka).

Iskreno, od kad sam reskilao posadu na Jagdtigeru..i stavio zapovjedniku 6th sense,,, nevjerojatno je koliko sam puta preživio i ostao živ cijelu partiju.

posadi ostatak repair + toolbox od equipmenta.. svi popravci instant gotovi..

ali na Mausu 6th sense nema smisla, spor je ko guska u magli

17 godina
World of Tanks

Pa premium ammo za kredite je dosta promijenio igru ali isto tako i ti mozes loadati tu municiju u Mausa pa i ti busit sve redom {#}

3 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Pa premium ammo za kredite je dosta promijenio igru ali isto tako i ti mozes loadati tu municiju u Mausa pa i ti busit sve redom {#}

Premium koristim samo za CW...

par puta mi se desilo da sam u random bitki ispucao 20ak gold granata..i na kraju ubili me i izgubili...

gold municija = 80.000

popravak = 35.000

consumables = 6000

pa računaj minus...boli glava

17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam sinoć 4 partije većinom pucao gold sa M103, da što prije dođem do 120mm. Po 30k u minusu jer sam 3 od 4 izgubio, ali nema veze, ima se može se :D

Sad kad vidim da 120mm ima skoro istu penetraciju kao gold za 105mm, a veći dmg i manja cijena, jedva čekam da mountam i krenem šutati dupad.

2 0 hvala 0
14 godina

Samo da se pohvalim {#}

Kupio ferdinanda, 10 partija, 10 poraza, 1 kill {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
moderator
quickr kaže...

Samo da se pohvalim {#}

Keep up the good work {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

LOLOLOL kaj se tu dogodilo.. t34 gurao artice u vodu? daj malo pojasni

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

il stavi replay :D

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako normalna random bitka ulaze tier 2(Bison) i tier8 (kak se vec zove) u platunu, i svi im krenu govoriti da to ne rade i tako dalje i sam odjedanput vidim da mi se ciljnik pomice, odzumiram kad me taj tier8 gura u vodu te gurnuli jos jednog artija te se na kraju oni sami bacili u vodu...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nemam replay, neznam jel to zato sto ne odgledam igru do kraja ili je neki bug jer mi dosta replayova fali

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

nemam replay, neznam jel to zato sto ne odgledam igru do kraja ili je neki bug jer mi dosta replayova fali

Nema to veze dal si do kraja u bitki il ne, replay se treba snimati do kad si u bitki i naravno ako imas ukljuceno da ti se replay spremaju
1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo naprimjer danas sam odigrao 20 partiju u replayu 2 juce 25 u replayu 8 i tako dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
quickr kaže...

Samo da se pohvalim {#}

Bomboncic od td-a, elitaj ga i postaje jedan od najzabavnijih tdova u igri.

15 godina
quickr kaže...

Samo da se pohvalim {#}

Ferdi je mrak tenk skoro sam se "plakao" kad sam ga morao prodati zbog JgdTigera.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto bila mi usijana glava pa sam ubacio slike i opsovao sad cu samo ubaciti opis:

Ovako normalna random bitka ulaze tier 2(Bison) i tier8 (kak se vec zove) u platunu, i svi im krenu govoriti da to ne rade i tako dalje i sam odjedanput vidim da mi se ciljnik pomice, odzumiram kad me taj tier8 gura u vodu te gurnuli jos jednog artija te se na kraju oni sami bacili u vodu...

Ispricavam se ako sam nekog uvrijedio psovkom...

Jel se moze jos negdje prijavit lika osim u igri?

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...

Ferdi je mrak tenk skoro sam se "plakao" kad sam ga morao prodati zbog JgdTigera.

Ajd ne kaki {#} Ferdinand je super tenk...ali.....

Kad jednom sjedneš u komplet istraženog JagdTigera s prebačenom posadom od Ferdinanda... to je nešto bolesno dobro

17 godina
ja111 kaže...

Eto bila mi usijana glava pa sam ubacio slike i opsovao sad cu samo ubaciti opis:

Ispricavam se ako sam nekog uvrijedio psovkom...

Jel se moze jos negdje prijavit lika osim u igri?

Bez ljutnje druze i nemoj nista shvatit licno jer veceras sam svukao jedno po gajbe pive ali tebe treba prijavit jer igras BEZ MINIMAPE  {#}

Nemoj samo reci da nemas pojma kako je nema na SS i da je windows nekom carolijom uklonio  {#}

Usput  {#}  za sve one koji grindaju za vrijeme trece smjene  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 8:19 (Dr. Vicko).
17 godina
World of Tanks

Najbolja partija s JagdTigerom i to jutarnja prije posla

Rekordno napravljeno DMGa ikada od kad igram WOT Rekordno napravljeno DMGa ikada od kad igram WOT

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Juce na Malinovki, standard partija. Imamo t69 u timu. Prije pocetka partije pokazujem na vrh brda da idemo a t69 pise...lol no, that is pure suicide for me. Da bi se nakon tridesetak sekundi taj isti t69 zaletio drito kod njih u bazu i pogino.

I kako se ne iznervirati kad igras sa takvim retardima...

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice