World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks
Koja sranjola totalna, Maus me spotao s 600 metara i onda me GW Typ E oneshootao.. i sve to unutar 2 minute..divota. usrana namještaljka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
Koja sranjola totalna, Maus me spotao s 600 metara i onda me GW Typ E oneshootao.. i sve to unutar 2 minute..divota. usrana namještaljka

S čim si igrao? Ja sam jucer popi*dio, elitam obj 261, ali jok, nećeš razbojniče, svaki put mi scout dođe iliti ensk+himm... s tim da sam vise xp-a dobivao na ove dvije (TD mod + ap ammo) nego na otvorenim gdje mi nisu dali 5 granata ispucati! 

17 godina
Gozz kaže...
S čim si igrao? Ja sam jucer popi*dio, elitam obj 261, ali jok, nećeš razbojniče, svaki put mi scout dođe iliti ensk+himm... s tim da sam vise xp-a dobivao na ove dvije (TD mod + ap ammo) nego na otvorenim gdje mi nisu dali 5 granata ispucati! 

S Ausf B koji je Elitan i već posada bere treći skill na 36% + stavio sam mu Coated Optics da mi "pomogne" figu....

Ausf B ima 402m view range isto kao i Maus. S obzirom da sam ja imao Optiku..a on je mene vidio a ja njega ne, vjerojatno je imao Binoculars..makar ne vidim smisao toga imati na Mausu...

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Gozz kaže...

S Ausf B koji je Elitan i već posada bere treći skill na 36% + stavio sam mu Coated Optics da mi "pomogne" figu....

Ausf B ima 402m view range isto kao i Maus. S obzirom da sam ja imao Optiku..a on je mene vidio a ja njega ne, vjerojatno je imao Binoculars..makar ne vidim smisao toga imati na Mausu...

Nije tebe zgodno oneshootovat u tome, ali jbg desi se... Ja sam sa t 92 uspio E 100 skinuti 2300 hp i ubiti ga, ali opet, pogodio ga s leđa, a i netko mu prije skinuo 100 hp tako da se nemogu pohvalit da sam ga oneshootovo :D Što se tiče binoa na Mausu, ako je to držao na sebi, onda stvarno LOL. Šibneš na njega vent, spall liner i rammer i pičiš {#}

13 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Ziga kaže...
Gozz kaže...

Nije tebe zgodno oneshootovat u tome, ali jbg desi se... Ja sam sa t 92 uspio E 100 skinuti 2300 hp i ubiti ga, ali opet, pogodio ga s leđa, a i netko mu prije skinuo 100 hp tako da se nemogu pohvalit da sam ga oneshootovo :D Što se tiče binoa na Mausu, ako je to držao na sebi, onda stvarno LOL. Šibneš na njega vent, spall liner i rammer i pičiš {#}

da mu netko nije skinuo 100 ti ga bi oneshotao sa tim cudom {#}

Xc
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
Ziga

da mu netko nije skinuo 100 ti ga bi oneshotao sa tim cudom {#}

Ma lucky shoot, ne desava se to odavno da tako oneshotujes T10 heavye

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 14:19 (Gozz).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Besplatan parking za korisnike Konzuma{#}

Bat can eat peanuts coming our of my shit
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zaja kaže...

Besplatan parking za korisnike Konzuma{#}

To je najbolje mjesto na mapi,čak možeš i unutra capati.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
14 godina
neaktivan
nine kaže...
smola3005 kaže...
T29 je ludilo tenk. sve sam tier 7ice igrao, i on mi je bio najbolji. a IS najlosiji... svak ima svoje.

ja ga probao kod frenda, i tenk fakat razvaljuje. još mi je najfascinantniji gun depression, stvarno se možeš često pozicionirati da ti nitko niš ne može {#}

sad treba doć do njega.to je trnovit put...

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina
World of Tanks

ja neznam zašto su neki od vas rekli da je KV-1 s*anje,meni je tenk odličan,sad sam sa njim odigro rundu gdje sam se ja sam borio protiv T1 HT,T-34,M3 lee i M2 MT i sve sam ih uništio,ostalo mi samo 42 HP-a {#} (onaj score je bez x2 :D)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas opet sami kreteni u timovima. u 7 od 10 bitki koje sam odigrao s artijem, hebene zujalice proletile pored 10 tenkova u našu bazu. Još je dobro dok ga ubijem kad se zaleti na mene, al kad pogodim 10cm od njega pa ga mi ne trackam jbš takvu igru.

Još veća glupost koja mi se desila, leti zujalica prema meni, opalim direkt u njega i eksplodira pod njim, ma da mu je 5 dmg napravilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Čudim se ikakvim titulama na ovom TDu....

RESPECT, još uvijek se naježim kad vidim u igri ovo smeće od td-a....

17 godina
World of Tanks

Imam jednu dilemu. Naime, razmišljam o prodaji KV-2 i kupovini AMX 12t (ciljam na AMX 13 75 i 90 kasnije). KV-2 mi nema neku svrhu osim tu i tamo zabave s 152mm i eventualno nekog moneymakinga (iako imam Pz IV za to). Za heavyja imam KV-3, a kasnije ću si kupiti Tiger P. Isplati li mi se ovakav potez?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga, Obj.261 u punom sjaju, uz ovo sam i ace tanker dobio :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AMX-evi 12 i 13 izuzetno su zabavni, rekao bih da se isplati

~
17 godina
World of Tanks

Nakon stotine i stotine partija s Ausf B, za promjenu malo s PzIII/IV..čovječe kakav je to zvrk, pa to leti po mapi zum zum zum...ima i pristojan topić.- samo se čudim, opalim i skinem mu nešto HPa...a očekujem da ću ga one shootati.... {#}

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zna neko za neki dobar klan koji ima provincije u Europi ?!!

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anthony17 kaže...

zna neko za neki dobar klan koji ima provincije u Europi ?!!

i ti bi ušao u taj klan da pogodim? misliš da to samo tako ide?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

DA !  a zasto nebi upao?!

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anthony17 kaže...

DA !  a zasto nebi upao?!

Pa ne znam možda imaš prevelika očekivanja, no opet to sam samo ja {#}

Što imaš od Tier X heavya, Tier IX Mediuma / TDa i Tier VIII SPGa?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

tier:

X-IS-7.IS-4, AMX 50B, T110E5, Maus- jos mi fali E-100

IX- T-54, IS-8- i jos malo  do Bat Chatt-a

SPGa-Object 261

TDa-Object 704

Anthony
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ovi jaci mislim da gledaju i win rate i efficiency... nije samo do tenkova.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

:)

Anthony
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 22:49 (Anthony17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smola3005 kaže...

ja misli  da to nema nikakvog utjecaja nažalost jer sve ovisi o cijelom matchmakingu...

ja bi rađe gledao HIT RATIO s pojedinim tenkom,

17 godina
Anthony17 kaže...

:)

ne loše {#}

kud sve to stineš igrat majke ti ga {#}

16 godina
Ziga kaže...
smola3005 kaže...

ja misli  da to nema nikakvog utjecaja nažalost jer sve ovisi o cijelom matchmakingu...

ja bi rađe gledao HIT RATIO s pojedinim tenkom,

I win rate i efficiency imaju utjecaja...

Kada naletim na igraće koji imaju recimo 1500-1800 eff, i njihov win ratio je tada veći. (52-56% recimo)

A igraći sa 400-900 (takvih je najviše) najčešće imaju win ratio manji od 50%.

Efiiciency najviše ovisi o samom igraću, dok sa matchmakingom nema previše veze.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 22:53 (Shamrock).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel bi mi se isplatilo kupiti neki jeftini zlatni tenk za zaradu srebra, recimo T14? Znam da su >10k premium heavyi najbolji, ali mi se ne daje toliko novca. Ne bih uložio u premium account jer ne igram toliko često.

Ako da, koji preporučate?

~
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:39 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Jel bi mi se isplatilo kupiti neki jeftini zlatni tenk za zaradu srebra, recimo T14? Znam da su >10k premium heavyi najbolji, ali mi se ne daje toliko novca. Ne bih uložio u premium account jer ne igram toliko često.

Ne, premiume ispod tiera 8 nemoj ni gledati sto se tice zarade. Jednostavno mrvicu bolje zaraduju od obicnih tiera 5.

Na tvome mjestu bih sacekao 7.4 i Jagdtigera 88 te IS-6, oboje ce biti po 7500 golda sto stvarno nije puno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:40 (dedaa).
15 godina
crystal6 kaže...

Imam jednu dilemu. Naime, razmišljam o prodaji KV-2 i kupovini AMX 12t (ciljam na AMX 13 75 i 90 kasnije). KV-2 mi nema neku svrhu osim tu i tamo zabave s 152mm i eventualno nekog moneymakinga (iako imam Pz IV za to). Za heavyja imam KV-3, a kasnije ću si kupiti Tiger P. Isplati li mi se ovakav potez?

naravno,prodaj

pogledaj stranu dvije natrag di sam malo opisival francuze

amx12 je ok, zujalica kak vele, s elitanim mozes radit nered po mapi i jako je zabavan{#}

amx13 75 koji ja sad igram je jos zabavniji jer top ima veci pen i mozes s njim i veca sr**nja radit narocito ako nekome dodjes s boka ili s ledja,da ne velim da je to scout koji se moze branit (1 na 1 s typom sam ga skoro dokrajcil,po vrhu kupole i brzo sam ga spustio,kolega je pomogao i ubio ga)

trebas za njih razvit poseban stil igre i razmisljanja jer si najcesce cim te pogode mrtav,jer te zaustave a SVI te probijaju(makar sam ja sa t34 nekoliko puta dingal amx-ove)

nesmijes se obazirat na poruke tipa amx go scout{#}

nekdi nikad sam,budi u dosegu snajpera da te pokrivaju i OBAVEZNO uzmi 6 HE granata!

zasto? kad ispucas 2-3 onda stavis na he pa brzo opet na ap pa ti se ponovno napuni bubanj(imas 6 granata za brzo ispucavanje) tako da nakon kaj nekog roknes ili se premjestas,opet imas 6 metaka spremnih{#}

nema igranja skrivaca i navirivanja,jer si odma mrtav

ak si igral druge grane ili nacije znat ces kako igrat protiv kojeg (tipa) tenka

i jako se brzo i zabavno grajndaju (nemoj se previse smijat naglas zbog susjeda){#}

iako je kv2 tenk sa trol topom,amx-ovi su trol tenkovi i kad jednom probas navuces se i nema nazad{#}

13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

zasto? kad ispucas 2-3 onda stavis na he pa brzo opet na ap pa ti se ponovno napuni bubanj(imas 6 granata za brzo ispucavanje) tako da nakon kaj nekog roknes ili se premjestas,opet imas 6 metaka spremnih{#}

pritisni "c" za reload šanžera

nestavljaj he u amx13 jer ce ti nedostajat ap municije

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice