World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.283.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
juno kaže...
Rodić kaže...

Krenuo sa francuskom heavy linijom, ima netko iskustva kakvi su nakon tier VII?

Ja sam prodao britanca(valentine) jer mi je skupljao prasinu u garazi,i krenuo sam na francuze ali medium linija na savjet jednog frenda koji je btw u top 30 igraca na serveru,uglavnom reko je da je malo mucenje do tier 7 ali poslje idu tenkovi koji pune po mislim 4 granate i ispaljuju svakih 2 sekunde,konkretno BatChat puni 30 i nesto sekundi ali kad mu se nadjes na putu iscjedi te ko krpu dok se tebi u nekim normalnim okolnostima puni top.

t62a ima bolji rof po minuti od batchata pa ti vidi.meni se francuzi ne sviđaju iako imam amx50b i lorraine

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

Francuzi ih razvaljuju. Dok sam igrao light/med liniju samo su me američki mediumi mogli razvaliti zbog brzog reloada.  

1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Moja dvjestotrojka sa S51 se samo obliže kad vidi francuza na nišanu. Mljac mljac. One shot i bye bye.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

AMX 13 90 mi je bio dobar dok je bio na Tier 7, tenk je bio prezabavan igra se u plusu, sve u svemu lijepa zabava,

sad kad je na Tier 8 ne moze se nositi sa konkurencijom, mala greska i mrtav si...

Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
leobugi kaže...

Moja dvjestotrojka sa S51 se samo obliže kad vidi francuza na nišanu. Mljac mljac. One shot i bye bye.

Upravo to mi se pocelo desavati na sa 13 90 "One shot" i nema mog Francuza poslije sam ga prodao... Jako dobro receno kolega :)

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 15:33 (marsovac).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel vama radi igra? meni nece napravitonaj check verzije igre i nemogu otvorit web page :/ jel pao mozda server? rade li mozda neki update?

0 0 hvala 0
15 godina
ma3x kaže...

jel vama radi igra? meni nece napravitonaj check verzije igre i nemogu otvorit web page :/ jel pao mozda server? rade li mozda neki update?

Ni meni nece, vjerojatno nesto rade, vidim da i http://worldoftanks.eu/ ne radi

14 godina
marsovac kaže...

AMX 13 90 mi je bio dobar dok je bio na Tier 7, tenk je bio prezabavan igra se u plusu, sve u svemu lijepa zabava,

sad kad je na Tier 8 ne moze se nositi sa konkurencijom, mala greska i mrtav si...

imao sam ga u to vrijeme kad je bio tier7. Faktor srece je bio bitan.ako te uspiju detrackat,bye bye. a tek arty na blef,ma pojedes se kad te skine kod 70 na sat u takvoj putanji da ni sam nemas pojma gdje ces bit za 5 sec...  ali kad te ide,onda te ide.. Kad vrludas izmedju neprijateljskih tIX i tX do arty, skines dvije(to je bilo vrijeme prije cestih no damage hica),a tvoja arty i heviji melju spotane... i pola expa ide tebi.... runda odlucena u dvije min..  minus je da svaku rundu treba nekaj popravit ili nekog izlijecit... 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

dakle... imam win7 na njemu je instalirat wot  (part. D)

dual boot mi je win8 gdje je taj D sada E 

ali jeli moguce napravit da mogu pokrenit igru sa win8 jer win7 mi je totalka propao po preformansama a kraj mjeseca je student sam preko vipa pa ne mogu sad skidat jos 2gb da instaliram wot i preko win8... dakle jel moguce tu instaliranu igru pokrenit iz win8?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Same {#}

Ali opet većini tenkova napraviš cca. 600-1000 dmg. ovisno gdje pogodiš.....

Al' ono, oneshotat francuza i još kaže u chatu: WTF!!! HOW!???  

PRICELESS! xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ajde cke dodajte me ja sam tier 4  ( uskoro 5 ) 

ign: tomislaw

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jedva čekam nove amere a i ni kinezi neče biti od zgoreg. Taman će negdje do tada biti i britanac desetka. 

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nakon što sam se nanerviro s jgpantherom 2 i prodao ga u napadaju bijesa i očaja ostalo mi para za neki fun tank, reko idem ja uzet stuga. Sjetio sam se kako mi je bio kul mali i okretan. natrpam mu vent binoc i camo te stavim full posadu s jagpanth 2. Nisam bio svjestan koliko to malo đubre moze biti opasno kada ima full camo i six sense na commanderu. Bas se zabavljam  i odlicno zaradujem 20-30k po partiji, tople preporuke svima. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Dobra vijest za beta testere koji prodali gift tenk M4A2E4 koji su dobili: Tenk je moguće vratiti ako ste ga prodali prije 13 prosinca 2011. godine.

Treba samo poslati ticket support teamu te imati 300 000 creditsa i slobodno mjesto u garaži.

Detaljnije o ovome možete pročitati na wot forumu.

Ja sam svoj jućer dobio natrag.

Vehicles recived:M4A2E4 :-D Vehicles recived:M4A2E4 :-D
Zarada sa malo boljom borbom bez premiuma (1000 dmg) Zarada sa malo boljom borbom bez premiuma (1000 dmg)
Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 16:12 (Shamrock).

1 0 hvala 3
17 godina
World of Tanks

Psolao sam ticked pa živi bili pa vidili. Ja sam svoj prodao možda tjedan ili dva, tako da valjda neće biti frka.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Izgleda da nam kinezi nece doci sa 8.2 patchom, nego kasnije

Izvor

The World of Tanks team has been gathering a large amount of statistical data from the first iteration of the Version 8.2 public test.  We have thoroughly analysed this data, and as a result, we have decided to postpone the release of the Chinese Tech Tree from Version 8.2 to the next update. This is so that we can take some more time to make corrections and improvements to them in order to give you the best gaming experience.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koliko treba na test serveru XP-a na m7 za onov novog amera s autoloaderom na testu, da znam stati s grindom. 

0 0 hvala 0
15 godina
Gajotres kaže...

Koliko treba na test serveru XP-a na m7 za onov novog amera s autoloaderom na testu, da znam stati s grindom. 

poslije m7 dolazi t21 (tier 6) i on nema autoloader, t71 ima autoloader i on je tier 7

a za t21 treba 28k xp-a

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Gajotres kaže...

poslije m7 dolazi t21 (tier 6) i on nema autoloader, t71 ima autoloader i on je tier 7

a za t21 treba 28k xp-a

točnije 28700 expa.

16 godina
World of Tanks

problem većine mapa u wotu je taj što imaju jednu do dvije točke na kojoj se igrači suparničkih timova "sastaju" i onda čekaju da nekom dopiz** čekat da izleti i ostali krenu. nema prostora za flenkirat jer onaj koji krene flenkirat obično je izložen i odma krepaje. već mi je lagano dopiz**** doć do određene točke na mape i gledat se preko stijene sa suparničkim timom dok nekog ili razvali arty ili jel nekom dopiz***.

gradske mape su zabavnije zato što ima ulica i relativno si zaštićen i možeš ići flekat kombinirat. treba stavit više objekata na mape kako bi se mogli lakše napadat i branit.ovako je već pomalo dosadno.fizika je pomogla ali nedovoljno

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

problem većine mapa u wotu je taj što imaju jednu do dvije točke na kojoj se igrači suparničkih timova "sastaju" i onda čekaju da nekom dopiz** čekat da izleti i ostali krenu. nema prostora za flenkirat jer onaj koji krene flenkirat obično je izložen i odma krepaje. već mi je lagano dopiz**** doć do određene točke na mape i gledat se preko stijene sa suparničkim timom dok nekog ili razvali arty ili jel nekom dopiz***.

gradske mape su zabavnije zato što ima ulica i relativno si zaštićen i možeš ići flekat kombinirat. treba stavit više objekata na mape kako bi se mogli lakše napadat i branit.ovako je već pomalo dosadno.fizika je pomogla ali nedovoljno

vece mape bi dale mnogo vise taktickih mogusnosti svima..osim švabama tIX itX.. dok bi se oni dovukli do prve linije,ona bi bila vec pregazena... tako da mislim da na vece mape mozemo komotno zaboravit da ce ikad doci... makar sam igral zanimljive runde kad je t95bio scout...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

kaj pak zmišljavaju???nebrem se spojiti niti na stranicu niti na igru...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...
Gajotres kaže...

a za t21 treba 28k xp-a

Ajd preživjet ću i njega pošto je ovaj m7 zabavan, izdržat ću do t71

17 godina
World of Tanks

I ja se nadam da ce mape dodatno redizajnirat jer fakat na odredjenim mapama su veoma dosadne partije....

Inace sto se tice kupovine gold municije za srebrenjake i dalje mislim da to unistava igrivost ali mora se priznati da ponekad zna biti veoma zabavno trolati ljude {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Shamrock kaže...

Dobra vijest za beta testere koji prodali gift tenk M4A2E4 koji su dobili: Tenk je moguće vratiti ako ste ga prodali prije 13 prosinca 2011. godine.

Treba samo poslati ticket support teamu te imati 300 000 creditsa i slobodno mjesto u garaži.

Detaljnije o ovome možete pročitati na wot forumu.

Ja sam svoj jućer dobio natrag.

O hapy day. Već su se javili

Thank you for contacting us regarding this case :)

Please note that we only compensate the loss of this tank if it was sold before 13/12/2011, meaning that in your case, we can reimburse this tank to your account. :)

Please note that we will need to remove 300,000 credits from your account to add this tank, and you will also need to have a free (empty) garage slot.

Once we have confirmation that you agree to this procedure we will reimburse your tank (please remember that you will need the funds and space available too). 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna snimka koju se isplati pogledati :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=moaSY4__rS0

http://www.winblogs.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ja nisam baš takve sreće.šteta ,a prodal sam ga samo zato jer su mi trebali novci onda{#}

Hello Tank Commander,

We can understand your request but according to our policy no reimbursement of accidentally sold tanks is possible. Only very exceptional situations qualify for a reimbursement. We can only reimburse the M4A2E4 if it was sold before the 13/12/2011 and you had this tank after the date stated. We know that this is not the best news for you but unfortunately we cannot make any exceptions.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Rade li skillovi i perkovi posade ako ih pretreniram za drugi tenk, pa budu na npr. 90%?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

rade

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Poslao sam im ak mogu refundat t127 kaj smo svi podobivali od onih njemackih kodova, bas me zanima kakav ce bit odgovor.

Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice