World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

-Ako može 1091 dmg, može i oneshotati sve tenkove koji imaju manje od toga (osim ako nije ammorack u pitanju, onda može i više {#})...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 0:16 (Shamrock).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Shamrock kaže...

-Ako može 1091 dmg, može i oneshotati sve tenkove koji imaju manje od toga (osim ako nije ammorack u pitanju, onda može i više {#})...

Čekaj malo što točno nije u redu s vama tu na forumu? Jel je pitanje od kolege bilo da li jeb*eni derp gun može napraviti veliki dmg ili da uzme KV-2 il KV-1S. Što se uključujete u raspravu ako ne čitate sve poruke.... koja bezvezna rasprava oko nepreciznog i neisplativog topa, a čovjek je pitao za tenkove. A što se tiče videa, pogodio je francuza u stranicu, pazi, FRANCUZA i to u stranicu, gdje ih buši sve i svašta u ovoj igri, ništa posebno.

EDIT: Eto sad sam odigrao jednu s tim troll gunom i uspio probit KV-1S u stranicu na 50-tak metara i napravit mu 731 dmg-a, a poslije toga mi je neprijateljski Churchil došao na 20 metara i pogodim ga 4 puta i 0 dmg-a, i onda dođe drugi Churchill i ubiju me jer punim retardiranih 20 sekundi taj top koji tenku tiera 5 nije napravio ništa dmg-a u 4 shota. Eto kakva je to lutrija sa troll gunom. I zato je KV-1S bolji izbor! 

LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 1:15 (Unimatrix 007).
16 godina

I, je li u videu prikazan damage? Sa 1091 dmg se mogu oneshotati vjerojatno svi tier 6 tenkovi... Ja sam jednom oneshotao jedan od VK tenkova (mislim da je VK 3001 bio u pitanju) i to frontalno...

Samo treba gađati mjesta gdje oklop tanak...

A što se tiće tenkova, svaki donosi određenu korist: Sa KV-2 se može istražiti S-51 tier 6 artiljerija,sa T-150 se može izravno nastaviti do IS-4, a sa KV-1S se može prijeći na medium liniju ili nastaviti do IS-7...

Po mom mišljenju, KV-1S ima najbolji balans mobilnosti i oklopa te ima odličan 122mm top...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
Shamrock kaže...

I, je li u videu prikazan damage? Sa 1091 dmg se mogu oneshotati vjerojatno svi tier 6 tenkovi... Ja sam jednom oneshotao jedan od VK tenkova (mislim da je VK 3001 bio u pitanju) i to frontalno...

Samo treba gađati mjesta gdje oklop tanak...

A što se tiće tenkova, svaki donosi određenu korist: Sa KV-2 se može istražiti S-51 tier 6 artiljerija,sa T-150 se može izravno nastaviti do IS-4, a sa KV-1S se može prijeći na medium liniju ili nastaviti do IS-7...

Po mom mišljenju, KV-1S ima najbolji balans mobilnosti i oklopa te ima odličan 122mm top...

E upravo to...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

KV2 sa 152mm i zabavi nema kraja. Najzabavniji tenk za igrat, meni naravno. Iskopat cu par replay-a di 152 radi cuda!

PanterA
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Svako malo 0 dmg hit i idioti neznaju slozit MM. Ovi modovi su najvece s sto sam vidio.

Arty je jos uvijek OP, splash dmg ti rokne top i nekoliko crew membera.

Igra je definitivno postala najvece s....

A o siemka noobovima da ni ne govorimo.

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 4:22 (mihi999).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

splash je uistinu prevelik i totalno živcira ali MM je po meni dobar.dosada sam  samo jednom imao pritužbu a to je kad smo mi imali četiri t10 heavya manje i naravno izgubili odma.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja se slažem.. fun factor derpa je just to damm high {#}

ja sam jednom 1-hitao IS3, više puta t7 TD-ove i t6 heavyje, skinuo i dosta high tierova.. ah da i sa derpom i HE 4 puta pogoditi za 0 dmg-a je umjeće, da se trudim nebi mi to uspjelo...

KV1S nikada nisam posebno volio, iako je fakat jedan od moćnijih tenkova na svom tieru.. mrzim 122mm topove sve do t9 t10.. 107mm je duplo bolji top od 122

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 7:02 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Vjerojatno je pucal AP a ne HE, pa nije ni čudo što je bio 0 dmg na Churcillu.

Prije dok sam imal KV u garaži, prije patcha nakon kojeg su ga razdijelili, derp gun je bio na njemu. Vozio sam pola-pola AP/HE. Kad si prvi na listi, sa APom oneshotaš sve što se kreće. Čak i ako ima tier 6ica u bitci, jedini problem za AP bi bio KV-3. Ako sam pak upao u bitku sa tier 8/9 onda puniš HE. Naravno ak ti se posreći pa možeš doć nekom od iza, za to vrijeme napuniš AP, spičiš mu u dupe i gotovo. 

Užitak bi bio uzeti 3 KVa sa 152mm topom i onda trollat tier 8-9 tenkove. Sjećam se da sam sa dvojicom igrao baš takav platoon, baci na himmelsdorf, IS-4 njihov najjači tenk, dođe tamo pokraj pruge, na našeg stock VK45. 

Uglavnom, ovaj ga je malo držal, mi 3 došli s dupeta, ispucali svaki po jednu AP i nema IS-4 više. Naravno, neki poljak i odmah je počelo "kurwa" i ostale poljske dosjetke.

Nakon patcha nisam odigrao ni jednu bitku s njim tako da ne znam kakav je. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
nine kaže...

ja se slažem.. fun factor derpa je just to damm high {#}

ja sam jednom 1-hitao IS3, više puta t7 TD-ove i t6 heavyje, skinuo i dosta high tierova.. ah da i sa derpom i HE 4 puta pogoditi za 0 dmg-a je umjeće, da se trudim nebi mi to uspjelo...

KV1S nikada nisam posebno volio, iako je fakat jedan od moćnijih tenkova na svom tieru.. mrzim 122mm topove sve do t9 t10.. 107mm je duplo bolji top od 122

yup he granate i church se nimalo nevole.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
mystik kaže...

Vjerojatno je pucal AP a ne HE, pa nije ni čudo što je bio 0 dmg na Churcillu.

Prije dok sam imal KV u garaži, prije patcha nakon kojeg su ga razdijelili, derp gun je bio na njemu. Vozio sam pola-pola AP/HE. Kad si prvi na listi, sa APom oneshotaš sve što se kreće. Čak i ako ima tier 6ica u bitci, jedini problem za AP bi bio KV-3. Ako sam pak upao u bitku sa tier 8/9 onda puniš HE. Naravno ak ti se posreći pa možeš doć nekom od iza, za to vrijeme napuniš AP, spičiš mu u dupe i gotovo. 

Užitak bi bio uzeti 3 KVa sa 152mm topom i onda trollat tier 8-9 tenkove. Sjećam se da sam sa dvojicom igrao baš takav platoon, baci na himmelsdorf, IS-4 njihov najjači tenk, dođe tamo pokraj pruge, na našeg stock VK45. 

Uglavnom, ovaj ga je malo držal, mi 3 došli s dupeta, ispucali svaki po jednu AP i nema IS-4 više. Naravno, neki poljak i odmah je počelo "kurwa" i ostale poljske dosjetke.

Nakon patcha nisam odigrao ni jednu bitku s njim tako da ne znam kakav je. 

Moguće, jer sam ovu noć igrao nekoliko sati s KV-2 i koristio samo HE i radio je puno veći dmg, a i sad napokon znam koji tenk lagano krši Super Pershinga. {#} Uglavnom uspio sam one-shotat KV-1S, AMX 13 75, Type-a sa 800 hp-a i skinut AMX M4 45 pogotkom u bočni dio 966 hp-a. Ali svi su shotovi bili relativno blizu osim kod AMX-a 13 75. Ali i dalje je taj reload proklet jer ako se nađeš sam bez tima, lako će te sredit dok ti puniš.

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ne pucam ja bilo kamo i bezveze, ali taj top ima užasnu preciznost, a ako se ti možeš nekom prišuljati blizu sa sporim KV-2 da napraviš precizan shot, onda ti je protivnik retardiran ili slijep. A i preporučit nekome lošiji tenk samo zbog jednog topa sa nenormalnim reload vremenom da može povremeno udariti puno dmg-a je po meni loš savjet. To se s razlogom zove troll gun, a ako ozbiljno misli uzet neki tenk, onda neće uzimat KV-2 da bi se zajebavao s tim topom....

Evo što radi zajebavanje s troll gunom, baš zajebavanje.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji top na KV1S ? {#}

...

0 1 hvala 0
15 godina
Jughead kaže...

Koji top na KV1S ? {#}

šališ se? D:

onaj od 122mm D-2-5

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ne pucam ja bilo kamo i bezveze, ali taj top ima užasnu preciznost, a ako se ti možeš nekom prišuljati blizu sa sporim KV-2 da napraviš precizan shot, onda ti je protivnik retardiran ili slijep. A i preporučit nekome lošiji tenk samo zbog jednog topa sa nenormalnim reload vremenom da može povremeno udariti puno dmg-a je po meni loš savjet. To se s razlogom zove troll gun, a ako ozbiljno misli uzet neki tenk, onda neće uzimat KV-2 da bi se zajebavao s tim topom....

:O pa ne igras klanske :O

Xc
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
dedaa kaže...

Nema potrebe ako ne želi.

Eto ja sam u svojem klanu godinu dana, planirano je bilo igranje CW-a ali nemamo player base niti poslušnosti. Zato ja igram igru radi čiste zabave i gubljenja vremena, jer je igra zabavna ma koliko god bilo sranja u njoj zbog raznih idiota....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
Krešo91 kaže...
MrXleader kaže...
dedaa kaže...

Eto ja sam u svojem klanu godinu dana, planirano je bilo igranje CW-a ali nemamo player base niti poslušnosti. Zato ja igram igru radi čiste zabave i gubljenja vremena, jer je igra zabavna ma koliko god bilo sranja u njoj zbog raznih idiota....

Nemam ja još tier 9 i 10 tenkove za CW, ali radim na tome ubrzano, kupio sam Type-a jer dalje od tier-a 8 bez neke vrste premium zarade je katastrofa koja predugo traje, trenutno imam KV-4 i skupljam kredite za IS-3 pa da odem do IS-7. {#}

15 godina
World of Tanks

za one koji nisu vidjeli {#}

http://www.worldofwarships.eu/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

to stoji tako već pola godine, možda i više {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 11:46 (Krešo91).
15 godina
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

to stoji tako već pola godine, možda i više {#}

onda ja nisam vido D:

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 11:47 (luka94).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

PanterA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

dobio sam scoot-a sa KV5 {#}

:D :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz...imam problema sa testvnom verzijom 0.8.0 ja sam je skinuo i nemogu se ulogirati (jel to možda zato što sam promijenio lozinku??) upišem mail i novu lozinku i piše mi "e mail or pasword is incorect"

{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Pozz...imam problema sa testvnom verzijom 0.8.0 ja sam je skinuo i nemogu se ulogirati (jel to možda zato što sam promijenio lozinku??) upišem mail i novu lozinku i piše mi "e mail or pasword is incorect"

{#}

moras staru jer pise ti od kojeg datuma su spremljeni podaci za test server

Xc
16 godina
fornax9 kaže...

{#}

Pokušaj pokrenuti igru preko WorldOfTanks ikone a ne preko launchera(ako je to slučaj).

\m/ \m/
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
MrXleader kaže...
dedaa kaže...

ako hoces dodi k nama mi se i zezamo i cw-amo  i sve {#} barem da odigras par cw-a

Xc
15 godina
neaktivan

Da znam szaru nebi ju mijenjo!

14 godina
World of Tanks

Predobra partija s S-51, na početku igram kap TD, a na kraju taman reloadam- AP na stotinku i uzmem Ferdi 1200HP {#}

Svakako skinut i pogledat {#}

Replay: http://mwreplays.com/replay/FEKS7ZM15KDM/

EDIT: Oprostite za kvalitetu ( noću igram na laptopu )

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 1:07 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Dobri stari Maus . Meni najbolji T10 , 13 od 13 i 14 puta pogođen od Mausa , JagdPz E100 i artya . Dosta i zarade , s obzirom da je bez premijuma .

Maus Maus
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

molim vas sve da odete prijavit ovu dvojicu iz SWE klana,likovi su počeli pucat po našem T32 dok mu nije ostalo 100hp-a {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice