World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
jep, moze se i bez motora. ja bi ih preskocio posto treba sad pozurit do T34...
16 godina
neaktivan
memulica kaže...
unky kaže...
Ovako imam panthera i zadnji gun onu dugu 75icu u partjji ubio 3 i ostetio 4 i dobio 1028 expa i 28000 kredita
Dovraga i taj panther nadam se da je panther 2 puno bolji :))!

Šta se patiš bezveze; uzmi 88mm

Daj molim te, to smece od topa koje ima penetraciju taman za tier 5, za tier 7 u kojem je nikako.

16 godina
World of Tanks
Pa koji onda top na pantheru da koristim? nadam se da je panther 2 bolji!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unky kaže...
Pa koji onda top na pantheru da koristim? nadam se da je panther 2 bolji!

Na panteru obavezno taj L100, na panteri 2 koristi L100 dok ne otkljucas kupolu pa onda stavis 88mm l71 ako ga imas istrazenog, ako ne onda i njega trebas istraziti.

17 godina
protjeran
dedaa kaže...
memulica kaže...
unky kaže...
Ovako imam panthera i zadnji gun onu dugu 75icu u partjji ubio 3 i ostetio 4 i dobio 1028 expa i 28000 kredita

Daj molim te, to smece od topa koje ima penetraciju taman za tier 5, za tier 7 u kojem je nikako.

Jel sam ti ja kriv što ne znaš nišanit i gađat slabe točke ... L100 je nužno zlo za obje panthere.

16 godina
neaktivan
memulica kaže...
dedaa kaže...
memulica kaže...
unky kaže...

Jel sam ti ja kriv što ne znaš nišanit i gađat slabe točke ... L100 je nužno zlo za obje panthere.

Daj ne trkeljaj gluposti, kakvo je*eno nuzno zlo, pogledaj mi statistike s panterom 1 pa ces vidjet kaj l100 radi. Obozavam vas koji pricate o nisanjenju i slabim tockama, klasicne njubare, nema sta.

14 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Kako se to gleda kad skineš?

16 godina
World of Tanks
A nista idem grindat exp da dodjem do panthera2 sto brze trebao sam ici na ruske heavye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pa samo klikni na fajl. i lik ima fakat srece

17 godina
protjeran
dedaa kaže...
memulica kaže...
dedaa kaže...
memulica kaže...
unky kaže...

Daj ne trkeljaj gluposti, kakvo je*eno nuzno zlo, pogledaj mi statistike s panterom 1 pa ces vidjet kaj l100 radi. Obozavam vas koji pricate o nisanjenju i slabim tockama, klasicne njubare, nema sta.

jbga 200-300 damage vs 100-150, pa ti pjevaj borbene  kad dođeš 1vs1.

BTW koji ti je nick?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 13:59 (memulica).
16 godina
neaktivan
memulica kaže...

BTW koji ti je nick?

Kakve veze ima 200-300 dmg protiv 100-150 kada L100 ima za 70 mm vecu penetraciju od prvog 88, a u ovoj igri je najvaznija penetracija.

Dmg i ne toliko jer uvijek stil igre mozes prilagoditi steti koju radis, dok penetraciju i nemozes bas. 

Ajde da te vidim kako rokas sa 88 mm po weakspotovima od recimo lowea, king tigera ili is3, stavi tu replay i za mene si bog.

nick pise u onoj temi di se svi k*rcimo.

17 godina
World of Tanks

Uh kvalitetno iskorišten spešl, šteta što ne stignem nagrindati još SU-152

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 16:52 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel itko kupovao gold preko non-official siteova? ima neki za preporucit?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dedaa kaže...
memulica kaže...

BTW koji ti je nick?

Kakve veze ima 200-300 dmg protiv 100-150 kada L100 ima za 70 mm vecu penetraciju od prvog 88, a u ovoj igri je najvaznija penetracija.

Dmg i ne toliko jer uvijek stil igre mozes prilagoditi steti koju radis, dok penetraciju i nemozes bas. 

Ajde da te vidim kako rokas sa 88 mm po weakspotovima od recimo lowea, king tigera ili is3, stavi tu replay i za mene si bog.

U ovoj igri se sve vrti oko štete koju ti pravi top. Problem s L100 topovima što s njima možeš samo kampirat i molit boga, da ti niko ne dođe ispod 100m.  Još veći i najvažniji problem je uništavanje tenkova istog tiera ili manjeg, jer šteta koju radi top je ista ... 100-150. Dakle za uništit npr. t-43 ili t20 ti treba barem 10 hitaca, dok sa 88mm to riješi u 3-4.

Lowe i Tiger II imaju slabe točke sprijeda, gdje je oklop TANJI i 88mm ga probija bez problema. Dakle donja ploča, strojnica, prozorčići ili kupola zapovjednika kao što je slučaj u većini njemačkih tenkova. Bočno ide svaka unutra. IS-3 je malo zaj*baniji od zadnjeg patcha, ali na njega ne ideš frontalno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Wau,uspio sam imati desetak borbi za redom sa tigerom II bez da sam završio na nuli uz početnih 10000 creditsa...

ps.s ja sam tiger II noob sa svega 20-30 borbi...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
E budem danas odigrao 10 partija sa 88 i 10 sa dugom 75icom! Javim iskustva
15 godina
neaktivan

Panther duga 75ica uopce nema dileme. Imam 60% pobjeda na pantheru i on mi je tenk sa najvisim postotkom. Duga 75 razvaljuje lupa po 100-150 ali uzasno brza masakrira sve nize tierove i super je za snajpanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 19:38 (Ztuna).
16 godina
neaktivan
memulica kaže...
dedaa kaže...
memulica kaže...

BTW koji ti je nick?

U ovoj igri se sve vrti oko štete koju ti pravi top. Problem s L100 topovima što s njima možeš samo kampirat i molit boga, da ti niko ne dođe ispod 100m.  Još veći i najvažniji problem je uništavanje tenkova istog tiera ili manjeg, jer šteta koju radi top je ista ... 100-150. Dakle za uništit npr. t-43 ili t20 ti treba barem 10 hitaca, dok sa 88mm to riješi u 3-4.

Lowe i Tiger II imaju slabe točke sprijeda, gdje je oklop TANJI i 88mm ga probija bez problema. Dakle donja ploča, strojnica, prozorčići ili kupola zapovjednika kao što je slučaj u većini njemačkih tenkova. Bočno ide svaka unutra. IS-3 je malo zaj*baniji od zadnjeg patcha, ali na njega ne ideš frontalno.

E, kroz donju plocu lowea i king tigera ne prolaze topovi sa 175mm pen tipa idiot gun ili 167mm pen zis6, pa di ce mali 88mm nesto napravit.

Danas se soram u tigru protiv vk3601 i od 4 udaraca koliko me opalio nijedna nije prosla sprijeda, jest da nije ciljao prozorcici ali imam 100mm ravnog oklopa. To sve govori koliko je top jadan.

14 godina
neaktivan
Mislim da kratka 88 briljira u beskorisnosti na Jagdpz4, sa VK linijom je drukcije, dobar oklop i jos mozes flankat jace tirove pa to ok funkcionira ali sa td-om sjedi i placi.
Na panteri nema dileme l100 je pod mus sve drugo ime neigrivu penetraciju za tier 7, samo treba prilagodit igru i tenk je zabavan (sto je po meni najvaznije)
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Danas se soram u tigru protiv vk3601 i od 4 udaraca koliko me opalio nijedna nije prosla sprijeda, jest da nije ciljao prozorcici ali imam 100mm ravnog oklopa. To sve govori koliko je top jadan.

Jel ti se događa da ti pogodci sprijeda zapale motor?

To me tako iznerviralo da san se ostavija tigera i uzeja su152, manje me puta probiju nego s tigerom :/

16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
dedaa kaže...

Jel ti se događa da ti pogodci sprijeda zapale motor?

To me tako iznerviralo da san se ostavija tigera i uzeja su152, manje me puta probiju nego s tigerom :/

Istina, nijemci imaju mjenjacku kutiju naprijed a glupi wot detektira to kao motor pa kad ti ostete to onda je isto ko da su ti motor ostetili. Evo danas me kure, jucer me kure dvaput zaredom, al dobro vec sam se naviknuo.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja pretežito igram sa Njemcima i mislim da su me ovih par tjedana samo jednom zapalili...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ja pretežito igram sa Njemcima i mislim da su me ovih par tjedana samo jednom zapalili...

Svaka cast, sreca je na tvojoj strani.

15 godina
neaktivan
RendaBrenda kaže...

ovo i mene zanima..jel ima tko?itko?

vidio sam par stranica al ne znam koliko je to pouzdano..

16 godina
nev75 kaže...
RendaBrenda kaže...

Mislim da sam negdje na njihovom forumu pročitao da se gold može kupit samo preko njih,dakle samo official.nikakve druge stranice

17 godina
protjeran
dedaa kaže...

E, kroz donju plocu lowea i king tigera ne prolaze topovi sa 175mm pen tipa idiot gun ili 167mm pen zis6, pa di ce mali 88mm nesto napravit.

E moj deda ja sam 88mm L56 sam koristio na svim njemačkim tenkovima i probija donje ploče, ako nije previše ukošena. Dakle imam E-100, Tiger P i Panther II, pa znam o čemu pričam.

A taj VK je neki jadnik koji koristi autoaim. Nego nisi mi reka kako rješavaš situacije s L100, kad ti uleti t20 ili t-43? {#}

17 godina
nev75 kaže...
RendaBrenda kaže...

To ti ekipa radi tako da ti kupi gold s ukradenom kreditnom karticom, nakon nekog vremena kad se payment reverta blokiraju ti account dok ne platiš taj gold.

14 godina
neaktivan
memulica kaže...
dedaa kaže...

E moj deda ja sam 88mm L56 sam koristio na svim njemačkim tenkovima i probija donje ploče, ako nije previše ukošena. Dakle imam E-100, Tiger P i Panther II, pa znam o čemu pričam.

A taj VK je neki jadnik koji koristi autoaim. Nego nisi mi reka kako rješavaš situacije s L100, kad ti uleti t20 ili t-43? {#}

Doduše sad sam na e50, ali da se i sa l100 napravit 7 kilova

14 godina
neaktivan
World of Tanks

A sa l100 možeš i ovo napravit...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledajući statistike,ja bih radije l-100 7.5 nego l-71 8.8...Ali najbolji bi bio l-100 8.8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice