World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Oba accounta su na istom mailu. ovi iz eu supporta su mi ljepo sve objasnili i uputili me na us support ali tamo niko ne odgovara

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

prima li neko novog tenkistu u neki guild? ....need company ;).... mamairena nick :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:41 (budget).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
EXECUTE Inc. BOOT CAMP

Svi su dobrodošli! Kad nagrindaš jače tenkove i poželiš igrat s jačom ekipom tc pa i cw onda te premjestimo u prvi klan Execute Inc.

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo malo konteksta za one koji se još sjećaju slike tier9 t54 iz 0.8 preview videa

već ima rasprava po ruskom forumu, valjda dođe i više sadržaja do nas pa da vas zainteresiram evo nekih slika nepotvrđenih US tenkova ( ali mogućih ) kao nova linija || dajem i neke specifikacije - nisu izmišljeni tenkovi

slijedi moguća medium linija t7-10

T23(E4) -37 tona

( na slici je 76mm top u igri 90mm M3 valjda )

posada: 5 članova

oklop: 76mm / 89mm max

oružje: 76mm M1A1 / ~90mm m3~

motor: 500 KS

brzina: 56 km/h max

T69( šanžer ) -34 tone

posada: 4 člana

oklop: 102mm max

oružje: 90mm T178

motor: 500 KS

brzina: 51 km/h max

T54E1( šanžer ) -54 tone

oklop: 110mm / 127mm max

oružje: 105mm T140E2

motor: 810 KS

brzina: 43 km/h max

T77( šanžer ) -52 tone

oklop: 110mm / 127-137mm max

oružje: 120mm T179

sad ,što je sa t54 iz videa

T54E2 -49 tona

oklop: 110mm / 102mm max

oružje: 105mm T140E3

iza njega bi vjerojatno došao i sljedeći medium

T95 -38 tona

oklop: 127mm / 178mm max

oružje: 90mm T208E13

motor: 560 KS

brzina: 56 km/h max

ostaje još samo jedan tenk kojeg sam ostavio za kraj, razvijen iz T43 kao i T103( M103 )

T57 heavy ( šanžer ) -54,5 tona

oklop: 127mm / 127-137mm max

oružje: 120mm T179

brzina: 35 km/h max

/primjetite da T77 i T57 imaju iste topove - razlika je u šasiji - m48 vs m103 /

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 22:03 (DedicatedGamer).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Re: World of Tanks
DedicatedGamer kaže...

A jel znaš kad će Njemački Mediumi i Tank Destroyer-i?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
World of Tanks

T54E1 tier8

T57 tier9

T58 tier10

T57 bi trebao imati 8 granata u autoloaderu, no koliko mi se čini to neće biti tako. Ipak je to amer, za njih samo "historical accuracy" ako treba nerfat.

T58 je zapravo T57 no ima 155mm gun sa 6 granata u autoloaderu. Naravno, vjerojatno ni neće biti uveden u tech tree.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Njemci su uvijek bili u planu poslije britanaca, ali tada je to bilo 7.6 7.7 7.8 itd...

sigurno nece ove godine ili pak tako brzo jer sumnjam da bi ubacili toliko novih tenkova u kratkom razmaku- bolje da to razvucu pa da bude vise zarade od konvertanja xp-a {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mystik kaže...

T54E1 tier9

T57 tier10

T58

T57 bi trebao imati ? 8 granata u autoloaderu, no koliko mi se čini to neće biti tako. Ipak je to amer, za njih samo "historical accuracy" ako treba nerfat.

T58 je zapravo T57 no ima 155mm gun sa 6 granata u autoloaderu ?. Naravno, vjerojatno ni neće biti uveden u tech tree.

poprilično je sigurno da T58 trenutno neće, a i bolje - profil oklopa je katastrofalan

edit: inače T57 i T58 su unaprijeđenje( zamjena punjača automatskim mehanizmom za uštedu prostora ) T34 ( 120mm ) i T30 (155mm )

T30 kao i T58 nikad nisu bili ozbiljni natjecatelji u kategoriji heavy-a, razvojni put je bio t29-t34-t43-t103=M103

neznam odakle ti podatci za autoloader, tenkvi su imali po 18 (T57) i 32 (T58) granate zapremninu spremnika

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 22:57 (DedicatedGamer).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala na fmodu,sada je zabavnije igrati...objavim svoj mini mod začas,samo kad ga malo popravim.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nije mi jasno za te nove amerikanske :) tenkove, da li ce to biti potpuno nova linija koja nece imati nikakve veze sa sadasnjom T29, T32 itd ili...

Jel neko voza pershinga, jel cemu taj tenk, moze li se nositi sa konkurencijom u vidu Panthera, T44, amx 13 90... i kakav je uopce u svom Tier-u, kakav mu je MM...
T20 mi je na pocetku bio dosta los, sad postaje zanimljiv, posebno ako je MM takav da si krece od Tier 7 i nize... sada se sa njim rado upustam u duele sa npr. T-43 i

mislim da je T20 dominantan u odnosu na taj ruski med. a nemam ramer i posada mi jos nije na 100%...

Ajd neko ko ima iskustva nek nesto pametno kaze :)

Pozzz 

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ja sam na starom acc-u došao do Pattona,ne znam kakvo je sad stanje sa tim USa med-ovima,ali prije je bilo ovako:

T20-zna bouncati,ali loš top i malo spor. Na novom acc-u sam došao do njega,ali nisam baš siguran da bih išao dalje.

Pershing-jako bounca,dobar top i jako brz. Prije nekoliko patsheva,dok je još IS-3 bila tier 8,znao ju je srediti. Kako sad stoji u svom tier-u,ne znam. 

Patton-premekan,i ne baš okretan. Nisam ga volio. Kako sad stoji u svom tier-u,ne znam.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ja sam na starom acc-u došao do Pattona,ne znam kakvo je sad stanje sa tim USa med-ovima,ali prije je bilo ovako:

T20-zna bouncati,ali loš top i malo spor. Na novom acc-u sam došao do njega,ali nisam baš siguran da bih išao dalje.

Pershing-jako bounca,dobar top i jako brz. Prije nekoliko patsheva,dok je još IS-3 bila tier 8,znao ju je srediti. Kako sad stoji u svom tier-u,ne znam. 

Patton-premekan,i ne baš okretan. Nisam ga volio. Kako sad stoji u svom tier-u,ne znam.

IS-3 je uvijek bio tier 8, i u kojem to svijetu pershing jako bounca?

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ček,zar nisu njega prebacili na tier 9?

Persing je jako bouncao,barem dok sam ga ja imao.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Oba su na Tier 8, IS3 je heavy koji se moze igrati donekle kao med.
Al ne bih ga poredio sa IS3 nego bih radije volio znati kakav je u duelima sa Pantherom 2, T-44, AMX 13 90...
Mislim da bi Pershing trebao lako srediti amx a za ove druge ne znam...
S tim sto je AMX 13 90 potpuno neisplativ na Tier 8, dok je bio na Tier 7 bio je ok...

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je 13 90 i dalje fora.. juss saying {#}

BTW kaj milite hoće li ovo includati u patch?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

iz mog iskustva američki mediumi su odlični ali zahtjevaju malo drugačiji stil igre

patona sam u početku mrzio zbog nedostatka armora i brzine ali kasnije mi je postao najdraži tenk

kada sam se naučio koristiti  preciznost u pokretu, depresiju topa i wiew range tenk je postao odličan

što se tiče tierx patona nemože toliko spustiti cijev ali mu je preciznost u pokretu još bolja i ima malo armora

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

T20 ne bounca ništa, čak niti mantlet na kupoli nema da bi mogao odbiti pokoji loše naciljan shot. Nisam ga volio i jedva sam čekao da ga prodam.

Pershing jedino di odbija granate je naprijed na kupoli gdje ima mantlet, ali i tu prolaze granate s lijeve strane tik do cijevi. Pershing je po mom mišljenju najbolji T8 medium (vozio sam PantherII i T-44) zbog svega pomalo. Ima najbolji view range, najbolju depresiju topa, dosta penetracije da se naudi svakom T8 i T9 tenku (180mm), top speed nije najbolji ali ubrzanje i držanje na 47 km/h je super (više ti ne treba jer mu posao nije bliska borba). Najbolji je za zauzimanje isturene poziciju ispred ostalih tenkova u timu u nekom grmu ili zaklonu gdje zbog view rangea možeš lagano osvjetliti sve na 450m udaljenosti od tebe, još ako ta pozicija pruža mogućnost hull downa možeš i rokat jer si u tom slučaju prilično zaštićen.

Patton je u biti pershing bez gun mantleta i sa još većim view rangeom. Naravno tu ne treba zaboraviti mrcinu od topčine koju dobiješ, a igra se prilično isto kao i pershing.

M48A1 je druga priča. Napravili su ga kao neki hibrid teškog i medium tenka - niti je patton, niti je T110. I dalje je view range i depresija ono u čemu je ovaj tenk ispred svih drugih kao i njegova 2 prethodnika, ali rate of fire mu je blago rečeno spor (za američkog mediuma koji na sredini tech tree-a prednjače baš u tome). Ne velim da je loš, ali se igra drugačije od pershinga i pattona, te je potrebno dosta bitaka da se privikneš na njega nakon ove 2 prethodne mrcine.

Na kraju krajeva američki mediumi su čistokrvni srednji tenkovi. Zbog view rangea mogu na vrijeme uočiti opasnost i ako je potrebno povući se, dobra depresija topa im omogućuje brzo provirivanje iza brežuljaka i pucanje iz donekle dobroga zaklona prije povačenja, a topovi su im dovoljno dobri da probiju sve što se nađe na bojnom polju (naravno uz određeno znanje slabih točaka na neprijateljskim tenkovima), a o preciznosti topa u pokretu da ne govorim (čak i kad su im to nerfali i dalje je dovoljno da pogodiš tenk na 200-250 metara u pokretu u 70% slučajeva).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav

pitanje : ne kužim kako moji tenkovi (38na,leopard ....) ne uspijevaju probiti armor stalno rikoše ili penetreited ali ne napravi nikakvu štetu ?? ,i postoji li kakav način da se kada naciljam tenk makne to crvenilo (protivnik mi je skroz crveni kada ga naciljam )?

novi sam u wot ali nije neka fora kada pogodiš neprijatelja a ne napraviš nikakvu štetu 

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
budget kaže...

pozdrav

pitanje : ne kužim kako moji tenkovi (38na,leopard ....) ne uspijevaju probiti armor stalno rikoše ili penetreited ali ne napravi nikakvu štetu ?? ,i postoji li kakav način da se kada naciljam tenk makne to crvenilo (protivnik mi je skroz crveni kada ga naciljam )?

novi sam u wot ali nije neka fora kada pogodiš neprijatelja a ne napraviš nikakvu štetu 

hvala

Zato jer ti tenkovi imaju užasno slabu penetraciju topova i upadaju u bitke velikog tiera (levela) jer su izviđački tenkovi, dakle njihov primarni cilj je naći protivnika i držati ga osvjetljenim čim duže moguće da bi ostatak tvog tima mogao rokati. Crvenilo je bitno (dakle crveni rub oko tenka) da bi na daljinu i kroz žbunje vidio gdje ciljaš koji tenk i da li ti je uopće top usmjeren ka njemu, nemoj to gasiti.

15 godina
neaktivan

ok thx...mislio samo da rub tenka bude crven a tijelo da prikaže sliku tenka . svejedno hvala

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio M26 ima netko iskustva s njim kakav je? 
Koji tenk je dobar za pokrivanje repaira? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj (IS) trosi nenormalno a imam 51% pobjeda ali vecinom sam u minusu,al kad skontam sta sljedi vrjedi igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Kupio M26 ima netko iskustva s njim kakav je? 
Koji tenk je dobar za pokrivanje repaira? 

Pogledaj 3 posta iznad svojeg gore. {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

xD ne pise s kojim tenkom ga mogu pokriti :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

xD ne pise s kojim tenkom ga mogu pokriti :(

Sa bilo kojim T5 tenkom. KV-1, StugIII, M4 Sherman, itd. StugIII i Sherman su u najviše specijala u zadnje vrijeme, ali najbolje je kupiti sve 3 pa naizmjence igrati ovisno o raspoloženju i specijalu. Naravno ako imaš mjesta u garaži.

17 godina
World of Tanks

Sa IS bi trebao biti u plusu, al prvo istrazi sve sto treba, opremi tenk i posadu pa se onda moze pricati o zaradi :)

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 23:07 (marsovac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

meni je 13 90 i dalje fora.. juss saying {#}

BTW kaj milite hoće li ovo includati u patch?

Slika je epic xD

Inače ja sam za. Nek ubace premium consumable: Earl gray tea & biscuits {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Sa IS bi trebao biti u plusu, al prvo istrazi sve sto treba, opremi tenk i posadu pa se onda moze pricati o zaradi :)

Nezz... neda mi se toliko skupljati za IS bio mi je najdrazi tier VII heavy ali jedva sam cekao da dodjem do T8 isto kao sa Mediumom, pljuno sam na t20 i kupio M26

17 godina
World of Tanks

Ja grindam T20, za sad je solidan i postaje sve bolji, al jedva cekam da predjem na Pershing

od njega ocekujem vise, nadam se da me nece razocarati.

T20 necu nesto posebno opremat, nemam ni ramer, mislim da mi se ne isplati stavljati,

to bih tek stavio na Pershing pa da bude bsa opremljen...

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeb** onaj 7.5cm gun na panzeru iv koji bi trebao zamijeniti l70 top...stavio sam 10.5 haubicu i ona dere kao luda.reload je brz za top tog kalibra...kada sam top tier igram sa ap a kada nisam stavim he.

Sada je to postala čar kada ap uzme full damage nekome ili kada sa he pogodin nekog scouta.

Na panzeru iv je bolji:

7 10.5cm gun
5 7.5cm gun
0 5cm gun(ima brzi rof :P)
20 krafna
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice