World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Krešo91 kaže...
Stolnik kaže...

ja imam t-127 u garazi pa sto da sad ucinim :D

Prodaj ga :3

Taj tenk je doslovno bicikl. Nemoze nista sa svojim sitnim topčićem, M22 Locust ga sredi bez yebemti. Stvarno sam nezadovoljan s tim tenkom tako da sam ga prodao dok su bili oni kodovi....đabe stoji u garaži {#}

a ne mogu sad nesto s njim da dobim golde?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ne moraš kupiti... ali za 20 eura, znači 7 puta dobiješ ovaj paket imat ćeš 7900 golda, e s tim kupiš kv 5 ili šta god hoćeš... A kv-5 inače košta 30 eura

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Krešo91 kaže...
Stolnik kaže...

ja imam t-127 u garazi pa sto da sad ucinim :D

Prodaj ga :3

Taj tenk je doslovno bicikl. Nemoze nista sa svojim sitnim topčićem, M22 Locust ga sredi bez yebemti. Stvarno sam nezadovoljan s tim tenkom tako da sam ga prodao dok su bili oni kodovi....đabe stoji u garaži {#}

a ne mogu sad nesto s njim da dobim golde?

nope, samo credits :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
Gozz kaže...

ne moraš kupiti... ali za 20 eura, znači 7 puta dobiješ ovaj paket imat ćeš 7900 golda, e s tim kupiš kv 5 ili šta god hoćeš... A kv-5 inače košta 30 eura

znaci kupim za 20 eura i toeto tj dobim 7900 golda :D

btw kai to treba kupit moze link?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Odi na WoT stranicu, ulogiraj se, na desnoj strani imas gift shop, klikni tu, onda imas ovaj ruski T-127 koji kosta 2.96 eura, takvih sedam sam sebi poklonis i izadje te 20.72 eura. Sad sam sebi možeš poslat gift, ali neznam koliko puta, tako da pitaj nekog frendakoji igra wot  da ti da njegove podatke od accounta, logiraj se u njegov i sa njegovog pošalji ako sa svog nemogneš 7 puta... To je to znaci dobit ćeš 7 garage slotova, sve skupa 7900 golda, i 7 large repair kitova. Uživaj

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Gozz kaže...

Odi na WoT stranicu, ulogiraj se, na desnoj strani imas gift shop, klikni tu, onda imas ovaj ruski T-127 koji kosta 2.96 eura, takvih sedam sam sebi poklonis i izadje te 20.72 eura. Sad sam sebi možeš poslat gift, ali neznam koliko puta, tako da pitaj nekog frendakoji igra wot  da ti da njegove podatke od accounta, logiraj se u njegov i sa njegovog pošalji ako sa svog nemogneš 7 puta... To je to znaci dobit ćeš 7 garage slotova, sve skupa 7900 golda, i 7 large repair kitova. Uživaj

Aha oke, vec imam 19 slotova kai ce mi jos 7 {#}{#}

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Gozz kaže...

Prodaji po arizoni {#} šala, a eto, nek se ima :D

14 godina
Gozz kaže...
Stolnik kaže...
Gozz kaže...

Prodaji po arizoni {#} šala, a eto, nek se ima :D

hehe {#} od viška ne boli glava{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja kupio 6 puta, dobio 6 paypal receipta, i samo 5 confirmationa od WoT-a. Jeste zicer da se može 6 puta sa jednim acc-om?

Nigdje ništa ne piše glede toga, sve pregledah {#} ha vjerojatno bi me odhebao da se ne može

Ništa poslao ticket na support pa bumo videli {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 21:23 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

Ja kupio 6 puta, dobio 6 paypal receipta, i samo 5 confirmationa od WoT-a. Jeste zicer da se može 6 puta sa jednim acc-om?

Nigdje ništa ne piše glede toga, sve pregledah {#}

Ništa poslao ticket na support pa bumo videli {#}

hehe, str. prije jedan je kolega forumas napisao da se može 6 puta... Sad ja neznam jel to istina, ticket svakako moraš napisat. Ja cu od par frendova uzet acc pa cu po 2 puta poslat, eto radi sigurnosti :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro stoji, ali bilo bi onda logično da mi kaže da ne mogu više uzimati, i ne dopustiti mi odlazak dalje na plaćanje {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma dođu pa popiju, šta ću ti reći... Vidio si kakve likove puštaju da im pričaju o patchovima, jednom sam lika vidio nema zubi jbte, ja mislio neka zahebancije, kad ono zaprave! Otad im se nečudim nimalo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sry ako je bilo, nisam puno pratio.
Što će se dogoditi sa tenkovima koji će biti zamjenjeni ili rebalansirani u 7.3 (npr. IS-4 ili KV) kada 7.3 službeno dođe?

Što ako npr. imam KV-3? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

KV se dijeli na KV1 i KV2, ako imaš oba dvije kupole istražene dobiješ oba dva tenka i jedan free slot...

KV-3 prelazi u tier7 plus dobijas besplatan t-150 tenk koji je tier 6 i jedan free slot

IS-4 prelazi u tier 10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RocketJuice kaže...

Sry ako je bilo, nisam puno pratio.
Što će se dogoditi sa tenkovima koji će biti zamjenjeni ili rebalansirani u 7.3 (npr. IS-4 ili KV) kada 7.3 službeno dođe?

Što ako npr. imam KV-3? 

googlaj...

KV -> dijeli se na tier 5 KV-1 i tier VI KV-2

KV-3 -> prelazi u tier VII i dobivaš tier VI tenk "T-150"

IS-4 -> prelazi u tier X i dobivaš tier IX tenk IS-8

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
World of Tanks

KV-2 rank VI i KV-3 rank VII...Dakle, bez problema će završavati u borbama s tier IX i X tenkovima...Vrlo je lako moguće da će postati sporo pokretne kante za napucavanje..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Da, bit ce to prvi tenkovi tog tiera u IX i X borbama...
16 godina
World of Tanks

KV3 ce sa sadasnjih 870hp-a ic na nekih 1200 i dobt ce D25-T top. 

To ce bit ok. Zato sto je on i sada ako znas igrat tu negdje sa IS-om. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jel ima koji hrvatski clan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Based on the comments of the community both on the russian forum and eu one about the is4 needing a buff on the front armor, what is the dev point of view on it, if there is one already?

Yes, it's done already. Armour won't be its main advantage, obviously. Stat-wise it performed decently during the tests. 

{#}

Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Rusi snimili film "Bijeli Tigar", radi se o fantomskom tenku Tigeru koji bi se pojavljivao i klao T-34 (čitaj: T-trideset četvorke) i misteriozno nestajao svaki put.

Trailer (kao da su ga ameri radili O.O)

O filmu:

wikipedia (translated)

Replika tigera korištena u filmu:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E7aKg4rdc5I#!

Slike replike:

http://maketoff.net/portfolio.html?sid=1&gid=73#1_7373#1_73

Tenk će biti fullsize orginalnog tigera, koristit će dizel motor sa vojnog kamiona i postizat će maksimalnu brzinu od 38km/h kao i originalni Tiger. Top će biti istog izgleda kao i originalna 88-ica.

U wot-u su valjda na temu tog filma na serveru tu i tamo stavili matcheve gdje se 15x T-34-85 bori protiv jednog tigera P koji ima 14960 hp-a, 150mm top od E-100, 2x1300 hp porche-ov motor...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo dobio sam odgovor na ticket. paypal je blokirao 6. payment zbog uzastopnih kupnji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

evo dobio sam odgovor na ticket. paypal je blokirao 6. payment zbog uzastopnih kupnji.

Meni nesto blokira sedmu kupnju, pokazuje mi error kad uprem accept payment, inace kupujem preko kartice. Pricekat cu do sutra, vjerojatno restrikcija zbog puno kupnji...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:19 (Gozz).
15 godina
World of Tanks

wolverine konačno u garaži {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Rusi snimili film "Bijeli Tigar", radi se o fantomskom tenku Tigeru koji bi se pojavljivao i klao T-34 (čitaj: T-trideset četvorke) i misteriozno nestajao svaki put.

Trailer (kao da su ga ameri radili O.O)

O filmu:

wikipedia (translated)

Replika tigera korištena u filmu:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E7aKg4rdc5I#!

Slike replike:

http://maketoff.net/portfolio.html?sid=1&gid=73#1_7373#1_73

Tenk će biti fullsize orginalnog tigera, koristit će dizel motor sa vojnog kamiona i postizat će maksimalnu brzinu od 38km/h kao i originalni Tiger. Top će biti istog izgleda kao i originalna 88-ica.

U wot-u su valjda na temu tog filma na serveru tu i tamo stavili matcheve gdje se 15x T-34-85 bori protiv jednog tigera P koji ima 14960 hp-a, 150mm top od E-100, 2x1300 hp porche-ov motor...

Tenkovi koji nestaju,sada imaju ispriku za ghost tenkove...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
nine kaže...

Koliko ces sada morati cekati?

15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
nine kaže...

Meni nesto blokira sedmu kupnju, pokazuje mi error kad uprem accept payment, inace kupujem preko kartice. Pricekat cu do sutra, vjerojatno restrikcija zbog puno kupnji...

probaj možda još zadnji preko paypala.. meni su u odg. na ticket rekli da mogu drugim načinima plaćanja još uzeti.

meni dosta i 5.. ne mislim kupovati kv5, a taman mi bio istekao premium.. ovako sam za 15€ dobio 5400 golda za 2 mj. i 5 slotova (nisam imao t127 u garaži prije)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbg, neam paypala... Jos sad fali da mi banka zblokira karticu heheeh :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koja je to muka kad mi treba hebenih 15k honora da bi kupio sljedeci tenk a ja sam tek na 4k...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ee, taj ću film morati pogledati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice