World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

I onda kazu da je IS 6 los {#}

ne, dobar je {#}

15 godina
began kaže...

Ispast cu noob al eto da vas pitam kako da kupim dosta ovih kitova repair i to neznam,da spremim.

nisi zato nub, nisam ni ja znal dok nisam procital na forumu, inace sam prije kupoval u prozoru od svakog tenka, pod "service"

al ima bolji nacin za kupovinu npr i equipmenta, al da ju nemoras montirat, a ostane ti u depou

klikni-store-consumables-lijevo podesis all vehicles, oznacis kucicu on vehicles, i kupis kolko ti treba i kaj ti treba

ja sam zadnji put uzel skoro soma repair kitova, oko 400 med kitova i oko 200 fire extinguishera

prosjecno je 1 speciojal za consumables u njesec-mjesec i pol dana,i treba ti onolko kolko partija prosjecno odigras za to doba

ja sam najvise potrosil mislim oko 450 repair kitova u mjesec dana, first aid se nesto manje trosi, a ovi za gasenje pozara jos manje

nesto u omjeru 4:2:1 repair:medkit:fire aparat

pa ti vidi-isprobaj

a super ti je prilika da si uzmes i neku zalihu benzina pa da se nadje(zadnje sam prodal oko 500 kom benzina-kupljenog na popustu-pa prodal za istu cijenu-pa sam ubol opremu kaj mi je korisnija i mogu ju stavljat po svim tenkovima:

binoculars, toolbox i par coated opticsa

al da, isplati se se uzimat consumables u pola cijene na velko, pa stavis na sve tenkove

nek vam to postane stalna praksa{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
17 godina
moderator
World of Tanks

T29 je zvijer, za 170ak partija sam ga skroz nabrijao pa otključao T32. Sad skupljam još par k exp-a za bolji turret, ovaj buši ko stigne. Ali mi se čini kao mrak tenk.

S druge strane, Pershing neće pa neće, ne znam šta da radim s njim, još mi kupola ostala al je robija. Valjda sam navikao na SP.

1 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

T29 je zvijer, za 170ak partija sam ga skroz nabrijao pa otključao T32. Sad skupljam još par k exp-a za bolji turret, ovaj buši ko stigne. Ali mi se čini kao mrak tenk.

S druge strane, Pershing neće pa neće, ne znam šta da radim s njim, još mi kupola ostala al je robija. Valjda sam navikao na SP.

e stari moj ja sam se vec odvikal od usa hevija, sad sam na medijumima i lightovima, a imam nekih par partija vec pershinga, i naravno da je on ko hibrid med/td sa dobrim topom al suskavi brate ko skrnicl {#} znaci busi ga i t4 light

igras ga oprezno i sa skrivanjem, i nemoze se uopce usporediti sa SP koji je med/hevi i MORA bit na prvoj liniji

koristi brzinu za flenkanje, gun down za crestanje preko brda i snajpanje, te odlican view range za pomoc timu

i ja znam kud idu medijumi na kojoj mapi i kaj moraju radit, al solo medium je mrtav medium

tak da je bolje igrat malo iz pozadine, ne ici na flenk ak to znaci da si instant mrtav,pa ak bas je cijeli tim siemki, koristi ih ko mrtvu strazu tj. da budes medju njima i da oni spotaju za tebe

bolje bit pic** od medijuma nego mrtav heroj

use your brain-and if that doesnt work, use your noob team

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 21:07 (ED63).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jadni maus je gorio pola partije,a druga slika ne treba komentar{#}.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 20:55 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav tenkisti.

Moze mi ko reci moze li se ac prodati i koliko bi vridilo.

A tenko vi su: IS7,T110E5,jgd E100,AMX 50 foh (155),Gw typ e100 arty,premium osmi t34.

A imam i istrazene osmi med t69,black prince,skaut amx12t,i ruski t50.

hvala na informacijama ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
romelef kaže...

Pozdrav tenkisti.

A tenko vi su: IS7,T110E5,jgd E100,AMX 50 foh (155),Gw typ e100 arty,premium osmi t34.

eff?

17 godina
neaktivan
Jughead kaže...
romelef kaže...

Pozdrav tenkisti.

eff?

Kao da je bitno koji je eff. Kupujes tenkove ne eff. Kad ga kupis brzo ce on pokazivat tvoj stvarni eff...

Vulgar Display Of Power
15 godina
Zaja kaže...
Jughead kaže...
romelef kaže...

Pozdrav tenkisti.

eff?

Kao da je bitno koji je eff. Kupujes tenkove ne eff. Kad ga kupis brzo ce on pokazivat tvoj stvarni eff...

Pa nece bas tak brzo pokazivati tvoj eff, npr. ako ima preko 20k borbi i 800eff treba dugo vremena da se to podigne

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo tu se može vidjet kakve su cijene za wot acc

http://www.playerauctions.com/wot-account/?serverid=4102

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
never kaže...

evo tu se može vidjet kakve su cijene za wot acc

http://www.playerauctions.com/wot-account/?serverid=4102

LoL lik trazi za acc 2000$,doduse ima svakakvih tenkova :)

15 godina
mlinka93 kaže...
anarky1988 kaže...

ja sam prodao svoj za 260 dolara :) , al ici prodavat akaunt an wot forumu, GG

a di si ga prodavao ?

player aucions, trebao smamalo pricekat , navjerojatnije bi otisao i za vise, al jbg ...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta mislite,bi mogao za tjedan dva doći novi test server?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kupio sam sad SU-152. pa taj TD je ludilo,ovaj prvi top radi po 700 štete,je da  mu je penetration mali ali kad pogodiš ,pa rastura sve :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo malo partije, bez x3 expa

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 12:26 (legend).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
legend kaže...

Evo malo partije, bez x3 expa

Impresivno kolega! {#}

17 godina
moderator
mancekk kaže...

Kupio sam sad SU-152. pa taj TD je ludilo,ovaj prvi top radi po 700 štete,je da  mu je penetration mali ali kad pogodiš ,pa rastura sve :)

Jep, HE radi 900 dmg. Ja nosim 8/18 (gold/HE), obične AP ne nosim. Odvalio sam Tigeru sa HE 1013 dmg :D

14 godina
World of Tanks

Da li na IS3 idem prvo na kupolu pa na BL-9 ili obratno?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bl9 pa turret

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zapovjednik mojega bivšeg klana je prodao za 3 000 eura, imao je sve tenkove isražene i kupljene, type 59 i t34 od premiuma. Imao je oko 45 000 borbi. Omega20

Klan OSAM http://osmice.net16.net/

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo par pitanja..

kojim putem najbolje prema t29?

kojim putem najbolje prema kineskom med-u 121? preko type58 ili 59-16? možda mi se čini bolje preko med strane, ali ako je netko igrao baš me zanimaju dojmovi..

inače taj 121 mi se čini mnogo brutalan med.

dali netko igra francuski arty? ja sam na 6-ici (tek ga kupio, još nisam stavio top), pa me zanima kada se dobija autoloader.

@zaja

kako ti je sjeo obj.263 i su-122-54?

igram tu liniju i trenutno sam na su101, tenk je odličan ali me užasno živcira gun depression {#} francuzi su mila majka za ovo {#}

@rucipe

natuci nešto partija, steci neko iskustvo i sam ćeš skužiti koji ti tenkovi najbolje odgovaraju. svaki tenk je dobar na svoj način, samo treba prilagoditi igru tenku.

netko se nađe u destroyerima, a netko drugi pak u mediumima..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

samo zadnja francuska arty ima autoloader

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
nine kaže...
@zaja

igram tu liniju i trenutno sam na su101, tenk je odličan ali me užasno živcira gun depression {#} francuzi su mila majka za ovo {#}

najtezi i najgori grind ikad

15 godina
nine kaže...

evo par pitanja..

kojim putem najbolje prema kineskom med-u 121? preko type58 ili 59-16? možda mi se čini bolje preko med strane, ali ako je netko igrao baš me zanimaju dojmovi..

dali netko igra francuski arty? ja sam na 6-ici (tek ga kupio, još nisam stavio top), pa me zanima kada se dobija autoloader.

@zaja

@rucipe

natuci nešto partija, steci neko iskustvo i sam ćeš skužiti koji ti tenkovi najbolje odgovaraju. svaki tenk je dobar na svoj način, samo treba prilagoditi igru tenku.

po meni je najlaksi put do t29 preko medium linije i m6 hevija,izbjegnes t1 ht, al igras sa shermanom

sad vidim da su nesto mijenjali, tako da idi m4, m4e2, t29

ja kineze furam sve paralelno, sad sam na is-2 kojeg sam prvog otkljucal zbog ustede expa i boljeg topa otkljucanog za med liniju

med sam na type 58 i ne zelim imat previse posada, tak da sam prvo rijesil hevija, pa cu medijuma, posada prebacena iz type 59

59-16 ima slab top, ja koristim stock 57 jer ima veci pen, 76 auto ima mali pen pa nemres nis u t9 t10 igrama, dingas is-a i takve gluposti

tenk je ok al je spori grind, bizilion expa ode na radije sa mp-tricama, al vidim i da lightovi su opasno naoruzani, tir 8 ima 100 top

inace je type 58 isti t-34-85

15 godina
neaktivan
nine kaže...

evo par pitanja..

@zaja

igram tu liniju i trenutno sam na su101, tenk je odličan ali me užasno živcira gun depression  {#}  francuzi su mila majka za ovo  {#}

@rucipe

Moj savjet ti je da ideš preko m6 i da si na m6 odmah researchaš zadnji top da se ne mučiš sa stock topom na t29.

Mislim da se i on slaže u ovom videu(afaik):

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Sheeva

pa za sad mi se ne čini tako strašno.. velim, gun depression me malo hebe, ali inače su solidni tenkići.

čak mi se čini da bi su-122-54 mogao biti jako dobar. čini mi se privlačnije od zadnjeg u liniji.

@intel&ati

a u k.. ovo bi mogao biti naporan grind {#} igrao sam b-chat155 na testu, i jako mi se svidio.. ali čini mi se da je put do njega trnovit.

@ED63

ma mislim da ću ravno po mediumima tući.. sumnjam da mi ijedan light može biti bolji od BMX 13 90 {#}

@g123456

ma mislim da će tako i biti.. malo mi je blesavo što t29 ima 2 loadera, a tenkovi prije 2 gunnera.. kakav fail, mrzim to

istreniraš jedan crew i onda na idućem tenku ti fali neki lijevi member, a jedan istrenirani ode u mirovinu.

a kaj velite na francuske TD-ove.. jučer me u obj. 268, foch155 odbio ko budalu {#} nisam mu imao kam pobjeći nakon ispucane granate, a 14 sec. do iduće ne preživiš {#} a i do njega mi se čine čisto OK TD-ovi..

u principu sam skoro gotov sa ruskim tech tree-om, pa hoću malo i drugih nacija istražiti.. ponajviše me zanimaju američki heavy-ji i kineski med-ovi.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ironija ili sta ubio 5 artya sa 28 kmh brzim Tigrom 2

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ljudi ko kupi super pershing nece se pokajat, tenk zarađuje brutalno jako dobar top ima 90mm 

prednji oklop jako cvrst i skoro ne probojan, u pola dana sam sa njim zaradio 2milijuna, 

A tenk košta 206kn. pa ko razmišlja o premium tenku, ovo je tenk vrijedan svake kune. 

Usput love mu nije ni do koljena, svaki put ga izbušim sa super pershingom, a love košta duplo više.

Rappy
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji ti je prosijek, i jel može koji SS od te zarade?

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

evo par pitanja..

@zaja

Dobar je 263.Brzi i okretniji od 268,puca  i nasi brze brze za manji dmg. Odlican oklop samo te arty moze one shotat sto mi se desilo par puta. SU 122 44 je odlican tenk,zabavan i dobro zaraduje,samo nisani dugo i nije bas precizan.

Vulgar Display Of Power
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice