World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.292.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Lewa kaže...

Kako vidit koji si na redu test serveru? meni pise samo "server busy. select another server or try again later" i zna se upalit ono queue i onda jedanput napravi ono connect i opet isto servet busy...

Stavi auto da odredi server i meni je tako bilo dok mi je jedinica bio odabran, kada sam stavio auto onda me stavio da cekam u redu :)

16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Stavi auto da odredi server i meni je tako bilo dok mi je jedinica bio odabran, kada sam stavio auto onda me stavio da cekam u redu :)

Meni i na auto stoji isto kao njemu, ne stavlja me u red za server.

15 godina
neaktivan
Lewa kaže...

Kako vidit koji si na redu  test serveru?  meni pise samo "server busy. select another server or try again later" i zna se upalit ono queue i onda jedanput napravi ono connect i opet isto servet busy...

qeue prevedeno sa engleskog na hrvatski ti je red.tako vidiš koji si na redu.

Voljet ćete ovog tenka:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:54 (g12356).
14 godina
World of Tanks

Imao sam srece i sreo sam VK7201 Tier X German Heavy Tank

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Probat ćemo nove mediume za par dana na testu, sad je gužva.

Al me muka kad se sjetim da trebam uzeti ovo govno VK3002DB i onda nagrindati 70k. Ubit ću se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ja vec uzeo vk 3002 db i moram priznati da nisam nešto baš oduševljen. stock je poprilično očajan čak bi rađe vozio onog t6 prije. a bumo vidili

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kolko treba sa vk2801 nagrindat?

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 19:17 (Unimatrix 007).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo imam jedno pitanje. Da li je itko ikad vidio da je netko za stvarno nakosio tenk? Mislim, pogledao sam hrpu dokumentaraca, filmova, slika, intervjua sa bivšim tenkistima i mogu zaključit da apsolutno nitko nikad nije nakosio tenk, a to je u wot-u glavni manevar (ako izuzmemo par ruskih i kinenskih tenkova). Pa me zanima kako sad to...da li je moguće da su svi nijemci bili glupi, a ekipa is wargaminga pametna...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 19:45 (krayz1e).

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Imao sam srece i sreo sam VK7201 Tier X German Heavy Tank

Ltraktor na steroidima?

Pislje kaže...

ja vec uzeo vk 3002 db i moram priznati da nisam nešto baš oduševljen. stock je poprilično očajan čak bi rađe vozio onog t6 prije. a bumo vidili

Na test serveru ja mislim da vk3002 dobiva nove nadogradnje koje do sada nije imao.

krayz1e kaže...

Evo imam jedno pitanje. Da li je itko ikad vidio da je netko za stvarno nakosio tenk? Mislim, pogledao sam hrpu dokumentaraca, filmova, slika, intervjua sa bivšim tenkistima i mogu zaključit da apsolutno nitko nikad nije nakosio tenk, a to je u wot-u glavni manevar (ako izuzmemo par ruskih i kinenskih tenkova). Pa me zanima kako sad to...da li je moguće da su svi nijemci bili glupi, a ekipa is wargaminga pametna...

U stvarnim bitkama ti ne letiš iznad svoga tenka i gledaš ga(pogled kroz vozačev otvor je ekstremno loš),nemaš vremena da o tome razmišljaš i obično prvi pogodak ubija.Većina tenkista u WWII je imala obuku tek tolko da znaju radit osnovne radnje u tenku i tek oni najsretniji(koji su preživjeli nekoliko bitaka) ili oni koji su imali sreće da su prije rata išli na vojnu akademiju su uopće znali da takvi detalji mogu spasit život.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 19:58 (g12356).
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

U stvarnim bitkama ti ne letiš iznad svoga tenka i gledaš ga(pogled kroz vozačev otvor je ekstremno loš),nemaš vremena da o tome razmišljaš i obično prvi pogodak ubija.Većina tenkista u WWII je imala obuku tek tolko da znaju radit osnovne radnje u tenku i tek oni najsretniji(koji su preživjeli nekoliko bitaka) ili oni koji su imali sreće da su prije rata išli na vojnu akademiju su uopće znali da takvi detalji mogu spasit život.

Mislim da vozač uvijek zna kako mu tenk stoji. Također ne bih se složio da su to detalji. Prije bi rekao da su to osnove.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

U vremenima mira dok je vozaču i zapovjedniku omogućena dobra obuka koja traje mjesecima onda će vjerojatno nakosit.Ako mu zapovjednik to ne naredi neće(jer će pretpostavit da ima dobar rahzlog za to da ne nakosi tenk).

U vrijeme drugog svjetskog rata su neki rusi imali obuku svega par dana,bili su sretni ako su imali obuku od nekoliko tjedana.U biti u sssr-u je obuka bila tako usran* da su te čim si se prijavio odmah slali u tvoju satniju a obuku si dobio usput.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...

Pa ako ti nakosiš tenk i otkriješ track i skinu ti ga, da li će se u stvarnosti sam od sebe popravit za 10 sekundi?

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
krayz1e kaže...

Pa ako ti nakosiš tenk i otkriješ track i skinu ti ga, da li će se u stvarnosti sam od sebe popravit za 10 sekundi?

E pa to i govorim. Sve ovo iz world of tanksa je cisti bullshit i nema veze s vezom.

15 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
Unimatrix 007 kaže...
krayz1e kaže...

E pa to i govorim. Sve ovo iz world of tanksa je cisti bullshit i nema veze s vezom.

Kolko ja znam Wot je igra.

Iako u zadnje vrijeme kako se ponaša, više bi reko "igrica"

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
neaktivan

World of Tanks is a massively multiplayer online game game game game

Ako želiš realističnije upravljanje tenkovima zaigraj Red Orchestru 2. Ja sam jednom probao. Ipak se držim svojih nogu.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa koje je ovo sranje od WOTa! Ako ja ne izgubim kosu zbog njega,onda ne znam što ću.

Spustim se u vodu,da me nitko ne može roknut,imam još 100 healta,a baza se osvaja,jedno 75 bodova je osvojeno. I spusti se idiot sa KV1,za mnom,i jedno 25 sec on ne puca ne može mi ništa,i napuni se 100,baza osvojena,i on mene uništi,i izbaci kao da nisam preživio bitku,pa pas mater koja glupost! A sigurno bih dobio više xp-a da sam preživio. >.<

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Konačno završio i ovo ARL-a, tenk je sam po sebi loš, nema armora, ogroman, ali ga spašava top (105mm) koji bi se jedini trebao i koristiti na tom tenku, top je odličan i spašava ovaj tenk od preskakanja...(na kraju mi je i prirasao srcu malo {#})

Sve u svemu statistika mi nije loša s njim, zapravo smiješno je kako s tim tenkovima koji su poznati da su loši imam bolje statse nego s onim koji su smatrani OP

ARL V39 - 59% 1247 avg dmg

JagdpzIV - 59% 1143 avg dmg

T25/2 - 64% 1658 avg dmg 

{#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:52 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Intel&ATI kaže...

Konačno završio i ovo ARL-a, tenk je sam po sebi loš, nema armora, ogroman, ali ga spašava top (105mm) koji bi se jedini trebao i koristiti na tom tenku, top je odličan i spašava ovaj tenk od preskakanja...(na kraju mi je i prirasao srcu malo {#})

Sve u svemu statistika mi nije loša s njim, zapravo smiješno je kako s tim tenkovima koji su poznati da su loši imam bolje statse nego s onim koji su smatrani OP

ARL V39 - 59% 1247 avg dmg

JagdpzIV - 59% 1143 avg dmg

T25/2 - 64% 1658 avg dmg 

{#}

Mene sa t25/2 stalno baca u tier IX bitke i onda njegov top i nije neka sreća. Ugl... čestitam na ovolikom postotku pobjeda s tim tenkom i naravno dmg-u...

Pucaaaajjjj :)
15 godina
World of Tanks

Kad te dopadnu retardi ništa ne pomaže.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

upravo u timu bio jedan od onih fail platoonova, hummel i pzIc.. u glavnom malo đubre od t3 scouta se vozikalo okolo i sa onim svojim "ak47 topom" podijelio 3 cool headed medalje enemy teamu {#}{#}{#}

na su-122-54 je napravio 87 hitova {#} naravno ukupno u partiji 0 dmg-a sa oko 150 ispaljenih "metaka" (teško je za to reći granate) {#}

čak ga nebi nazvao nubom, to je trolčina koji je došao protivnicima dijeliti medalje umjesto dmg-a.. samo je prebrzo poginuo {#}{#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ziher,kao sto neko rece ovo je igra, nema veze sa stvarnoscu(inace sam u vojsci bio vozac tenka i vec sam 90% stvari zaboravio jer je to bilo prije 13 god.a u igri sam katastrofa)     svak od posade uci sta je njegovo ,ali moras znat sve osnove ostale posade i ove fore sa nakosenjem,dinganje su bzv jer kad te pogodi pancirna(danas sranje od granate) koja leti 800-900 m/sec posada nezna ni kak se zove a kamoli da uzvraca-zamisli se u limenoj kutiji od 2 kvadrata pa da netko rokne cekicem od 10 kg iz sve snage=cekic nece proc ali sta je sa posadom -to treba pitat ljude koji su to prosli

15 godina
markulj kaže...

ziher,kao sto neko rece ovo je igra, nema veze sa stvarnoscu(inace sam u vojsci bio vozac tenka i vec sam 90% stvari zaboravio jer je to bilo prije 13 god.a u igri sam katastrofa)     svak od posade uci sta je njegovo ,ali moras znat sve osnove ostale posade i ove fore sa nakosenjem,dinganje su bzv jer kad te pogodi pancirna(danas sranje od granate) koja leti 800-900 m/sec posada nezna ni kak se zove a kamoli da uzvraca-zamisli se u limenoj kutiji od 2 kvadrata pa da netko rokne cekicem od 10 kg iz sve snage=cekic nece proc ali sta je sa posadom -to treba pitat ljude koji su to prosli

Od staroga frend je automatski posjedio i prorijedio kosu!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 1:40 (0verlord).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovako.. zivim od stipendije i takvih sitnica i prikapnice obitelji, rodbine i paypala.. ugl.. mislite li da ce biti tier8 premium tenkovi na rasprodaju cca 50% popusta i vrijede li uopce zadnjih para ili da cekam bolje dane kada mi nece 300kn previse znaciti? 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

ovako.. zivim od stipendije i takvih sitnica i prikapnice obitelji, rodbine i paypala.. ugl.. mislite li da ce biti tier8 premium tenkovi na rasprodaju cca 50% popusta i vrijede li uopce zadnjih para ili da cekam bolje dane kada mi nece 300kn previse znaciti? 

Tier8 prem nikad nece bit 50% jeftiniji. 20-30% max i to jednom godisnje. 

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Od onih ruskih g{#}na covjek nemoze da udje na test server,da su to ozbiljni ljudi pa hajd ali djeca kad im pogledas  statse pa 300 400 borbi samo cekaju da se test otvori da igraju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
mihaeeel kaže...

Sada 12. će biti 2. godišnjica WoT-a u Europi i vjerujem da bi dosta stvari moglo biti na sniženju, ali kao što je već rečeno ne vjerujem da će premium tenkovi biti ikada 50% jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 9:41 (Izzy).
17 godina
World of Tanks

prokleti oni koji su digli test server, pa ovo je za poludit!

U 8.30 upalim WOT i pokrenem klijent, bio sam da ne spominjem koji po redu negdje 45.000

i odem s psom u šetnju, odem u dućan, obavim sve vratim se...

13.000..

ajd da i to čekam

i kad dođem kao 11 po redu, izbaci me s servera..i

i sad opet sam negdje 34.000 po redu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

interes za test server nikak da padne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
krayz1e kaže...

@ED63

kak na drugoj slici koju si stavio nema scrolla za lijevo-desno? Ja moram scrollat da vidim sve tenkove od pojedine nacije.

i ja moram ingame,na 1366 x 768 (i kolko vidim vecina ima 10 tenkova na dnu ekrana, ja ih imam 7)

al ovo je jpg skinut s neta,samo sirim dalje ne postivajuci autorska prava

someguy kaže...

A di se nastavlja njemacka medium grana iza kojeg tenka? I kolko je potrebno exp od tog tenka da se otkljuca iduci?

vidi sliku, mozes sa vk3002db za 83k, ili sa vk2801 za 43k na tir 7 light mini panter pa dalje tu granu,a mozes i 26.8k na pzr 3/4 pa dalje na vk30.01D(B) tir 6

Ajgor kaže...
ED63 kaže...

...

Ovo je dan za pamćenje...

ED63 je napisao post koji mi je stao u jedan ekran (bez da moram scrollat) :-)

Svaka cast ED!

{#}

hvala hvala trudim se, al teskom mukom {#}

velka je to pohvala kad dolazi od tebe {#}

EDIT: kaj mislite da ce oni novi tir X biti giftani npr. svabo za onog kaj je istrazil cijelo njemacko stablo? kak. engeneer germany?

posto su natuknuli da nece bit na prodaju i nece se moc istrazit...to bi bilo cool da dobis tak nekaj nakon silne muke po pojedinoj naciji, gift tank koji je raritet(a i potice prodaju golda za konvertanje expa{#})

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 14:14 (ED63).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice