World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
NoGalo kaže...

skonto ja da sam cijelo vrijeme igro na US umjesto da sam bio na EU i sad sam skinuo EU i više se nemogu spojit na svoj račun -.-" piše kao netočan mail ili lozinka..zna li itko problem?

nazalost prijatelju neces  ni moci samo mozes nastaviti tamo igrati ili na eu iz pocetka sa novim racunom :/

15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
NoGalo kaže...

skonto ja da sam cijelo vrijeme igro na US umjesto da sam bio na EU i sad sam skinuo EU i više se nemogu spojit na svoj račun -.-" piše kao netočan mail ili lozinka..zna li itko problem?

genije, nemoš koristiti isti accaunt na različitim serverima

oprosti "genije" da sam znao nebi vas pito -.-" al svejedno hvala

15 godina
133 kaže...

Vidim da se voliš družiti s idiotima.  No, pustimo to... Objasni mi sljedeće. Usporedio si neiskustvo igrača koji vozi IS 4 s neiskustvom igrača koji voze premium tenkove visokog tiera. Svatko može kupiti premium tenk, no kako idiot uopće može doći do IS 4 tenka ako je idiot ?

idiot ne mora bit neiskustan..... nigdje nisam spominjao neiskustvo.....

to nije nužno povezano................

za doć do tiera 9-10 ne treba ti inteligencija...... samo treba odigrati puno partija (manje ako pomoću golda konvertiraš exp)........

činjenica je da dobri (OP) tenkovi privlače loše igrače ko g... muhe.......

KV, is4, nekad t54, na početku e75...itd.... . da ne spominjem premium tenkove di često imamo spoj idiota i neiskustva......

15 godina
nine kaže...

@ushrilo

hoćeš reći lowe i t34 bez problema buše IS4 od naprijed, a ti sa pattonom ne možeš?

onu izjavu za najbolji top najbolje da ne komentiram, dovoljno je samo spomenuti {#}

t34 i lowe imaju veću penetraciju od pattona......

i nisam reka da sa pattonom ne mogu probušiti is4 sprijeda..... nego sa peršingom......

sa pattonom mogu ako imam sriće u +/-25% loto izvlačenju....... i ako mogu na miru nišaniti.....

15 godina
ove x2 partije su uklete, čim pokupim dupli bonus odmah drugu partiju ubijem njih 7 i dobim jedno 3 medalje

al dok pobjedim prvu za bonus umrem u roku 17 i pol sekundi, i to pomogućnosti me arty one shota -.-
Pričam i serem bezveze
15 godina
nine kaže...

dečec koji nas sve podere počeo plakati?

12.8 KWK je tu negdje sa s70, dok 15 cm od e100 je najjači top na bilo kojem t10 tenku.

15cm na e100 je smeće od topa......

najlošija penetracija uz najlošiju preciznost uz najsporiji reload....... onda ne pomaže ni alfa damage.....

doduše top je dobar za riješavat niže tierove..... ali tier9 i 10 teškaše možeš odnaprijed poljubit u gujicu.......

a da si sposoban u njemu flenkat i nisi........

sa gold municijom je situacija bolja.... zato podosta vozača e100 troši gold......

a 12,8 je trenutno najgori top u tieru 9-10......

pogotovo kad ruski is4  (i novi tier9) dobije top sa 270 penetracije.....

13 godina
neaktivan
ushirlo kaže...

za doć do tiera 9-10 ne treba ti inteligencija.....

Bome, sada si me sasvim uvjerio {#}{#}{#}{#}{#}. Ne treba ni za pisanje u forumu. Ne treba ni za što.

Ali, ako idioti kuže koji su dobri tenkovi, možda i nisu toliki idioti. Logičnije bi bilo da idioti žele igrati s lošim tenkovima, jer su idioti. Već vidim kako se svi s dobrim tenkovima u garaži  gledaju u zraclu i pitaju "jesam li i ja idiot" ?

Ja sam umjesto "idiota" koristio riječ "neiskusan" namjerno jer mi "idiot" zvuči pregrubo.

17 godina
World of Tanks

ah pade prvi ban na 24h{#}

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre kaže...

ah pade prvi ban na 24h{#}

Zasto?

17 godina

oh pacificirao sam par idiota sa 152mm:). ma retardusi me gađali pola partije dok nisam pop..izdio i poodvaljivo ih. aj malo se treba odmoriti od wot-a:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
133 kaže...
ushirlo kaže...

za doć do tiera 9-10 ne treba ti inteligencija.....

Bome, sada si me sasvim uvjerio {#}{#}{#}{#}{#}. Ne treba ni za pisanje u forumu. Ne treba ni za što.

Ali, ako idioti kuže koji su dobri tenkovi, možda i nisu toliki idioti. Logičnije bi bilo da idioti žele igrati s lošim tenkovima, jer su idioti. Već vidim kako se svi s dobrim tenkovima u garaži  gledaju u zraclu i pitaju "jesam li i ja idiot" ?

Ja sam umjesto "idiota" koristio riječ "neiskusan" namjerno jer mi "idiot" zvuči pregrubo.

pa nemoj shvaćat doslovno......

pod "idiot" svrstavam loše igrače... koji nisu shvatili bit igre i svoju ulogu u istoj....... malo sam lakši na "težim" pridjevima....

i onaj koji zna igru neće se upitati jel idiot (doduše i ja koji put odigram idiotski, samo sam onda toga svijestan).....

ima is4 vozača samo takvih..... ali ima i onih za koje je idiot blaga riječ.....

ima ih u svim tenkovima..... samo u nekima više......

mislim da je svima jasno kako i zašto (pre)dobri tenkovi privlače loše igrače.... pa neću dalje polemizirat.....

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Istrazi sam KV i evo sad sam uspjeo i skupit novac. Da ga kupim ili ne? Jer znam da su nesto pricali da ako kupim KV da ce mi se nesto dijelit. Jel se isplati to? :D

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bili oni idioti ili ne ... treba racunati na to da dosta ljudi dodje i odigra nekoliko partija tjedno samo da ubiju vrijeme... i naravno da takvi ne kuze bas igru pa rade svakakve gluposti... to je dosta frustrirajuce za nas koji se koliko toliko trudimo da odigramo dobro partiju a kad ono noob radi svakakva s*anja.. pogotovo na vecim tierima di je jedan jak tenk dosta presudan za ekipu... isto tako nemojte zaboravit da neki daju svojim curama da igraju{#} dalje ne treba ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 21:24 (dasoo988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Istrazi sam KV i evo sad sam uspjeo i skupit novac. Da ga kupim ili ne? Jer znam da su nesto pricali da ako kupim KV da ce mi se nesto dijelit. Jel se isplati to? :D

Hvala

Svakako kupi KV-a... to ti je najoblji tenk u svom tieru i dobar je ak imas novcanih problema.. {#}

15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
DJecko23 kaže...

Hvala

Svakako kupi KV-a... to ti je najoblji tenk u svom tieru i dobar je ak imas novcanih problema.. {#}

Odlicno...a sto ce biti nakon patcha?

17 godina

IS-4 anal penetration gun O.O

Moćno izgleda moram priznat.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Odlicno...a sto ce biti nakon patcha?

Piše ovdje. Traži odlomak "KV Split into KV-1 and KV-2".

~
16 godina
World of Tanks

Dođem se malo odmoriti i naletim na hrpu bolesnika, svi na jednu stranu ko muhe, genijalno, ne samo moji nego i protivnici, na jedvite jade dobijemo.

Kad sam vidio kako su krenuli nije mi se dalo igrati. Ima i slikica{#} .

Na kraju još kao gg, isuse.{#}

1 0 hvala 0
15 godina
Crisis888 kaže...

Dođem se malo odmoriti i naletim na hrpu bolesnika, svi na jednu stranu ko muhe, genijalno, ne samo moji nego i protivnici, na jedvite jade dobijemo.

Kad sam vidio kako su krenuli nije mi se dalo igrati. Ima i slikica{#} .

Na kraju još kao gg, isuse.{#}

čovječe, kako ti uspjevaš igrat s tolkom gamma-om?

il mi se čni da je editor žešćse shebo sliku

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 22:02 (The Unforgiven).
15 godina
World of Tanks

Majke mi, ovdje svakim danom sve veće i veće gluposti pojedinaca. Možeš ti nekima ovdje dat ne znam kakve argumente, to je samo obični QQ. A kad ti pitaš neke argumente za njihovu tezu, opet isto.

Jesam stavio jučer tu citat s foruma gdje čovjek s aspekta tzv. "historical accuracy" ukazuje na to da je M58 u RL bio bolji od ruskog M62 koji bi se trebao pojaviti.

I već su počeli po forumima kukati kako IS-4 ne može ovakav u tier10, kako treba buff. Al naš cijenjeni kolega koji nas proziva QQerima, će sigurno pronaći pokoji razlog zašto oni nisu QQeri i kako s razlogom smiju plakat i tražit buffove za ruska g*vna. Jer i on sam vozi jedno, a i bit će da je u svrhu "game balance".

IS-4(tier 10):

2300 Hit Points

750 HP engine

43km/h max speed

26 deg/sec traverse speed

140/160/100mm armor on hull

250/200/170mm armor on turret

5 RoF

270/400/68mm penetration

440/440/530dmg

0.38 accuracy

3.4 sec aim time

20 deg/sec turret traverse speed

400m view range

Znači uz ovo ljudi su počeli kukat kako neće bit dostojan tiera 10.

A zna se još ponešto, driver hatch će biti buffan na 200mm, cheekovi sa 140 na 160mm armora.

Ako nadodamo trenutno stanje IS-4, tj. koliko granata može popiti i još ostati full HP, na to da je smanjen gotovo do veličine Type 59, da svi weakspotovi zajedno nisu ko lower hull od E100 ili Tumor.

Ajde bilo bi dosta, mislim da bi si opet mogel uzeti mali odmor, ovaj puta samo od foruma.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!
Battle: Himmelsdorf 17. travnja 2012. 22:06:21
Vehicle: IS-4
Experience received: 2.142
Credits received: 75.654
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Boelter's Medal, Steel Wall, Sniper, Top Gun

nuff said !

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

To sam u editoru nafrljio da bolje istaknem bolesnike.

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

IS-4(tier 10):

the QQ generator {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
sokre kaže...

oh pacificirao sam par idiota sa 152mm:). ma retardusi me gađali pola partije dok nisam pop..izdio i poodvaljivo ih. aj malo se treba odmoriti od wot-a:)

imas kaznu da dodes na CW sutra {#}

Xc
13 godina
neaktivan
mystik kaže...
cheekovi sa 140(manje) na 160mm armora.

to mi se sviđa, nema više "p*e*d*e*r" tigerH destroyed ammorack p*i*z*d*a*r*i*j*a, ali kad se is4 sad počne kosit na tih 160mm - hehe dingat ce mausa svaki put {#}

13 godina
World of Tanks
@nine Tebi je Mystik sve lijepo odgovarao i argumentirao, sto je urednije mogao. A kada bi ti ostao bez odgovora rekao bi da samo "cvili". A i postajes naporan sa tim Q Q. Ili odgovoraj na njegove postove uredno ili uopce nemoj.
Nepismen

1 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mogao bi sad otić do tih idiota i glavu im svima razbit.j.... .... ....... ............ j.... ih zapinjanje.Nek naprave igru kako treba ili neka idu kopat an e radit nešto što neznaju.

Zadnjih dana zapinjem više nego ikad{#}{#}{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 0:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mogao bi sad otić do tih idiota i glavu im svima razbit.j.... .... ....... ............ j.... ih zapinjanje.Nek naprave igru kako treba ili neka idu kopat an e radit nešto što neznaju.

Zadnjih dana zapinjem više nego ikad

ja danas popodne, igra mi baš zapinje ponekad

16 godina
DedicatedGamer kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ja mislim na zapinjanje tenka za podlogu

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
DedicatedGamer kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ja mislim na zapinjanje tenka za podlogu

meni svejedno igra zapinje sada, a jutors je sve bilo uredu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice