World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.093.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Slatke brige imaš, da je meni jedan t29. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T29 je u garazi, potpuno opremljen sa 100% posadom on ostaje u garazi :)

eh sad ima 7 tenkova, 1 ispada i na to mjesto moze doci T32 ili T20, predlozite nesto :)

E8 takodjer ostaje u garazi, odlican je tenk. 

Ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 23:29 (marsovac).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
marsovac kaže...

T29 je u garazi, potpuno opremljen sa 100% posadom on ostaje u garazi :)

eh sad ima 7 tenkova, 1 ispada i na to mjesto moze doci T32 ili T20, predlozite nesto :)

E8 takodjer ostaje u garazi, odlican je tenk. 

1. prodaj e8

2. pretreniraj posadu na t20 i uzmi ga,ak imas t32 istrazeno onda na t20 trebas otkljucat  samo gusjenice(da moze bolja kupola) i kupolu(da stavis 90mm)-to je prehebeni tenk i pokrivace ti sas zaradom t32 kad bude u minusu(a bude cesto zbog cijene 105mm granata,ili ga igraj sa stock 90mm topom ko ja{#} kad sam grajndo t34(sad m103)

enivej ja imam t20 i tenk je mrak,jos 1 keeper, ramer-vent-vertikal i topce rasdtura,mos snajpat, mos rushat i mos brawlat(tj. trolat a.k.a. spamat protivnike),uvijek u plusu i prezabavno igrat s njim, a 90 radi dovoljan dmg da bude aktualan,samo nesmijes stat i glumit hevija jer te buse svi pocevsi od negdi tira 3

3. kupi t32,prebaci posadu,resetiraj skill,pretreniraj za t32 i ponovo izaberi skill(view range, snapshot, smoothride, situational awareness i loaderu uzmi npr repair jer ostalo ima sve perkove koji su beskorisni(citaj neaktivni dok ne dodju do 100%)

igraj sa stock topom i obavezno hull down(ak imas 105 sa t29 mozes prebacit,pa se uci igrat sa sporim topom sa skupim granatama i velikim damage-om(za taj tier) jer ce ti tako bit na svim visim tirovima 8-10 tj. pamet uglavu i opremu utenk

4. prebaci opremu i sve top module na onaj tenk koji grindas jer je tak puno lakse-muka je manja

a t29 sa 90mm i t20 sa m1a2(za pocetak) ce ti pokrivat troskove non-prem t32 ta sad ak nemas nekog money makera ili prem tenk

5. kasnije se vrati na E8 kad ces imat vise slotova,pa ponovo treniraj posadu,bice ti lakse sa elitanim tenkom i iskusnijim gamerom{#} tj. tobom{#}

6. kad predjes na 2.skill,obavezno resetiraj(al da ti ostane barem 1% drugog tj. da svi budu preko 100% prvog) i stavi Brothers in Arms(+5%) na osnovne skilove posade,kasnije izaberes za drugi repair,camo, ili ono gore kaj sam napisao

uvijek ti dobro dodje posada koja je na 2. ili 3. skilu a prvi je BiA, pa makar ju prebacio i u drugi tip vozila

p.s. moja najtreniranija posada je isla: T57->M7 Priest (OFC)->T29->T32->T34->i vjerojatno ce zavrsit u t110 jer ju mogu bacat natrag u t34 bez penalty-ja tj ne gubi 25%(iako nije trenirana za taj tenk) jer prelazi iz tenka u prem tenk iste klase (wiki,wot guide on HDD, forum, just fackin' google it, itd)

keep 'em grindin'{#}

stay away from siemka's and witam's{#}

uz bozju pomoc{#} i MM-a naravno {#}{#}(oh god if i could ask for 1 thing,IP restriction would be it-for siema's ofc{#}{#}{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 1:14 (ED63).
15 godina
mystik kaže...
Stolnik kaže...

Da, možeš, ali kad igraš Platoon i ako ti imaš isključene šugave Game mode, a tvoj frend nema onda će Vas bacat opet u assailt ili encounter, a kad imate oba isključena onda neće {#}

Te šugave opcije bi trebale raditi samo za tebe. No ne rade ni tako.

Za platoon/TC nema nikakve veze.

EDIT: 

@Krešo

"Onda ovo za višejezgrene procesore ima jedan alat koji omogući da koristi više ili čak sve jezgre multicore procesora"

Reci mi molim te da se šališ.

Jok, zajeb...lapsus lingua {#}......bilo je za više RAM-a, ali opet možeš naći nešta što će prisilit rad svih jezgri na neki program....osim ako igra ne podržava neke instrukcije procesora pa zato neće koristit sve jezgre. Svakako, google is your friend ;)

Svakako "poslušaj" moj savjet gore, jer tako ja radim i stvarno uživam u igri. Osim toga igram stalno STO (Star Trek Online) ovih dana i nikako da odigram više od 10-ak bitaka jer nekako mi se neda trpit glupe poljake opet i vikat siema stalno >.>

EDIT: sad sam malo proguglao, izgleda da trenutno ovaj engine ne podržava višejezgrene procesore....iako je došao novi render sistem (opet ne znači da to je to) i naravno oni su nešta spominjali da su kupili big world(?) pa neznam u čemu je stvar, ali evo ovdje malo diskusije oko toga http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/129266-multi-core-support/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 1:39 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ova fizika stvarno dobro dođe kad te napadnu 4 heavya i td {#} desni kv-1s se poceo penjati preko prepreke i lijepo mi otkrio trbuh pa sam ga rijesio sa tri-cetiri granate. Kolega iz tima dokrajci kv-1 i ja krenem prema njemu jer sam mislio da cu se tuda moci lako popeti i nekako zaglavim pa sam do kraja runde morao ostati tu dezurati {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
mystik kaže...
Stolnik kaže...

STO (Star Trek Online) ovih dana

takoder {#},jedan wells class bi dobro dosao,btw. u kojoj si floti? {#} srry na offtopicu,moze i u pp,

ja sam jucer s frendom igrao malo navecer inace samo derem po STO isto

Xc
13 godina
neaktivan
odisey_tz kaže...

ali ne mogu da udjem  vise u  igru...ocita mi da imam  novi patch  i  onda se pojavi  bjeli  ekran...a u  pozadini  se cuje zvuk  od igre....i   onda se pocne  paliti  gasiti  ta slika.:!!!:..ciudno  zar ne

Isti problem sam imao i ja (osim pozadinskog zvuka igre) Na službenom forumu su se isto mnogi žalili na to, bilo je nekoliko varijanti rješenja slučaja, a meni je pomoglo updejtanje drajvera grafičke. Za ostale varijante malo proguglaj službeni forum.

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Jesam jedini kojemu Wot staje na "Synchronizing equipment and consumables"?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

Upravo sad se i meni to desilo...

LoL username: UnimatriX (EU West)
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
Pranja kaže...

Upravo sad se i meni to desilo...

i meni...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ja sam uspio ući u igru.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/world-of-tanks-hall-of-fame/3187146.aspx

Ponovno je upogonjen World of Tanks - Hall of Fame pa navalite s rekordima.

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pranja kaže...

Meni također, a sada mi staje i na "Logging in".

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi pls pomozite.

Kada se idem ulogirati samo mi stoji na sinkronizaciji necega bla bla.

Kada se pokusam ulogirati na prijateljev account uđe bez problema, ali meni nece...

Zadnje sto sam napravio u WoT-u je da sam ugasio igru sa alt+F4 zato sto mi je zablokalo, a zablokalo je taman kada iz borbe ide u garažu.

Jeli neko zna rješenje? 

EDIT: huh nisam jedini vidim gore {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 17:42 (RocketJuice).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Također mi šteka logina ali uspije se spojiti nakon nekog vremena.

EDIT: Sad neće uopće :(

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 19:31 (Vido).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

u čemu je stvar sa travom.uključio ju isključio ona je tu.ustvari ovo mi liči na onaj bug koji sam imao u bc2 kad je cijela mapa bila zaspamana travom li kamenjem.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sad vidim da nisam jedini koji ina problema sa ulaskom u igru. Jel ima neko pojasnjenje?
It s me against the world
15 godina
World of Tanks

Vidim da im ni forum ne radi, sve sjebano u 3pm {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kv1 or t34 sta kupiti {#}

btw ni meni nece da udje u igru xD

15 kv1
3 t34
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:11 (began).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu uci u igru kao i ostali :(
Ajd ja sam bez premiuma, al neko placa ovu igru i ne moze uci xD

Kupi KV1 bez razmisljanja kad jednom udjes u igru :) 

Ja

0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Mali pogled na forum.worldoftanks.eu i među prvim temama je. 

Nekima radi, drugi kažu ne. Nemam pojma s obzirom da mi je igra upaljena

Hello!
Today many players (including me) have been stuck in the login when the client says "Synchronizing Equipment and Consumables". 
Now, there is a fix (for Windows).
1. Click on the "Windows Logo"/Open up the start menu.
2. In the search box, type "cmd".
3. In the CMD, type "ipconfig /flushdns

Now open up WoT; and the problem should be fixed! 
NOTE; if this doesn't work, try rebooting your computer and do this again.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo neradi ja pokuso,al evo sad su restartovali servere trebalo bi moc uci za par minuta {#}

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Mali pogled na forum.worldoftanks.eu i među prvim temama je. 

Nekima radi, drugi kažu ne. Nemam pojma s obzirom da mi je igra upaljena

Hello!
Today many players (including me) have been stuck in the login when the client says "Synchronizing Equipment and Consumables". 
Now, there is a fix (for Windows).
1. Click on the "Windows Logo"/Open up the start menu.
2. In the search box, type "cmd".
3. In the CMD, type "ipconfig /flushdns

Now open up WoT; and the problem should be fixed! 
NOTE; if this doesn't work, try rebooting your computer and do this again.

Pokušao, ne radi. Također izbrisao preference (admin napisao da to pokušamo), također ništa. Sva sreća da puno ljudi ima problem, pa bi trebalo se to popravit tokom večeri.. 

15 godina
neaktivan
began kaže...

kv1 or t34 sta kupiti {#}

btw ni meni nece da udje u igru xD

Kv1 ofc, spasio ekonomiju od kad s njim grindam. moneymaker, steelewall, dobri gunovi, otključaje 3 izvrsne grane. 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad izbacuje error loginapp,rade nesto:(a valjda ce popravit ubrzo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nije mi jasno zašto su izbacili opciju iz tech tree-a da vidiš koliko ti još xp-a treba do sljedećeg tenka? super stvar a oni ju maknu.budale{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

EO GA RADI :D{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Radi. odma 1 bitku hummel me 1 shot one kill. {#} Đava odnija te NATO satelite.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

3 x sam  instal    wot   i isto sranje mi se desava....sta je ovo ljud....pomagajtze ako boga znate{#}

odisey

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesi li probao update grafičke kao što sam ti napisao? imaš na službenom forumu pod "General Error Reporting" još nekoliko savjeta kako pokušati

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice