World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Tanks

T71 tuning: spušten ovjes - bolje ležanje, ubrzanje, dinganje, nosivost.

Lowrider Lowrider

5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Jel vrijedi ovaj novi ruski premium TD?

Kakvi su vam dojmovi ako ga je netko igrao?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Bugzapper kaže...

OP za svoj tier. Uz malo balansiranja bi se savršeno mogao uklopiti kao T8 TD. Jako velik, srednje brz, precizan (s obzirom na ostale ruske TD-ove, 0.38 spram standardnih 0.40+), ogroman penetration i damage (a reload isti ko i kod KV-1S), ima puno zdravlja (najviše za TD svog tiera izuzev novog britanskog). Ima 6 članova posade, pa je dobar za treniranje ruskih TD posada. Oklop je svuda 60mm i jako je loš. Mada mantlet zna upiti par hitaca.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
World of Tanks

Stanje sa kupnjom shellova je sljedeća:

Dobivate nazad 83kredita po shellu tj ostajete na nuli.Ništa od zarade.

Source

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 20:03 (Anti-fa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ovdje original poruke na WoT forumu.

Come to the dark side, we have cookies.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

haha, sreca ja ih kupio "samo" 700{#}

i sta, sad cemo dobit nas novac nazad bez dobitka ili gubitka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rosimic90 kaže...

haha, sreca ja ih kupio "samo" 700{#}

i sta, sad cemo dobit nas novac nazad bez dobitka ili gubitka?

Dobivamo nazat onoliko koliko smo potrošili na kupnju te municjije,u to se ne računa prodani tenkovi na račun ovog(dobit ćete pare koje ste dobili prodajom tenka ali ne tenk)...

Samo kredits se dobiva nazad

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 20:01 (Anti-fa).
15 godina
World of Tanks

Jebote kak nebus lud kad ti se pojavi ovakav kretenski imbecil u timu, ja nerazumijem kako se nekome da uopce igrati kad vidi da je tako retardiran, u najmanju ruku ovo je neka vrsta retardacije ili je afk/bot

Ja sam ga susreo u njegovom Caernarvonu i lik je pokusavao da prođe onu crvenu granicu mape da izađe van {#} 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Imao u planu nakon IS 7 krenuti na francusku heavy linju (trenutno sam na tiru VI - ARL) ali nakon igranja danas na test serveru mozda ipak prednost dam Misonji koji mi je druga zelja {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Imao u planu nakon IS 7 krenuti na francusku heavy linju (trenutno sam na tiru VI - ARL) ali nakon igranja danas na test serveru mozda ipak prednost dam Misonji koji mi je druga zelja {#}

Igrao si na testnom serveru i to nema nikakve veze s pravim serverom.. Tamo je hrpetina kretena još više izražena, nitko ne igra za ozbiljno, gold ammo se razbaciva na sve strane

naravno na pravom serveru nećeš toliko kredita s Mausom imati nikad, niti killova... i još možeš završiti u blagom minusu kad odbiješ popravke i municiju.

btw ja imam Miša i vjeruj mi, naspram 10tica od Amera... nema nikakvih šansi

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 8:37 (Ziga).
13 godina

Kad je po našem vremenu gotov update? Ne mogu na stranici ništa pročitati, pa eto ako netko možda zna. Pozzz i hvala unaprijed svima na pomoći :D

Pucaaaajjjj :)
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja bi rađe išao na francuza , imam mausa i samo mi stoji u graži , odigram s njim 1-2 partije mjesečno i to je to , i onda u svakom timu dobijem po 4-5 artya i gotov sam za 2-3 minute , u cw se korist samo za blokanje puta , jedino u ensku i himmseldorf ima nekakve prednosti di ideš prvi i primaš šuseve dok se drugi iza tebe skrivaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mlinka93 kaže...

ja bi rađe išao na francuza , imam mausa i samo mi stoji u graži , odigram s njim 1-2 partije mjesečno i to je to , i onda u svakom timu dobijem po 4-5 artya i gotov sam za 2-3 minute , u cw se korist samo za blokanje puta , jedino u ensku i himmseldorf ima nekakve prednosti di ideš prvi i primaš šuseve dok se drugi iza tebe skrivaju

Onda očigledno ne znaš igrati kolega, ja sam preko stotinu partija odigrao s njime u manje od mjesec dana i nisam nikad bio gotov kako bi ti rekao "odmah"

17 godina
World of Tanks

Ma svjestan sam ja njegovih mana ali jednostavno tenk mi je nekako zabavan ni ja ne znam zasto {#}

Uostalom ta linija donosi Tigra P i 4502P koji su mi isto tako veoma zanimljivi {#}

Morat cu uporedo onda grindati pa sta mi bude draze, a jos i britanski TD-ovi dolaze{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Ma svjestan sam ja njegovih mana ali jednostavno tenk mi je nekako zabavan ni ja ne znam zasto {#}

Uostalom ta linija donosi Tigra P i 4502P koji su mi isto tako veoma zanimljivi {#}

Morat cu uporedo onda grindati pa sta mi bude draze, a jos i britanski TD-ovi dolaze{#}

Tigar P je super, ali Ausf B je fantastičan tenk u svakom pogledu i bilo mi ga je žao kad sam ga prodao i posadu prebacio na Mausa

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali neko zna kad ce da proradi server, do koliko sati.

Rappy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam istražio 4502P davnih dana ali ga nikad nisam kupio jer mi se čini loš

znam da rađe vidim njega na protivničkoj strani nego bilo kojeg drugog tiera9

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mlinka93 kaže...

Onda očigledno ne znaš igrati kolega, ja sam preko stotinu partija odigrao s njime u manje od mjesec dana i nisam nikad bio gotov kako bi ti rekao "odmah"

Nemreš mi reč da ne znam igrat imam preko 10.000 borbi i to večinom sa njemcima , pa nisam rekao da sam gotov odmah nego npr krene igra dođe protivnički spoter spotne nas  i sad pitanje za milju kuna kog će arty prvog gađat ? Mausa naravno i svih 4-5 artya na mene odmah mi oduzmu bar 1/3 hp često i više a još se nisam uspio ni sakrit kak treba.

17 godina
mlinka93 kaže...

Nemreš mi reč da ne znam igrat imam preko 10.000 borbi i to večinom sa njemcima , pa nisam rekao da sam gotov odmah nego npr krene igra dođe protivnički spoter spotne nas  i sad pitanje za milju kuna kog će arty prvog gađat ? Mausa naravno i svih 4-5 artya na mene odmah mi oduzmu bar 1/3 hp često i više a još se nisam uspio ni sakrit kak treba.

Oprostite iskusni kolega, a koliko imaš borbi s Mausom? Koliki je win, defeat, survive postotak?

Ako nije bed, nabaci statistiku samo od Mausa.

Nikad mi se nije dogodilo da su me prvog ubili s Mausom, u 80% slučajeva me ubiju među zadnjih četiri. Dakle očigledno nešto krivo radiš, krivo igraš ili si u krivom timu {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A Server niko ne zna kad ce proradit, i ocem se radi{#}

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
rappy kaže...

Stavljaju 8.4 update. Ako se dobro sjećam, od 6h ujutro do čak 13h, ali nisam siguran. Premium igrači će dobiti kompenzaciju (vjerovatno dan). Jučer su na forumu rejdžali zbog 9h dugog downtimea, pa sad jel do 13h ili duže...

15 godina
neaktivan

nisam informiran,, dali znaš šta ce bit sa update 8.4 mislim šta dolazi novo sa tim updaetom

Rappy
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mlinka93 kaže...

Oprostite iskusni kolega, a koliko imaš borbi s Mausom? Koliki je win, defeat, survive postotak?

Nikad mi se nije dogodilo da su me prvog ubili s Mausom, u 80% slučajeva me ubiju među zadnjih četiri. Dakle očigledno nešto krivo radiš, krivo igraš ili si u krivom timu {#}

sad ti nemrem stavit statistiku s mausom jer nemrem uć u stranicu al kolko se sječam imam 48% pobjeda 49% izgubljenih ovo ostalo je nerješeno ,a kolko sam puta preživio to ne znam sigurno al mislim da je oko 30%

17 godina
neaktivan
rappy kaže...

Danas ti je update 8.4, o tome se radi. Mislim da je negdje pisalo da ce oko 13h proradit, ali nemoj me drzat za rijec...

16 godina
crystal6 kaže...
Bugzapper kaže...

OP za svoj tier. Uz malo balansiranja bi se savršeno mogao uklopiti kao T8 TD. Jako velik, srednje brz, precizan (s obzirom na ostale ruske TD-ove, 0.38 spram standardnih 0.40+), ogroman penetration i damage (a reload isti ko i kod KV-1S), ima puno zdravlja (najviše za TD svog tiera izuzev novog britanskog). Ima 6 članova posade, pa je dobar za treniranje ruskih TD posada. Oklop je svuda 60mm i jako je loš. Mada mantlet zna upiti par hitaca.

A zarada?  Kakva je?

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mlinka93 kaže...

Oprosti Ziga ali taj win,defeat,survive i ostale gluposti ne znace ama bas nista,pa daj pogledaj samo kako danas igraju ovu igru,lemmings,rush i ostale gluposti pa i da imas 40k borbi kad uletis s debilima sve pada u vodu (ovo se odnosi na random ).

14 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Oprosti Ziga ali taj win,defeat,survive i ostale gluposti ne znace ama bas nista,pa daj pogledaj samo kako danas igraju ovu igru,lemmings,rush i ostale gluposti pa i da imas 40k borbi kad uletis s debilima sve pada u vodu (ovo se odnosi na random ).

Slažem se sa tobom , najžešće mi je kad nas trojica branimo jednu stranu , a pol ostala ekipa ide na drugu stranu i ekipa sa druge strane popuši a mi se na svojoj strani obranimo od 6-7 tenkova

17 godina
World of Tanks

Cim ne radi server broj postova u temi znatno poraste {#}

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

ne mogu se složit s tobom

te statistike pokazuju jeli igrač jedan od tih lemmingsa ili može razmišljati

dobar igrač će imati preko 50% pobjeda ako igra sam u randomu

17 godina
World of Tanks

Meni je bitan i Hit Ratio.. npr ja na Mausu imam 79% a na Jagdtigeru 80%

diže mi se kosa od onih koji granatama gađaju ptice i avione na Westfield mapi

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice