- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šta stavit na ovog super pershinga na posadu od dodatnih kvalifikacija,
Znači dobro zarađuje? Vidio sam već da košta 206 Kn, ali koja gamad - htio sam ga kupiti sa Paysafeom, a koliko vidim moguće je kupiti Paysafe od 50, 100, 200 i 500 Kn. Zna li netko kako ide to kombiniranje 2 Paysafea - 1 od 200 i jedan od 50 Kn? Znam da se to može (barem sam tako čuo), ali kako to točno ide?
ak si u mogucnosti, mozes kupit i u brezicama,ja sam tak kupil 10€ za cross fire,mislim da mi je cak i nekaj ostalo gore-kad dodjem doma poslacu ti detalje od kartice pa ju ti iskoristi ak ti treba
inace ak je cijena npr. 213 kn, a ti imas 200 i 50, uzme ti cijelu od 200 i 13 kn od 50, a i neku razliku u tecaju mislim,al ju mozes iskoristid do kraja bilo, kad, ostatak ti ne propada
To je po meni puno duži korak,zar ne? Svakako zabavan,ali što mi je dosta bitno,što poslije toga svega,po pogledima Tiger P je jači i od običnog Tigra,i od Panthera,iako Panther je veoma jak,ako se stavi l100 top kao što je kolega rekao.
PZ4 Svakako neću prodati.
o da, prodaces pzr4 kad tad, samo se nadam da ces dotad istrazit i isprobat sva tri vk-a i zadrzat si jedan ko moneymaker jer je bolji i zabavniji tir 6 ko MM,a pzr4 nije nis posebno otkad je ostal bez topa,jedino je sa derpom zabavan,al taj isti top stavis na svakog vk-a
moje iskustvo:
3601 zadnjeg sam otkljucal i prvog prodal cim sam istrazil tigra, i prebacil posadu,nekak mi se cini nub tenk,makar ima i igraca koji rasturaju u njemu,al posto vodi do tigra svi ga igraju, a neznaju kak igrat s njim,al eto oce tigra pa....
postace hevi u jednom od patcheva
3001p je malo vise okretan i uz to mi je ljepsi,mali tigar p
3001h imam i sad,jedini tir 6 koji sam si ostavil (uz kv-1s) jer ima onaj nenadhebivi faktor, a to je brzina, ubrzanje i izbor 3 dobra topa: 7.5 L70 sniper, 10.5 derp "oneshoot" i 8.8 ,a znal sam na specijalima igrat derp sa gold ammo i vrlo je zabavno ak imas imalo skila
toplo preporucam
nekako mislim da će mi obj.263 skupljati prašinu u garaži..
Nece,tenk ide ko ferrari i nema sanse da te neko flanka,sve pozicije na mapi su ti otvorene,mozes pratit mediume.
isto kao i su100m1 i su101, no kad se treba nariktati na šus često si kosu čupam zbog depressiona na su101 je doslovno kriminalan depression, iz bliza nemreš nikoga u lower plate pogoditi.
u jedva cekam da ga ja uzmem, fali mi još malo.
Ja taj IS7 nikako da kupim ponovo. Imao sam ga davno (kad su bila samo 3 tier 10 HT-a), još dok je imao rof preko 5. Sad da dam 6mil za njega a znam da će stajati, nekako mi se neda. Jel ok za randome, kakva je sad situacija? Ja sam ga uglavnom koristio za CW. Posada sa puno xp-a je ošla na SU-152 pa razvaljujem sa full camo i 6th sense, dok me od heavyja privlači E5, pa ću radije skupljati lovu za njega.
Ja taj IS7 nikako da kupim ponovo. Imao sam ga davno (kad su bila samo 3 tier 10 HT-a), još dok je imao rof preko 5. Sad da dam 6mil za njega a znam da će stajati, nekako mi se neda. Jel ok za randome, kakva je sad situacija? Ja sam ga uglavnom koristio za CW. Posada sa puno xp-a je ošla na SU-152 pa razvaljujem sa full camo i 6th sense, dok me od heavyja privlači E5, pa ću radije skupljati lovu za njega.
ako ne misliš igrati cw,nemoj ga kupovati.niti jedan tier x nije za randome.ako imaš 2-3 partije u nizu sa siemkama u lijepom si minusu.u garaži su mi 5 tiera X i istraženih još 4 i ne mislim ih kupovati,jer ne igram više cw,možda odigram sa nekim i to najčešće sa T62A ili sa T110E5 svakih dva-tri tjedna par partija i to je to,nakon toga opet prašinu skupljaju.
is7 najmanje igram od tx tenkova iako nije loš ali ne paše mi taj top
previše je neprecizan u odnosu na ostale tx hevije (ne računajući e100)
ali navodno će buffati is7 sa idućim patchem pa ćemo vidjet
Ma ništa onda, kupiću M46 Pattona i T110E5 za brljanje po randomima, a ganjati i ruske TD (Obj268 grana), želim isprobati BL-10.
is7 najmanje igram od tx tenkova iako nije loš ali ne paše mi taj top
previše je neprecizan u odnosu na ostale tx hevije (ne računajući e100)
ali navodno će buffati is7 sa idućim patchem pa ćemo vidjet
BUdimo realni,buffaju ga svakim drugim patchem,kao i sve druge ruse.
Sto se tice armora na is7 nezalim se imate i sliku iznad u mom predhodnom postu potentional dmg preko 12k,gadali me amx50b i e75,onaj amx 2 puta prepunio,i nisu 2 shella prosla sve dingo,ali ovaj gun mu je neprecizan i dinga puno
kad bi mu malo popravili preciznost i povecali penetraciju za bar 20mm bilo bi super.
Evo neko je tražio, dokaz kako zarađuje Super pershing
Pa evo jedna obicna bitkica.
Zar nije bila neka obavijest prije par tjedana da je ovaj skin koji ti označava module i weakspotove postao ilegalan i ako shvate da ga imaš možeš dobiti ban?
Sto se tice armora na is7 nezalim se imate i sliku iznad u mom predhodnom postu potentional dmg preko 12k,gadali me amx50b i e75,onaj amx 2 puta prepunio,i nisu 2 shella prosla sve dingo,ali ovaj gun mu je neprecizan i dinga puno
kad bi mu malo popravili preciznost i povecali penetraciju za bar 20mm bilo bi super.
Ne slazem se u vezi topa na IS7, a sta bi onda trebali ucinit s topom od MAUS-a? Povecati penetraciju za 50? A ako ti dingas s IS-7 onda nije do topa nego do tebe!
Inače,upravo je završio ovaj anime o vožnji tenkova:
http://myanimelist.net/anime/14131/Girls_und_Panzer
Ako igrate wot ovaj anime će vam biti ekstra zabavan! 10/10
Sta reci
Jos smijesnije je sto smo ipak nekim cudom pobijedili, naravno ja sam brzo poginuo jer sam se jedini vratio cuvat bazu
sigurno je na pocetku partije bilo upozorenje na lijevom dijelu ekrana:
SIEMKA ! Kto PL?
Evo neko je tražio, dokaz kako zarađuje Super pershing
Pa evo jedna obicna bitkica.
jel ja to dobro vidim da si stavil guneru i loaderu BiA perkove?
to ti je bezveze jer ce bit aktivni tek kad SVI ih imaju na 100%
a ti si stavil samo dvojici...
odma to resetiraj i stavi guneru snap shot ili repair, a loaderu repair,ovak ce njihovi skilovi bit beskorisni ko da ih nisi ni dodijelio
skil je aktivan odmah i povecava se sa postotkom, a perk je aktivan tek kad dodje na 100%, a bia je perk koji je aktivan tek kad ga cijela posada ima
citaj malo objasnjenja kaj koji skill znaci
evo ovdi ti je lijepo tazilon sve objasnil i dodal i brojke kolko koji skil pomaze
http://www.tazilon.net/VK2801/SecondaryTraining.html
a imas i na forumu sve na jednom mjestu
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/157034-fatkiddowns-guide-to-skills-perks/
penetracija mu ne treba veća, kao ni preciznost.. realno gledano, IS7 je close combat tenk.. čak štoviše nedodirljivi facehug master.
iz blizine ćeš uvijek moći naciljati weakspot, a isti ćeš i probiti sa tom penetracijom ako dobro biraš gdje ćeš gađati.
iskreno meni je IS4 puno draži tenk, iako se slažem da je IS7 puno korisniji za CW..
Kupio sam danas SP-a koristeći Paysafe. Nisam još igrao s njim, ali moj brat je odigrao 3 partije i sve 3 su završile porazom (to je za ne povjerovati koliko su ljudi smotani).
Koliko sam vidio top je očekivano loš, a što se tiče zarade u 1. partiji je bio 10k u plusu (400 i nešto napravljene štete i ništa ga nije ranilo), 2. nešto više od 4k (ako se dobro sjećam) i zadnjoj, 3. je bio u minusu između 200 i 400 (po sjećanju).
Posada je na 51% trenutno.Toliko o njemu za sada. Još ga ja imam iskušati.
zašto na 50% posada? ako nemaš creditsa to ti je prva investicija da si crew digneš na 75%.
Naravno da ti je loš top na SP kad je posada na 51%.
I 75% je daleko od dobrog...
A što se tiče one zabrane weakspot skinova za tenkove, to se ne odnosi na boje karoserije, nego za određene "alate" koji točno prikazuju module u 3D i auto aim u njih da napravi što veću štetu tenku i posadi
A što se tiče one zabrane weakspot skinova za tenkove, to se ne odnosi na boje karoserije, nego za određene "alate" koji točno prikazuju module u 3D i auto aim u njih da napravi što veću štetu tenku i posadi
sta to postoji ? daj link na pp ako moze
Kupio sam danas SP-a koristeći Paysafe. Nisam još igrao s njim, ali moj brat je odigrao 3 partije i sve 3 su završile porazom (to je za ne povjerovati koliko su ljudi smotani).
Koliko sam vidio top je očekivano loš, a što se tiče zarade u 1. partiji je bio 10k u plusu (400 i nešto napravljene štete i ništa ga nije ranilo), 2. nešto više od 4k (ako se dobro sjećam) i zadnjoj, 3. je bio u minusu između 200 i 400 (po sjećanju).
Posada je na 51% trenutno.Toliko o njemu za sada. Još ga ja imam iskušati.
pa kolko je tvoj buraz los?
kolko se sjecam top 90 isti ko na t20 radi 200-300 dmg-a-znaci imal je 2 pogotka? i 0 popravaka i 550cred za te 2 granate? ak nije pucal okolo bezveze
znaci u plusu je 10k po pogotku,i ti velis da je to lose?
a di je tu oprema za njega, vec spremna za njega, kupljena na akciji u pola cijene,ili skinuta s nekog drugog med?
ramer vent i vertikal su obavezni
i nemres procijenit tenk i njegovu zaradu na temelju 2 pogotka u jednoj partiji sa posadom na 51%
dok nije posada na 100% nemres znat kak se neki tenk ponasa,tek oko 92-93% tenk malo zivne i pocne pokazivat pravo lice
a ak ce neko trolat kak znam, znam jer sam imal 2 posade za type 59, za t20, i sad imam za jg pantera,i redovito ih izmjenjujem da ih dignem na 100% pa eto, nagadjam i naslucujem (i trolam)
<--to sam ja u trollanju
p.s.kaj opce pitam za opremu nekog ko igra prem tenk sa 50% posadom <-ja sam sebi dajem facepalm
p.s.s. onda nemoram niti u snovima pomisljat da imas nekog drugog usa mediuma i da posadu iz njega ubacis u peru, pogotovo jer ce u njemu funkcionirat ko i u nativnom tenku
1337 5ki11 ru1z
Pas mater,pa jel ima tko VK3001P ili sam jedini?
Upravo izašao iz borbe,gdje su u mom timu bila šestorica sa VK3601H.
taj mod nije zabranjen, ima slican mod koji je pokazivao unutar tenka motor, posadu i takva sranja taj mod je zabranjen
sta to postoji ? daj link na pp ako moze
Nemam ni mod ni link.
To sam pročitao na nekom WG blogu. Netko je vamo u Wot temi stavio link za taj blog, i kakve će biti promjene u 8.4 , pa je neki tip iz WGa najavio da su pokrenili akciju protiv takvih stvari i ljudi, koje su čisto hakiranje i varanje u igri.
A ove boje su samo mod skin koji ti vidiš, (kao da na Loltractor staviš skin od Tigra, u bitki će i dalje 29 ljudi vidjeti samo obični Loltractor, osim ako nemaju taj skin), i namaju baš nekakvog utjecaja na to hoćeš li pogoditi critical ili ne, kad taj skin ima "3 kvadrata" površine.
I dalje moraš znati gađati u pravo mjesto
.
ovdje imate brdo toga, listajte pa cete i naci taj mod di se vidi di gadati tenk (week spot)