World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...

Pa ako koristiš auto aimom pretpostavaljm da ti je teže pogoditi T59

Vidim ti si neki pametniji lik, daj reci nam zasto vecina ruskih tenkova ima manje HP-a od ostalih tenkova, recimo is4 1740hp=E-75 1920HP=T34 1920 ( a svi u istom tieru) isti slucaj i sa t59 1300hp dok ostali tier8 med imaju 1440 (da nije mozda zato sto je jaci od ostalih u svojem tieru?)

A ne znam najbolje da svi tenkovi imaju isti hp isti gun i sve isto. Mislim da imaš negdje cool odogovr na to na nekom od T59 topicka na forumu od igre. Surfaj malo pitanje ti je glupo.

Sry ali stvarno si ne pomažeš s ovim postom.

Hajde lijepo sam te pitao jel znas zasto neki imaju vise hp-a neki manje,posto vidim sve znas. Vidim tu vas par koji ste popili svu pamet ovog svijeta pa sve znate a svi ostali su nobovi za vas.

I Gajotres de stavi svoje statse da vidim kako to pro igraci igraju.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 1:08 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Radi se o tome da type uopće nije op tenk ako znate igrat.Ja ih papam kao keksiće jer i sam imam jednog pa znam kako i protiv njega.Radi se o tome da je kriv taj matchmacking sistem.Jer kad ti stavi kao meni maloprije njih osam(8) u jednu ekipu onda su nenadjebivi.Ali zamislite da stavi npr 8 pershinga.Takodjer bi vas pol  zamrzilo pershinge za tri dana. Zato prestanite jest govna kako je tenk op jer nije tj vi neznate igrat pa bolje naučite nego da tu kukate

Tko ovdje kuka a tko se kurci i govori ostalima da su nobovi i to konstantno, malo se vi previse dizete u nebesa sa tim svojim izjavama naucite ciljat ili nobovi ste itd...

Nama nesta govoris a stranicu prije places kako ti francuzic nista ne odbija, kako ono ti kazes NAUCI SE IGRAT i nemoj kukat po forumu.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 1:16 (Y2K2).
16 godina
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...

Pa ako koristiš auto aimom pretpostavaljm da ti je teže pogoditi T59

Vidim ti si neki pametniji lik, daj reci nam zasto vecina ruskih tenkova ima manje HP-a od ostalih tenkova, recimo is4 1740hp=E-75 1920HP=T34 1920 ( a svi u istom tieru) isti slucaj i sa t59 1300hp dok ostali tier8 med imaju 1440 (da nije mozda zato sto je jaci od ostalih u svojem tieru?)

A ne znam najbolje da svi tenkovi imaju isti hp isti gun i sve isto. Mislim da imaš negdje cool odogovr na to na nekom od T59 topicka na forumu od igre. Surfaj malo pitanje ti je glupo.

Sry ali stvarno si ne pomažeš s ovim postom.

Hajde lijepo sam te pitao jel znas zasto neki imaju vise hp-a neki manje,posto vidim sve znas. Vidim tu vas par koji ste popili svu pamet ovog svijeta pa sve znate a svi ostali su nobovi za vas.

I Gajotres de stavi svoje statse da vidim kako to pro igraci igraju.

Lol upotrijebi malo search (za prvo i za drugo) pa ćeš nači moje statse, barem je to lako za naći. U vezi onog prvog igraj neku druku tenk igru gdje svi tenkovi imaju iste statse, armora, iste gunove. Osobno nisam pro več igram ovu igru godinu i pol casual for fun (nikada nisam ni platoon odigrao) i nemam neke statse tako da sa sigurnošću mogu reči da  T59  nije OP niti je imalo oblji od ostalih T8. Treči u najboljem slučaju.

15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Lol upotrijebi malo search (za prvo i za drugo) pa ćeš nači moje statse, barem je to lako za naći. U vezi onog prvog igraj neku druku tenk igru gdje svi tenkovi imaju iste statse, armora, iste gunove. Osobno nisam pro več igram ovu igru godinu i pol casual for fun (nikada nisam ni platoon odigrao) i nemam neke statse tako da sa sigurnošću mogu reči da  T59  nije OP niti je imalo oblji od ostalih T8. Treči u najboljem slučaju.

I opet ti o necem petom, toliko se pravis pametan da sve znas, a neznas da je ta razlika u hp-u da bi se tenk izjednacio sa svojim tierom,citaj malo blog od overlorda.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...
Zaja kaže...

Type59 najsladi kill uvjek.Ja stvarno ne znam u cemu je problem.Nanisanis,opalis i nema ga pola lol.

Pa nema ga pola kad pogodis sa bl10.

Zaja zna igrati u tome je finta. 

Tri pogotka s tigrovim gunom i mrtav je

Najslabiji tenk kojeg imam je KV sa 107 i  odvalim ga bez problema.

Josip666 Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 8:49 (Zaja).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kao sto je napisao kolega prije,problem je sto ih MM stavi puno u jednu partiju.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...

I opet ti o necem petom, toliko se pravis pametan da sve znas, a neznas da je ta razlika u hp-u da bi se tenk izjednacio sa svojim tierom,citaj malo blog od overlorda.

A vidi na tebi je da li ćeš prihvatiti ili ne. Činjenica je da T59 nije op i nije najbolji T8 nego najgori. To što kažeš nije nikakav argument. Nego jednostavno da s i ostali tenkovi takvi a ne samo T59. Več sam ti rekao taj argument ti baš ne pomaže

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ko vozać preshinga mogu reći da od svih tier 8 mediuma sa 59 imam najviše problema al da je toliko neuništiv kak se prića..

uglavnom ak znaš sa m26 igrat dobiješ 59 ( možda ne uvijek al opet ovisi o borbi)

po meni je m26 možda i najbolji tier 8 medium, možda ne bounca ništ osim ak se ne puca u kupolu al ak se naučiš igrat s njim onda je zakon (i užasno je jeftin za održavanje i bez premiuma)

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
kuga_the_bot kaže...

jao igram sa KV-3 protiv levela 4-5-6 skinem 1kv 1kv3 1stug III primio pogodaka 39 :D steta sta medalju nisam dobio

primio si 39 pogodaka? pic it or didn't happen

s 39 primljenih pogodaka moraš dobiti Steel Wall

Ja sam sa Tigrom P znao popiti i 50+ pogodaka bez steel walla, a nekad bi ga dobio za 20 pogodaka.

15 godina
World of Tanks

pa moras prezivit bitku da bi steel wall dobio... a ne vjerujem bas da si primio 50+ pogodaka a jos neko je primio vise od tebe

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...

A vidi na tebi je da li ćeš prihvatiti ili ne. Činjenica je da T59 nije op i nije najbolji T8 nego najgori. To što kažeš nije nikakav argument. Nego jednostavno da s i ostali tenkovi takvi a ne samo T59. Več sam ti rekao taj argument ti baš ne pomaže

Ako ti misliš da je t59 najgori t8 tenk mogu ti samo reć da ga neznaš igrat. Činjenica je da ima bolji armor i brzinu od ostalih t8 mediuma i pattona.

17 godina
protjeran
World of Tanks

A bogte i Bogu ste više dosadili s tom kineskom kopijom t-54 i pričanjem bajki.

Dakle to je u biti stock T-54 i ne znam zašto uopće mislite, da bi ga trebalo bušit ka sir !???

PRAVI PROBLEM je bio što je imao povoljniji MMaker, upadao u niže tierove i tamo radio darmar.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
U zadnjoj recenici nema potrebe za perfektom,gledam danas da ga MM stavlja u isti red sa IS-om,pa cak i saKV3.
15 godina
neaktivan

Ja citavo vrijeme pricam da je t59 mnogo bolji od tenkova svoga tiera, a ne da ga nemogu probit sa tigromII ili objectom, znaci problem je kad naletis na njega a vozis tier 8 med ili manji tier.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...

Cekaj ti meni kazes da mi to nije neki argument? pa ljudi koji su napravili ovu igru su sami rekli da je ta razlika u HP-u ako se neki tenk pokaze losijim od drugog tenka iz svog tiera.

=XII=SandMan....
15 godina
Gajotres kaže...

Zaja zna igrati u tome je finta. 

Tri pogotka s tigrovim gunom i mrtav je

Tiger H? svaka čast ko to uspije. 

Inače, tvoj istomišljenik, kolega Berko mi ne odgovara na pitanja,evo ti link.

17 godina
World of Tanks

ima li tko osjećaj da su u zadnjem patchu smućkali više nego što kažu? recimo nekid dan sam sa shermanom 2 puta probio tigra 2 s prednje strane, doduše sam ga gađao na mjesto vozača s tim da je on mene bouncao 2-3 puta također od naprijed. ok 1 put bih priznao možda je fakat loše naciljao ali 3 puta lol, da je pogodio pokraj mene trebao me prevrnuti.

dok recimo sa is3 također znam nenormalno puno puta bouncati mete koje bi trebale od prolaska granate sa bl9 izgubiti hp. čini mi se ko da su sjeb... mehaniku igre. zatim sam uzeo opet shermana i namjerio se na tigra 1 i opet isto ali sam sad ovome odnio 52% hp i uništio ga dok one meni nije napravio skoro nikakvu značajnu štetu, a top sa tigra defnitivno ima penetraciju koja je za respektirati i skida puno jače i opakije mete.btw imam i tigra1.

u biti mi se čini da su smućkali igru više nego što pričaju. da veći tirevi sad imama većih problem kad idu na slabije tenkove.

znao sam i prije sa znatno slabijim tenkom probuštiti kakvu mrcinu ali je sad to skoro pa pravilo a ne iznimka.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

pa moras prezivit bitku da bi steel wall dobio... a ne vjerujem bas da si primio 50+ pogodaka a jos neko je primio vise od tebe

Sjetio sam se bitke na Himelsdorfu gdje mi je na kraju pisalo da sam pogođen 57 puta, i nitko nije u toj partiji dobio steel wall. Mislim da je broj pogodaka takav, jer je u partije s tigrom znalo upasti T2 i T3 tenkovi koji imaju ono trostruko ispaljivanje malokalibarskih zrna koje meni ni farbu ne ogule.

17 godina
mystik kaže...
Berko kaže...

1.  pa da, upravo to bi i trebao raditi; ciljati di ga gađati, a možda to i rade ti u Type-u pa zato buše i tebe. Ja nisam sa type-om naišao ni na jedan tenk kojeg sam "gađao di sam htio", nego svakog ciljam i pazim di gađam. Uostalom kao i sa svim drugim tenkovima, pazim da svaki metak napravi štetu; ako nemam siguran pogodak, onda ne gađam, jer mi se možda unutar trajanja reload otvori mogućnost za siguran pogodak, koju bi inaće propustio. A ako sam jedan-na-jedan sa nekim, onda uvijek pazim da mu ostavim čim manje mogućnosti da me pogodi u moja "slaba" mjesta, te se namještam pod kutom da lakše bounc-a ili "plešem" na mjestu kako bi teže naciljao.

2.  Type nema jači top; top od Pershing-a radi veći damage, brže reloda, precizniji je i prije fokusira

3.  Persing ima malo jaći hull armor od type-a od naprijed i odostraga (razlika je minimalna, ali oba imaju nakošeni prednji kraj, stoga imaju jednake šanse za bounce):

4. Ali Persing ima 450 HP-a više od Type-a, a to je podosta:

Persing (sa M26M67 turretom): 1750 HP

Type59: 1300 HP

Frende ti si sad dokazao svoje.

Ajmo redom ukratko ovih 4 točke.

1. Znači ja da bi opće imao neke šanse moram potrošiti dodatnu sekundu ili dvije da naciljam weakspot. Lik koji vozi Type to ne treba.

2. S obzirom na činjenicu 1, ima i prejak top. Možda je Pershingov top precizniji(P:0.32 < T:0.34?) i ima manji aiming time(P:2sec < T:2.5 sec?). Razlika u damageu je zanemariva(P:240> T230), isto kao i u penetraciji(P:180 > T:175).

3. Facepalm. Ne da mi se trošiti vrijeme na objašnjavanje, pa te pitam, hoćeš sam provjeriti ili ću ipak trebati trošiti vrijeme da razložim ovo.

4. Još veći Facepalm. Izvori su ti pouzdani nema šta.

No sve mi se nekako čini da sve što ovdje pišem, pišem bezveze, i bez koristi.

Sorry, neodgvaranje nije bilo namjerno; ne pratim stalno ovu raspravu....

Ajmo redom ukratko ovih 4 točke.

1. Da; ako ciljaš bezveze i pukneš bez razmišljanja onda će takav biti i pogodak... Ja osobno sa T59 nikad ne pucam bez punog fokusa i bez da gađam slabe točke na tenku kojeg gađam. A ima jedna finta kako ciljanje smanjiti na minimalno vrijeme:

- stojiš u zaklonu dok relodaš i 3 sec prije reloda, prebaciš se u sniper mod i usmjeriš top u smijeru di je neprijatelj i čekaš full fokus. Zatim uključiš "cruise control" (automatska vožnja), na minimalnu vrijednost, tako da lagano izađeš iz zaklona. Tako ćeš izgubiti vrlo malo fokusa, te kad izađeš van, trebaš svega sekundu da bi potpuno fokusirao i naciljao. Zatim pukneš i trk natrag u zaklon. Naravno, izlazak iz zaklona nesmije biti bilo kakav, nego tako da ti je tenk postavljen pod 45 stupnjeva u odnosu na smijer od kud bi mogle doletjeti granate, jer ako te netko čeka da izađeš van, onda će on puknuti čim se pojaviš, a pojavit ćeš se laganije nego inaće. Ali i ako primiš pogodak, vrlo lako mu ga možeš i vratiti natrag, jer on neće imat puno vremena da se povuće, jer imaš odma fokus.

2, 3 i 4.

Prvo, par postova iznad sam se ispričao zbog krivih podataka i to je moja greška jer nisam provjeravao. Osobno je ta vrijednost HP-a bila i meni čudna, ali nisam obraćao dovoljno pozornosti na to da bi išao još jednom provjeriti na nekom drugom izvoru. Ali razlika u HP-ima ipak postoji u laganu Pershing-ovu korist.

A drugo, što je bila i poanta mog orginalnog posta, kad se povuće crta ispod svega, ako Type 59 i ima neku prednost naspram Pershinga, onda je minimalna, te su ta dva tenka rame uz rame i jedina presudna razlika je u tome tko "sjedi za volanom" i kako igra.

Mislim, kolko tenk sam po sebi niš ne znaći, dovoljno govori činjenica da je frend sa KV-om ubio E-75 jedan na jedan, a obojica su bili na 100%. A sj. ga je tako što su se "naganjali" oko kamena, a frend je E-75 prvo par puta pogodio u gusjenice, pa se sakrio iza kamena, pa opet u gusjenice, pa natrag iza kamena. To je radio tako dugo, dok E-75 nije ostao bez gusjenice i potrošio repair kit. Zatim je frend ponovio postupak na obje gusjenice. Pošto e-75 nije imao više repair kit-a, nakon što mu se gusjenica automatki popravila, svaki novi pogodak u gusjenicu je rezultirao gubljenjem gusjenice (više nisu trebala 2-3 pogotka). A onda ga je počeo "za ozbiljno" štancat; prvo šus u gusjenice, da se E-75 nemože micat, a onda sa druge strane kamena šus u guzicu. Zatim ponovno šus u gusjenicu, pa opet šus u guzicu... I tako sve dok E-75 nije ostao olupina, a frend nastavio match sa svih 100% hp-a na KV-u.

Uglavnom, što se tiće Pershinga; pošto ga imam resrčanog, kupit ću ga čim skupim lovu, a onda ću vidjet kako se točno ponaša, pa postam podatke za njega (vodit ću evidenciju o svakoj bitci sa njime), te ću sa frendom napraviti i test u training modu, da vidimo usporedbu akceleracije, pokretljivosti, penetracije i sl. Do onda se sve svodi samo na mišljenja (na koje, nadam se imam pravo).

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja nigdje nisam rekao da ga je nemoguce ubit i ne usporedjujem ga samo sa pershingom, ali ga je puno teze ubit nego ostale med tenkove iz istog tiera i ima vece sanse za bounce, i te izjave neznas ciljat i sl.. mozete okacit macku o rep, jer da neznam ciljat nebi imao hit ratio na svakom tenku preko 60% cak i vise.

=XII=SandMan....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Y2K2 kaže...

Ja citavo vrijeme pricam da je t59 mnogo bolji od tenkova svoga tiera, a ne da ga nemogu probit sa tigromII ili objectom, znaci problem je kad naletis na njega a vozis tier 8 med ili manji tier.

I opet ti kažem da si noob. Bilo koji T8 medium pobjedi T59 1vs1 bez frke. 3 eventualno 4 pogotka i T59 je mrtav, panter II je teže ubiti s manje od 4 pogotka. Tenk je šušalj ko sir.  Evo ti članak još jednom pa uživaj Jedan jedini lost koji sam imao protiv T59 kada mi je Panter II imao 520 HP. I tada sam njega doveo na 140 HP. Jedino s čim nisam uspio probiti T59 frontalno je stock SU-85.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 17:05 (Gajotres).
16 godina
never kaže...
Ako ti misliš da je t59 najgori t8 tenk mogu ti samo reć da ga neznaš igrat. Činjenica je da ima bolji armor i brzinu od ostalih t8 mediuma i pattona.

1 Km/h brži od pantera i 4 km/h sporiji od francuza  to mi baš nije neka veča brzina, dakle fail argument. A to s armorom znači bitan ti je kut i gdje gađaš ima to objašnjeno na wiki pa ono malo provjeri, kontam da će ti biti lakše.

Edit: evo prije 10 sec amx 12t me probio frontalno probio i ubio(moj T59) u punoj brzini, imao sam nekih stotinjak HP

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 17:18 (Gajotres).
17 godina
protjeran
ivanoile kaže...
U zadnjoj recenici nema potrebe za perfektom,gledam danas da ga MM stavlja u isti red sa IS-om,pa cak i saKV3.

Više ga se ne može kupit, a najavili su da ćemu 'popravit' MMaker.

Ko je jamio je jamio {#}

15 godina
Sad cekamo nerfanje i IS-6 :D
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...

I opet ti kažem da si noob. Bilo koji T8 medium pobjedi T59 1vs1 bez frke. 3 eventualno 4 pogotka i T59 je mrtav, panter II je teže ubiti s manje od 4 pogotka. Tenk je šušalj ko sir.  Evo ti članak još jednom pa uživaj Jedan jedini lost koji sam imao protiv T59 kada mi je Panter II imao 520 HP. I tada sam njega doveo na 140 HP. Jedino s čim nisam uspio probiti T59 frontalno je stock SU-85.

Koji si ti lik haha, vidim po tvom pisanju koliko god. imas sretno ti sa t59, uzivaj u ubijanju malih tierova.

I daj samo reci kako ces ubit t59 sa 3 do 4 hitca kad recimo pershing max uzima 300hp i to ne svaki put.

Eto ako je netko za bacit jedan trening naravno tko ima t59, pa da vidim kako to profesionalci ubijaju sa sa 4 hitca.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 18:26 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Gajotres kaže...
Y2K2 kaže...

I opet ti kažem da si noob. Bilo koji T8 medium pobjedi T59 1vs1 bez frke. 3 eventualno 4 pogotka i T59 je mrtav, panter II je teže ubiti s manje od 4 pogotka. Tenk je šušalj ko sir.   Evo ti članak još jednom pa uživaj  Jedan jedini lost koji sam imao protiv T59 kada mi je Panter II imao 520 HP. I tada sam njega doveo na 140 HP. Jedino s čim nisam uspio probiti T59 frontalno je stock SU-85.

Koji si ti lik haha, vidim po tvom pisanju koliko god. imas sretno ti sa t59, uzivaj u ubijanju malih tierova.

I daj samo reci kako ces ubit t59 sa 3 do 4 hitca kad recimo pershing max uzima 300hp i to ne svaki put.

upravo to, reci s kojim mediumom ubijes u 3 do 4 hica?

ako ga ubijem sa 6 hica (T-44) ja presretan.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo, da odmorite malo glavu od igrice - malo WOT-a uživo :) sry ako sam zasrao koju sliku svojom pojavom - vi uživajte u ovim čudima kojima sam ostao impresioniran!

s lijeva na desno: PzIV, StugIII, Jagdpanther, T-34, Sherman, Hetzer, StugIV, Hummel, Panther, SU-100, Wespe, M40, Pershing... valjda nisam zajebo redoslijed :D

U mad bro?

11 0 hvala 2
17 godina
Y2K2 kaže...

.... i te izjave neznas ciljat i sl.. mozete okacit macku o rep, jer da neznam ciljat nebi imao hit ratio na svakom tenku preko 60% cak i vise.

Iskreno, to je relativno loš hit ratio; dakle, od 10 metaka, 6 pogodiš, a recimo prosječno 1/3  pogodaka je bounce (bounce se za tu statistiku računa kao pogodak), onda ispadne da ti od 10 metaka, samo 4 naprave neki damage.

Moj hit ratio na tenkovima sa kojima u zadnje vrijeme igram je sljedeći:

IS 7: 81%

IS4: 84%

IS3: 83%

Type 59: 81%

T-43: 78%

T-20: 78%

Dakle, statistički gledano, ja bi tebe pogodio sa 1-2 metka više, što bi bilo dovoljno da preživim okršaj, makr bili i u istim tenkovima.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
15 godina
neaktivan
Berko kaže...
Y2K2 kaže...

.... i te izjave neznas ciljat i sl.. mozete okacit macku o rep, jer da neznam ciljat nebi imao hit ratio na svakom tenku preko 60% cak i vise.

Iskreno, to je relativno loš hit ratio; dakle, od 10 metaka, 6 pogodiš, a recimo prosječno 1/3  pogodaka je bounce (bounce se za tu statistiku računa kao pogodak), onda ispadne da ti od 10 metaka, samo 4 naprave neki damage.

Moj hit ratio na tenkovima sa kojima u zadnje vrijeme igram je sljedeći:

IS 7: 81%

IS4: 84%

IS3: 83%

Type 59: 81%

T-43: 78%

T-20: 78%

Dakle, statistički gledano, ja bi tebe pogodio sa 1-2 metka više, što bi bilo dovoljno da preživim okršaj, makr bili i u istim tenkovima.

Mozda to tebi izgleda kao los hit ratio, ali za mene sve iznad 50% je dobar igrac.  a uzmi u obzir da sam sa svim tenkovima igrao nisam ni jedan preskocio a istrazio sam skoro sve tenkove u igri.

=XII=SandMan....
15 godina
World of Tanks

Sve 5 Berko, nije frka što si previdio post, i ja ne pratim ponekad. 

No opet se ne mogu složit s tobom. 

Glavni je problem što recimo ja sa Pershingom moram ciljat weakspotove na njegovoj prednjoj strani, dok neki lik u Typeu nemora ciljat male weakspotove, kad mi je cijeli tenk jedan weakspot.

Ova tvoja situacija je idealna po tebe. Takvih je malo. 

Glavna prednost Typea ispred Pershinga konkretno je što Type zbog svojeg oblika ima šansu za bouncanje granata, dok kod Pershinga o tome možeš samo sanjat.

@U-mad lijepe slike.

Jedino mi Stugovi čudni malo.

Ovaj drugi mi više vuče na Stug III, mislio sam da je na Stug IV ovaj upper hull malo drugačiji.

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice