- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji kupiti?
7 | Pershing |
---|---|
4 | VK4502A |
28 | IS-3 |
Koji kupiti?
Čak nisu ista kategorija. Ovisi što želiš, meni bi najviše pasao pershing od tih, jer su mi mediumi zakon, dok ako bi gledali snagu/isplativost, vjerojatno IS-3.
Koji kupiti?
Čak nisu ista kategorija. Ovisi što želiš, meni bi najviše pasao pershing od tih, jer su mi mediumi zakon, dok ako bi gledali snagu/isplativost, vjerojatno IS-3.
Ma paralelno ganjam Tierove svih tenkova.
Sad imam ova 3 Tier VIII istražena, Ferdi je na putu, Tiger II je na putu, a T-29 nisam još kupio...
Koji kupiti?
Ma paralelno ganjam Tierove svih tenkova.
Sad imam ova 3 Tier VIII istražena, Ferdi je na putu, Tiger II je na putu, a T-29 nisam još kupio...
IS-7 nikad dosta,ali vec ih imamo 13,dok MAUS-a imamo 3 ,a E-100 isto 3(bar ja mislim)
Meni osobno IS-3 nikako nije legao kako spada...Ne kažem da je loš tenk, ali dok ne skupiš 44.000 xp-a za bl9 nemaš što tražiti u borbama s višim/jednakim tierima. d-2-5t i d-25t (ili tako nekako) jednostavno nisu topovi za tier VIII (nisu čak niti za IS...). Tako da ćeš tijekom 100-150 borbi (dok ne skupiš za bl9) biti poprilično isfrustriran pošto nećeš moći niti pogoditi a kamoli oštetiti neprijatelje..
IS-7 nikad dosta,ali vec ih imamo 13,dok MAUS-a imamo 3 ,a E-100 isto 3(bar ja mislim)
Kad sam bio zadnji put na CW-u jedva smo 4x IS-7 imali...
Meni osobno IS-3 nikako nije legao kako spada...Ne kažem da je loš tenk, ali dok ne skupiš 44.000 xp-a za bl9 nemaš što tražiti u borbama s višim/jednakim tierima. d-2-5t i d-25t (ili tako nekako) jednostavno nisu topovi za tier VIII (nisu čak niti za IS...). Tako da ćeš tijekom 100-150 borbi (dok ne skupiš za bl9) biti poprilično isfrustriran pošto nećeš moći niti pogoditi a kamoli oštetiti neprijatelje..
Mogao si 100mm staviti, tako sam ja i dosao do BL9.
Moze li mi ko dati link da skinem skinove za nisan itd ?!!
Moze li mi ko dati link da skinem skinove za nisan itd ?!!
A meni da promjenim glasove posade, tj. da stavim ruski jezik... I jedno pitanje, u postavkama pod zvuk, stoji opcija u stilu odaberi narodni jezik posade (ili u tom stilu) ali čim kliknem na odaberi, tipka primjeni jednostavno nestane, tj. zatamni se i ne mogu kliknuti..Čemu ta opcija ako se ne može postaviti?
Ja bi volio njemački ili engleski sa ruskim naglaskom...
koji TD-ovi su vama najbolji?meni osobno američki :D
6 | USA |
---|---|
18 | SSSR |
10 | Njemačka |
Daj netko mi PM neki bonus code :D
E ovo je akcija
dal zna neko zasto se ne mogu prijaviti na račun ?! Pise na je netočan email ili lozinka !! kako da to rijesim ??!
E ovo je akcija
Parada
pozdrav
igram igru već neko vrijeme, igro sam s njemcima i rusima, ne znam zašto ali mi njemački tenkovi leže mnogo bolje od ruskih, igro sam i s KV-om ali ne mogu s sporim tenkom igrat nije moj stil, prodo sam ga nakon par partija i sad trenutno imam pz3/4 i vk3001h, uskoro i panteru, imate kakav prijedlog na koju bi granu još mogao ići, volim ovu al mi dojadi tu i tamo jedno te isto, ps ak neko hoće platoon moje ime je gold_pantera12 :)
Klonite se njemačkih tenkova. Nažalost, uzeo sam njemce iz povijesnih razloga, a sada mi je žao. Imaju najslabiju penetraciju, spori su. U ovom slučaju mislim na e100 i maus. Debeli armour im ništa ne pomaže, znam iz iskustva. Hvala
A jest ovaj t 92 naporan za igranje....
Anthony
Provjeri dali si na istom serveru na kojem si i acc napravio (ono Amerika-Euro....)
sve je bilo dobro dok nisam deinstalirao igru i opet ju instalirao i od onda vise nece ?!
radi ?!!
imali ko kakvu informaciju kada ce novi patch
u petak! jer su stavili sigurno ovaj specijal parade da se ljudi zagriju malo za igru jos tjedan dana..to je moje misljenje!!!
očekujemo ga svaki dan novi predpostavljeni termin u petak.. ali ništa nije ofišl