World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
skenderovic kaže...

Može li mi neko reći koji tenkovi najviše zarađuju u bitkama jer mi stvarno treba neki tenk da se izbavim iz ovog bankrota.{#}

Bilo koji Tier 5!

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio kv2 i nadogradio,naravno sa 152mm topom...jedna od prvih partija je bila da sam imao 3 killa i napravio 2000+ damagea...naravno izgubio.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skenderovic kaže...

Može li mi neko reći koji tenkovi najviše zarađuju u bitkama jer mi stvarno treba neki tenk da se izbavim iz ovog bankrota.{#}

Ja sam prije grindao pare pomoću:

- SU-8

- StuG III

- PzKpfw III/IV

- KV (dok ga nisu rascjepali na KV-1 i KV-2)

kao što vidiš sve je tier 5

13 godina
World of Tanks

Eh kad te ne ide onda te ne ide... Poraz, a učinjena šteta skoro 7000 ;,,(

Pucaaaajjjj :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 13:53 (bNeo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Oujea, T71 je tenk mjeseca, imam još malo do njega. Kupim ga na 50% popustu i cijeli mjesec igrati sa 30% više kredita.

http://worldoftanks.eu/news/6184-tank-month-t71/

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Oujea, T71 je tenk mjeseca, imam još malo do njega. Kupim ga na 50% popustu i cijeli mjesec igrati sa 30% više kredita.

http://worldoftanks.eu/news/6184-tank-month-t71/

Gademit,ja tek jucer stavio u full M7,a nema mi druge nego zapet na toj liniji..magar da do kraja mjeseca stignem barem kupiti to malo cudo na 50% sconta! {#}

17 godina
moderator

Popust je do 5. marta (utorak), a 30% više zarade je cijeli mjesec. Zato požuri grindaj ili troši free xp ako imaš :D

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Popust je do 5. marta (utorak), a 30% više zarade je cijeli mjesec. Zato požuri grindaj ili troši free xp ako imaš :D

..uff no way,ipak nisam bas toliki no-lifer,hebe me posao kad sjedim 8 sati na compu pa mi mrsko jos toliko kad dodjem doma  :(

16 godina
World of Tanks

Danas nekako često gubim. Evo scena od maloprije:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Žalite se na IS-8,trebali ste igrati T34 kada je bila T9... Imate top sa T7,105mm sa 197mm penetracije,solidnim

reloadom i preciznošću.Imate pokretnost kao T34 sada,znači užasnu.
Do trackova,kupole i topa vam je trebalo,ako se dobro sjećam,cca 180k exp-a.
Top ste mogli mountat samo na drugu kupolu.
Igrate s očajnim topom,očajnom pokretnošću,i ubjedljivo ste najslabiji T9 tenk stock.

To su bili dani grindanja,i bez premiuma,bez silver gold municije.
Čim teamatesi vide,kada si jedini T9,da imaš 105,bude "Oh god",lost game,gg.
Real men will know {#}

P.S.God I miss the legendary T34 in T9... 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz svima,igram mjesec i pol i nemam pojma o nicem pa me zanima na PzKpw IV  sam digao posadu na 100%, pa me zanima koje vjestine i kvalifikacije da dizem odredenom clanu posade u bliskoj borbi je odlican, na daljinu top =katastrofa(naravno  cim je cijev kratka=neprecizan)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markulj kaže...

pozz svima,igram mjesec i pol i nemam pojma o nicem pa me zanima na PzKpw IV  sam digao posadu na 100%, pa me zanima koje vjestine i kvalifikacije da dizem odredenom clanu posade u bliskoj borbi je odlican, na daljinu top =katastrofa(naravno  cim je cijev kratka=neprecizan)

Ili stavi sve repair ili:commanderu-jack of all trades,vozaču -maintenance,mislim da se tako zove,loaderu adrenaline rush,gunneru ono za okretanje turreta,radio operatoru view range.Sa time i sa repairom nemožeš promašit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan

prvi skill na commanderu neka ti bude 6th sense, korisniji je.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

najbolje je svima stavit repair

2 0 hvala 0
14 godina

neznam kaj se dešava, ali ovo jutros je koma... ni jedna pobjeda, i to normalni porazi 15:2, 15:4..... katastrofa. pa jel ta djeca idu u školu? jel praznik neki?

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina

Tako je meni bilo jučer, ali sam uspio ostati na 0 - 11/11. Jedino sam malo pokvario odnos pobjeda i poraza na IS-u 3.

16 godina
m4r1ju4n kaže...

prvi skill na commanderu neka ti bude 6th sense, korisniji je.

možda je bolje, kao što never kaže, staviti sve na repair, pa kad commander dođe na preko 100% napraviti retrain na Sixth sense (koji je u funkciji tek na 100%).

16 godina
neaktivan
quickr kaže...

neznam kaj se dešava, ali ovo jutros je koma... ni jedna pobjeda, i to normalni porazi 15:2, 15:4..... katastrofa. pa jel ta djeca idu u školu? jel praznik neki?

Meni je sinoc pala na pamet ista stvar, mora da je kod njih u poljskoj, slovačkoj, češkoj...neki školski praznik pa se ne ide u školu već dve sedmice.

17 godina
World of Tanks

Lud sam totalno, jučer u timu... očajnički se trudim da barem izravnamo rezultat...gubimo 3:7

skinem 1, skinem 2... gađaju me opako.. pored mene u zaklonu stoji type 59 .... ni da mrdne!

skinem 3.... energija mi je opako niska... pitam ovog "koliko godina imaš"

kaže 10!

pa ja bi to BAN forever!

ubijem četvrtog, a peti ubije mene i onda on s typeom izađe van i ubije tog petog i vrati se u zaklon..

izgubili smo 8:15

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 10:12 (Ziga).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

..ista stvar,bas sam se pitao pa popogu dal mogu ja barem jednom biti na onoj strani koja pobjedjuje..

14 godina
juno kaže...
quickr kaže...

..ista stvar,bas sam se pitao pa popogu dal mogu ja barem jednom biti na onoj strani koja pobjedjuje..

To je ono najgore... Pa kako sam ja uvijek na toj "krivoj" strani {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
World of Tanks

Znači nisam jedini?

Napravim po 4k damage sa artyem i svejedno izgubimo. Ili jednostavno puste skauta do mene i gotovo odma u startu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U zadnje vrijeme igram samo sa T30 i T34... Naviko sam se fino na T30, sad kad mu je reload pao na 18-ak sekundi i manje, da fino držat liniju ako sve ispadne kako treba... Recite mi samo za module, imam Gun Rammer, Ventilaciju i što treće? Mrežu, 10% na view range ili Gun laying mehanizam? Tu se još nećkam, sve mi to izgleda potrebo sa stilom igre, ali što je najbolje?

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Znači nisam jedini?

Napravim po 4k damage sa artyem i svejedno izgubimo. Ili jednostavno puste skauta do mene i gotovo odma u startu.

..zato sta je za 95% igraca na serveru minimapa nepoznanica!!

15 godina
juno kaže...
St0ka kaže...

Znači nisam jedini?

..zato sta je za 95% igraca na serveru minimapa nepoznanica!!

jucer  sa e5 napravim 4,7 k stete prijatelj sa arty 4.5 i izgubimo, jer se nas mouse, 50b prodaju uzasno... a ostali zuje i prestraseni u pm

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Možete li vi ući u WOT? Jel najavljena neka nadogradnja nisam zadnjih dana bio na sajtu a sad ni na sajt ne mogu ući...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Možete li vi ući u WOT? Jel najavljena neka nadogradnja nisam zadnjih dana bio na sajtu a sad ni na sajt ne mogu ući...

Odi van i čisti snijeg...ups pa vani nema snijega {#}{#}{#}{#}{#}

zezam se, a malo promjene? WOW? GW2? Farm SImulator?

16 godina
World of Tanks

Ekipa, evo danas sam ja na onoj "pravoj" strani. Redaju se pobjede IS-3, IS-8... Jedna od maloprije, a u toj nisam nešto posebno briljirao kao u nekim drugim danas:

Partija

Čelično čudovište Čelično čudovište
Neprijateljski SU-101 junački se bori... Neprijateljski SU-101 junački se bori...
...ali na kraju biva pregažen ...ali na kraju biva pregažen
To je ono o čemu sam bio govorio - zarada. To je također relativno čest slučaj s ovim tenkom, iako je Lvl. 8. Da opet kažem - najdraži tenk!!! To je ono o čemu sam bio govorio - zarada. To je također relativno čest slučaj s ovim tenkom, iako je Lvl. 8. Da opet kažem - najdraži tenk!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 17:22 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Neki lik radi crtiće na temu WOT-a.

Tek sad vidio ovaj youtube channel i moram priznati da mi se sviđa.

Evo prve epizode sa Batchmanom:

Moj PC  
14 0 hvala 7
17 godina
World of Tanks

evo vikenda evo siemki

2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice