World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
luka94 kaže...

molim vas sve da odete prijavit ovu dvojicu iz SWE klana,likovi su počeli pucat po našem T32 dok mu nije ostalo 100hp-a {#}

A sto sam ne prijavis u igri ? ili neznas kako ??

A i ovo je sve igra, nema zivciranja i nema stresa (vec je 7 dana nisam pokrenuo).

15 godina
SlavkecD3 kaže...
luka94 kaže...

molim vas sve da odete prijavit ovu dvojicu iz SWE klana,likovi su počeli pucat po našem T32 dok mu nije ostalo 100hp-a {#}

A sto sam ne prijavis u igri ? ili neznas kako ??

A i ovo je sve igra, nema zivciranja i nema stresa (vec je 7 dana nisam pokrenuo).

jesam ih prijavio,al bi želio da oni dobiju perm. ban

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
Mirda 1 kaže...

Dobri stari Maus . Meni najbolji T10 , 13 od 13 i 14 puta pogođen od Mausa , JagdPz E100 i artya . Dosta i zarade , s obzirom da je bez premijuma .

Sada na drugom test serveru su mu sredili i prednji armor na turretu tako da ga se nemože svaka budala probit više, jedino mu tier X td-ovi mogu probit turret sada no ne svaki put.

Eh sada neznam jel se meni čini ili mu je lower plate oslabljen, svaki put ga probijem tamo sada dok se sjećam prije da je jako rijetko tamo prolazilo?

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mausu su tange uvijek bile slaba tocka, tamo s loweom probijam kad se sjetim.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mi moze netko objasniti princip ovih skllova?

npr. na kv1 na commandera sam stavio repairs i sada se puni % za skill i sto kada dode na 100% ? 

i mogu li kako promjeniti vec stavljeni skill ? 

...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Jel mi moze netko objasniti princip ovih skllova?

npr. na kv1 na commandera sam stavio repairs i sada se puni % za skill i sto kada dode na 100% ? 

i mogu li kako promjeniti vec stavljeni skill ? 

Imaju ja mislim 3 skilla za svakog člana posade, samo se prvi skill brzo nabije, drugi sporo, treći užasno dugo vremene treba :D a i skillovi zavise koji je tenk, i koji je tip tenka :) najbolje za to proguglaj ili razgledaj wot forume :P

Nemam potpisa :D
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hocu uci u TS ali nemogu vec tjedan dana, svaki dan kaze da je zauzet, nekad cekam i po sat vremena pa ne udje, jeli se to vama desava?
To mi je bilo na TS1 i sada na TS2. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svaki clan posade moze imati max 7 skillova (neces ih imati vjeruj mi).
Najmanje xp-a za 100% skill treba za 1. , pa za 2. ,pa za 3. itd.
Neki skillovi kao repairs i camo pocnu djelovati odma, u pocetku sloba a najjace kada napunis 100%
Neki pocnu djelovati tek kada napunis 100% kao sixth sense i takvi, a neki djeluju tek kada svi clanovi posade napune 100% kao brothers in arms.
Skillove mozes zamjeniti, ali gubis 20% svog xpa sa clana posade ako hoces besplatno, 10% gubis ako platis 20k creditsa, a ne gubis nista ako platis goldima.

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nice... E, novi ruski TD-ovi bi trebali imati isto jaki armor?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

jedan lijepi primjer mentalne retardacije igraća wot-a

poraz 15:6

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo sam istražio T-54. imam free expa da istražim kupolu ili motor.

je li barem koliko-toliko podnošljivo igrati sa stock motorom?

može savjet što da istražim prvo?

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Barquero kaže...

evo sam istražio T-54. imam free expa da istražim kupolu ili motor.

je li barem koliko-toliko podnošljivo igrati sa stock motorom?

može savjet što da istražim prvo?

Davno sam grindao module na T-54, ali se dobro sjećam da mi motor nije imao neku veliku prednost, ostao sam razočaran kad sam ga stavio. Definitivno idi na kupolu/top.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto u 8.0 test serveru nemam više kamuflažu (obojan tenk) niti dobivam išta u zamjenu. Neću valjda opet trebat kupovat? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo pas SS-ova od današnje igra sa Kv 1S...

dobra zarada ;) dobra zarada ;)
tona drugih kv1s tona drugih kv1s
zaboravio ss na kraju zaboravio ss na kraju
Plavuša reće:nije zlato sve što sja, i baci dijamantni prsten u rijeku
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Type 59 skill

2 Kamuflaža
29 Popravak
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Popravak, sa njim si gotovo stalno u pokretu i camo ti ne znači baš nešto, i često se moduli oštećuju na njemu, tako da definitivno repair
Pričam i serem bezveze
17 godina
World of Tanks

Jbt otkad sam se navuko na na M10 troll gun KV dvojke začas sam došao do S-51, čak i prebrzo, jer često dobivam po 1000 xp-a iako igram sa tier 8 i 9, maloprije sam u jednoj rundi pogodio T34 za 1050-tak i zapalio te je tako na kraju izgubio 1200 hp negdje i to samo od mene malog tier-a 6 {#}... i sad mi je to postao najzabavniji tenk... čak mi se teško odvojit od njega da bi igrao Type-a jer moram zarađivat kredite.... {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Jbt otkad sam se navuko na na M10 troll gun KV dvojke začas sam došao do S-51, čak i prebrzo, jer često dobivam po 1000 xp-a iako igram sa tier 8 i 9, maloprije sam u jednoj rundi pogodio T34 za 1050-tak i zapalio te je tako na kraju izgubio 1200 hp negdje i to samo od mene malog tier-a 6 {#}... i sad mi je to postao najzabavniji tenk... čak mi se teško odvojit od njega da bi igrao Type-a jer moram zarađivat kredite.... {#}

"Glupost, ja nisam imao nit jednu rundu gdje je KV-2 one-shotao tier 6 tenka, daj replay ili ne vjerujem, derp gun ima veliki reload i to sucksa, zašto bi igrao s njim koji možda odere puno dmg-a i najčešće promaši umjesto KV-1S koji često dere po 400..."

17 godina
World of Tanks

evo da se i ja malo pohvalim, samo da je ovakvih partija više.

bit će mi žao prodati tenk jednostavno je prezabavna ajmo reći kombinaocije heavy/medium tenka.

ostao skoro bez mucnicije, t-43 sam klepio zadnjom granatom,skoro došlo na red ramanje do smrti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 13:57 (sokre).
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
17 godina
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...

"Glupost, ja nisam imao nit jednu rundu gdje je KV-2 one-shotao tier 6 tenka, daj replay ili ne vjerujem, derp gun ima veliki reload i to sucksa, zašto bi igrao s njim koji možda odere puno dmg-a i najčešće promaši umjesto KV-1S koji često dere po 400..."

Uzimam ovaj tvoj quote kao način provokacije budući da sam već priznao da sam koristio AP shells i na taj način krivo igrao s tim topom, a sad mi je KV-2 elitan, koristim HE shells, od opreme gun rammer, ono za aiming time i ventilaciju tako da je potpuno drukčije iskustvo. A ja ne vidim smisao tvog posta tu osim da mene provociraš stoga fuck off...

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Uzimam ovaj tvoj quote kao način provokacije budući da sam već priznao da sam koristio AP shells i na taj način krivo igrao s tim topom, a sad mi je KV-2 elitan, koristim HE shells, od opreme gun rammer, ono za aiming time i ventilaciju tako da je potpuno drukčije iskustvo. A ja ne vidim smisao tvog posta tu osim da mene provociraš stoga fuck off...

"Ne pucam ja bilo kamo i bezveze, ali taj top ima užasnu preciznost, a ako se ti možeš nekom prišuljati blizu sa sporim KV-2 da napraviš precizan shot, onda ti je protivnik retardiran ili slijep. A i preporučit nekome lošiji tenk samo zbog jednog topa sa nenormalnim reload vremenom da može povremeno udariti puno dmg-a je po meni loš savjet. To se s razlogom zove troll gun, a ako ozbiljno misli uzet neki tenk, onda neće uzimat KV-2 da bi se zajebavao s tim topom...."

16 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Piše sve u pravilima. http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup/leagueinfo/

Tier 8 je max

17 godina
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...

"Ne pucam ja bilo kamo i bezveze, ali taj top ima užasnu preciznost, a ako se ti možeš nekom prišuljati blizu sa sporim KV-2 da napraviš precizan shot, onda ti je protivnik retardiran ili slijep. A i preporučit nekome lošiji tenk samo zbog jednog topa sa nenormalnim reload vremenom da može povremeno udariti puno dmg-a je po meni loš savjet. To se s razlogom zove troll gun, a ako ozbiljno misli uzet neki tenk, onda neće uzimat KV-2 da bi se zajebavao s tim topom...."

Veoma zrelo od tebe, koliko ono imaš godina? 12? Sorry ak sam pretjerao s brojkom, a što se tiče tvog provociranja, mora da ti je jako zanimljivo u životu kad imaš vremena visit po cijeli dan na forumu i samo čekat da prcaš nekog... siroče

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Trenutno na Pntheru imam 8,8 cm 36 L/56-da li mi se isplati prelazak na 7,5 cm 45 L/100 ?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da jel taj top(75l100) ti treba na panther 2 a i razlika u penu je 66 mm a to je ogromna razlika i sa 75 l100 mozes ostetit jace tenkove npr tiger 2, is3, t32 sprijeda ,a skoro svaki tenk u igri mozes ostetit i sa boka s tim topom, tako da ti se prelazak dosta isplati

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 18:52 (bla-bla111).
17 godina

hahah {#}

15 godina
TonyKTM kaže...

Zašto u 8.0 test serveru nemam više kamuflažu (obojan tenk) niti dobivam išta u zamjenu. Neću valjda opet trebat kupovat? {#}

pise ti negdi u popisu izmjena za patch

uglavnom nestaju kamuflaze a refundiraju ti golde kolko one kostaju posto ce bit neke nove tipa ljetna, zimska (camo, ne salama) i pustinjska

i one za golde koje daju 5% na camo bonus tak nekaj

procesljaj portal, sa popisom izmjena u 8.0

Unimatrix 007 kaže...
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Veoma zrelo od tebe, koliko ono imaš godina? 12? Sorry ak sam pretjerao s brojkom, a što se tiče tvog provociranja, mora da ti je jako zanimljivo u životu kad imaš vremena visit po cijeli dan na forumu i samo čekat da prcaš nekog... siroče

hmmm

unimatrix 1991.

dedaa 1992.

2012-1992=20

unimatrix go back 2 school{#}

i da dedaa je jarac znaci samo citira tebe tebi i pokazuje ti gdje laprdas {#}

jos dok je bio tir5 kv-2 je bio zvjer

neko stalno pise kak je oneshotao jgpanthera prek livade na kampinovki

ja sam jednom uguro HE u bok kupole t34 za prek soma dmg

a ove male komarce i sa AP oneshootas,samo gadjas u mekano

ubije te jedino debilizam suigraca koji ne gledaju koji top imas pa da te brane dok reloudas

i da kv-2 je u rangu hummela i su-8 po dmg-u kaj radi i kak moze visoke tirove dobrano klepit po prstima

gun drive je obavezan jer u biti smanjuje krug nisana

krenes sa AP granatom da pozdravis scouta i onda na HE peri deri{#}

nije 107 ili 152 bolji ili losiji,sam su razliciti i treba postivati njihove zakonitosti i prilagoditi gameplay

ja sam primijetio da je 107 malo precizniji na kv-2 nego na kv-3

neznam zakaj (elitani,bez opreme-valda ima veze sa tezinom tenka ili s trzajem nakon opaljenja,tak se mani cini ak su uopce ti faktori uracunati u igri)

@ sokre

"bit će mi žao prodati tenk jednostavno je prezabavna ajmo reći kombinaocije heavy/medium tenka."

a zakaj bi ga prodaval? kupis 1 slot i ostavis si tenk za gustanje

nemoj rec da nemres skupit za iduci bez prodaje ovog

jedan slot je 1€,na popustu pola od toga,nemres rec da sav grajnd do njega ne vrijedi bar tolko

ja sam prodaval tir 7 tenkove,al 8 i vise necu, radje prosirim garazu

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 19:08 (ED63).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice