World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

rofl francuzi i tenkovi u WW2.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Evo prijedlog kolegi mikatheliku , imas "player auction" gdje trenutno ima 13 acc wot za kupiti i sigurno ces naci nesto, i vrlo su pouzdani, nema muljanja tamo!

17 godina
neaktivan
World of Tanks
Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav svima nije me bilo na forumu 10ak dana ali vidim sve uobicajno prepirke i svadje :)

evo da se pohvalim zadnji puta kada sam posto imo sam kv-3

sada u garazi imam: JagPz IV, KV-5, IS-7,SU-5, AMX-40

napokon sam doso do sedmice i mogu vam reci tenk je strava jos samo malo da skontam igrati s njim i to je to :) idemo pomalo da dignem arty i francuza samo sta je ovaj amx40 predosadan tenk, ako smijem tako rec tenk je totalna pusiona exp skoro pa neide nikako :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako tko ima tko bi mijenjao wot acc nudim origin acc sa igricama batllefield3, bad company2 i bad company vietnam...

mozete me kontaktirati na eddy.ri@hotmail.com

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ovo mi je najbolja bitka ikada. Totalni hebeni EPIC. i za kraj malo humora-pogledajte pozu ovog T50-2.

SK crew
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da moras postati u World of tanks Hallfame {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Službeno otvorena Hrvatska ESL sekcija za World of Tanks,
sve informacije na http://www.esl.eu/hr/wot/news/184296/World-of-Tanks-na-hrvatskom-ESLu-/

Opening cup 7v7 s nagradama u goldu biti će sljedeće nedjelje, 12.2., informacije na http://www.esl.eu/hr/wot/news/184340/WoT-Opening-Cup/

Nadamo se što većem odazivu,

pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
sa kojim tenkovima se bude igral cup 7vs7.tier VIII ili tier X?
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
na mobu sam pa ne mogu urediti poruku.
vidim da je tier VIII.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego dali developeri ikad planiraju omogućit korištenje front gunnova na b1 i na m3 lee-u?Mislim pošto su drugim tenkovima omogućili mogućnost revolvera mogu i ovo izćarobirati a da ne poremete balance previše...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 16:15 (g12356).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nego dali developeri ikad planiraju omogućit korištenje front gunnova na b1 i na m3 lee-u?Mislim pošto su drugim tenkovima omogućili mogućnost revolvera mogu i ovo izćarobirati a da ne poremete balance previše...

Lee bi onda bio još gori jer je onaj top koji se sad koristi bio protupješački, samo sa HE granatama, a onaj mali na kupoli je služio kao protutenkovski, znači samo AP. Iz razloga što saveznici tada nisu imali top koji je bio u mogućnosti pucati i HE i AP granate pa su bili prisiljeni staviti 2 topa. Budući da je taj mali top 37 mm M5/M6 (top sa Stuarta), Lee bi bio jako nerfan.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 16:37 (h51ph).
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...
g12356 kaže...

Lee bi onda bio još gori jer je onaj top koji se sad koristi bio protupješački, samo sa HE granatama, a onaj mali na kupoli je služio kao protutenkovski, znači samo AP. Iz razloga što saveznici tada nisu imali top koji je bio u mogućnosti pucati i HE i AP granate pa su bili prisiljeni staviti 2 topa. Budući da je taj mali top  37 mm M5/M6 (top sa Stuarta), Lee bi bio jako nerfan.

Ne razumiješ me...ja sam mislio da se iz obadva istovremeno može pucat.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Razumijem te. I kažem ti da bi onda veliki top morao biti samo HE, a mali samo AP. A budimo realni s tim malim topom ne bi mogao skoro ništa probiti ako ne pucaš u tenk sa strane s tim da M3 baš i nije najbolji flanker. Jedino da oba budu i AP i HE topovi, što nije ni povijesno točno, a poremetilo bi i balans kad bi jedan tenk imao 2 topa bez da išta gubi zbog toga.

potpisujem se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Razumijem te. I kažem ti da bi onda veliki top morao biti samo HE, a mali samo AP. A budimo realni s tim malim topom ne bi mogao skoro ništa probiti ako ne pucaš u tenk sa strane s tim da M3 baš i nije najbolji flanker. Jedino da oba budu i AP i HE topovi, što nije ni povijesno točno, a poremetilo bi i balans kad bi jedan tenk imao 2 topa bez da išta gubi zbog toga.

Ne protivim se tome da malo poremeti balans...jedino da puno poremeti balans...

15 godina
World of Tanks

evo konacno elite kv3

top 122 je hebeni,nema vise sprejanja,sad se gleda svaka granata{#} jer su skupe ko mast od jazavca{#} a ja sam skrt{#}

sad i is nekaj malo bolji

mislim prvo na is3 a onda motor,gusjenice i zadnji top(za 10mm i kupolu netrebaju bbolje gusjenice jer ima nosivosti)

mislim si da se is moze koristit i ko medium...zadnji motor,prva kupola kaj se brze okrece i 100mm,pa udri

jos i ak se uzima bolje gorivo i speed governor,mali moze biti brzi ko da je od aluminija{#}

al to kosta brate...

enivej kad otkljuvam is3 vidjecu kaj dalje

upravo imo 1 na 1 sa vk tier 6 i popushio{#} roknul ga jednom kroz prozorcic za vozaca naprijed pa ga u isto mjesto dingal(sa 122) on mene 3-4 puta dingal al me roknul na kraju

i pisali mi is n00b, is fail i 0wned

al vec iducu sam ih roknul 4 (i sacuval racun od svake granate...{#}{#})

i pazim da ne pucam sa AP od soma cred u gusjenice{#}  nije isplativo{#} nek samo di ce proc unutra{#} i molim se da ne dinga{#}

i nemogu skuzit da sam znal napravit critical al da mi se to ne broji kao tenk kojeg sam ostetil na kraju partije...(working as intended){#}

grindam t32 i is3 pa cemo vidit jel cu uspjet do t34 prije updatea{#}

pozz svim tenkistima

baj d vej DANAS JE ZADNJI DAN ZA DOBIT TETRACHA pa pozurite

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 18:53 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Decki obavezno se uvalite u neki klan gdi se igra sa ventrilom ili teamspeak. Igrat samo s ljudima iz klana u platoonu olaksava igru i po meni ubrzava leveliranje. Tri koordinirana tenka koji idu skupa i pokrivaju se mogu prevagnut partiju.
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Evo, uzeo sam si malo vremena pa izračunao DPS tier IV mediuma (sve vrijednosti su sa najboljim, što se tiče DPSa, topovima):

PzIII - 31.82

T-28 - 35.55

M3 Lee (sada) - 33

M3 Lee (kada bi oba topa pucala) - 60

Mislim da bi to ipak puno poremetilo balans, jer imaš sa M3 gotovo pa dupli DPS od bilo kojeg mediuma tog tiera. Pogotovo kad u obzir uzmeš da je T-28 papirnati tenk kako bi se izbalansirao njegov odličan top a M3 ima dosta dobar oklop.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 21:17 (h51ph).
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...
g12356 kaže...

Evo, uzeo sam si malo vremena pa izračunao DPS tier IV mediuma (sve vrijednosti su sa najboljim, što se tiče DPSa, topovima):

PzIII - 31.82

T-28 - 35.55

M3 Lee (sada) - 33

M3 Lee (kada bi oba topa pucala) - 60

Mislim da bi to ipak puno poremetilo balans, jer imaš sa M3 gotovo pa dupli DPS od bilo kojeg mediuma tog tiera. Pogotovo kad u obzir uzmeš da je T-28 papirnati tenk kako bi se izbalansirao njegov odličan top a M3 ima dosta dobar oklop.

Oduzmu mu hp...podese rof i još neke statistike...

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Oduzmu mu hp...podese rof i još neke statistike...

Top mu već sad ima smanjen ROF u odnosu na Shermana koji koristi isti top. Statistike se uvijek mogu promijenit s obzirom da se ne drže striktno povijesti, ali ne znam koliko bi to ličilo na tenk. Jer bi sa 2 topa M3 svakako imao veću vatrenu moć od T-28, znači da bi morao imati manje HPa i oklopa. A T-28 umire od 2-3 izravna pogotka, M3 bi pod paljbom izdržo manje od nekog TDa. Onda bi logično bilo da ga se prebaci u TD liniju. Mislim, i ni meni se M3 ne sviđa i nije nikako zabavan za igrati (ako ne zamišljaš da voziš Lulu Belle{#}), ali nizak je tier i ta se muka brzo prođe.

potpisujem se
16 godina
World of Tanks
Ovako imam panthera i zadnji gun onu dugu 75icu u partjji ubio 3 i ostetio 4 i dobio 1028 expa i 28000 kredita
Dovraga i taj panther nadam se da je panther 2 puno bolji :))!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa što je tu loše? Koliko su došli popravci, streljivo (pretpostavljam malo) i oni razni paketi, ako su korišteni? I je li to bila pobjeda ili poraz?

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Pa što je tu loše? Koliko su došli popravci, streljivo (pretpostavljam malo) i oni razni paketi, ako su korišteni? I je li to bila pobjeda ili poraz?

Sarcasm much? {#}

potpisujem se
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sry al to je super za panteru ako je obican racun, taj top koliko god imao veliki rof i pen radi mali dmg tako da se neka teska lova bas i nemoze zaradivati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
unky kaže...
Ovako imam panthera i zadnji gun onu dugu 75icu u partjji ubio 3 i ostetio 4 i dobio 1028 expa i 28000 kredita
Dovraga i taj panther nadam se da je panther 2 puno bolji :))!

Šta se patiš bezveze; uzmi 88mm

15 godina
World of Tanks

imam pitanje ekipa

na t29 imam oko 25k expa:

+ 14k free expa

cilj mi je t34

jel da istrazim gun 105 pa na t32

jel direktno na t32

dal se isplati motor istrazit i kolko utjece(jer se dobije sa t34 zadnji motor sa t29 i t32 istrazen

sa ovim 90mm gunom nemrem nist konkretnog

sa 122 na is-u i kv3 sam se preporodil pa me zanima kakav je ovaj 105 na t29

na t29 trenutno stavljam binoculars,toolbox i camo net (imam toga 2x pa stavljam na tenkove s kojim trenutno igram,ak nemaju neku opremu vec gore kaj se ne skida

enivej t29 mi je definitivno keeper,od opreme bi mountal vertical stabiliser,ramer i kaj jos? vent ili nekaj trece?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja bi obavezno uzeo 105, odlican top. a i ne znam kak bi t32 igrao bez toga, tak da bolje sad istrazi...
16 godina
World of Tanks
Ma imam premium acount! A nista uzimam 88icu jer duga 75ica radi mali dmg kvragu trebao sam ici na rusku heavy liniju
ili kupit type :)) sad je gotovo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ED63 kaže...

imam pitanje ekipa

na t29 imam oko 25k expa:

+ 14k free expa

cilj mi je t34

jel da istrazim gun 105 pa na t32

jel direktno na t32

dal se isplati motor istrazit i kolko utjece(jer se dobije sa t34 zadnji motor sa t29 i t32 istrazen

sa ovim 90mm gunom nemrem nist konkretnog

sa 122 na is-u i kv3 sam se preporodil pa me zanima kakav je ovaj 105 na t29

na t29 trenutno stavljam binoculars,toolbox i camo net (imam toga 2x pa stavljam na tenkove s kojim trenutno igram,ak nemaju neku opremu vec gore kaj se ne skida

enivej t29 mi je definitivno keeper,od opreme bi mountal vertical stabiliser,ramer i kaj jos? vent ili nekaj trece?

Obavezno istrazi 105-icu na t29! Nakon toga se tenk pretvara u zvijer koja ubija t8 tenkove. Type 59 (kojih uvijek ima puno) busi ko sir. Također preporučam da skupljas sto vise free exp na t29 pa da onda, kad dodjes na t32, samo jos malo odigras do gusjenica (jer 105mm ne mozes staviti na t32 bez gusjenica). Motor isto istrazi jer je puno lakse sa njim igrat, ali prije motora svakako top, a kupolu zadnju, jer ona ima ima samo 100hp vise, a oklop joj je isti. Inace za t29 i ostale heavy amere nakon toga preporucam da naucis sakrivati trup od neprijatelja. Oni imaju dosta neprobojnu kupolu, ali los trup pa probaj to koristit u svoju korist.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam bez motora odigrao skroz do T34 :P

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice