World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

A što ste čudni... Jesam li igdje napisao da je tenk loš? Jesam li? Mislim da nisam. Druga je stvar što ste vi to pomislili na temelju onoga što sam napisao.

I još sam rekao da ga nisam iskušao.

To je bio moj opis onoga što sam vidio dok mi je brat igrao.

Još jednom: NE MISLIM da je tenk loš - pa nisam ga još niti iskušao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

BUdimo realni,buffaju ga svakim drugim patchem,kao i sve druge ruse.

A ti si zaostao,pa ne mozes igrat i ruse?

Evo ja igrao ruse,buffani su toliko da me svatko moze ubit ako se malo potrudi,no ocito tebi je to jako tesko{#}.Jos samo da se pocnes zalit da je onaj SU-100M1 prejak za svoj tier{#}

I LOL,@Izzy samo napisao da mu se na prvi pogled SP cini slab,a vi odma poletili sa TD-ima,cestitke svima koji ocito na prvi pogled vide sve.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 21:26 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Izzya za predsednika, jedini ovdje razuman čovik od naroda :D Tako treba ćo :D Samo ti i napiši da SP ne valja čune crne i nisi puno fulo hahahha :D Sorry siemke moro sam :P

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Probaj ga dobar je, teško ga za probit a puni top za 6sec i radi od 200-300hp štete, jako zabvan i dobar tenk. 

dok se malo navikneš, obavezno dodatnu opremu stavi i digni tu posadu, bar na 75%.

Rappy
16 godina
World of Tanks

Evo odigrao sam 5 partija i jednu dobio. U toj jednoj sam bio u plusu oko 24k bez premiuma (1100-1200 štete) i bio sam uništen. Meni se čini da je to dobra zarada. 

Samo problem je što je teško dobiti partiju. Sve partije koje završavaju porazom nemaju neku zaradu.

11 partija danas odigranih, a od toga jedna neriješena i jedna dobivena. Od toga 8 odigranih sa SP-om i jedna pobjeda s njim. A ništa, takav je dan danas izgleda.

A što se tiče tenka - nije loš. Posada se treba istrenirati da bih dobio bolji uvid u tenka.

Sada samo nisam siguran hoću li podići na 75% srebrom, zlatom na 100% (ostale su mi 33 Kn, pa mislim da mogu s tim uzeti 1500 zlata) ili da budem strpljiv i čekam? Jer nakon te jedne pobjede se posada podigla za 3-4%, ako sam dobro primjetio, pa mi se čini da bi relativno brzo posada došla na 100% pod uvjetom da se budu redale pobjede. Što ipak trenutno nije slučaj.

EDIT: Izgleda da to nije dovoljno za 1500 zlata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 23:46 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli imate možda link na skin za panzera iv gdje ima onaj side armor?Tj. kako bi se prevelo sa engleskog "skirt" iliti suknja?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 23:54 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Opaaaa! Zaredale se pobjede sa SP-om. Prebacio sam na 2. WoT server gdje me većinom ubacuje sa tenkovima svoga levela. Podigao mi se postotak pobjeda sa 11 na 40% trenutno.

Evo jedna dobra partija.

I da, podigao sam posadu na 75%. Kada sam to napravio ostalo mi je oko 21k srebra, a sada imam 130k. Znači u 3-4 partije sam zaradio 110k. Zadovoljan sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Moze Pero dobro zaraditi i bez pucanja {#}

Naprosto sam odusevljen sa ovim ARL-om i napokon i ace na njemu {#}

Kontam bit ce 8. kill, naciljam na T1 heavy-ja i ostanu mu 3 HP i kolega ga dovrsi :) Kontam bit ce 8. kill, naciljam na T1 heavy-ja i ostanu mu 3 HP i kolega ga dovrsi :)
SP kao skaut SP kao skaut
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 1:40 (Dr. Vicko).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo informacija o novoj mapi kojih naravno nema na eu stranici:

http://worldoftanks.com/en/development

I gle ovo na čemu trenutno rade:

http://www.polygon.com/2013/3/26/4148438/world-of-tanks-blitz-wargaming-net-ios-android

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 7:40 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
g12356 kaže...

Evo informacija o novoj mapi kojih naravno nema na eu stranici:

http://worldoftanks.com/en/development

I gle ovo na čemu trenutno rade:

http://www.polygon.com/2013/3/26/4148438/world-of-tanks-blitz-wargaming-net-ios-android

hebale ih više te otvorene mape,volio bi da naprave više urbanih mapa poput himmelsdorfa...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
World of Tanks

Nije mi jasno zašto toliko forsirsju otvorene mape. Valjda zbog artiljerija. Žalosno je što imaju samo jednu pravu gradsku mapu Himmelsdorf.

Recimo ja se baš volim boriti u gradu i rekao bih da su IS tenkovi namjenjeni za gradske bitke, a IS-3 i 8 su mi najbolji tenkovi od svih kojih imam.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Jeli imate možda link na skin za panzera iv gdje ima onaj side armor?Tj. kako bi se prevelo sa engleskog "skirt" iliti suknja?

Hoće li mi netko molim vas dati link,trenutno sam na vježbama pa nemam puno vremena tražiti,volio bih doći doma i to samo stavit i zaigrati.

15 godina
Izzy kaže...

Nije mi jasno zašto toliko forsirsju otvorene mape. Valjda zbog artiljerija. Žalosno je što imaju samo jednu pravu gradsku mapu Himmelsdorf.

Recimo ja se baš volim boriti u gradu i rekao bih da su IS tenkovi namjenjeni za gradske bitke, a IS-3 i 8 su mi najbolji tenkovi od svih kojih imam.

90% mapa u igri su stvorene za medove,lightove i arti,hebe se njima za nas koji više volime hevije i TD-ove

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

BUdimo realni,buffaju ga svakim drugim patchem,kao i sve druge ruse.

A ti si zaostao,pa ne mozes igrat i ruse?

Evo ja igrao ruse,buffani su toliko da me svatko moze ubit ako se malo potrudi,no ocito tebi je to jako tesko{#}.Jos samo da se pocnes zalit da je onaj SU-100M1 prejak za svoj tier{#}

I LOL,@Izzy samo napisao da mu se na prvi pogled SP cini slab,a vi odma poletili sa TD-ima,cestitke svima koji ocito na prvi pogled vide sve.{#}

Igram kv3

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas dva ACE-A

KV-3 KV-3
VK3001(H) VK3001(H)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
g12356 kaže...

Hoće li mi netko molim vas dati link,trenutno sam na vježbama pa nemam puno vremena tražiti,volio bih doći doma i to samo stavit i zaigrati.

Jel to što god pomogne,doda li to kakvu sigurnost,ili je to samo za izgled?
Znam da su to prije radili,u WW2,da je toga bilo,da se stavljalo na Panzer,da je realan mod,ali pitam,ima li koristi od toga u WOT-u?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
turbojc kaže...
g12356 kaže...
g12356 kaže...

Znam da su to prije radili,u WW2,da je toga bilo,da se stavljalo na Panzer,da je realan mod,ali pitam,ima li koristi od toga u WOT-u?  

Kakvo je to pitanje??

Normalno da je samo za izgled

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

Brutalan je JgPz E100 kad nema arty i onda imam slobodu po cjeloj mapi {#}

Ace tanker: http://mwreplays.com/replay/XOCGDEF3J6MZ/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:34 (Stolnik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne znam da li znate, ali na Facebooku postoji Project Tanks gdje je frajer totalno skopirao WoT, a igra se u browseru. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
turbojc kaže...
g12356 kaže...
g12356 kaže...

Kakvo je to pitanje??

Normalno da je samo za izgled

To sam i mislio,samo sam htio biti siguran.

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kvragu i sa modovima koji nemaju pristojan readme file,sada si moram reinstalirati wot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Danas je bila jedna lijepa oproštajna s Tigerom.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo dns uzeo panther 2, ima li ko kakav savjet,iskustvo , sto prvo istrazit i to. prvo bi uzeo kupolu. gusje ce odgovarat??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
someguy kaže...

Evo dns uzeo panther 2, ima li ko kakav savjet,iskustvo , sto prvo istrazit i to. prvo bi uzeo kupolu. gusje ce odgovarat??

Pošto još nemaš schmalturm stavi l100 top.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio sam jučer nove nvidia drivere za GTX570. I danas dok sam igrao WOT 6-7 puta mi se igra zatvorila kao da sam stisnio ALT+F4, a u igru odmah normalno ulazi bez štekanja. Jel ima neko takvih problema, ili možda rješenje/savjet? Sa drugim igrama radi ok.

Od 306.xx do ovih zadnjih 314.22, imao sam užasne framedrop-ove, tako da sam bio na 306.xx. Ovi 314.22 rade super,bolje od tih 306.xx, samo što se to događa, i nije nimalo ugodno kad te izbaci a ti jurišaš. Dok se uključiš u bitku, bude KO.

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pretoistavljam da mislis alt+tab jel alt+f4 je gasenje od kad je windoza.

Meni recimo random baci na desktop

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 8:24 (Gajotres).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji da rađe kupim tenk AMX 13 75 ili T-34-85?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kuka42 kaže...

Koji da rađe kupim tenk AMX 13 75 ili T-34-85?

T-34-85 ti je više noob friendly tenk, a s obzirom da postavljas ovakvo pitanje definitivno uzmi njega...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neki lik sa RU servera drmnuo 15-oricu u jednoj partiji.

svaka mu čast

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 11:41 (Barquero).

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice