World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.282.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Meni je bitan i Hit Ratio.. npr ja na Mausu imam 79% a na Jagdtigeru 80%

diže mi se kosa od onih koji granatama gađaju ptice i avione na Westfield mapi

najjače kad tako u početku random pucaju pa tebe pogode {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

meni  je važniji dmg nego hitratio jer bolje pogoditi 1 od 3 nego uopće ne pokušati gađat

jedini problem je trošak

3 0 hvala 0
17 godina
never kaže...

meni  je važniji dmg nego hitratio jer bolje pogoditi 1 od 3 nego uopće ne pokušati gađat

jedini problem je trošak

Jeste li sigurni kolega?

Hit Ratio je uspješnost pogotka, uzmimo tenk koji igra prvu partiju

Ispucao je 20 granata, 10 pogodio, 10 promašio..Avg Dmg je npr 300 Hit Ratio je 50%. Dakle ukupni DMG je 3000 HP

i

Ispucao je 20 granata, 18 je pogodio, 2 promašio..pa računaj Hit Ratio.. i ukupni DMG.. 5400HP

Što je veći Hit Ratio u igri to je i veći DMG zar ne?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

A gdje su dingane granate...to sve ulazi u hit a nema damage...a dinganih ima podosta, pogotovo ako tuces veci tier od sebe...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

A gdje su dingane granate...to sve ulazi u hit a nema damage...a dinganih ima podosta, pogotovo ako tuces veci tier od sebe...

Jesi siguran da one koje nisu "penetration" se računaju?

14 godina
World of Tanks

A šta je s onim hicima "Penetration" a ne skine niti malo healtha :)

Po meni više smisla ima gledati damage nego hit ratio, jer to dvoje nije direktno povezano.

Npr. napraviš 20 pogotka x 200dmg ili 5 pogotka x 1000dmg

WordPress ❤

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pod uvjetom da je ispucano isto granata veći hit ratio znači i veći dmg naravno

ja naprimjer imam bolji hitratio sa e100 nego sa jagdtigrom zato što jagdtigar ima precizan top

pa pokušavam gađati i mete koje je teško pogoditi na daljinu dok sa e100 dođem blizu

zato s jagdtigrom imam veći prosječan dmg

kada bih sa jagdtigrom pazio da mogu sigurno pogoditi imao bih bolji hitratio ali manji dmg

1 0 hvala 2
14 godina
never kaže...

pod uvjetom da je ispucano isto granata veći hit ratio znači i veći dmg naravno

Nope, pa ne skineš uvijek isto sa svakim pogotkom. Naravno da hit ratio ide u prilog damage-u, ali nije pravilo.

WordPress ❤
17 godina
moderator
World of Tanks

Ne možete porediti hit ratio između različitih tenkova/topova jer nisu isti statsi.

Ne možete čak ni između istih ako je različit playstyle, pa tako ako jedan npr Patton stalno snajpa i ima hit 70% i više dinganja (zbog gubitka penetracije na velikim udaljenostima), dok drugi se stalno bori na prvoj liniji pa gura cijev u usta i ima 80% i veći dmg, ne znači da je onaj prvi lošiji, već samo da ima drugačiju ulogu.

6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ok meni se sviđa pomisao da guram 12,8cm KwK cijev protivniku {#}{#}{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
never kaže...
Morchiba kaže...

Oprosti Ziga ali taj win,defeat,survive i ostale gluposti ne znace ama bas nista,pa daj pogledaj samo kako danas igraju ovu igru,lemmings,rush i ostale gluposti pa i da imas 40k borbi kad uletis s debilima sve pada u vodu (ovo se odnosi na random ).

ne mogu se složit s tobom

te statistike pokazuju jeli igrač jedan od tih lemmingsa ili može razmišljati

dobar igrač će imati preko 50% pobjeda ako igra sam u randomu

Oprosti mozda budem grub,dal ti procitas sta napises prije postanja?Odi na moje statistike pa mi reci jel sam ja lemmings ili nisam.Jucer sam odigrao 14 partija i sve do jedne izgubio (ako se ne varam imam 53% pobjeda pa po tvome spadam u dobre igrace).Protiv ljudske gluposti neide pa neide,mozes biti uber/pro/l33t ali ako imas kretene u timu (poceo sam sanjat siemku {#}) tesko da ces sam nesto napraviti.Koliko puta ti se desilo da si u partiji ubio 5 ili vise tenkova i na kraju spusio?.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

slažem se nije pravilo ali većinom će značiti i veći dmg

uglavnom što želim reći jest da je dmg točnijii pokazatelj tko je korisniji u borbi nego hitratio

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Poceo je update,852mb

0 0 hvala 1
14 godina
Mario31 kaže...

Poceo je update,852mb

FFS a ja na mobilnom VIP-u -.-

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Oprosti mozda budem grub,dal ti procitas sta napises prije postanja?Odi na moje statistike pa mi reci jel sam ja lemmings ili nisam.Jucer sam odigrao 14 partija i sve do jedne izgubio (ako se ne varam imam 53% pobjeda pa po tvome spadam u dobre igrace).Protiv ljudske gluposti neide pa neide,mozes biti uber/pro/l33t ali ako imas kretene u timu (poceo sam sanjat siemku {#}) tesko da ces sam nesto napraviti.Koliko puta ti se desilo da si u partiji ubio 5 ili vise tenkova i na kraju spusio?.

nema veze volim grubo {#}

i svakom se dogodi niz poraza ono što hoću reći da će bolji igrač imati više šansi za pobjedu i kada je sa siemkama od lošeg igrača

tako da nije istina da statistike ne znače ništa

17 godina
Anti-fa kaže...

Stanje sa kupnjom shellova je sljedeća:

Dobivate nazad 83kredita po shellu tj ostajete na nuli.Ništa od zarade.

Source

Dokle god nisam na gubitku ok je.

17 godina
neaktivan
never kaže...
Morchiba kaže...

nema veze volim grubo {#}

i svakom se dogodi niz poraza ono što hoću reći da će bolji igrač imati više šansi za pobjedu i kada je sa siemkama od lošeg igrača

tako da nije istina da statistike ne znače ništa

Dzaba ti sva statistika ako si u debilnom timu i ginu ko ptice na streljani. 

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 12:55 (Zaja).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ne radi im stranica pa ću morati preko launchera skidati{#}

bar znam da nisam jedini na mobilnom vipu :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
never kaže...

ne radi im stranica pa ću morati preko launchera skidati{#}

bar znam da nisam jedini na mobilnom vipu :D

Mobilni t com preko dvije godine,cak sam i zadovoljan sa netom.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Nisam juče toliko ali ista situacija...sve sam spušio juče...tačno se premišljam da malo pauze napravim dok se siemke ne prebace na war thunder...

13 godina
protjeran
Zaja kaže...

Dzaba ti sva statistika ako si u debilnom timu i ginu ko ptice na streljani. 

Slazem se, jer mozes ti biti uberpro igrac, ako suborci ne igraju timski tvoj doprinos za pobjedu bit ce minoran (jos 14-ero suboraca je u igri) pa makar unistio pola neprijateljskog tima.

To je teambased igra, ali si bez platoona vrlo ogranicen u doprinosu za pobjedu.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
never kaže...

jedini problem je trošak

I sada netko tko igra recimo sa Cromwellom ili sa skautima imat ce manji dmg nego onaj tko igra sa IS3 i jacima,bezveze.

15 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...
Ziga kaže...
mlinka93 kaže...

Nemreš mi reč da ne znam igrat imam preko 10.000 borbi i to večinom sa njemcima , pa nisam rekao da sam gotov odmah nego npr krene igra dođe protivnički spoter spotne nas  i sad pitanje za milju kuna kog će arty prvog gađat ? Mausa naravno i svih 4-5 artya na mene odmah mi oduzmu bar 1/3 hp često i više a još se nisam uspio ni sakrit kak treba.

ahahahahha sry ali takvima kao ti kada vidim u game-u lik ima ukupno 27k bitaka i 2,4k bitaka s E100 i ima postotak pobjeda 43% i 400 eff odma mu napisem da je vrijeme da obrise igru, po tome ti mislis da ako imas 10k bitaka i 48% pobjeda si bolji od onoga s 3k i 60% i ovo sto kazes za skauta, ne znam sto bih ti rekao osim da jos nisi naucio igrati igru(osim na mapama kao sto su prokhorovka gdje maus ili e100 stvarno ne moze pobjeci a da ga neki bolji skaut ne osvjetli) 

17 godina
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

Imao u planu nakon IS 7 krenuti na francusku heavy linju (trenutno sam na tiru VI - ARL) ali nakon igranja danas na test serveru mozda ipak prednost dam Misonji koji mi je druga zelja {#}

Igrao si na testnom serveru i to nema nikakve veze s pravim serverom.. Tamo je hrpetina kretena još više izražena, nitko ne igra za ozbiljno, gold ammo se razbaciva na sve strane

naravno na pravom serveru nećeš toliko kredita s Mausom imati nikad, niti killova... i još možeš završiti u blagom minusu kad odbiješ popravke i municiju.

btw ja imam Miša i vjeruj mi, naspram 10tica od Amera... nema nikakvih šansi

Definitivno se slažem sa Zigom ovde, imao sam jučer rundu gdje je prokleti neprijateljski T110E5 prošao kroz naša 2x IS-8, IS-7, WZ-120, JgPzE100 i E-100 bez da je izgubio i 1 prokleti HP.... sve je dingao i to uglavnom sa jako bliskog range-a, nekih 50-tak metara... ako koga zanima, pronaći ću replay navečer pa nabacim ovde....

15 godina
OriginalEXE kaže...
Mario31 kaže...

Poceo je update,852mb

FFS a ja na mobilnom VIP-u -.-

1-2-3-4 izgubljeni

IMA NAS JOS {#}

prijatelju nisi sam, znam kako vam je

zato ja idem u pivnicu "da brze "skinem patch" jer ja 790KB/s download"{#}

losa stvar je da onda i pijem pivu{#}

a jos losija da ni neznam vise sve nauceno o poljskoj i poljskom{#}

a vjerujte mi djeco, bio sam u poljskoj, i sramim se toga{#}

btw 9 sati je server down, a mene je server izbacil iz igre u 4 ujutro

tako da matematika je tu vrlo jasna

p.s. napisal je neki tip na njihovom forumu kak je za 2 sata na neki drugi server stavil 10GB, da radi posao ko wg davno bi propal

9 sati??!!!{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
14 godina
neaktivan
World of Tanks
a ti si popio svu pamet svjeta imas 80/ pobjeda i svi tenkovi ti pasu , jbt napises da ti se maus ne svida ovaj te optuzi da si njubara da ízbrises igru , a covjek nikad vidio kako ígram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Najbolje da skupimo milijun Hrvata i napravimo invaziju na Poljsku... pa da pokopamo tu siemku, witam, kurwa i slične pozdrave {#}

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...
a ti si popio svu pamet svjeta imas 80/ pobjeda i svi tenkovi ti pasu , jbt napises da ti se maus ne svida ovaj te optuzi da si njubara da ízbrises igru , a covjek nikad vidio kako ígram

ja igram one tenkove koji mi pasu a ne kao ti reko ti je frend kako je maus najjaci i moras ga imat a ne znas niti s is7 igrat, meni je dovoljno da cujem postotak tvog wina i dmg, % sam cuo a avg dmg ti vjerovatno nije iznad 2k

17 godina
World of Tanks

Maus nije najjači, ali je najizdržljiviji tenk u igri i s time ima svoju namjenu u klanskim ratovima.

Zašto ja s njime igram random bitke? zato se da naučim igrati.

Inače ukoliko se klanska bitka popuši (a većinom se popuši) uz cijenu gold granata (4000 kredita/kom), popravke... minus je i 85.000 kredita...

2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Ovaj patch mi je nešto poremetio zvuk u igri. Malo je izobličen i čuje se pucketanje (krčanje). Ima li još netko ovakav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice