- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogo si i uredit prvi post
Ima li netko T 14 americki premium tenk tier 5?
Zanima me koliko zaradiva i moze li se s njime zaradivati za desetke grind i za municiju ?
Ima li netko T 14 americki premium tenk tier 5?
Zanima me koliko zaradiva i moze li se s njime zaradivati za desetke grind i za municiju ?
taj tenk je s*anje,lošiji je od chruchilla i T-25
Sto da uzmem do 1500 golda?
koji bi tenk po vama sad sa svim ovim novim tenkovima bio najbolji non-premium moneymaker?
koji bi tenk po vama sad sa svim ovim novim tenkovima bio najbolji non-premium moneymaker?
Superpershing je za mene odlican premium tenk a ni t34 ne zaostaje puno,onaj novi britanac lovac at15a isto mi nije los ali ova dva prije njega su puno bolji za mene,kod t34 jedino bi me zivciralo to sto dugo puno ali kako top razara mislim da bi mi to brzo prestalo smetat...
Superpershing je za mene odlican premium tenk a ni t34 ne zaostaje puno,onaj novi britanac lovac at15a isto mi nije los ali ova dva prije njega su puno bolji za mene,kod t34 jedino bi me zivciralo to sto dugo puno ali kako top razara mislim da bi mi to brzo prestalo smetat...
Ma mislio sam na obične tenkove ,a ne premium.
Ma mislio sam na obične tenkove ,a ne premium.
A to ti neznam jer sve zavisi koji ti najbolje leze tenkovi,za mene recimo is je odlican tenk koji donosi vrlo lijepu lovu a za ostale ni neznam jer ih ne ne igram bas,mozda nesto od njemackih lovaca ili americkih teskasa...
ELC
ELC
Tier 5 neki,zavisi sta volis da igras.
Nece da se spoji na server. Pa koji qurac sad rade u ned u 18:30...
Nece da se spoji na server. Pa koji qurac sad rade u ned u 18:30...
Odjednomk puklo i nece vise unutra da si pita...Zivcira me to,taman ih mlatim i da ubijem type sa is3 puce...
Mozda nije do njih posto nece ni na stranicu da ode.Jbt tamans se spremao za tank company
Ja sam kupio T25 kad je bio na akciji za 750 golda. Zarada u dobrim partijama je oko 20-30k.
Plusevi:
-brzina
-dobar top
-dobra depresija topa -10* (kao i večina amerikanaca)
minus
-slabe manevarske sposobnosti-sporo okretanje kupole i gusjenica pa je teško flankati
od opreme imam rammer, vent i GLD
Svi tier5 i večina tier 6. Ja koristim KV1 i KV-1s
skinuo sam igru preko woteu stranice...znači cijeli client 4gb.....pokrenuo ga i on opet skida 4 gb igre. kad sam skinuo dobio sam exe file koji ima moža 12mb i igru rascjepkanu u nekoliko pečeva.koji je to k?? zašto više nema cijele igre u komadu?
Valjda ce bit zesci popust za bozic na premium tenkove.
jedno off topic pitanje.Koliko bi vrijedio account sa E75,E100,T-32,S-51,T-44,T-54,IS-8,IS-4,IS-7,SU-152,M 12 i premium T26E4.Sva posada na 100% i uglavnom po 3-4 kućice skilova.No gold,20.000.000 srebra i oko 130.000 free exp?
Koliki reload ima britanski tier 10 heavy? neki dan sam se susreo s njim,bio sam u patonu, i on rokne dva puta dok ja jednom.
Nekad su ljudi doši do jedne točke na mapi i tamo čekali da ih arty raznese a sad se ni ne miču iz baze. sve je više partija gdje ljudi se pomaknu 20 metara od kruga,baze i to je to...više se ni ne ide na uobičajena mjesta kako bi se svi zajednoi gledali preko kamenih stjena i sl a baš je to bilo fora...neznam šta je gore
Eto sam si odgovorio,dva za tvoj jedan. Kad se sjetim prije da je JT pucao najbrze i bar mu je to bila prednost,sad i hebeni teskasi pucaju brze od JT
jel se može netko spojit na wot forum? nemogu uopće skinut igru više
jel se može netko spojit na wot forum? nemogu uopće skinut igru više
Ja se mogu...
Mogao sam i ja nedugo nakon što sam objavio post i odma sam mogao počet skidat ponovo.nešto im nije valjalo
fino ljepo cekaj popust 50% i ubodi 2 tenka ilitenk na popustu i jos 5 slotova kad su na popustu,a s prem tenkom financiras nove tenkove
bitno je da kupis nekaj kaj ti ostaje za stalno
a uvjek mozes i sve te golde skrsint na pivu
inace mislim da sljedeci kostaju tolko-churchill,matilda,t-25, m4a2e4,t14, i onaj franc. arty
meni se cini da churchill dobro zaradjuje,al je spor
gore ti je covjek reko da je t-25 dobar al sporo okrece i ima veliki radius skretanja
ja bi prvo uzo oni sherman m4a2e4
koji ti je gameplay? kak volis igrat? pogledaj video koji o tenku koji te zanima
R.I.P. pzr4 7.5/L70, kv-1 zis6 107mm, su-85 107mm, t-34-85 100mm bili ste dobri falite mi
onaj koji ima najveci dmg u sto nizem tiru,zavisi kaj volis igrat, da su mali popravci a granate jeftine(sve ispod 105mm usa,122mm rusi i 10.5 svabe,francuzi jos na 100mm imaju granate po 252 cred)
arti tir 4 grile i priest i francuz
po meni,tir 5 bdr g1b(top 90mm), s-35 ca (top 100mm-isti ko 107 zis6), stugi(7.5L70), sherman zna dobro zaradit
tir 6 arl 44 (top 90mm sa 200+ pen), su-100 sa 100mm topom, m18 hellcat, kv-2 152, mozda i jedan od shermana,i jedan od vk-a zavisi od stila igre
zaradu ti donosi dmg koji napravis,jos i vise ak su veci tirovi,imas to negdi na portalu objasnjeno u tablici nekoj
znaci bitan je precizan top,koji penetrira, i tip tenka koji ti lezi pa se gustas i dobro ga igras tako da malo pogibas a puno pogadjas
u platoonu je jos lakse u doba siemke
i da ih imas nekoliko da ih mozes naizmjenicno igrat kad pogines
govorimo elitanim tenkovima sa 100% posadom i opremom-najcesce ramer,vent,nesto trece- i consumables-ima,kupljenim na popustu naravno
u slotovima sa popusta i posadom sa popustawg
a da ne velim da se skoro svi tenkovi do tir 7 ukljucujuci i tir 7, kao i arti do tira 6 znaju nac na popustu
i ne zaboravi specijale kad je dupla zarada,a vrte se skoro isti tenkovi
ja sam za t32 i t34 zaradil sa 4 artija tir 3 i priestom,a popusti su bili nakon kaj sam amere zgrajndal
nakon toga sam sve ostalo do tira 7-francuze,ruse i svabe kupil na popustu
sigurno 30 tenkova imam sa popusta,i kad ih prodam,samo sam zavrtil lovu nisam nist izgubilhello kitty wg
znaci da bi tenk postal money maker, prvo ti moras postat igrac money maker i tak razmisljat i djelovat-specijali, popusti,bonus kodovi, vracanje tenkova na stock prije prodaje i cuvanje modula za visi tir
i nemoj rushat. igraj agresivno, cvrsto, ofanzivno, budi u prvim redovima-al ne prvi, i isplatice ti se
sačuvaj bar 300-400 za premještanje opreme.uštedit ćeš brdo para.to ja radim oduvijek
Imam neki čudan osječaj da mi je s amx 13 90 bilo lakše igrati nego s T71. Još mi najbolje kada sam u t10 fightovima. Večinom se ne obaziru na mene pa mogu kao čačkalica bockati pomalo.
Jeli imate i Vi problem spoji me u igru i onda stoji na početku dok igra nije gotova.
Ovo mi se prvi put desilo tako već s trečim tenkom.
kod mene sve ok
Jeli imate i Vi problem spoji me u igru i onda stoji na početku dok igra nije gotova.
Ovo mi se prvi put desilo tako već s trečim tenkom.
Isto je bilo kod mene kad je stigao 8.2 ( zoom mod mi nije bio kompatibilan ). I onda mi se nije htio spojit u igru ( isti problem kao i kod tebe ), kad sam izbrisao mod sve je radilo. Mozda i tebe neki mod hebe ;)

jedno off topic pitanje.Koliko bi vrijedio account sa E75,E100,T-32,S-51,T-44,T-54,IS-8,IS-4,IS-7,SU-152,M 12 i premium T26E4.Sva posada na 100% i uglavnom po 3-4 kućice skilova.No gold,20.000.000 srebra i oko 130.000 free exp?
I mene ovo zanima ????