World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra partija s KV-3 tenkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

decki sta mislite koji je bolji prem tenk LOWE ili type 59 ?! dvoumim se između njih dva := ?)

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Anthony17 kaže...

decki sta mislite koji je bolji prem tenk LOWE ili type 59 ?! dvoumim se između njih dva := ?)

Type.

15 godina

Typ 59 se više (trenutno) ne prodaje ja ga imam super je. Lowe je duplo skuplji .

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:35 (hummer0).
17 godina
ED63 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Veoma zrelo od tebe, koliko ono imaš godina? 12? Sorry ak sam pretjerao s brojkom, a što se tiče tvog provociranja, mora da ti je jako zanimljivo u životu kad imaš vremena visit po cijeli dan na forumu i samo čekat da prcaš nekog... siroče

hmmm

unimatrix 1991.

dedaa 1992.

2012-1992=20

unimatrix go back 2 school{#}

Ova moja izjava je sarkazam zbog njegovog ponašanja, a tebi je to očito preteško za shvatiti. I hvala na ovako detaljnoj matematici, vidim da znaš računati, sad te puno više cijenim, iako te nisam ništa pitao nit me boli neka stvar koliko on ima godina kad se ponaša ovako kao neodgojeno dijete i nepotrebno provocira.

LoL username: UnimatriX (EU West)
17 godina
moderator
World of Tanks

Prestanite s prepucavanjima, koliko ko godina ima i čiji je veći.

Vratite se na temu i uživajte u igri.

7 0 hvala 3
17 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/news/3723-roll-out-golden-joystick-awards/

T9 na popustu ako wot dobije zlatni uživajućištap lol,

pa malo zgrindajte kešovine jer t9 za 1.5-1.6 mill je definitivno dobro ulaganje( s tim da koliko se sjećam ovo će biti 2 put ako prođe da je bio takav event).

da sam znao čekao bi sa kupovinom VK4502b i možda bi imao njega i E75 u garaži:( afkors ako bi glasanje prošlo kako treba.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 10:28 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

@ sokre

"bit će mi žao prodati tenk jednostavno je prezabavna ajmo reći kombinaocije heavy/medium tenka."

a zakaj bi ga prodaval? kupis 1 slot i ostavis si tenk za gustanje

nemoj rec da nemres skupit za iduci bez prodaje ovog

jedan slot je 1€,na popustu pola od toga,nemres rec da sav grajnd do njega ne vrijedi bar tolko

ja sam prodaval tir 7 tenkove,al 8 i vise necu, radje prosirim garazu

sve to stoji ali neželim si zakrčiti garažu tenkovima, zbog kojih bi gubio pola dana sa x2. mislim da ću si ostaviti t32 ko trajnog mediuma u garaži (možda se vratim na KT ili VK4502A nekako mi najbolje njihovi T8 sjede.), slotova se ima.

ubiti mi je primarni razlog prodaje tenka samo da prebacim uvježbanu posadu na idućeg, na is4 sam zadržao posadu a na is7 trenirao ko majmun uff koja frustracija sa friškom ekipom nanovo krenuti. bilo na novom tenku ili na starom ako ih izvučem van.

lol i para nikad dosta osiromašili me ovi eventi sa opremom na popustu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 10:26 (sokre).
17 godina
World of Tanks

Imam veliki problem i molim Vas za iskreni savjet.

Već tri mjeseca djevojka mi se čudno ponaša. Kad god je u mom društvu, šapuće dok razgovara mobitelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih čitam.
Kada izađe u grad, vraća se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem.
Vise ne koristi moj kompjuter nego stalno visi na svom laptopu.

Kada god pitam da izadjemo ona kaze da se dogovorila sa tim drugaricama i izadje sama i ja onda ostanem kuci i igram WoT

Dakle, treba mi Vaš savjet: Treba mi po 5k iskustva da otkljucam i King Tigera i IS3 ali imam kesa samo za jednog? Sta odabrati???

Unaprijed zahvalan.... 

12 King Tiger
16 IS 3

14 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Hehehehehe

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

T18 - najzabavniji tenk u cijelom WoT-u

265 borbi = 715 ubijenih {#}

265 borbi = 715 ubijenih 265 borbi = 715 ubijenih
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zna ko mozda kada ce type opet doci da ce se moci kupiti :)

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

prva poštena sa ovim čudom {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

zna ko mozda kada ce type opet doci da ce se moci kupiti :)

Ko će znat, to ni sami developeri ne znaju...možda za zimske praznike ili tako nešta {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 1:21 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Zlatni Type 59 je mod ili je to onaj pravi zlatni type 59 s 2x xp i kredita više?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 2:34 (TonyKTM).
14 godina
World of Tanks

Konačno Master Tanker (falili samo Renault BS i Renault FT AC) i ponovno popunjeno američko tehnološko drvo .

Master Tanker Master Tanker
Amer. teh. tree Amer. teh. tree
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Konačno Master Tanker (falili samo Renault BS i Renault FT AC) i ponovno popunjeno američko tehnološko drvo .

De, ajd sad lagano elitaj svaki tenk :D

A da nije slučajno...?
15 godina
TonyKTM kaže...
Intel&ATI kaže...

Zlatni Type 59 je mod ili je to onaj pravi zlatni type 59 s 2x xp i kredita više?

Ne, pa nemože se nabaviti na europskom serveru taj zlatni Type {#}

"This tank, only offered to Chinese servers, is a standard Type 59 with a golden recolor and special decals"

To ti je mod koji u Service Record oboji sve premium tenkove zlatnom bojom, da se razlikuju od obicnih, evo jos jedan primjer sa T-127

13 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

haha meni fali jos samo taj tier2 francuski td a nikako ga nemogu naci na bojistu

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Poz ja sam novi u wot-u moj nick je eo moj acc http://worldoftanks.eu/community/accounts/505168900-flexyzor/ imam Ltractor malo sam ga doradio,dobio je na brzini i to,ako imate koji savjet nije na odmet :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kupi drugi tenk... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

2 0 hvala 0
16 godina
began kaže...

Poz ja sam novi u wot-u moj nick je eo moj acc http://worldoftanks.eu/community/accounts/505168900-flexyzor/ imam Ltractor malo sam ga doradio,dobio je na brzini i to,ako imate koji savjet nije na odmet :)

-mijenjaj ulje svakih 120km, može Helix. Kad pada kiša, naguraj totmast u cijev prstom, jer inače kod pucanja imaš svijetleći metak i protivnik te odmah spota. Obavezno obriši ruke nakon tog i peri čarape redovito. (to su tehnički savjeti, sad pravi-borbeni).

-ubij protivnike...

.. (možda pervezno zvuči) .. i zabavljaj se.

btw, uopće se ne primjećuje da si nov (novak) u wotu, odaješ dojam iskusnog ratnika, đombe. Brzo ćeš napredovati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Ako netko zeli key za betu world of warplanes tu se dijele .

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Signup za 7na7 kup do sutra u 18 sati, ajmo narode

http://www.esl.eu/hr/wot/news/203895/

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 12:16 (Wasteful).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jel ko primjetio kolko puno glupih igrača ima zadnja 2-3 dana,ima ih više nego inače,sa JT-om nemogu doć u normalan tim :/

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
luka94 kaže...

jel ko primjetio kolko puno glupih igrača ima zadnja 2-3 dana,ima ih više nego inače,sa JT-om nemogu doć u normalan tim :/

Naravno, vikend je ništa čudno, svi trollovi, retardi, kreteni, poljaci, afk igraci svi su izašli iz svojih rupa da malo trolaju

13 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Kome kazes, nakon desetak dana jutros upalim svog Object212, udjem u igru, odma na pocetku sredim 2 enemy arty al dzabe to kad pola tima izginulo u roku 3minute. Uzmem Grilleta, umlatim 4 enemy tenka, potrosim svih 18 granata (1 promasaj samo imao) ali opet izgubimo (15:6). Uzmem opet Object212, u 60 sec me mali T-50-2 naso i ubio, nasi izgubili 15:1.

Sad igram Torchlight 2 i Diablo 3 na smjenu. WoT ceka update 8.0.

16 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

I baš sad kad dolaze ruski tdovi, ccccc.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Trazim klan koji daje golde

u garazi imam T110E5, IS7,IS4,Maus,Bat Chatillon 25 t,T-62A

poruke na pp

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Imam jedno pitanjce-da li itko igra WOT sa gamepadom ili joystickom? Da li je tako lakše igrati i isplati li mi se ulagati u tu opremu?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice