World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks

Nemam premium i čini mi se dugoročno bolje uložiti u još jedan premium tenk pa da ih igram naizmjence igram kad skupljam pare, a ujedno da ne čekam stalno da mi taj jedan izađe iz igre. Djeluje mi kao bolje ulaganje nego premium 2 mjeseca...

Pucaaaajjjj :)
17 godina
bNeo kaže...

Pretpostavljam da toliko zarađuje sa premiumom... Ugl imam već kv5 i mislim ga dopuniti s ovim, pa ono kad zagusti malo jedan malo drugi i eto creditsa :) 

yup sa premom, bez prema bi zaradio 58k a ostalo bi mi 43k.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
neaktivan
bNeo kaže...

Nemam premium i čini mi se dugoročno bolje uložiti u još jedan premium tenk pa da ih igram naizmjence igram kad skupljam pare, a ujedno da ne čekam stalno da mi taj jedan izađe iz igre. Djeluje mi kao bolje ulaganje nego premium 2 mjeseca...

ja bi uložil te novce u premium račun rađe nego u još jedan premium tenk.sa premium tenkom i premium računom svaka dobivena partija ti je oko 100k,a bez premium računa moraš dvije odigrati da bi možda imal takvu zaradu.ako ti je premium u bitki igraš sa nekim drugim tenkom kojeg grindaš.

evo za kraj jedna moja izgubljena partija sa T34,ali sa premium računom:

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
World of Tanks

A neznam ni sam... Dugoročno bolje je sigurno kupiti još jedan premium tenk, ali za brži rezultat je premium zakon. Još ću malo mozgati. :D Šteta što nemam screenshoot od jučer s kv5 poraz i bez premiuma oko 98.500 iako mi to nije highscore bez premiuma :)

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

rofl ništa ljepše nego kad odvališ 2 gwtigra sa 1 šutom također iz gwtigra. lol izvuće pouku nikad ne stajte jedan do drugoga ako baš nemorate:)

afkors izgubili nakon početne prednosti od 5 tenkova t9-10  lol.

ajde barem je bombardier ponovo pao:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 12:14 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
crystal6 kaže...

Jel peršo upada u t10 mečeve?

Nikad nije u Tier X, a u Tier IX jako rjetko :D

Ako mislis na M26 Pershing, nekad je sa Tier X, cesto i sa Tier IX i naravno sa Tier VIII...

Džedaj
14 godina
marsovac kaže...
Stolnik kaže...
crystal6 kaže...

Ako mislis na M26 Pershing, nekad je sa Tier X, cesto i sa Tier IX i naravno sa Tier VIII...

Govorim za SuperPershing-a ( premium tenk )
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
marsovac kaže...
Stolnik kaže...
crystal6 kaže...

Ma mislio sam na Super Pershing, zato sam i pitao. Za normalne tenkove uvijek vrijedi +-2 tiera (osim za lightove i arty)

Come to the dark side, we have cookies.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zna li ko kad je 8.2 jedva čekam kineze, ko je to 130 k zaradio ja 70 uvri glave bot sam XD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja baš i ne jer koliko sam skužio kinezi su više manje kopija ruskih tenkova...

2 0 hvala 0
17 godina
Oly_E3 kaže...

Ma ja grindo njemačke TD-ove zbog Hetzera, pa samo nastavio grindat kasnije, ali jaged IV sa 88mm je do bola moćan tenk, mobilan i to, imam pituru na njemu i osobno mi je najdraži u garaži :)

Oly, Jagdpz IV je najusraniji tenk u cijeloj TD grani Njemaca.

Kad s StuG-a III prijeđeš na njega........... em te baca u više tierove, em ne probija ništa, em te svatko ubije kako prdne.

ali kad s njega prijeđeš na JagdPanther...to je mila majka

ja još skupljam expirence za JagdTidera :(

17 godina
Tox2401 kaže...

Ja baš i ne jer koliko sam skužio kinezi su više manje kopija ruskih tenkova...

Pa Kinezi sve kopiraju :) Adidas, Nike, Rolex pa i Ruske tenkove {#}

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Oly_E3 kaže...

Ma ja grindo njemačke TD-ove zbog Hetzera, pa samo nastavio grindat kasnije, ali jaged IV sa 88mm je do bola moćan tenk, mobilan i to, imam pituru na njemu i osobno mi je najdraži u garaži :)

Oly, Jagdpz IV je najusraniji tenk u cijeloj TD grani Njemaca.

Kad s StuG-a III prijeđeš na njega........... em te baca u više tierove, em ne probija ništa, em te svatko ubije kako prdne.

ali kad s njega prijeđeš na JagdPanther...to je mila majka

ja još skupljam expirence za JagdTidera :(

Ja davno skupio experience za Jagdpanthera, al nema se para trenutno baš, malo nagrindam sa T26 i onda kupim grille {#}, ali da je usran tenk, jok, zakon tenk, samo moraš biti u pokretu cijelo vrijeme, praktički od jednog zaklona do drugog zaklona. 88 probija dobro, koliko tier 8-ica sam samo s njim roknuo, pihh... :) A može i varijanta da stojiš iza kojeg prijateljskog heavya i budeš support. Puno puta ostanem zadnji tenk na bojišnici ako već moramo izgubit :)

Al ben svatko imam osobni stil igre, meni eto odgovara TD i heavyji, a i grille u TD-modu :) (ako vidite koga s Artiyem kako maršira na prvoj crti to sam vjerojatno ja {#})

čak najviše bitaka imam s njim :) čak najviše bitaka imam s njim :)
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 10:27 (Oly_E3).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sutra   test      

Samo da smislim nešto ...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Novi Amerikanci i Kinezi u 8.2 .

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 18:05 (Mirda 1).
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Raider sa artijom :)

6 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedna starija sa Jagdpantherom ( super TD ,uživao sam igrat s njime ) i jedna od prije dan -dva sa artyem di sam ih rasturio

Arty Arty
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ja nekidan počeo igrati WoT. Imam 25-30 partija iza sebe... U 5-oj bitki sam čak uništio jedan njihov tenk, kasnije sam uspio samo napucati par neprijatelja s 2-3 granate...

Imam Mk-I s topom 47 mm , nije mi jasno zašto moj tenk gmiže dok moji suborci odjure ko sam vrag...??

Malo OFF TOPIC, jel igra netko betu World of War planes? Ista firma napravila obje igre... Upravljanje mišem je katastrofalno (igrao sam davno jednu igru gdje mišem kontroliraš avion, nije bilo tako loše...).

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...

Ja nekidan počeo igrati WoT. Imam 25-30 partija iza sebe... U 5-oj bitki sam čak uništio jedan njihov tenk, kasnije sam uspio samo napucati par neprijatelja s 2-3 granate...

Imam Mk-I s topom 47 mm , nije mi jasno zašto moj tenk gmiže dok moji suborci odjure ko sam vrag...??

Malo OFF TOPIC, jel igra netko betu World of War planes? Ista firma napravila obje igre... Upravljanje mišem je katastrofalno (igrao sam davno jednu igru gdje mišem kontroliraš avion, nije bilo tako loše...).

Različiti tenkovi imaju različite karakteristike ( brzina,debljina oklopa,mobilnost,top) a i tenkove možeš unaprijeđivati tako da potpuno unapijeđeni isti tenk je brži ,jači i bolji od tenka koji je tek kupljen,s time da i tu ima uloga i članovi posade.

Imaš različite klase tenkova od kojih su neki brži.

Uglavnom,kad skupiš iskustva,istraži bolji motor,gusjenice,ići ćeš brže,raspitaj se ovdje,pomoći ćemo ti,imaš malo po forumima službenim,ništa komplicirano nije.

15 godina
World of Tanks
http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Siemka :)

Džedaj

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

novas US linija

LT tier6

T21

LT tier7

T71

MT tier8

T69

MT tier9

T54E1

HT tier10

T57

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:20 (DedicatedGamer).
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nesto novih kineza

mt tier10

121

mt tier9

WZ-120 ( type 59 )

mt tier8

T-34-2

mt tier7

T-34-1

ht tier10

WZ-111 5A

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:13 (DedicatedGamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

eto uzeo sam par slika za nestrpljive sa 8.2 test servera sorry na 3 posta ali ima dosta slika (sry, bug masakrira full hd rez pa sam ih uplodao na imageshack )

nadam se da svima vama koji necete na test server ovo pomaze, inace kineski mediumi imaju isti gameplay kao i ruski ( rusi su malo okretniji a kinezi imaju vece topove )- a WZ111 je isti kao i IS8

btw nije na slikama ali kineski IS2(model 1944) su nerfali sa 120mm na 90mm prednji oklop

samo mi je zao sto nemam golda da i kupim novog francuskig t8 premiuma

AT-15A

TOGII

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:34 (DedicatedGamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

dodajte me : Tomislaw

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
DedicatedGamer kaže...
DedicatedGamer kaže...

Le crop, le fucking pikčurz! {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks

Izgleda da posade razvijaju neke nove skilove , tenkovi su počeli glumiti leteče tanjure .

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 2:14 (Mirda 1).
Moj PC  
8 1 hvala 2
14 godina
World of Tanks

Kako dobar Special, kad cemo mi dobit takav? {#}

http://worldoftanks.com/news/1782-black-friday/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Izgleda da posade razvijaju neke nove skilove , tenkovi su počeli glumiti leteče tanjure .

Meni e-50 iz tog kuta totalno izgleda kao luchs...

A ovaj tog III će služiti samo tome da si neprijateljski tenkovi nabijaju damage jer mu je armor nikakav a ima ogroman ogroman hp...njemu će se najviše veseliti neprijateljska artiljerija.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 11:46 (g12356).
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Kako dobar Special, kad cemo mi dobit takav? {#}

http://worldoftanks.com/news/1782-black-friday/

Veći playerbase je u US pa mogu takve speciale imat jer ima barem 10 puta više ljudi koji uzimaju gold, premium, premium tenkove, itd. tako da oni svakako zarade. A na EU serveru će bit jedino ako se udvostruči ili utrostruči broj igrača.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice