World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
HaHa kaže...

IS7 je ultra poznat da ga arty buši ko pekmez. Svaka tier X ima neki fail: IS7 buši arty, amere buši svatko, E100 je imun na arty ali ga zato bušiš sa boka. Francuzi - treba komentar?

Mausu je mana da je spor i da svi prvo gađaju njega...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
DedicatedGamer kaže...

kupio is4 {#}

ovo su mi napravili is3 i vk45

svaki po jedan šut {#}, ubili vozaca - brzina 5-10 km/h

i onda ljudi seru kako je is4 prejak, a jos su i topovi neprecizni sad u 7.2, koje sranje ( sa 0.3 na 0.4 S70 {#} )

ovo je najtezi tank koji sam vozio na cijeloj ruskoj liniji ( KV je barem imao 122mm )

edit: evo naletio na t30 jedan šut mi skine 1000dmg - zapali tenk i požar uništi ammorack

ja njega dingam sprijeda

Navikni se da ti vozač umire svakih tolko. Preciznost nije smanjena, samo se drugačije brojke pokazuju, u praksi je sve isto. I kako ti je čovjek prije mene rekao, ukosi tenk i da vidiš.

I ako si stvarno dingao T30, možda da razmisliš o profesionalnoj pomoći? xD

16 godina
Hyperion kaže...

Kako onaj eagle eye funkcionira? Taj skill mi je na 100% i nisam ništa primjetio što se tiče zapažanja crytical hitova na neprijatelju ili sam ja slijep?

Makni over targed markers ako ga imaš. Meni je on "blokirao" perkove. Evo što sam našao na wot forumu:

"found out why Eagle eye would not work for me. if you have any of the old OTM (over target markers) mod data in your res_mods folder it will not allow eagle eye to work. you shouldn't need them in their any way now that WoT comes with a OTM set up. you need to go into your res_mods/0.7.2/gui/flash and delete the "OTM" and "battle"data files."

Tko visoko leti, štedi gorivo.
14 godina
World of Tanks

Koji smijeh u zadnjoj partiji sa T34 :D

3 0 hvala 0
15 godina

To kad te optuže da varaš je najveća pohvala..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

E sad se može igrat s HE...prije je bilo koma.

Ako ne napravi critical, onda radi pristojnu štetu.

Sa IS skidao po 250 T-34 američkom.

Naletio na IS-4, uništio mu top, i idiot je samo mogao plesat oko mene :D :D :D 

HE na ISu protiv T34??

Ti se šališ.

13 godina
protjeran
dedaa kaže...
Doxy_CRO kaže...

HE na ISu protiv T34??

Ti se šališ.

Samo mu kupola virila. Koju nema šanse da probijem s običnom.

Bolje ovak...nekaj HP-a ode, plus posada gine ili modul.

Allianz osiguranje
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajmo na glasanje za wot{#}

http://www.bug.hr/master/toplista/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li se to meni samo čini ili se s IS-om poprilično slabo zarađuje? I kad stavim top s vrlo jeftinom municijom, kad moj tim ostvari pobjedu, kad uspijem uništiti 2-3 protivnička tenka i kad nisam previše oštećen, jedva doguram do 15 tisuća...{#}Koliko ja znam, ovaj 7.2 patch nije dirao ekonomiju ovog tenka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Da li se to meni samo čini ili se s IS-om poprilično slabo zarađuje? I kad stavim top s vrlo jeftinom municijom, kad moj tim ostvari pobjedu, kad uspijem uništiti 2-3 protivnička tenka i kad nisam previše oštećen, jedva doguram do 15 tisuća...{#}Koliko ja znam, ovaj 7.2 patch nije dirao ekonomiju ovog tenka...

To ti misliš, svim tier 7 tenkovima je smanjena zarada, mom Tigeru P je 15% a pantheru 10%.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Piše da su IS-u povećali profitability za 12%, ali i repair cost za 5% (link). Bitno je kolko damage-a napraviš, a ne kolko ih uništiš. 

1 0 hvala 1
16 godina
Doxy_CRO kaže...
dedaa kaže...
Doxy_CRO kaže...

HE na ISu protiv T34??

Ti se šališ.

Samo mu kupola virila. Koju nema šanse da probijem s običnom.

Bolje ovak...nekaj HP-a ode, plus posada gine ili modul.

Ako viri samo kupola na t34,t29,t32,t30 pucaš u onu malu kupolicu od komandanta na vrhu kupole.Za m103 i t110m5 također,mada neznam jeli ih možeš probit sa is jer igram trenutno samo sa t34 i m103.

Ako sretneš T28 ili t95 frontalno,pucaj u one male kupolice na vrhu i trebao biš ih probit,barem je tako bilo prije.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 16:28 (Anti-fa).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ja zapovjednu kupolu svim Amerima probijem s 88mm topom.

Mogu oni pisati šta hoće ali ja znam koliko je meni Tigeru P smanjena zarada, oni pod profitability računaju smanjenu cijenu pojedinih modula, tako da možeš računati da ti najmanje 5% smanjena zarada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Ajmo na glasanje za wot{#}

http://www.bug.hr/master/toplista/

glasao već 3 puta {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je ova igra začarana ili meni jednostavno nije dan za igru, ne znam...Prva bitka danas, tim pobjedio, dobio 2x xp, solidna zarada. Nakon toga, 7 bitki zaredom izgubljeno! Sedam! I niti jedan jedini tenk nisam uspio uništiti. Niti one koji su bili dva ranka ispod mene. Pucam, ili ne pogodim (topnik je valjda na nekim drogama...) ili se odbije ili napravim toliko mizernu štetu da čovjeku dođe da zaplače..{#} A oklop na IS-u je nekako preko noći postao gori nego onaj na kv-1s...jednostavno više nemam živaca za to. Odoh učiti...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni se isto čini da nakon updatea malo više fulavam. evo sad prošla partija 5 za redom...

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Da li je ova igra začarana ili meni jednostavno nije dan za igru, ne znam...Prva bitka danas, tim pobjedio, dobio 2x xp, solidna zarada. Nakon toga, 7 bitki zaredom izgubljeno! Sedam! I niti jedan jedini tenk nisam uspio uništiti. Niti one koji su bili dva ranka ispod mene. Pucam, ili ne pogodim (topnik je valjda na nekim drogama...) ili se odbije ili napravim toliko mizernu štetu da čovjeku dođe da zaplače..{#} A oklop na IS-u je nekako preko noći postao gori nego onaj na kv-1s...jednostavno više nemam živaca za to. Odoh učiti...{#}

Ma sa IS-4 mi je koma bilo jučer i danas. IS-3 me pwna LoL

Eh danas kad sam nabavio ovaj novi turret i dobio dodatnih 200 hp-a, nekak je postao daleko bolji. Počeo je i bouncat čak. Uglavnom još samo da S-70 nabavim i na konju sam

Posada je na 100% i imam 2 kućice za skillove, i da ovaj Eagle Eye je proradio samo treba naciljat neki tenk i pokažu se ikonice od oštećenih modula, naravno ako ih ima...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 18:07 (Hyperion).
16 godina
Riker kaže...

LoL meni je IS odličan bio a kupio sam jučer IS3 i plakao bih :) evo ga navukao sam 30% pobjeda. Makar ne smeta mi, tenk je full fun. KT mi je isto bio fail dok ga nisam resurchao do kraja, a treba požuriti do IS4 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Hyperion

ma mene isto od početka nije išlo sa IS4, ali sada sam malo popravio statistiku {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Riker kaže...

LoL meni je IS odličan bio a kupio sam jučer IS3 i plakao bih :) evo ga navukao sam 30% pobjeda. Makar ne smeta mi, tenk je full fun. KT mi je isto bio fail dok ga nisam resurchao do kraja, a treba požuriti do IS4 

Ja imam IS-4 istrazen jos 1.000.000 credits-a da ga kupim i milina. Onda polako istrazivat na njemu.

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 21:30 (BAD_BOY01).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Namjeravam kupiti novi laptop, pa me interesira da li netko od vas igra na laptopu? Koje performanse moram gledati? Da li je dovoljno da je i5 procesor i grafička 1gb, ili moram gledati na još nešto? Sa kompjuterima sam na vi, pa ako ima i kakva preporuka....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Joj,tko još gleda rame na grafičkoj...

Ja igram na laptopu i moraš gledati na sve isto kao na desktopu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
hoss kaže...

Namjeravam kupiti novi laptop, pa me interesira da li netko od vas igra na laptopu? Koje performanse moram gledati? Da li je dovoljno da je i5 procesor i grafička 1gb, ili moram gledati na još nešto? Sa kompjuterima sam na vi, pa ako ima i kakva preporuka....

ja igram na lapu pogledaj pod moj pc

do patcha sam imal sve na high 1600x900 filtri iskljuceni

pa mi je pocelo trzat i fps drop na 10-12

stavil sam sad sve na medium i fps preko 30

i prije je bilo tak al nije bilo padova frejmrejta

grafa min 5650, 6650 ili jaca

moj je 17"

gddr3 1gb

ispod toga zaboravi

13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
hoss kaže...

ja igram na lapu pogledaj pod moj pc

do patcha sam imal sve na high 1600x900 filtri iskljuceni

pa mi je pocelo trzat i fps drop na 10-12

stavil sam sad sve na medium i fps preko 30

i prije je bilo tak al nije bilo padova frejmrejta

grafa min 5650, 6650 ili jaca

moj je 17"

gddr3 1gb

ispod toga zaboravi

a di is za CW? {#} i grindaj arty malo danas bi nam dobro dosao T92 {#} ako tko hoce u klan bez obzira na tier http://worldoftanks.eu/community/clans/500003706-DOW-B/

Xc
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Hoću li morati kupiti novi ovjes za IS da bih montirao novu kupolu? Gledao sam malo specifikacije i trenutačni ovjes ima još sasvim dovoljno snage da podnese novu kupolu i novi top. Trenutačna težina je oko 44,85 tona, a nosivost ovjesa je 47,5 tona. Nova kupola je teža par stotina kila od trenutačne, a novi top je teži od trenutačnog, ali opet ne toliko da ovjes ne bi mogao podnesti...Nema razloga da stavljam novi ovjes. Tanak sam s xp-om pa me zanima...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uzmi kalkulator i provjeri...
13 godina
neaktivan
Riker kaže...

Hoću li morati kupiti novi ovjes za IS da bih montirao novu kupolu? Gledao sam malo specifikacije i trenutačni ovjes ima još sasvim dovoljno snage da podnese novu kupolu i novi top. Trenutačna težina je oko 44,85 tona, a nosivost ovjesa je 47,5 tona. Nova kupola je teža par stotina kila od trenutačne, a novi top je teži od trenutačnog, ali opet ne toliko da ovjes ne bi mogao podnesti...Nema razloga da stavljam novi ovjes. Tanak sam s xp-om pa me zanima...{#}

ak se nikud ne zuris stavljaj nakon topa ako se zris na is-3 nemoj uopce stavljati ali motor unaprijed za is-3 istrazi

Xc
17 godina
World of Tanks

Gusjenice, motor i radio se tek na kraju uzimaju, no najčešće se prvo mora uzet gusjenice zbog nosivosti.

Turret i najjači gun prvo, jer više damage-a = više para i experience-a.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

IS cijeli istražen...i imam oko 25000exp, još mi 50 000 fali.

Valjda ću skupit do sljedećeg patcha.

Gamad pomakli mi granicu s EXP za oktljučavanje T-50-2 ... sad moram još 8000 skupljat.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma shebali su ovu preciznost totalno, popi*dio sam skroz danas, još kad te zapanu lemming teamovi!! AAA! Poludih

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice