World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Zaja kaže...
nine kaže...

evo par pitanja..

@zaja

kako ti je sjeo obj.263 i su-122-54?

igram tu liniju i trenutno sam na su101, tenk je odličan ali me užasno živcira gun depression {#} francuzi su mila majka za ovo {#}

Dobar je 263.Brzi i okretniji od 268,puca  i nasi brze brze za manji dmg. Odlican oklop samo te arty moze one shotat sto mi se desilo par puta. SU 122 44 je odlican tenk,zabavan i dobro zaraduje,samo nisani dugo i nije bas precizan.

Kolega je pitao za tier 9 TD, a ne premium.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

da, pitao sam za su-122-54, t9.. ovaj prem mi nije zanimljiv jer imam type-a {#}

@zaja

a kakav je gun depression na obj.263, jeli iritantan kao na su100m1 i su101?

armor mu je super, ali ima onaj glupi weakspot na gun mantletu.. predpostavljam da većina ne zna weakspotove jer je dosta rijedak tenk..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
SP mini review nakon 500 bitki

Nakon 500 bitki u SP-u, mogu reći da sam skroz zadovoljan. Jako dobar tenk. Trik je da nađete balans između gold municije i obične. Ako vidite da bi mogli pobijediti kad koristite gold, fire away. Ako je izgubljena partija, pucajte običnim. Ja ispucam 3-4 gold granate, ako se nađem u tier 9 borbi (zadnjih par dana često, valjda krejzi vikend).

Heavyji koje srećete (govorim za tier 8) mogu biti malo zeznuti s prednje strane, u zavisnosti od ugla pod kojim im je donja ploča (Tiger 2 i Lowe). Nekad prođe kad mislim da neće, a nekad bounca da ne mogu vjerovati. Bolje je držati distancu jer je tad manji ugao pod kojim je, pa ga je lakše probiti, ali opet ne predaleko jer AP gubi sa daljinom. IS3 ako je ukošen, obično nije problem, ja gađam u onaj komad gusjenice na prednjem armoru. Ako stoji ravno, pokušam u komandirsku kupolu, prije nego se povučem, pa čekam da mu neko odvrati pažnju da se nakosi (ili loadam gold). T32: hull ide, turret ne.

BiA i repairs na posadu obavezno, dalje po želji (često bude trackan, repairs diže gusjenice nekad brže nego vi stignete reagirati sa repair kit-om). Vent+rammer+Vstab za opremu. Sa ovim setupom mogu povući do ~30kmh po cesti, ~23-24kmh offroad (ravno, da nije swamp).

Reload je 6,76 sec. Sa ok timom mogu povući 2,5k dmga bez beda, što donosi hrpu kredita (sa premiumom čak i ako izgubim).

Ima mana, poznati weak spotovi na turretu koji onemogućuju hull down jer ionako svi gađaju turret a ne hull, onda je penetracija takva da je nepouzdano gađati heavyje 1:1.

Potrudite se da niste jedina meta (radije se povucite ako ne možete brzo kill napraviti), jer tad će protivnik loadati gold, pa će oklop biti poništen i bez aimanja.

Na kraju tu je brzina, odnosno nedostatak iste. Ovo više ne gledam kao nedostatak, jer liječi moju manu a to je da rusham na dobre lokacije, a to bez supporta često znači brzu smrt, tako da sam prigrlio brzinu SP-a koja glavu sačuva. :D Igram ga kao heavy sa slabijim topom (stock npr). Konfiguracija oklopa se ne razlikuje toliko od ostalih US heavyja (npr M103 i T110E5), a to je naprijed oklop, sa strana goli k. Držite prednju stranu prema neprijatelju i pazite da ne budete brojčano nadjačani.

Ako je tl;dr:

Bottom line, tenk vrijedi love koju sam dao, tako da ponavljam, ne žalim para. Nakon početne loše statistike (30% wr), sad je 1400 eff i 53,5% wr, tako da outperformam svoj prosjek (1275 eff, 51,5% wr)

Vidim da su mišljenja podijeljena, neko bi nazad pare, neko igra samo x2. Onom kome paše sporiji tempo igre i obavezni aiming, pasaće i SP.

Ko ima više premium tenkova, njemu je možda manje privlačan. Meni je jedini, pa smo postali dobri {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 8:55 (DrNasty).

2 0 hvala 2
16 godina
nine kaže...
dado314 kaže...

pazite ako mislite prodavati account!

kolega iz klana (Poljak, ali netipični siemka - cca 1500 eff :) ) pokušao prodati acc na wot forumu, ali preko PM-a i uslijedilo je ovo od WG-a:

"We have discovered that you want to sell your account for real money.

Due to this violation we have no other choice than to close your account permanently."

ahahaha unatoč 1500ef-a, siemka ostaje siemka očito {#}{#}{#}

srsly, koja budala moraš biti da ideš na wot forumu prodavati acc {#}

nije stavio post na forumu, već se javio liku na PM.

KGB is watching you! {#}

ali pajdo ima sreće:

"We are happy to inform you that the permanent game ban has been removed from you account and you are free to play again. Please be more careful in the future battles not to live similar issues."

16 godina
Zaja kaže...

Jadni maus je gorio pola partije,a druga slika ne treba komentar{#}.

vidim da imaš dupli sat (desno od Lag). 

ja sam to riješio brisanjem DebugPanel.swf u flash folderu

15 godina
neaktivan
sorry jer ne odgovaram bego cu pisati nes lijevo... ne znam kako novi post napraviti na mobajl stranici...

ugl... imate ideje sto bi moglo za popust biti na uskrs a sto za wg rodendan 12.4.?? brijem si potrositi neke pare na premium tank pa ne znam cemu se nadam...
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da pitam isksusnije momke,što uzeti? VK3001P ili VK3601H? Planirao sam VK3001P,jer mi izgleda jače,i bolje,ali mi je sumnjivo jer je jeftiniji. 

Je li imao tko iskustva da podijeli,da znam gdje ići?
I čak bih izabrao VK3001P jer poslije dolazi Tigar,i dalje jači tenkovi. Što vi mislite?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rappy kaže...

Evo ljudi ko kupi super pershing nece se pokajat, tenk zarađuje brutalno jako dobar top ima 90mm 

prednji oklop jako cvrst i skoro ne probojan, u pola dana sam sa njim zaradio 2milijuna, 

A tenk košta 206kn. pa ko razmišlja o premium tenku, ovo je tenk vrijedan svake kune. 

Usput love mu nije ni do koljena, svaki put ga izbušim sa super pershingom, a love košta duplo više.

Znači dobro zarađuje? Vidio sam već da košta 206 Kn, ali koja gamad {#} - htio sam ga kupiti sa Paysafeom, a koliko vidim moguće je kupiti Paysafe od 50, 100, 200 i 500 Kn. Zna li netko kako ide to kombiniranje 2 Paysafea - 1 od 200 i jedan od 50 Kn? Znam da se to može (barem sam tako čuo), ali kako to točno ide?

16 godina
turbojc kaže...

Da pitam isksusnije momke,što uzeti? VK3001P ili VK3601H? Planirao sam VK3001P,jer mi izgleda jače,i bolje,ali mi je sumnjivo jer je jeftiniji. 

I čak bih izabrao VK3001P jer poslije dolazi Tigar,i dalje jači tenkovi. Što vi mislite?  

3601H je jači i (meni) bolji. 3001P je brži i okretniji.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se da osjetiti razlika u brzini i okretima? Jel se može nadoknaditi da ostalim modulima? 
Ma i mislio sam da će biti VK3001P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

međutim vk3001p jako teško dostiže svoju max brzinu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
turbojc kaže...

3601H je po meni bolji....
Ako nemas nista otkljucano na njima 3001P ima po meni tezi grind .... 

17 godina
turbojc kaže...

U tom tieru je VK3601H bolji jer je "bolja" okretnost i brzina na VK3001P nedovoljna da bi se nazvao boljim od svog brata. Ali važnija stvar je definitivno tenk koji dolazi poslije, dakle VK3001P vodi na Tigra P koji je u svakom pogledu bolji od Tigra kojeg svi buše ko sir, jedino što je malo sporiji opet. Možda bi ti bilo najpametnije da ideš na granu sa VK3001P jer ćeš tako moći na odličnog Tigra P, a ako želiš običnog Tigra, možeš sa Tigra P na njega pa lako grindaš i drugu granu.

15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
turbojc kaže...

U tom tieru je VK3601H bolji jer je "bolja" okretnost i brzina na VK3001P nedovoljna da bi se nazvao boljim od svog brata. Ali važnija stvar je definitivno tenk koji dolazi poslije, dakle VK3001P vodi na Tigra P koji je u svakom pogledu bolji od Tigra kojeg svi buše ko sir, jedino što je malo sporiji opet. Možda bi ti bilo najpametnije da ideš na granu sa VK3001P jer ćeš tako moći na odličnog Tigra P, a ako želiš običnog Tigra, možeš sa Tigra P na njega pa lako grindaš i drugu granu.

Ali sa 3601 možeš i na 3002 pa sa njega možeš na tigera i na  pantera koji je užasno zabavan sa l100 topom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

moj savjet je ne prodaj pz4, otkljucaj vk 3601 i sa njime otvori 8.8 top.. nakon kada njega zavrsis odi uzmi 3001p.. najnebolnije i najzabavnije tako 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

To je po meni puno duži korak,zar ne? Svakako zabavan,ali što mi je dosta bitno,što poslije toga svega,po pogledima Tiger P je jači i od običnog Tigra,i od Panthera,iako Panther je veoma jak,ako se stavi l100 top kao što je kolega rekao. 

PZ4 Svakako neću prodati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

S VK3001 (P) se ide na Tiger (P) koji mi je odličan, a s njega pak, na VK4502 Ausf. A koji mi je loš. Samo da znate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni isto VK poslije Tigra P ne izgleda dobar,to i je minus te grane. 

Edit : Mislim da ću otići na 3001P jer mi Maus izgleda puno bolji od E-100,a E100 svkakao mogu kansije uzeti sa drugim Tigrom kojeg ću si ostaviti. :D

Hvala na pomoći dečki. ;D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 13:57 (turbojc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Na Valentinu da ostavim stock cijev ili da stavim neku drugu ? Da poslije toga kupim churchill 1 ili ne ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja osobno jedva čekam e100 makar je kanta. Sa t62a ga riješavm bez muke. Ali taj zvuk topa... {#}

Klan OSAM http://osmice.net16.net/

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

S VK3001 (P) se ide na Tiger (P) koji mi je odličan, a s njega pak, na VK4502 Ausf. A koji mi je loš. Samo da znate.

VK4502 Ausf. A je meni super tenk kao neka kombinacija med-hevy tenka

ostavio sam ga u garaži i nakon što sam završio sa grindom

15 godina
neaktivan
tony24pro kaže...

Ja osobno jedva čekam e100 makar je kanta. Sa t62a ga riješavm bez muke. Ali taj zvuk topa...  {#}

Istina,E100 nije impresivan po statistikama,ali zato kad sam ga probao na test serveru mi se sviđao način igranja.I sama elegancija tog tenka i druge stvari...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 17:51 (g12356).
17 godina
neaktivan
nine kaže...

da, pitao sam za su-122-54, t9.. ovaj prem mi nije zanimljiv jer imam type-a {#}

@zaja

a kakav je gun depression na obj.263, jeli iritantan kao na su100m1 i su101?

armor mu je super, ali ima onaj glupi weakspot na gun mantletu.. predpostavljam da većina ne zna weakspotove jer je dosta rijedak tenk..

Slaba depresija a SU 54 brz,okretan,nema oklop i top koji udara 400 ili 440{#}. Jedva ga se rjesio....

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...
rappy kaže...

Evo ljudi ko kupi super pershing nece se pokajat, tenk zarađuje brutalno jako dobar top ima 90mm 

prednji oklop jako cvrst i skoro ne probojan, u pola dana sam sa njim zaradio 2milijuna, 

A tenk košta 206kn. pa ko razmišlja o premium tenku, ovo je tenk vrijedan svake kune. 

Usput love mu nije ni do koljena, svaki put ga izbušim sa super pershingom, a love košta duplo više.

Znači dobro zarađuje? Vidio sam već da košta 206 Kn, ali koja gamad {#} - htio sam ga kupiti sa Paysafeom, a koliko vidim moguće je kupiti Paysafe od 50, 100, 200 i 500 Kn. Zna li netko kako ide to kombiniranje 2 Paysafea - 1 od 200 i jedan od 50 Kn? Znam da se to može (barem sam tako čuo), ali kako to točno ide?

Ukucas bon od 200k i bon od 50kn i ostanu ti pare od 50kn bona.Znaci cuvas taj listic. Ja ih imam par po 20kn sto mi je ostalo.

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nekako mislim da će mi obj.263 skupljati prašinu u garaži.. {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ja sam danas maximalno iskoristavo special i igrao sa hummelom,jer igram bez premiuma a otkljucao sam is7 pa skupljam kredite {#}.

arty TOP tier :) arty TOP tier :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Šta se desi kad tvoj tim napravi blesavi rush na el hallufu i poljaci psuju po otp klanu kurwa arty lol

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja sam valjda jedini u ovoj državi koji danas nije uspio skupiti X3 bonus s JagdTigerom...

nakon 10 pokušaja sam odustao

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nisi... Ja pokušavam grindati lovu sa Jacksonom, ali ne ide bez zadnjeg topa kojeg nikako ne mogu istražiti jer izgubim svaku faking borbu...

Bio top tank, ili u sredini, moj tim svaki put zaje*e...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se danas dogodilo da mi je tim u istoj bitci vodio 7:0,pa gubio 13:8(neprijateljski t-150 napravio 6 killa),ostali samo ja  u panzeru iv i Kv1 cappati bazu na ensku(encounter),neprijatelji nam dolazili,a ja počeo skupljati killove(uključujući taj t-150) i na kraju pobijedili tako da smo cappali bazu uz rezultat   14:13 za nas(ja sam imao 5 killova i 2000 damagea a moj kv1 2 killa).

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice