World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Doxy_CRO kaže...

AMX12t, to je toliko OP đubre da to nisu istine...tek drugu partiju s ovim sam odigrao...OMFG!!!!!!!

Mislim da odsad ganjam strogo francuze...nek su squishy...al ak znaš se vozit...kralj si. 

Ste čuli za onu? "6 rounds in barrel"?

Sa jednom ogromnom manom: ne može podiči cijev topa. Do sad sam poginuo 10-ak puta od neprijatelja koji su bili na hupserima (sand river je katastrofa). To je ujedno i dobra taktika protiv njega.

Druga varijanta je kad je neprijatelj na ravnom terenu, ja u snipe modu i ne mogu ga naciljati jer mi je jedna gusjenica na nekom panju ili kamenčiću.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čim se poveća broj Francuza u igri što je očigledno, bit će teški nerf ili scenarij kao i s Type 59.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije valjda da su i sa nizim tierima poceli redat ludi MM {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Čim se poveća broj Francuza u igri što je očigledno, bit će teški nerf ili scenarij kao i s Type 59.

Kad sam ja u prijašnjim postovima govorio kak su OP, neki su me ispljuvali, počeli filozofiju o stilovima igre,taktici..bla bla

A sad se vidi da je svakim danom sve više francuza, evo čak sam i ja počeo igrat s njima..

Pa ne bi to bilo tako da nisu zajebani..ili što je netko već napisao ranije, ako ih ne možeš pobjedit, pridruži im se{#}

I taman kad grindam(fali mi oko 25k exp) za 13-90 oni ubace vikend exp x3 i prepolove cijenu {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam par pitanja {#} Prvo, zašto pod karakteristikama nekog topa piše da ispaljuje npr. 100-110 granata u minuti kad to jednostavno nije istina (barem kod mene, brzina punjenja cijevi je jednaka kao i kod ostalih topova) a drugo pitanje je kako to da koji put upadnem u borbu s slabijim protivnicima, koji imaju tenkove razine I i II, a koji put se nađem među razinom IV i V gdje su šanse za preživljavanje vrlo slabe? Može li se možda odabrati u kakvu skupinu želimo upasti? I treće, kako da upadnem u bitke gdje je veća zastupljenost igrača s naših krajeva? Znam da su pitanja blesava, ali tako je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jučer sam ubio 5 francuza (AMX 12 i 13) u jednoj partiji s KV3.

0 0 hvala 0
14 godina
Riker kaže...

Imam par pitanja {#} Prvo, zašto pod karakteristikama nekog topa piše da ispaljuje npr. 100-110 granata u minuti kad to jednostavno nije istina (barem kod mene, brzina punjenja cijevi je jednaka kao i kod ostalih topova) a drugo pitanje je kako to da koji put upadnem u borbu s slabijim protivnicima, koji imaju tenkove razine I i II, a koji put se nađem među razinom IV i V gdje su šanse za preživljavanje vrlo slabe? Može li se možda odabrati u kakvu skupinu želimo upasti? I treće, kako da upadnem u bitke gdje je veća zastupljenost igrača s naših krajeva? Znam da su pitanja blesava, ali tako je to...

1. Nemam pojma, možda se radi o rafalnim topovima, koji pucaju više metaka odjednom pa onda ide reload. Vjerojatno niži tier, a to sam davno igrao pa se ne sjećam.

2. Ne možeš birati u koju jakosnu skupinu upadaš. Svaki tenk ima određeni raspon u kojemu može igrati i tako te igra stavlja, po random principu.

3. Ne možeš ni birati igrače, tj zemlje iz kojih dolaze. Server je zajednički za EU, a posebni još postoje za Rusiju, Sj Ameriku itd. Ali zato se možeš prijaviti u hrvatski/balkanski klan. Slobodno se prijavi u DOW-B (Dogs of War bootcamp). http://www.wotdogsofwar.com/forum/

Pozdrav! :)

15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Jučer sam ubio 5 francuza (AMX 12 i 13) u jednoj partiji s KV3.

Ti si neki zajeban borac {#}

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
16 godina
neaktivan
Jel mozete vi koji ste izgrindali T32 rec kolko vam je prosjecno odigranih partija trebalo da otkljucate T34 s tim da neracunate motore ako ste otkljucavali...
T29 je klizio glatko i dobivao prosjecno 1.4k xp po pobjedi i 500-800/900 xp za poraz... a na t32 muku mucim cak i sa pobjedom, jedva 1k xpa nabit
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam sa 276 borbi presao na t34. Neznam koliko, ali dio partija je bilo bez premiuma, a dio sa premiumom od onih kodova oko bozica.

Kad sam prodao t29 i kupio t32 bio sam maksimalno razocaran jer su me svi zivi busili sa svih strana, a u dobrom dijelu partija sam bio prvi tenk na listi.

Nakon što sam mu stavio kupolu, preporodio sam se i bio u vecini partija sa 3-7 killova. Skoro svaka partija ide steel wall ako se dobro postavis sa neprobojnom kupolom. Na sve strane samo skripi, ali hp ne opada :D

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
a to si i ja tako mislim, jos sam 10k od kupole pa se nadam boljitku :)
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
MrXleader kaže...

doxy pogledaj invite na wot stranici {#}

Ovo ti je moj account...nema invajta nikakvog :D.

Cim istekne cooldown zovem ;)

Budem sutra :) Budem sutra :)
Xc
13 godina
protjeran
World of Tanks

ZAŠTO SAM KUPIO T-20????

1.300.000 srebrnjaka bacio u vjetar.

Koja kanta i smeće...umjesto Tier VII, to bi bilo pošteno stavit u Tier V...i to bi mu bio još izazov.

Allianz osiguranje

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

ZAŠTO SAM KUPIO T-20????

Koja kanta i smeće...umjesto Tier VII, to bi bilo pošteno stavit u Tier V...i to bi mu bio još izazov.

T-20 je dobar tenk, samo ti ne znaš s njim igrat :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

ZAŠTO SAM KUPIO T-20????

To je odlican tenk, svaki tenk je smece na pocetku tj. ako si ga tek kupio, ali kad mu sve uzmes tek onda zabava pocinje.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
World of Tanks

drito to i ja mislim ... svaki tenk kada krenem igrati mi je zaqrac.. IS3 mi je nekak bio užas kada sam počeo, sada mi je zakon

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Dobio strijelac i čeličn zid sad s njim...iz jednog razloga. Bio sam top tier u matchu.

Napravio par killeva, dosat izvidio, oštetio...800 xp i oko 22000silvera.

Eto, prva dobra partija s njim odkad ga imam.

Istraženo mu sve osim motora i kupole.

Možda postam video na YT

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fraktal93 kaže...

Dakle ovako pravih 100% je zapravo zapovjednikovih 115% tj. ostatak posade na 127% to znači ventilacija + specijalni obrok . To je 100% tenka A što se tiče vidljivosti coated optics daje 10% više cjelo vrijeme a binocular samo dok miruješ neko vrijeme. znači ako ti piše da ti je posada na 100% i nemaš ventilaciju+obrok, zapravo si na 88% svih perfomansi tenka.

A, tako znači... Thx, nisam to znao. U stvari, pitao sam to jer kalkuliram dali mi je na scouta, koji ima sam po sebi dobru vidljivost, bolje staviti optiku ili dalekozor. Računam da više dobivam s optikom, odnosno zanemariva je razlika kad ionako vrijednost ne prelazi 500m, a veći dio vremena sam u kretanju.

17 godina
Doxy_CRO kaže...

Evo i obećani video.

Nisam siguran jel ti to koristiš auto-aim? Jer nisam vidio da si morao micat onaj glavni krug za ciljanje da bi ih naciljao... Uglavnom fuck the auto-aim, to nije skill....

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema doxy pojma za ijedan tenk, vidim ga samo kako sere po temi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
Doxy_CRO kaže...

Evo i obećani video.

Nisam siguran jel ti to koristiš auto-aim? Jer nisam vidio da si morao micat onaj glavni krug za ciljanje da bi ih naciljao... Uglavnom fuck the auto-aim, to nije skill....

Ne koristim auto aim. Snimao sam preko replaya, ne drito iz bitke...pa zato smrdano djeluje dok vrtim kameru.

Allianz osiguranje
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo kupih bl9 na is3... i likes a lot {#} napokon mogu probiti nešto

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedno pitanje...Maloprije sam gledao ponudu tenkova (Sovjetskih) i primjetio sam da nakon t-34 više nije moguće kupiti tenk srebrom skupljenim u borbama već se mora kupiti zlato, dakle, treba posegnuti rukom u džep. Pogledao sam i kod drugih nacija i ista stvar. Je li to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

netrebas nista kupiti zlatom

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma kako ne? Npr. kupim t-34, i nakon toga ne mogu istražiti veći i bolji tenk ako mi ovaj kojeg moram platiti stoji 'na sred puta'. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pogledaj na tech tree koje možeš istražit ,poslje t-34 ide t-34-85 kojeg isto možeš kupit za srebro
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Doxy,daj link za nišan.

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ma kako ne? Npr. kupim t-34, i nakon toga ne mogu istražiti veći i bolji tenk ako mi ovaj kojeg moram platiti stoji 'na sred puta'. {#}

stavi kvačicu na unresearched vehicles da vidiš ostala vozila za kupiti ili pogledaj tech tree

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf,kad se sjetim kako sam napočetku mrzio panzera IV...to mi je i bio prvi tier 5 tenk...smatrao sam da je to bol jednaka udisanju plamena...Ali kada je došao l70 top i kada je crew došao   na 100% + rammer to je počelo pucati na sve strane,danas ja svom panzieu dajem nadimak KV killer,a posebno sam ponosan na trenutke kada probijam   IS-7 u trening bitkama(jer mu matchmaking ide samo do tier VIII tenkova)...

Imam sa njime cca 800 bitki i to je više od duplo više bitaka nego šta imam sa bilo kojim drugim tenkom...Naravno o lovi koja samo upada nemoram ništa ni pričati...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Istina...mada svaka ast svemu i svima, ali KV najviše love zarađuje i najmanje troši.

Poslije KV najbolji moneymaker je Tiger P. Samo problem je kaj popravak i municija zajedno koštaju oko 8000-10000. A zarada je oko 19000-25000.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice