World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 19:52 (g12356).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ima zainteresiranih http://osmice.net16.net/

game nick tony23pro

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 21:52 (tony24pro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesu li oni nekaj hebali po T34 (US) u zadnjem patchu? Igram s njim i to nije isti tenk- top je sporiji i neprecizniji, čak mi se čini da je i reload time povečan...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Ja nisam uočio to... :/ Igram intenzivno s njime zadnjih tjedan dva jer treba nagrindat para :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
17 godina
World of Tanks

Fini specijal ovaj vikend, x3 uvijek dobro dođe, popust na garage slotove kome treba i naravno ono najbolje popust za consumables, vrijeme je za obnovu zaliha {#}

http://worldoftanks.eu/news/6520-special-hidden-and-dangerous/

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Taman kupim JagdPz IV i jedno 100 komada popravaka, a možda i više, ovisi koliko love budem skupio :)

1 0 hvala 0
16 godina
quickr kaže...

Jedno noob pitanje: negdje sam čuo/pročitao da neki perkovi stupaju na snagu odmah, i razvijaju se do 100% ali njihovo djelovanje se osjeti čim ih se uzme. da li je to istina? pretpostavljam da su to oni perkovi koji kao "svijetle" čim ih se uzme, a oni "posivljeni" su neaktivni do 100%

ako me kužite kaj želim reći {#}

piše ti u opisu svakog skilla/perka...

skill stupa na snagu odmah, a perk tek na 100%

16 godina
World of Tanks

pazite ako mislite prodavati account!

kolega iz klana (Poljak, ali netipični siemka - cca 1500 eff :) ) pokušao prodati acc na wot forumu, ali preko PM-a i uslijedilo je ovo od WG-a:

"We have discovered that you want to sell your account for real money.

Due to this violation we have no other choice than to close your account permanently."

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa di ćeš tamo prodavati wot acc. {#}

Btw,je li ima tko medalju '' Hladnokrvan'' ? Ja sam ju upravo dobio,baš se nasmijao zbog imena. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado314 kaže...

kolega iz klana (Poljak, ali netipični siemka - cca 1500 eff :) ) pokušao prodati acc na wot forumu, ali preko PM-a i uslijedilo je ovo od WG-a:

Due to this violation we have no other choice than to close your account permanently."

Siemka people deserves that, hit it..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
World of Tanks

Buraz mi je  na T34 kao 4 skill na 5 članova posade ( osim na commandera) stavio Brothers in arms :) jel to pametno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Buraz mi je  na T34 kao 4 skill na 5 članova posade ( osim na commandera) stavio Brothers in arms :) jel to pametno ?

Nebih rekao jer je to perk i trajati će mu cijelu vječnost dok to ne dođe na 100%

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

Mislim što se tiče ukupnog dobirka ,da li vrijedi tih 5 BiA da budu zajedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ne,nego je prekasno da uzme BIA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
mancekk kaže...

Nebih rekao jer je to perk i trajati će mu cijelu vječnost dok to ne dođe na 100%

Ja ga imam kao 4 skill na T34 , imam sa njim preko 2,1K borbi i tek počeo 5 skill, kao što reče trajeće cijelu vječnost.

Šta dobijaš sa BIA ? Oko pola sekunde rel time brži i genrelno unapređenje npr nišanjenje , brža popravka itd al to je tek minimalno unapređenje al nekad može biti ključno!

I da da bi BIA radio moraš ga imati na svim članovima posade i na 100% !

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 11:24 (Erceg).
17 godina
neaktivan
Erceg kaže...
g12356 kaže...
mancekk kaže...

Ja ga imam kao 4 skill na T34 , imam sa njim preko 2,1K borbi i tek počeo 5 skill, kao što reče trajeće cijelu vječnost.

Šta dobijaš sa BIA ? Oko pola sekunde rel time brži i genrelno unapređenje npr nišanjenje , brža popravka itd al to je tek minimalno unapređenje al nekad može biti ključno!

I da da bi BIA radio moraš ga imati na svim članovima posade i na 100% !

BIA i ventilacija idu na skoro svaki tenk.

Vulgar Display Of Power
13 godina
World of Tanks

Koji je tenk najbolji za početnika ??? Imam oko 60 000 kredita . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto volim kad se potrefi dobra partija, a jos i x3 za pobjedu na to.

13 godina
World of Tanks

Ne postoji najbolji tenk za početnika. Ali postoji grindanje, pametno ulaganje i kupovanje, pretreniravanje i sl...

-odaberi naciju ili dvije, odaberi granu na koju želiš ići i počni s grindanjem.

-pod obavezno uzmi jednu granu artiljerije (SPG) jer možeš mnogo naučiti o tome kako se postaviti na mapi.

-kupuj tenkove i opremu kad su na popustu (vecinom se to odnosi samo na tier 4-7)

-taktiku sam razvijaj, a pomoć potraži preko video tutorijala na stranicama WOTa i WikiWot

-kada prodaješ tenk s kojim si završio, skidaj s njega svu opremu i module koje si stavio, i stavi "stock" opremu koju je imao. Moduli se često prebacuju na viši tier tenka, tako da ne gubiš kredite kupovanjem novih.

-pretreniravaj posadu s tenka na tenk (nije potrebno do tiera 4-5) da ne gubiš iskustvo stečeno u prijašnjim borbama.

-Na WikiWot imaš podatke za sve tenkove u igri, prednosti i mane, opremu topove, cijene modula, granata, koje module prvo staviti itd....

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Hoss jel možeš to malo objasniti . Znači zanimam me konkretni tenk . Koji nije ni prespor,a da dobro razara . Neznam koji redom trebam praviti upgrade ako može da mi pokažeš na nekom  pirmjeru zato što nekom pola pojmova koje si gore napiso . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado314 kaže...

ahahaha unatoč 1500ef-a, siemka ostaje siemka očito {#}{#}{#}

srsly, koja budala moraš biti da ideš na wot forumu prodavati acc {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 13:38 (nine).
15 godina
World of Tanks

ja sam prodao svoj za 260 dolara :) , al ici prodavat akaunt an wot forumu, GG

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

ja sam prodao svoj za 260 dolara :) , al ici prodavat akaunt an wot forumu, GG

a di si ga prodavao ?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko ja mogu dobit otprilike za svoj acc?  Imam Mausa, IS4, IS7, T110E5, T110E4, Obj 268, GW typ e, T34 i još neke nize tiere. Svi tenkovi imaju ugrađene sve module i po tri kamuflaže.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Paušiona,ali itekako dobra pušiona-dobio sam The Lion of Sinai.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Paušiona,ali itekako dobra pušiona-dobio sam The Lion of Sinai.

The lion of Sinai dobjaš za 100 uništenih IS tenkova, ovo ti je sasvim prosječna partija!

13 godina
odjavljen
Erceg kaže...

The lion of Sinai dobjaš za 100 uništenih IS tenkova, ovo ti je sasvim prosječna partija!

Znam,ali ovo nije prosječna partija. Toliko ne dobijem ni kada pobijedim.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS
17 godina
World of Tanks

I onda kazu da je IS 6 los {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ispast cu noob al eto da vas pitam kako da kupim dosta ovih kitova repair i to neznam,da spremim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Odeš u "Store" i izabereš "Consumables" tab i tamo kupiš, tako da prvo klikneš na consumable koji želiš i onda ti se otvori izbornik za kupnju istoga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 20:01 (harrothar).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice