World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.127.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Krešo91 kaže...
Proz0r kaže...

Može mi netko preporučiti neki reticle sličan stocku, bez puno kerefeka, ali s timerom za reload?

KLIK

Čitaj boldano

~
17 godina
protjeran
World of Tanks
ma meni je taj J1mB0's Crosshair Mod zakon, pomaze u igri strasno nesto, evo maloprije partija s T-28 ruski TierIV tenk, milina jedna :) odma mi dan popravi ... ali bilo gusto, ostao sam u bazi s dvje arty, arty nastradale ali sam uspio i skauta i 3601 i kv1s da polupam, i dotle nasi osvojili bazu

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
ivanoile kaže...

Ajmo ovako,uzmi neki tier 6 tenk sa penetracijom vecom od 180 i ja cu uzet IS-3 i probit ces me od naprijed,garantiram to. Okej,uzmi Tiger II i ja cu uzet IS-4,opet ces me probit gdje god da gadjas.

A to sto vama placipi?kama su njemci preslabi i sada kada ih samo tier X moze probit,nije moja krivica.

IS4 po meni je najbolji tier 9 heavy, jednostavno ima previse crnih rupa za moj ukus a i iz iskustva mi ga je teze unistiti od E75.

S KTom sa zadnjim topom probijam prozorcic u mozda 2 od 5 granata, imam dojam da taj prozorcici vise i nije tako slab kako je prije bio. IS3 da ne govorim, lutrija je postala penetrirati ga sa strane a od sprijeda da ne govorim, ukosi se za 10 stupnjeva i probijanje postane nemoguca misija.

Hehe, ja neću kukati, naprotiv...

Obično ne opisujem ovdje događaje iz partija, ali ovaj put moram. Jučer sam na Ferdija stavio 128icu, još se nisam ni naviknuo na njega. I danas igram Ruinberg, složim sačekušu i naleti IS-3, neoštečen (1500hp). Dolazio je ravno na mene, nije bio nakošen. Vidio sam mu samo obrise kroz žbunje i iskreno, mislio sam ga trackati. Nanišanim i BUUUUUUM!!! Ode dečko u tri vječna lovišta, lucky shot, ali mi je izvukao osmijeh na lice. Nisam mogao vjerovati i išao sam odmah poslije meča pogledati snimku da vidim jeli već bio oštečen. Nije. Neki je..ni critical je bio, očito :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:07 (WHO2fckru).
17 godina
protjeran
WHO2fckru kaže...

Obično ne opisujem ovdje događaje iz partija, ali ovaj put moram. Jučer sam na Ferdija stavio 128icu, još se nisam ni naviknuo na njega. I danas igram Ruinberg, složim sačekušu i naleti IS-3, neoštečen (1500hp). Dolazio je ravno na mene, nije bio nakošen. Vidio sam mu samo obrise kroz žbunje i iskreno, mislio sam ga trackati. Nanišanim i BUUUUUUM!!! Ode dečko u tri vječna lovišta, lucky shot, ali mi je izvukao osmijeh na lice. Nisam mogao vjerovati i išao sam odmah poslije meča pogledati snimku da vidim jeli već bio oštečen. Nije. Neki je..ni critical je bio, očito :)

oce to ponekad, meni je rekord osobno s 2 metka 2 Type59 na 100% na Malinovki s ISom ... ima takvih dana u zivotu ...a kako i zasto, ko bi ga znao ...

ali sad Ferdu busim odnaprijeda s IS-3 kao od sale, skonto sam gdje gadjat, od 3shoota 2 pogodim, meni dosta s fronta ... ima jedan weak spot na Ferdi ... a mal je :P

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja nacija ima po vama najbolju artiljeriju?

18 Njemačka
3 SSSR
2 SAD
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
JozicA kaže...
WHO2fckru kaže...

oce to ponekad, meni je rekord osobno s 2 metka 2 Type59 na 100% na Malinovki s ISom ... ima takvih dana u zivotu ...a kako i zasto, ko bi ga znao ...

ali sad Ferdu busim odnaprijeda s IS-3 kao od sale, skonto sam gdje gadjat, od 3shoota 2 pogodim, meni dosta s fronta ... ima jedan weak spot na Ferdi ... a mal je :P

Ferdinand je mašina sa 128 mm topom, znalo se desit i da is-4 dobijem 1v1 bez vecih poteskoca :)

15 godina

IS-4 bez poteskoca?   Ili je bjezao od tebe ili je imao onaj D25T.Ja se namucim sa Jagdtigerom,ali Ferdi mi ne predstavlja problem.Cak niti u IS-3 ako bi bio 1vs1 nebi bio problem.

13 godina
ivanoile kaže...

IS-4 bez poteskoca?   Ili je bjezao od tebe ili je imao onaj D25T.Ja se namucim sa Jagdtigerom,ali Ferdi mi ne predstavlja problem.Cak niti u IS-3 ako bi bio 1vs1 nebi bio problem.

Bjezao nije, ali niti me pokusao zaobici. Bounca me dva puta a ja sam imao first shoot. Dalje nije ni potrebno govoriti. Valjda je imao stock gun...

16 godina
neaktivan
JozicA kaže...
WHO2fckru kaže...

Oni mali prozorcici na kutevima s lijeve i desne strane i cijeli donji glacis.

16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Oni mali prozorcici na kutevima s lijeve i desne strane i cijeli donji glacis.

Pa dobro, ne moraš svima reći {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo se rasovalo >  

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bezveze si municiju rasipavao

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

bezveze si municiju rasipavao

ja? zasto

13 godina
neaktivan
World of Tanks

imas barem 3 shota koji nisu trebali biti ispucani {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

imas barem 3 shota koji nisu trebali biti ispucani {#}

pa jebiga :P kad imas para ne gledas :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

{#} Odlicna bitka

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Meni se bljuje od tog konstantnog okretanja kamere oko vozila!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sma vec mislio da sam na vrtuljku i onda se sjetim da je to ipak wot a ne lunapark {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
iNFY kaže...

Malo se rasovalo >  

Meni se bljuje od tog konstantnog okretanja kamere oko vozila!

zao mi je

17 godina
JozicA kaže...
ma meni je taj J1mB0's Crosshair Mod zakon, pomaze u igri strasno nesto, evo maloprije partija s T-28 ruski TierIV tenk, milina jedna :) odma mi dan popravi ... ali bilo gusto, ostao sam u bazi s dvje arty, arty nastradale ali sam uspio i skauta i 3601 i kv1s da polupam, i dotle nasi osvojili bazu

Hvala na tom, puno je bolje s tim igrat.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ja sma vec mislio da sam na vrtuljku i onda se sjetim da je to ipak wot a ne lunapark {#}

Pa sta vas dvojica radite? fiksirate kameru ispred sebe i jebo sta se dogadja pored tebe sta se dogadja iza tebe :S ja ne kontam :S valjda trebas imat uvid oko sebe -.-

13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa lagano to a ne 500 na sat i to jednom ti je dosta

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Jedva cekam panthera 2 ovaj tier7 panther me ubija! ali zato kv s trolom razara is3 bjezi he he
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
unky kaže...
Jedva cekam panthera 2 ovaj tier7 panther me ubija! ali zato kv s trolom razara is3 bjezi he he

KV opuca i onda 30 sekundi ceka i moze se hebat a za tih 30 sec is-3 opuca 4 puta a za kv je potrebno 2 hitca 

15 godina

Nek me pogodi sa time,skine gusjenice i dodje mi njegovih 5 kompica i razguzi me.Zato i je to trololo top.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se zna kad stize patch 7.3? Jel IS-4 ide u tier X i hoce li se dobit zamjenski tenk? Za KV-a znam da ce se dobit KV-1 i KV-2 ako se nevaram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Procitaj 2-3 strane unazad,za IS-4 ces dobit neki tier IX tenk,a IS-4 ide u X.

Jeli moguce ikako vidjet preko interneta kada je igrac bio zadnji put online? U igri se to vidi preko statistike,ali preko interneta nisam nasao.

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Procitaj 2-3 strane unazad,za IS-4 ces dobit neki tier IX tenk,a IS-4 ide u X.

Jeli moguce ikako vidjet preko interneta kada je igrac bio zadnji put online? U igri se to vidi preko statistike,ali preko interneta nisam nasao.

Pa zas ce ti ak imas u igri, mozes vidjet tudju statistiku {#}

15 godina

A tako,zanima me da nemoram ulazit u igru :)

16 godina
Sa kv om nikad neidem 1na1 sa is3 i ostalim teskasima nego cekam svoju priliku i uspijem opaliti 3 do 4 puta prije nego me uniste ako dobijemo partiju ne gine mi preko 1000 expa i oko 25000 kredita cistog!!nekad se zalomi i vise!panther druga prica ako igram s tierom 9 i 10 onda sam u banani!:)))trehba im doci do boka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice