Nemoj me razocarati i reci da ce i Pershing "Gutati" lovu, valjda se on moze igrati u plusu, ne mora biti neka zarada samo da je PLUS to mi treba...
Ocekujem zabavu sa ovim tenkom valjda me nece razocarati, volim igrati Mediume a igrati Mediume a ne probati Pershinga ne ide :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj me razocarati i reci da ce i Pershing "Gutati" lovu, valjda se on moze igrati u plusu, ne mora biti neka zarada samo da je PLUS to mi treba...
Ocekujem zabavu sa ovim tenkom valjda me nece razocarati, volim igrati Mediume a igrati Mediume a ne probati Pershinga ne ide :)
Evo ti primjer Ferdinand bez premiuma..
Samo kempiraš, pogađaš, uništavaš.... na kraju partije i ako pobijedite možeš biti u minusu nakon popravaka, i municije da ne spominjem ako skineš 4 tenka, ubiju te i izgubite partiju..koma
ali
ako s tim Ferdijem imaš taktiku... napad, pa pucanje, pa odlazak na drugi dio mape, pa presretanje dvojice, pa klanje, pa pomaganje heavyu... uz minimalno kempiranja... bude se u super plusu bez pardona
ja sam rekordno dobio oko 52.000 kredita s Ferdom bez premiuma i kad odbiješ još poprvavke i municiju ostane oko 20-23.000
Tenkovi su zakon!! Kratko i jasno!!
Samo kempiraš, pogađaš, uništavaš.... na kraju partije i ako pobijedite možeš biti u minusu nakon popravaka, i municije da ne spominjem ako skineš 4 tenka, ubiju te i izgubite partiju..koma
ali
ako s tim Ferdijem imaš taktiku... napad, pa pucanje, pa odlazak na drugi dio mape, pa presretanje dvojice, pa klanje, pa pomaganje heavyu... uz minimalno kempiranja... bude se u super plusu bez pardona
ja sam rekordno dobio oko 52.000 kredita s Ferdom bez premiuma i kad odbiješ još poprvavke i municiju ostane oko 20-23.000
tako je.ne dobije se isto para ako kempaš i napraviš npr 2000 štete ili ako ideš prsa o prsa i napraviš 2000 štete.razlika je velika.zato treba uvijek bit prvi i klat se i lova i xp se samo slažu...naravno pri tome ne poginut.
marsovac sa pershingom sam i bez premiuma bio u plusu
Btw,prije nei dan sam kupio T1 Heavy americki,i naravno odmah obucio posadu na 75%,ali tenk je koma..ne sam zato sta je spor i trom nego kad ciljam i pucam kao da mi nekako puca iskosa s desne strane,jbt kao da mu je kriva cjev..jel ima neko kakav savjet za to smece!!?
ali
tako je.ne dobije se isto para ako kempaš i napraviš npr 2000 štete ili ako ideš prsa o prsa i napraviš 2000 štete.razlika je velika.zato treba uvijek bit prvi i klat se i lova i xp se samo slažu...naravno pri tome ne poginut.
e to je najzajeb.. dio priče biti u prvim redovima i ostati živ
doduše evo sad sa obj 286 i cammo koji se lagano diže preko 50% to mi je sve lakše i praktično izvesti!
Od jučer nemogu ući na server, a ni na Wot euro stranicu.
Jel to oni sređivaju servere, ili je kod mene problem?
Od jučer nemogu ući na server, a ni na Wot euro stranicu.
Jel to oni sređivaju servere, ili je kod mene problem?
Probaj igru pokrenut iz direktorija gdje ti je instalirana,zna upalit!
Što se tiče kamuflaže evo linka pa si malo pogledajte, posebice ako ste u nedoumici koji tenk,td uzeti. tako da si ga prilagodite da paše najvše vašem stilu igre.
http://forum.worldoftanks-sea.com/index.php?/topic/2625-tank-camouflage-tables-75/
EDIT: koja sramota kakve su kamuflažne bonuse stavili na njemačka vozila.
Učitam igu, onaj ekran za upist mail i šifru, stisnem Connect i izbaci mi poruku:
Unable to locate server IP address through DNS
Učitam igu, onaj ekran za upist mail i šifru, stisnem Connect i izbaci mi poruku:
Unable to locate server IP address through DNS
hmm, jednom članu našeg klana se to isto dešavalo. on je igrao preko hotelske mreže gdje je bio trenutno. od kud ti igraš, tj. dali je to kakva javna mreža ili od doma?
Zli britanci, ne mogu se šiftati na druge tenkove sada, nedaj bože s ISU igrati, pozelenim dok mi se reloada granata. Naučio sam na strojnicu od guna na britancu.
Btw,prije nei dan sam kupio T1 Heavy americki,i naravno odmah obucio posadu na 75%,ali tenk je koma..ne sam zato sta je spor i trom nego kad ciljam i pucam kao da mi nekako puca iskosa s desne strane,jbt kao da mu je kriva cjev..jel ima neko kakav savjet za to smece!!?
Tenk uopce nije smece, ja sam ga jako brzo izgrindao i presao na M6...
Dok sam igrao sa tim tenkom nisam bio u podredjenom polozaju u odnosu na druge Tier 5 tenkove,
naravno vazno je obuciti posadu, istraziti sto se moze istraziti i tenk ce na svom Tier-u bit sasvim dobar...
Poslije njega M6 na pocetku tesko ali kad se istrazi ono sto treba, dobra posada... postane jako dobar na Tier-u 6.
Poslije M6 najbolji tenk na Tier-u 7 "Legendarni" T29.
Poslije T29 dodje T32 koji nisam kupio jer nemam love ni mjesta u garazi...
ali
Sa obzirom na cijenu granata i karakteristike tenka i ja se nadam da cu biti u laganom plusu i da ce bit jednako zabavan tenk kao sto je T20.
T20 na pocetku je tesko ali sad sa dobrom posadom, istrazenim modulima, ramerom i ostalim sto imam na tom tenku ne znam uopce da li da ga prodam
jer se tenk sad pokazao kao jako dobar na Tier-u 7, moze okrenuti cijelu partiju, nesto se i zaradi ali glavno je da nisam u minusu...
Vezano za Pershing ja nemam namjeru biti negdje pozadi ja idem naprijed pa kako god, cesto ginem al rizikujem i igram na granici :)
Tier 8 je vjerovatno najvise sto se moze igrati bez premiuma a da ne ides u minus, naravno ima opcija da ides u minus i to nadoknaditi sa KV1 ili sl.
U TDu je najgore biti prvi i glumiti napadača, to je recept za bam slash tres po tipkovnici uz psovke jbmpsmtr siemka
osim toga najgore što se može desiti da jedan Tier8/9 TD brani sam jedan dio mape (jer svi glume Rommela), a kad tamo 5-6 tenkova u navali... pa crkneš za 2 sekunde
naravno Rommel nikad nije napadao sprijeda, već obišao protivnika i onda ga roknuo tamo gdje najviše boli.
a najbolje što ti se može desiti kad kao protivnik u brzom mediumu ideš capturati protivnikovu bazu a tamo odjednom 2-3 TDa skempirana i onda rock'n roll po tebi pa crkneš za 2 i pol sekunde
Jel ima koji domaći klan koji je aktivan ako može mi na brzinu odgovorite jer mi je dosadilo igrat sam, ili neki link nabacite od tog klana tako da znam kontaktirat ljude :P
Ili imate i vi bugovci neki klan? :)
Kako je moja ovisnost jaca od takvih poteskoca izvadio sam 3g usb stick, spojii se tako i sve je proradilo, doduse uz malo veci ping oko 80-90.
Probaj si u mreznim postavkama staviti da ti dns server bude 8.8.8.8
PRORADILO.A kako, nemam pojma...
Upravo došao sa posla iz druge smjene...
Probao sam pokrenuti igru i sad sve radi normalno, i normalno me spaja i na WOT-euro internet stranicu.
Jučer popodne i danas prije podne nisam mogo ni igrat ni spojit se na WOT-euro internet stranicu, a na američku se spojio normalno.
Šta zašto i kako, nemam pojma...
Hvala na odgovorima
Vjerojatno ga nisi još skroz upgradea,kada ga skroz upgradeaš dobije bijesnu akceleraciju.A i sa zadnjim topom je super.
dečki, ne se ljutiti... ali ne kužim vašu frustraciju kada se ne možete ulogirati na server... pa nije kraj svijeta..
jednostavno, uzmite pauzu tada, pozovite bolju polovicu, susjedu, frendicu s povlasticom da vam očisti top
garantiram vam da će partije nakon toga biti bolje i da ćete bušiti kirurški precizno
osim toga hoće ili ikad novi update s ovakvim nečim? željno isčekujem
Koji skill da stavim na Chaffee?
Mislis kako bi ubacili staljinove orgulje? (katyusha) to bi malo bilo glupo...
1. Pershing kupljen osim ramera sta jos staviti?
2. Posada, koji skillovi, kako i sto?
Mislis kako bi ubacili staljinove orgulje? (katyusha) to bi malo bilo glupo...
Lijepo je vidjeti kako ti iznad tenka lete projektili i padaju u daljinu, pa za malo motivacije ne škodi
Arty unistava igru a isto tako i uvodenje gold ammo-a. Armor stvarno vise nije vazan nego moras bit brz i precizan.
Izbjegavam igrati navecer jer onda igra masa njubara.
Najbolje je igrati od 10 do nekih 14-15 kroz tjedan. Sad cu testirati dal to vrijedi i za vikend (al mislim da nece funkcionirat). Rijetko kad je vise od 2 artya u timu pa cak i u t10 bitkama, i ako jesu to su obicno t5 ili t6 arty. Nema mase njubara pa je u 9/10 bitaka tijesno ko ce pobjedit. Uglavnom ljepse je odigrat nekoliko napetih rundi u kojima do zadnjeg tenka neznas ko ce pobjedit nego izginuti sa siemka nobovima za nekih ajmo rec 3 minute maksimalno.
Ovi iz WG ne slusaju sto ljudi zele. Nisu ispravili neke bugove koji su stvarno iritantni - najbolji je onaj kad ti se sniper modu nisan ponasa koda ima svoj mozak. Isto tako bi morali uvest sistem eliminacije mapa a ne da jednu te istu igram 25 puta za redom.
Uglavnom sve u svemu dobra zabava cije je obavezno igranje u glasnu muziku da me susjedi ne cuju kako nekoga cesto nekoga iz tima ili protivnicki arty posaljem u rodno mjesto.
Isto tako bi morali uvest sistem eliminacije mapa a ne da jednu te istu igram 25 puta za redom.
To nećeš doživjet, bar ne i bliskoj budućnosti. Server ne može podnijeti puno mapa, tako da se uvijek vrte samo 3 (mislim) mape u rotaciji i mijenja ih svakih par sati.
Što se tiče gold granata za kredite, iskoristi to u svoju korist i dobro. Hetzer sa 105mm i gold granatama je strava i ludo zabavan za igrati a dobro dođe za opuštanje od visokih tiera.
Arty unistava igru a isto tako i uvodenje gold ammo-a. Armor stvarno vise nije vazan nego moras bit brz i precizan.
Najbolje je igrati od 10 do nekih 14-15 kroz tjedan. Sad cu testirati dal to vrijedi i za vikend (al mislim da nece funkcionirat). Rijetko kad je vise od 2 artya u timu pa cak i u t10 bitkama, i ako jesu to su obicno t5 ili t6 arty. Nema mase njubara pa je u 9/10 bitaka tijesno ko ce pobjedit. Uglavnom ljepse je odigrat nekoliko napetih rundi u kojima do zadnjeg tenka neznas ko ce pobjedit nego izginuti sa siemka nobovima za nekih ajmo rec 3 minute maksimalno.
Ovi iz WG ne slusaju sto ljudi zele. Nisu ispravili neke bugove koji su stvarno iritantni - najbolji je onaj kad ti se sniper modu nisan ponasa koda ima svoj mozak. Isto tako bi morali uvest sistem eliminacije mapa a ne da jednu te istu igram 25 puta za redom.
Uglavnom sve u svemu dobra zabava cije je obavezno igranje u glasnu muziku da me susjedi ne cuju kako nekoga cesto nekoga iz tima ili protivnicki arty posaljem u rodno mjesto.
Arty ti uništava igru zato što neznaš igrat. Igra sa puno artija 4+ je isto toliko loša kao igra bez artija.
Arty ti uništava igru zato što neznaš igrat. Igra sa puno artija 4+ je isto toliko loša kao igra bez artija.
nije da ikoga branim a kako molim te ti znaš da on ne zna igrati? ili kako prosuditi općenito tko je dobar ili ne hm to se ja pitam
Igrati bez artija je tri puta zabavnije.I da,znam se skrivati od artija.