World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Uništen E-100!!!{#}

I to sprijeda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Decki kad smo vec kod zona gadjanja,gadjajte IS-4 u top.Evo sad tipa u drugom IS-4 pogodio i skinuo mu top.Danas svaki 2. udarac sam skinuo top na IS-4 kad sam gadjao u top.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nije bog zna sta ali pogle koliko sam primio udaraca :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 20:31 (kuga_the_bot).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje da skinem onu datoteku za wot ono kad pogodis nekoga i odma pokazuje kolko si mu dmg napravija?Ako moze link.Unaprjed fala:

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuga_the_bot kaže...

Kv-1s odlican tenk po meni sa 122.

16 godina
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...

Ja citavo vrijeme pricam da je t59 mnogo bolji od tenkova svoga tiera, a ne da ga nemogu probit sa tigromII ili objectom, znaci problem je kad naletis na njega a vozis tier 8 med ili manji tier.

I opet ti kažem da si noob. Bilo koji T8 medium pobjedi T59 1vs1 bez frke. 3 eventualno 4 pogotka i T59 je mrtav, panter II je teže ubiti s manje od 4 pogotka. Tenk je šušalj ko sir.  Evo ti članak još jednom pa uživaj Jedan jedini lost koji sam imao protiv T59 kada mi je Panter II imao 520 HP. I tada sam njega doveo na 140 HP. Jedino s čim nisam uspio probiti T59 frontalno je stock SU-85.

Koji si ti lik haha, vidim po tvom pisanju koliko god. imas sretno ti sa t59, uzivaj u ubijanju malih tierova.

I daj samo reci kako ces ubit t59 sa 3 do 4 hitca kad recimo pershing max uzima 300hp i to ne svaki put.

Eto ako je netko za bacit jedan trening naravno tko ima t59, pa da vidim kako to profesionalci ubijaju sa sa 4 hitca.

Lol malo si argument godina prerano upotrijebio. To te ne spašava što si noob. Kada gađaš T59 zato što je mali i sve je stisnuto radiš criticale. 3 max 4 hita i on je mrtav.

Ako te zanima godište imam 30 lol.  

Što se treninga tiče online sam slobono me PM pa da riješimo to. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 20:36 (Gajotres).
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...

Ja citavo vrijeme pricam da je t59 mnogo bolji od tenkova svoga tiera, a ne da ga nemogu probit sa tigromII ili objectom, znaci problem je kad naletis na njega a vozis tier 8 med ili manji tier.

I opet ti kažem da si noob. Bilo koji T8 medium pobjedi T59 1vs1 bez frke. 3 eventualno 4 pogotka i T59 je mrtav, panter II je teže ubiti s manje od 4 pogotka. Tenk je šušalj ko sir.  Evo ti članak još jednom pa uživaj Jedan jedini lost koji sam imao protiv T59 kada mi je Panter II imao 520 HP. I tada sam njega doveo na 140 HP. Jedino s čim nisam uspio probiti T59 frontalno je stock SU-85.

Koji si ti lik haha, vidim po tvom pisanju koliko god. imas sretno ti sa t59, uzivaj u ubijanju malih tierova.

I daj samo reci kako ces ubit t59 sa 3 do 4 hitca kad recimo pershing max uzima 300hp i to ne svaki put.

Eto ako je netko za bacit jedan trening naravno tko ima t59, pa da vidim kako to profesionalci ubijaju sa sa 4 hitca.

Lol malo si argument godina prerano upotrijebio. To te ne spašava što si noob. Kada gađaš T59 zato što je mali i sve je stisnuto radiš criticale. 3 max 4 hita i on je mrtav.

Ako te zanima godište imam 30 lol.  

Što se treninga tiče online sam slobono me PM pa da riješimo to. 

Bravo za tebe bas si pametan, vidim po tvom pisanju da nemas vise od 15god.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je Hetzer najlijepši tenk. {#} Baš je nekako poseban.

4 0 hvala 0
16 godina
Y2K2 kaže...

Pa iskreno volio bih to. Mislim da imam 15. Taman naljepše doba. No nazad na temu ne vidim nikakav Pm niti invite unutar igre

15 godina

Ocete pozvat i nas malo da gledamo to?{#}

15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...

Pa iskreno volio bih to. Mislim da imam 15. Taman naljepše doba. No nazad na temu ne vidim nikakav Pm niti invite unutar igre

Mozda da malo poradis na svom ponasanju jer svakog drugog ovdje nazivas da je noob,sta onda ispada da si ti?

Najbolje bi bilo da on uzme neki drugi med tenk a netko da dodje sa t59 pa da vidim kako on to ubija sa 4 hitca.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 20:43 (Y2K2).
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...

Mozda da malo poradis na svom ponasanju jer svakog drugog ovdje nazivas da je noob,sta onda ispada da si ti?

on je njub{#}

16 godina
World of Tanks

Jesam ali sam provajdao one IGN codove :) 

Edit: e je*ga to je bio drugi forum

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 20:48 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajd sad trebamo kandidata koji ima t59.

=XII=SandMan....
16 godina
World of Tanks

Imam ga ja, ako ga imaš ti pravit će mo se daimam t44.

Edit sto zatvori chat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 20:52 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Imam ga ja, ako ga imaš ti pravit će mo se daimam t44.

Edit sto zatvori chat.

Ja sam jos u chatu ti si izasao.

Nego da ne spamamo dalje temu ako tko ima t59 nek me doda u frend listu pa da probamo SandMan_CRO nick u igri.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 20:55 (Y2K2).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nadam se da će netko snimat sučeljavanje i stavit na youtube. {#}

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
denisbrkic kaže...

Gdje da skinem onu datoteku za wot ono kad pogodis nekoga i odma pokazuje kolko si mu dmg napravija?Ako moze link.Unaprjed fala:

Ovdje. I bilo bi dobro da taj mod i sve druge koristiš sa JSGME-om.

15 godina
World of Tanks

deseta partija zaredom da imamo po 5 ili 6 type-a u timu.Nekad i ja igram s njim a nekad sa is7 i opet 5-6 komada.ebo ih mm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Moje isprike, apsolutno moja greška, sada smo testirali s mirujučim tenkom. 5-6 hitova (ako prođu) treba za frontalni kill, s prednje strane desno ispod svjetla prolaze granate ali svjedno 250 damage max. Osim naravno onog čudnog frontalnog ammo racka 5 minimalno pogodaka na stacionarni tenk

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 21:35 (Gajotres).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo poceo sam i ja igrati {#}

Dosao sam do 3 tier-a sa ruskim tenkovima {#}

PITANJE: prebacio sam si osoblje sa prijasnjeg tenka na novi i sada su mi oni postoci crveni,dali je to dobro ili loše? Šta trebam učiniti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Nadam se da će netko snimat sučeljavanje i stavit na youtube. {#}

eto za one koji još ne znaju stavite kvačicu ko na slici i svaka vaša partija se snima i stavlja vam snimke u direktorij od igre

Marinacc kaže...

Evo poceo sam i ja igrati {#}

Dosao sam do 3 tier-a sa ruskim tenkovima {#}

PITANJE: prebacio sam si osoblje sa prijasnjeg tenka na novi i sada su mi oni postoci crveni,dali je to dobro ili loše? Šta trebam učiniti?

moraš pretrenirati osoblje za taj tenk u koji si ih prebacil.

znači desni klik na tipa pa personal file i imaš trening.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 22:15 (jura).
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Moje isprike, apsolutno moja greška, sada smo testirali s mirujučim tenkom. 5-6 hitova (ako prođu) treba za frontalni kill, s prednje strane desno ispod svjetla prolaze granate ali svjedno 250 damage max. Osim naravno onog čudnog frontalnog ammo racka 5 minimalno pogodaka na stacionarni tenk

pa bilo je i vrijeme da shvatis sta ti govorimo....

17 godina

Evo i moj ingame nick, pa dodajte i mene, pa da umjesto da se tu prepucavamo, bolje da napucavamo druge (ili međusobno {#}) u igri:

Ingame nick: koberko

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze mi neko rec kako da stavim hrvatski jezik u igru, ili gdje vec ima da se promjeni to? Hvala unaprijed {#}

Do skoro sam vozijo ja ficu, sada setam malu u minicu :DD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tino_nkdz kaže...

Moze mi neko rec kako da stavim hrvatski jezik u igru, ili gdje vec ima da se promjeni to? Hvala unaprijed  {#}

U launcheru, u gornjem desnom uglu imaš odabir zastavica. Nema na čemu unaprijed :)

13 godina
neaktivan
denisbrkic kaže...
kuga_the_bot kaže...

Kv-1s odlican tenk po meni sa 122.

igram sa kv-3 :D ali zadovoljan sam

frendovi mi govore da zadrzim kv i kv-3 da ce se ta dva tenka zamjeniti jel mi moze tko reci sta ce doci umjeto toga i kada?

hvala

i nije mi jasno sto vi jos uvjek svadjate oko toga t59? pa to je igra samo sluzi da ubijes vrijeme i da se zabavis kake sada ima veze jel se moze ili ne moze skiniti sa ovim ili onim.... ja sam danas type-u skinio 40% sa kv-3 a uvjek samo cujem "we just ding them" samo dok nisam skonto di da ga gadjam....

za ove skinove hvala sto mi je covjek dao link ( ove sa crit tockama ) ali prekomplicirano mi je to a i vako se vec pomalo skuzi

17 godina
Marinacc kaže...

Otići "personal file" od svakog pojedinacno  i trenirati posadu za taj tenk koji koristiš

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 8:45 (Ziga).
17 godina
kuga_the_bot kaže...
frendovi mi govore da zadrzim kv i kv-3 da ce se ta dva tenka zamjeniti jel mi moze tko reci sta ce doci umjeto toga i kada?

ako imas KV i KV-3 dobit ces gratis jos jednom te tenkove u garazi. A kada ce doci....nitko nezna, mozda u veljaci

16 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli se više isplati sada uzet type59 ili čekati nove premiume?

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice