- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo ovako,uzmi neki tier 6 tenk sa penetracijom vecom od 180 i ja cu uzet IS-3 i probit ces me od naprijed,garantiram to. Okej,uzmi Tiger II i ja cu uzet IS-4,opet ces me probit gdje god da gadjas.
A to sto vama placipi?kama su njemci preslabi i sada kada ih samo tier X moze probit,nije moja krivica.
IS4 po meni je najbolji tier 9 heavy, jednostavno ima previse crnih rupa za moj ukus a i iz iskustva mi ga je teze unistiti od E75.
S KTom sa zadnjim topom probijam prozorcic u mozda 2 od 5 granata, imam dojam da taj prozorcici vise i nije tako slab kako je prije bio. IS3 da ne govorim, lutrija je postala penetrirati ga sa strane a od sprijeda da ne govorim, ukosi se za 10 stupnjeva i probijanje postane nemoguca misija.
Hehe, ja neću kukati, naprotiv...
Obično ne opisujem ovdje događaje iz partija, ali ovaj put moram. Jučer sam na Ferdija stavio 128icu, još se nisam ni naviknuo na njega. I danas igram Ruinberg, složim sačekušu i naleti IS-3, neoštečen (1500hp). Dolazio je ravno na mene, nije bio nakošen. Vidio sam mu samo obrise kroz žbunje i iskreno, mislio sam ga trackati. Nanišanim i BUUUUUUM!!! Ode dečko u tri vječna lovišta, lucky shot, ali mi je izvukao osmijeh na lice. Nisam mogao vjerovati i išao sam odmah poslije meča pogledati snimku da vidim jeli već bio oštečen. Nije. Neki je..ni critical je bio, očito :)
Obično ne opisujem ovdje događaje iz partija, ali ovaj put moram. Jučer sam na Ferdija stavio 128icu, još se nisam ni naviknuo na njega. I danas igram Ruinberg, složim sačekušu i naleti IS-3, neoštečen (1500hp). Dolazio je ravno na mene, nije bio nakošen. Vidio sam mu samo obrise kroz žbunje i iskreno, mislio sam ga trackati. Nanišanim i BUUUUUUM!!! Ode dečko u tri vječna lovišta, lucky shot, ali mi je izvukao osmijeh na lice. Nisam mogao vjerovati i išao sam odmah poslije meča pogledati snimku da vidim jeli već bio oštečen. Nije. Neki je..ni critical je bio, očito :)
oce to ponekad, meni je rekord osobno s 2 metka 2 Type59 na 100% na Malinovki s ISom ... ima takvih dana u zivotu ...a kako i zasto, ko bi ga znao ...
ali sad Ferdu busim odnaprijeda s IS-3 kao od sale, skonto sam gdje gadjat, od 3shoota 2 pogodim, meni dosta s fronta ... ima jedan weak spot na Ferdi ... a mal je :P
Koja nacija ima po vama najbolju artiljeriju?
18 | Njemačka |
---|---|
3 | SSSR |
2 | SAD |
oce to ponekad, meni je rekord osobno s 2 metka 2 Type59 na 100% na Malinovki s ISom ... ima takvih dana u zivotu ...a kako i zasto, ko bi ga znao ...
ali sad Ferdu busim odnaprijeda s IS-3 kao od sale, skonto sam gdje gadjat, od 3shoota 2 pogodim, meni dosta s fronta ... ima jedan weak spot na Ferdi ... a mal je :P
Ferdinand je mašina sa 128 mm topom, znalo se desit i da is-4 dobijem 1v1 bez vecih poteskoca :)
IS-4 bez poteskoca? Ili je bjezao od tebe ili je imao onaj D25T.Ja se namucim sa Jagdtigerom,ali Ferdi mi ne predstavlja problem.Cak niti u IS-3 ako bi bio 1vs1 nebi bio problem.
IS-4 bez poteskoca? Ili je bjezao od tebe ili je imao onaj D25T.Ja se namucim sa Jagdtigerom,ali Ferdi mi ne predstavlja problem.Cak niti u IS-3 ako bi bio 1vs1 nebi bio problem.
Bjezao nije, ali niti me pokusao zaobici. Bounca me dva puta a ja sam imao first shoot. Dalje nije ni potrebno govoriti. Valjda je imao stock gun...
Oni mali prozorcici na kutevima s lijeve i desne strane i cijeli donji glacis.
Oni mali prozorcici na kutevima s lijeve i desne strane i cijeli donji glacis.
Pa dobro, ne moraš svima reći
bezveze si municiju rasipavao
bezveze si municiju rasipavao
ja? zasto
imas barem 3 shota koji nisu trebali biti ispucani
imas barem 3 shota koji nisu trebali biti ispucani
pa jebiga :P kad imas para ne gledas :D
ja sma vec mislio da sam na vrtuljku i onda se sjetim da je to ipak wot a ne lunapark
Hvala na tom, puno je bolje s tim igrat.
ja sma vec mislio da sam na vrtuljku i onda se sjetim da je to ipak wot a ne lunapark
Pa sta vas dvojica radite? fiksirate kameru ispred sebe i jebo sta se dogadja pored tebe sta se dogadja iza tebe :S ja ne kontam :S valjda trebas imat uvid oko sebe -.-
pa lagano to a ne 500 na sat i to jednom ti je dosta
KV opuca i onda 30 sekundi ceka i moze se hebat a za tih 30 sec is-3 opuca 4 puta a za kv je potrebno 2 hitca
Nek me pogodi sa time,skine gusjenice i dodje mi njegovih 5 kompica i razguzi me.Zato i je to trololo top.
Jel se zna kad stize patch 7.3? Jel IS-4 ide u tier X i hoce li se dobit zamjenski tenk? Za KV-a znam da ce se dobit KV-1 i KV-2 ako se nevaram.
Procitaj 2-3 strane unazad,za IS-4 ces dobit neki tier IX tenk,a IS-4 ide u X.
Jeli moguce ikako vidjet preko interneta kada je igrac bio zadnji put online? U igri se to vidi preko statistike,ali preko interneta nisam nasao.
Procitaj 2-3 strane unazad,za IS-4 ces dobit neki tier IX tenk,a IS-4 ide u X.
Jeli moguce ikako vidjet preko interneta kada je igrac bio zadnji put online? U igri se to vidi preko statistike,ali preko interneta nisam nasao.
Pa zas ce ti ak imas u igri, mozes vidjet tudju statistiku
A tako,zanima me da nemoram ulazit u igru :)