World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Y2K2 kaže...
iNFY kaže...
unky kaže...
Znaci isplati se ici na e50? Sta je sa ruskim t54 jel je on bolji od e50? ima tko iskustva sa oba tenka?

paa.. ev paralela jedna ..

E-50, vise hpa, veci view range ja msm, jaci top, bolji armor, veca brzina..

T-54 ,RUS, okretniji, brze puni manji dmg, ammo rack expl. cesto ako nemas mokro spremiste.. manji je dosta.. 

e-50 ti je za random a t-54 ti je za klanske bitke pa et odluci .. uvijek ce svako prije staviti u klansku pattona il t-54 nego e-50 sem ako nije gradska mapa 

Ovo za ammo rack nije istina bar sto se tice T-54, u 332 bitke sa t-54 pet puta sam bio one shotan i od tih pet puta 3 od artya, to za ammo rack ti ponajvise vrijedi za T-44 i T-59.

ma jest istina .. budi bez mokrog vidjeces koliko ces puta odletit .. 

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...
Y2K2 kaže...
iNFY kaže...
unky kaže...
Znaci isplati se ici na e50? Sta je sa ruskim t54 jel je on bolji od e50? ima tko iskustva sa oba tenka?

T-54 ,RUS, okretniji, brze puni manji dmg, ammo rack expl. cesto ako nemas mokro spremiste.. manji je dosta.. 

e-50 ti je za random a t-54 ti je za klanske bitke pa et odluci .. uvijek ce svako prije staviti u klansku pattona il t-54 nego e-50 sem ako nije gradska mapa 

Ovo za ammo rack nije istina bar sto se tice T-54, u 332 bitke sa t-54 pet puta sam bio one shotan i od tih pet puta 3 od artya, to za ammo rack ti ponajvise vrijedi za T-44 i T-59.

332 bitke bez kako ti kazes mokrog, i oneshotan 5 puta.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
iNFY kaže...
Y2K2 kaže...
iNFY kaže...
unky kaže...

332 bitke bez kako ti kazes mokrog, i oneshotan 5 puta.

E jbg onda ti imas srece mnogo .. 

14 godina
ma kakvi, WAR je nepotreban na T54...
16 godina
World of Tanks
Sta onda ljudi t54 ili e50??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unky kaže...

A ono sto te vise zanima.

13 godina
protjeran
World of Tanks

Ebem mater u usta svim low tier medovima i lajtovima koji drkaju snajpajući s pimpekima od topova iz proklete baze, dok teški tenkovi moraju izviđati.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unky kaže...

Ako hoces biti brza platforma sa odlicnim snajperskim topom i masina za rammanje, onda E-50. Za dogfight i zivciranje sporih tenkova, T-54.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Iz prakse znam   da 8.8 nije nešto uber na tigeru I i tigeru II.

Barem ne protiv rusa.A važno je da je dobra protiv rusa,ne protiv amerikanaca ili francuza,jer rusi najviše bouncaju.Također,oklop kupole se nesmije ignorirati. Svaka 4 od l-71 topa mi uspije probit type 59 sprijeda,a to smatram mizernim(recimo da nemam vremena gađat one sitne slabe piksele).

Također,čini mi se da sam ja jedina osoba kojoj se sviđa b1.jest da mu top ima preloš damage,ali sa b1 se u svom tieru može napraviti masakr bez truda.još nisam imao 30 borbi sa njime a radim masakre(nadogradio ga na full pomoću free exp-a),u njegovom tieru armor mu bounca toliko da je to čudo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
unky kaže...

Bat chattalion :)

Josip666 Hajdučko Srce
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
unky kaže...

Grrrrr....to čudo čim vidim u partiji odma mogu sjest i plakat, kad god imam meč protiv tog monstruma moj tim uvijek izgubi. Dođe Maus pred njega, opali ga i skine jedno 30-40%, s BatChatt-a, a ja samo gledam kako Maus nestaje, 10 sekundi kasnije no more Maus {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 3:08 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
unky kaže...

mah, danas ga opet spržio sa pattonom u revolveraškom dvoboju 1na1 ali mi je zadnjim pogotkom oštetio ammo rack. sva sreća pa mu je reload predug, a njegova potpora je bila predaleko :-)

17 godina
World of Tanks

A on može biti opak ako se naleti na solo tenka i kada tvoj tim faila žešće. Taj zadnji top ima odličnu penetraciju ali reload između dvije granate je sporiji, a u zadnje vrijeme se svodi da si primarti za dobar dan. Mislim moje iskustvo je s Lorraine40t-om ali imaju iste gunove. Osobno meni je nakon AMX-a bilo razočarenje  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
Zaja kaže...
unky kaže...

mah, danas ga opet spržio sa pattonom u revolveraškom dvoboju 1na1 ali mi je zadnjim pogotkom oštetio ammo rack. sva sreća pa mu je reload predug, a njegova potpora je bila predaleko :-)

Batchat je zakon! Cim nabavim premiuma njega odma uzimam.Kakvi jagdtigrovi i objecti....

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

A on može biti opak ako se naleti na solo tenka i kada tvoj tim faila žešće. Taj zadnji top ima odličnu penetraciju ali reload između dvije granate je sporiji, a u zadnje vrijeme se svodi da si primarti za dobar dan. Mislim moje iskustvo je s Lorraine40t-om ali imaju iste gunove. Osobno meni je nakon AMX-a bilo razočarenje  

Imas na wot forumu replayeve sto je stavi igrac ENU87 iz pirata. Ima jedno 30 borbi sa bat i sta covjek radi u randomim to nisu isitne.Pitas se jel tenk op ili coek stvarno igrad jaja a u biti oboje je istina lol.

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Doduše BatMobile ima bolji MM. S njim se upada stalno u Hi Tier borbe za razliku od Lorraine-a.  Što me pojede. Mislim gdje je zabava ubiti 5 Pz4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 9:44 (Gajotres).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Doduše BatMobile ima bolji MM. S njim se upada stalno u Hi Tier borbe za razliku od Lorraine-a.   Što me pojede. Mislim gdje je zabava ubiti 5 Pz4.

Ako oni imaju skill a ti naiđeš na njih svih 5 zajedno,recimo da su oni full upgradeani moglo bi bit zabavno...

Ja napokon dobio exp-a za novi l52 na tigeru II,i sada moram grindati creditse...ostalo još kakvih 80000 creditsa...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 10:16 (g12356).
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...
m4r1ju4n kaže...
Zaja kaže...
unky kaže...

Batchat je zakon! Cim nabavim premiuma njega odma uzimam.Kakvi jagdtigrovi i objecti....

Svaki medium s malo mozga i ako TD nema backup-a ce ga lagano ownat,ne samo batman.

17 godina
World of Tanks

Ma joj treba ga samo u kupolu gađati (Lorraine40t) i on je gotov. Ona se uvijek uništi a popravlja se turbo dugo 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dzan kaže...
unky kaže...

Ako hoces biti brza platforma sa odlicnim snajperskim topom i masina za rammanje, onda E-50. Za dogfight i zivciranje sporih tenkova, T-54.

i jedan i drugi :D

15 godina
neaktivan

po mom skromnom mišljenju t54 je prilično bolji..ako ništa drugo, puno je zabavniji tenk..pravi medium..

ja imam e 50 i MM me jednostavno rastura..uvijek si pri vrhu a ako nemas drustvo drugih mediuma, gotovo..i opet kad nas je dosta,ne sluŠaju pa nece u wolf pack..

dalje,prednji donji dio hull-a probijaju svi, a gornji dio tier 9 i 10 bez problema..(da da, znam se i nakosit:))

a koliko sam se samo namučio dok sam došao do njega, pa grindanje do topa..uh

od prijatelja sam igrao t54 i nekako je bolji,ne znam..eto valjda ja sam među rijetkima koji govore protiv svog tenka :)

i btw nije nikakav money maker...

ali samo da nadodam, da sam na testnom serveru igrao sa e50 i koristio gold ammo..JEBOTE..

totalni kaos radiš svima al bas svima..strašno dobar osjećaj..

15 godina
neaktivan
Morchiba kaže...
Zaja kaže...
m4r1ju4n kaže...
Zaja kaže...
unky kaže...

Svaki medium s malo mozga i ako TD nema backup-a ce ga lagano ownat,ne samo batman.

Problem je što bat-mobil owna i mene sa e50 a pogotovo sa e 75..

ne mora me ubit al me uredno onesposobi toatalno..ja se kao tier 9 heavy moram bojat s njim 1 na 1..ajd recite jel to normalno?

a najgore od svega što 13-90 tier 7 light tenk radi takva sranja da se i njega moram bojat..

koja je to logika?

sad će se sigurno nać netko pametan pa reć kak se ne znam postavit bla,bla...

čak i da je to točno pred ni jednim tier 7 tenkom ja se NE BI TREBAO UOPĆE postavljat,namještat itd. itd..

na kraju će svi igrat samo s rusima i francuzima,ovi drugi ne vrijede ionako ništa..

16 godina
nev75 kaže...

Problem je što bat-mobil owna i mene sa e50 a pogotovo sa e 75..

ne mora me ubit al me uredno onesposobi toatalno..ja se kao tier 9 heavy moram bojat s njim 1 na 1..ajd recite jel to normalno?

a najgore od svega što 13-90 tier 7 light tenk radi takva sranja da se i njega moram bojat..

koja je to logika?

sad će se sigurno nać netko pametan pa reć kak se ne znam postavit bla,bla...

čak i da je to točno pred ni jednim tier 7 tenkom ja se NE BI TREBAO UOPĆE postavljat,namještat itd. itd..

na kraju će svi igrat samo s rusima i francuzima,ovi drugi ne vrijede ionako ništa..

A zašto ti ne probaš igrat s franzucima kad su tako superiorni?Dok dodješ do tiera 6-7 ćeš promjenit priču.

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan

A šta bi ti da sa e-75 ideš i gaziš sve pred sobom i da se nikog ne bojiš? imam i jedan i drugi tenk, znam da je sa 13-90 jako teško igrati jer te klasira iznad tira 8 te s njim trebaš upotrebljavat jako puno mozak da bi uopće bio igriv, dok sa e-75 opičiš po gasu i gaziš ispred sebe skoro sve bez da uključiš i malo moždane vijuge...

14 godina
neaktivan
popajx kaže...

A šta bi ti da sa e-75 ideš i gaziš sve pred sobom i da se nikog ne bojiš? imam i jedan i drugi tenk, znam da je sa 13-90 jako teško igrati jer te klasira iznad tira 8 te s njim trebaš upotrebljavat jako puno mozak da bi uopće bio igriv, dok sa e-75 opičiš po gasu i gaziš ispred sebe skoro sve bez da uključiš i malo moždane vijuge...

da da istina ziva.. i btw. sto ces se bojati sa e 75 od tih govaana .. malo lijevo desno tenk pola ce ih dingovat.. e75 je za mene best tenk .. e100 cisto sranje ..

17 godina
protjeran
World of Tanks

Da priupitam dezurne ... evo konacno i ja IS kupio, akcija , pa da se iskoristi ... sto sad predlazete od dodataka da stavim na njega ? 10% brze punjenje ? 10% brze ciljanje ? svaki savjet prihvacam ...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Ček..IS je na akciji?

Odkad?

Ja sam ga kupio prije 2 dana...

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

1st February Special

Today 09:05

It will take place from Monday, 6 February 6:30 CET (5:30am GMT) to Friday, 10 February 6:00 CET (5:00am GMT),

Očito rusi zaostaju par dana za ostatkom svijeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
popajx kaže...

pa ako imas e75, znaš i sam da ne možeš gazit sve pred sobom budući da te stavlja u jake partije..

ja govorim o balansu koji je poremećen..to ti je isto kao da ja idem na is7 i ubijem ga 1 na 1 ili ga oštetim jako..a to je nemoguće..

po mom mišljenju i batmobil i 13-90 su prejaki, a to su mi potvrdili i svi koji igraju s njima..pa pogledaj samo statistiku tih tenkova ko ih ima..sve će ti bit jasno..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice