World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo si dao truda {#}

master tanker master tanker
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zna li tko kada je zadnji put Type-59 bio dostupan? Koliko ja znam bio je dostupan zadnji put u 8. mjesecu prošle godine, ako se ne varam?

Imam osjećaj da bi ga mogli ponuditi na par dana 12. 4. povodom 2. godišnjice WoT-a u Europi. To bi stvarno bilo super, ali tko zna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 22:17 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Zna li tko kada je zadnji put Type-59 bio dostupan? Koliko ja znam bio je dostupan zadnji put 8. mjesecu prošle godine, ako se ne varam?

Imam osjećaj da bi ga mogli ponuditi na par dana 12. 4. povodom 2. godišnjice WoT-a u Europi. To bi stvarno bilo super, ali tko zna.

I onda bi se održavale borbe "tajpova", jer bi ga svi kupili, zato što je najbolji tenk u  WOTu, najviše zarađuje, ma sve najbolje... Naravno da bi ga i ja kupio,a ionako  igram kineze.

Ma nevjerujem da će ga staviti u prodaju. Bit će kao nagrada na nekom eventu i to je to.

Kad su ubacili kineze u igru, bio je isto event, ko odigra najviše rundi u mjesec dana dobije Type 59, drugi Type 62 i treće mjesec dana premium acc, ili tako nešto.

Sad ima "event", pošalji rođendansku čestitku za drugi rođendan EU servera.

Koga izaberu za prvo mjesto dobije Type 59, drugo mjesto Type 62, i treće (neznam točno) 30 dana premium acc.

zzzZZzzzZZzzzZz...
15 godina
neaktivan

Aha skužio sam te, to znaci da kad ima 5 artija ostaneš u bazi i kampiraš, ok. živa glupost?

Drugo ovu igru igram mjesec i pol dana, i nemoraš mi govorit da sam noob, jer znam kakva je igra bila kad sam je poceo igrat,

Od 50bitki znalo se dogodit da u jednoj bude 3artiljerije, ovo sve drugo je bilo jedna ili dvije. sad ti meni reci od 15igraca tebi je normalno da pet igraju arty.

U garaži imam gwPanher-a i znam da kad igram sa njim da se teško možeš sakrit na bilo kojoj od mapa, jer su mape cisto napravljene za artiljeriju.

Tako molim te poštedi me glupih komentara kao što su (Arty SAFE)

Rappy
15 godina
neaktivan

Od opreme sam stavio ventilaciju, vertikalni stabilizator, i nabijac za tenkovski top.

Rappy
15 godina
neaktivan
rappy kaže...

Aha skužio sam te, to znaci da kad ima 5 artija ostaneš u bazi i kampiraš, ok. živa glupost?

Drugo ovu igru igram mjesec i pol dana, i nemoraš mi govorit da sam noob, jer znam kakva je igra bila kad sam je poceo igrat,

Od 50bitki znalo se dogodit da u jednoj bude 3artiljerije, ovo sve drugo je bilo jedna ili dvije. sad ti meni reci od 15igraca tebi je normalno da pet igraju arty.

U garaži imam gwPanher-a i znam da kad igram sa njim da se teško možeš sakrit na bilo kojoj od mapa, jer su mape cisto napravljene za artiljeriju.

boldano {#}{#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
rappy kaže...

Igraš 2 i pol mjeseca, tako ti piše na profilu, a već imaš 4.5k rundi i tier 9 heavya sa tier 6 arty, a 788 Eff sa 712 WN6 te 47% winrate iz čega zaključujem (ne mora značiti da sam u pravu) da si jedan od onih kojima je kvantiteta prije kvalitete, nižeš runde ko lud jednu za drugom bez strpljive igre, a tu često najeb*š od artya. Trebaš još poraditi na strpljenju, kod tebe je problem što puno igraš i ne stigneš se pošteno posvetiti pravim taktikama za svaki tenk s kojim igraš jer brzo ili uskočiš u drugoga nakon što s ovim pogineš ili brzo nagrindaš pa odeš na sljedećeg. Slažem se da je 5 artya previše, al nije stalno tako... a i uostalom svi to prolazimo bar jednom-dvaputa na dan ako se igra na visokom tieru npr. 9 i 10....

15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

T30 je zapravo T34 sa bjesnijim topom. Odlike i minusi T34 tenka su katastrofalan trup i odlična kupola, šta sam ja sve dingo i 0 damage shotove pravio kad dobro sakrijem trup a samo kupola viri. Tako trebaš igrat i T30, obavezno sakriti trup tenka i viriti kupolom, i iskoristi depresiju topa koju ima odličnu.

@DrNasty

Ja sam si stavio taj real gun sounds mod. I isto imam stock zvukove motora. Stvar je u tome što je to mod za topove, reloadanje....a ako hoćeš i motore onda moraš skinut taj mod koji je poseban za motore. Valjda si me skužio, i valjda mislimo na istu stvar.

A T34 je zapravo T29 sa bjesnijim topom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
g12356 kaže...
St0ka kaže...

T30 je zapravo T34 sa bjesnijim topom. Odlike i minusi T34 tenka su katastrofalan trup i odlična kupola, šta sam ja sve dingo i 0 damage shotove pravio kad dobro sakrijem trup a samo kupola viri. Tako trebaš igrat i T30, obavezno sakriti trup tenka i viriti kupolom, i iskoristi depresiju topa koju ima odličnu.

@DrNasty

Ja sam si stavio taj real gun sounds mod. I isto imam stock zvukove motora. Stvar je u tome što je to mod za topove, reloadanje....a ako hoćeš i motore onda moraš skinut taj mod koji je poseban za motore. Valjda si me skužio, i valjda mislimo na istu stvar.

A T34 je zapravo T29 sa bjesnijim topom.

Affirmative!

15 godina
World of Tanks

Meni su bolje partije sa po 5 artija, od onih bez. Ove su dosadne, znaš da te nema sto poceskati pa si onda faca, još ako si prvi na listi.

Zato mi je super kombinacija sa batom, t92 i object u platunu. T92 lijepo oplete trackove, bat ih popravi kad se lik pokrene a object završi sa AP.

Ili kad opletem sa t92 sa APom nekog za 2k damagea. 

Btw. Vratio sam u stare pohode, ovaj put cilj nije nista izgrindati nego dici WR na 55+%. Usput kupit istražene desetke i skupljati free XP.

P.S. pusa svim arty hejterima, nadam se da cu vas sresti jednom sa T92. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jel neko igra rusku SU-100 liniju TD. Ja sam trenutno na SU85b i ne mogu vjerovat kolko taj tenk ima tanak oklop. Nekoliko puta me oneshotao hetzer sprijeda. Jednostavno nikako da složim dobru partiju s time. Jel bolje da se ja toga ostavim i da krenem po francuski tier 8 arty, jer s artyem mi ide poprilično dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na 90% mapa se mozes sakrit od artya ili iskoristit kosine(brda) da te arty nemoze pogodit, uglavnom moras strpiljivo igrat a ne glavom kroz zid, pa krivit arty.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Dajte ohladite, pustite lika nek igra kako želi, back to topic.

Ovaj Pershing mi općenito ne ide najbolje, ali kad mu krene, onda briljira:

Victory!
Battle: Sand River 3. april 2013 0:09:10
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 3.872 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 39.399
Battle Achievements: Pascucci's Medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Sreća pa su me naše dobre 2 artiljerije pokrivale.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

De mi reci m26 pershing dali ima isto cvrst prednji oklop kao super pershing 

Rappy
15 godina
rappy kaže...

De mi reci m26 pershing dali ima isto cvrst prednji oklop kao super pershing 

nema,ima 101mm bez spaced armora

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan

Ali zato ima bolji top, super ima 178 prednji, ali mu je top slab 90mm.

Rappy
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Dajte ohladite, pustite lika nek igra kako želi, back to topic.

Ovaj Pershing mi općenito ne ide najbolje, ali kad mu krene, onda briljira:

Victory!
Battle: Sand River 3. april 2013 0:09:10
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 3.872 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 39.399
Battle Achievements: Pascucci's Medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Sreća pa su me naše dobre 2 artiljerije pokrivale.

savjet da si ostaviš free exp za barem gusjenice,makar bi bilo dobro i za kupolu dok dojdeš do Pattona jer budeš poludel inače,stavljal te bude u top tier bitke,a stock Patton je bljak

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šteta isteklo vrijeme, samo sam još trebo ubit E-75  imo je još 200hp naciljo ga i gotovo isteklo vrijeme.

Nisam uspio opalit

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Jel neko igra rusku SU-100 liniju TD. Ja sam trenutno na SU85b i ne mogu vjerovat kolko taj tenk ima tanak oklop. Nekoliko puta me oneshotao hetzer sprijeda. Jednostavno nikako da složim dobru partiju s time. Jel bolje da se ja toga ostavim i da krenem po francuski tier 8 arty, jer s artyem mi ide poprilično dobro?

SU 100 predobar tenak za svoj tier...posebno sa zadnjim topom...Brz, pokretan a jako udara. Kad dodjes na su-152 vidjeces muke, dok se ne naviknes na tromost...al zato pere 

17 godina
moderator
jura kaže...

savjet da si ostaviš free exp za barem gusjenice,makar bi bilo dobro i za kupolu dok dojdeš do Pattona jer budeš poludel inače,stavljal te bude u top tier bitke,a stock Patton je bljak

To planiram, ali daleko je Patton još, tek imam 30k sa Pershingom. Trenutno sam orjentiran na T32, ganjam M103.

17 godina
World of Tanks

Jel netko zna kada se postaje Ace Tanker na JagdTigeru?

s Mausom, VK Ausf B sam postao u trenu..a ovdje stoji i stoji jedinica...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

M48 patton je u garaži!!!!!!!!!! Neugodno iznenađen cijenom održavanja: 26k je popravak {#} Sad sam malo gledao screenshotove od pershinga i m46 pattona i oprala me nostalgija :P Nakon ovog se prebacujem na mid- tier tenkiče do max pershinga i ferdija... nemam volje više a i osto bez klana i tak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 9:37 (chemmy).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Jel netko zna kada se postaje Ace Tanker na JagdTigeru?

s Mausom, VK Ausf B sam postao u trenu..a ovdje stoji i stoji jedinica...

Zavisi, jer Ace predstavlja top 1% sedmičnog/tjednog xp-a, znači svakih 7 dana novo. Ako si upao u uspješnu sedmicu, mogao si imati visok xp a opet ne dobiti Ace, dok bi možda neke manje uspješne sedmice dobio sa istim xp-om.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 9:39 (DrNasty).
17 godina
DrNasty kaže...

Zavisi, jer Ace predstavlja top 1% sedmičnog/tjednog xp-a, znači svakih 7 dana novo. Ako si upao u uspješnu sedmicu, mogao si imati visok xp a opet ne dobiti Ace, dok bi možda neke manje uspješne sedmice dobio sa istim xp-om.

Dakle sve ovisi o uspješnosti tjedna u expu + matematičkog izračuna?

15 godina
neaktivan
rappy kaže...

Pa naravno da jesi kad se sam hvališ mogu vidit tvoj statistiku, i koliko dugo igraš ovu igru.

..nije da se mjesam ali kolega intel & ati ima najbolju statistiku u svom klanu, i da dobar je igrac!! {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

koji mu je nick name na WOT da provjerimo koliko je dobar na wotlabs?

Puno je onih koji ovdje pričaju sve i svašta  pa kad skokneš na wotlasb i vidiš da ima oko 1000 bff, demage oko 800 vidiš da ljudi blefiraju, ako je dobar skidam kapu.

Ja sam prosječan igrač .

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Da, ali to nije striktno tjedan (ponedjeljak-nedjelja), već se gleda/računa zadnjih 7 dana, tako da nema restarta ponedjeljkom ili nekim drugim danom :D

Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

Erceg kaže...

Puno je onih koji ovdje pričaju sve i svašta  pa kad skokneš na wotlasb i vidiš da ima oko 1000 bff, demage oko 800 vidiš da ljudi blefiraju, ako je dobar skidam kapu.

Ja sam prosječan igrač .

Jel ovo ono kad riba na fejsu kaže ''ružna sam'' pa onda dobija komentare ''swatkica, ljepotica, lutkica''? :D

Šala mala, ali ti nisi prosječan igrač, već odličan igrač (ako gledaš eff i wn formule). prosjek EU servera je 900/800 (eff/wn).

Formule su same po sebi manjkave ali mogu dati grubu sliku igrača, ali ne treba računati na njih uvijek.

Za realniji prikaz bi trebalo napraviti formule za svaku klasu vozila, kombinirati to sa procentom igranja tim vozilima jer svaki tenk ima svoju ulogu pa se ne može očekivati da npr bush spotter ima par k dmg-a jer on samo spota (a spotting dmg mislim da nije uključen?).

Još vidim zamjerke koje kažu da oni (ti koji prave razne eff formule) ustvari kroje njih po svom stilu igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 10:35 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
Erceg kaže...

Ja sam prosječan igrač .

...pa sta je tesko malo prolistat temu ,covjek je stavljao svoje slike gdje je vidljiv nickname i klan.. Slucajno smo i u istom klanu pa eto znam!! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 11:44 (juno).
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Ziga kaže...

Da, ali to nije striktno tjedan (ponedjeljak-nedjelja), već se gleda/računa zadnjih 7 dana, tako da nema restarta ponedjeljkom ili nekim drugim danom :D

Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

Erceg kaže...

Ja sam prosječan igrač .

Jel ovo ono kad riba na fejsu kaže ''ružna sam'' pa onda dobija komentare ''swatkica, ljepotica, lutkica''? :D

Šala mala, ali ti nisi prosječan igrač, već odličan igrač (ako gledaš eff i wn formule). prosjek EU servera je 900/800 (eff/wn).

Formule su same po sebi manjkave ali mogu dati grubu sliku igrača, ali ne treba računati na njih uvijek.

Za realniji prikaz bi trebalo napraviti formule za svaku klasu vozila, kombinirati to sa procentom igranja tim vozilima jer svaki tenk ima svoju ulogu pa se ne može očekivati da npr bush spotter ima par k dmg-a jer on samo spota (a spotting dmg mislim da nije uključen?).

Još vidim zamjerke koje kažu da oni (ti koji prave razne eff formule) ustvari kroje njih po svom stilu igre.

Da upravu si , ispalo je da se hvalim , međutim htjeo sam reći da zanam o čemu pričam sa skoro svojih 26K borbi. Na wotlabs upravo imaš tu statistiku pokazu ti svaki tenk po dnevnim borbama + i - za taj dan, mislim da na novoj xvm formuli i spotting je ukljuključen, odnosno sve je uključeno za što ti WOT  daje exp. Npr najviše eff bodova dobiješ za bese def , pa dem , cap poene itd . Bit priče je da netreba omalovažavati ljude , nego pružiti im dobar savjet . Kako kažu ko se hvali sam se kvari ...

17 godina
moderator
Erceg kaže...

Npr najviše eff bodova dobiješ za bese def , pa dem , cap poene itd . Bit priče je da netreba omalovažavati ljude , nego pružiti im dobar savjet . Kako kažu ko se hvali sam se kvari ...

To je stara formula, ali su onda igrači to iskorištavali tako da su capali. U novoj je naglasak stavljen na naneseni dmg, što opet stavlja scoute u lošiji položaj jer oni primarno spotaju, a ne nanose direktnu štetu (osim VK derpa ili T71).

Bit je da možda oni boduju sve, ali različite stavke imaju različit udio u konačnoj ocjeni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice