World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Ovo je sramota, ultra žestoka uber sramota!!!

ja bi da sam na njihovom mjestu obrisao account i bok!

ne samo da su me p...i ostavili samog već sam naletio na 8 njih, izdržao sam točno 4 minute dok mi nije krepala baterija u bežičnoj

tipkovnici...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Ovo je sramota, ultra žestoka uber sramota!!!

ja bi da sam na njihovom mjestu obrisao account i bok!

ne samo da su me p...i ostavili samog već sam naletio na 8 njih, izdržao sam točno 4 minute dok mi nije krepala baterija u bežičnoj

tipkovnici...

Hehe; ajd, ubili ste barem jednog...{#} a kaj bi ovi trebali reći:

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
14 godina
World of Tanks

ima ko problema sa spajanjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
phnx kaže...

ima ko problema sa spajanjem?

ja ne, ali imam problema s kreditima...20.000 expa zaradio... to je oko -110.000 kredita... pas mater bankrotirat ću.. :)

igrao sam s SU8..figu 20.000 kredita samo... KV oko 14.000 kredita pa di su oni koji viču da zarađuju 50.000 kredita'??

stug3 također, nema zarade uopće (tj ne osjeti se)

15 godina
neaktivan
baxx kaže...
Ninou4you kaže...

Pa koliko več igraš *__________* ja igram od Open Bete i trenutno imam samo VK3601H , Tigar 1 i Humell :(

Registriro sam se 9.6.2011 i igram bez premiuma osim onih kodova što je nedavno bilo tu.

MIslim da smo se istog dana reggali.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
World of Tanks

Kupio sam Ram-II. Kako bolesno dobar tenk. 

AMD u <3 Intel u 8===3
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jedna dobra partija .

M6 M6
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Imamo i ja i cura i sestra joj. Entering game pa pola sata.
14 godina
neaktivan

Ahahhahah volim za***** ljude :D

13 godina
neaktivan
LIX kaže...
Print screen mi vata bijele slike, nije mi se instalirao nikakav screengrabber.

predobar tenk je taj gw panther .. prije 2-3 dana prodam ga i kupim gw tigera suprotnost samo takva :S odma sad prodao tigra .. jbg .. imam manje milion al sranje od artya

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Uh divno iskorišten X5 XP :D

RHCP
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Nabijem vam vise ovu igru ..svaku j*benu bitku ammo rack je pogodjen ili odma grune...a ako nije onda umre onaj tip koji puni top{#}

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
15 godina
World of Tanks

Već sam se naviknuo na to. 

Jučer, ne znam sad koja mapa točno, uglavnom naletim na IS-4 i VK36(bio sam sa T34). Operem IS-4 prvi, on mene promaši. I sad izleti VK oko mene i opali me u bok. Critical hit(ode ammo rack i loader) i 200dmg. Iskoristim repair kit i first aid kit. Sljedeći šut od njega u bok, opet ubije loadera, al se ne zamaram njime nego sa IS-4. Još me jedanput opali u bok, ošteti opet ammo rack. 

Skoro da nema borbe a da mi ne oštete ammo rack na T34 poslije patcha.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...
LIX kaže...
Print screen mi vata bijele slike, nije mi se instalirao nikakav screengrabber.

predobar tenk je taj gw panther .. prije 2-3 dana prodam ga i kupim gw tigera suprotnost samo takva :S odma sad prodao tigra .. jbg .. imam manje milion al sranje od artya

Igrao si samo 2-3 dana sa gw tigrom i odmah si zakljucio da je sranje, svi tenkovi a pogotovo arty je sranje kad ga tek kupis.GW tigar je odlicna arty ako ne i najbolja u ovoj igri.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
World of Tanks

istina, jučr odigrao 15 partija sa t34 i od toga u 10 otišao ammo rack a i onda ostalo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Ma sve zavisi s kim igras i kako ... evo nocas, doso kasno kuci pa ajde da iskoristim x5 prije spavanja, uzmeme malog Hetzera, mapa Sand River, svi jurnili naprijed, ostali ja i arty jedini u bazi ... vidim nece da valja, uskoro rezultat 5:13 ... mnogi bi rekli gotovo :)

uglavnom na kraju je bilo 15:14 za nas ... zadnji metak sam potrosio na protivnicku arty (slika dolje) ,tj. zadnja dva, s predzadnjim sam ga missao, pa on mene promasio i s zadnjim sam ga pogodio ... milina :)

dobro i protivnici su nizi tier, ali 10killova je 10killova :D

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LIX kaže...
Imamo i ja i cura i sestra joj. Entering game pa pola sata.

Ti ziher izmišljaš, još još nisam čuo da je ijedna cura zaigrala WoT :)

16 godina
World of Tanks

Može li mi netko reći koliko košta streljivo za VK 4502A sa 105 mm topom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JozicA kaže...

Ma sve zavisi s kim igras i kako ... evo nocas, doso kasno kuci pa ajde da iskoristim x5 prije spavanja, uzmeme malog Hetzera, mapa Sand River, svi jurnili naprijed, ostali ja i arty jedini u bazi ... vidim nece da valja, uskoro rezultat 5:13 ... mnogi bi rekli gotovo :)

uglavnom na kraju je bilo 15:14 za nas ... zadnji metak sam potrosio na protivnicku arty (slika dolje) ,tj. zadnja dva, s predzadnjim sam ga missao, pa on mene promasio i s zadnjim sam ga pogodio ... milina :)

dobro i protivnici su nizi tier, ali 10killova je 10killova :D

stavi u onu nagradnu igru sigurno ces pobrati misa ili headset {#}

Xc
17 godina
Izzy kaže...

Može li mi netko reći koliko košta streljivo za VK 4502A sa 105 mm topom?

ja ću ti reći iz prve ruke

AP: 1030 kredita

HE: 650 kredita

Premium: 10 golda

Na mom VK4502B s 105mm nosim ukupno 56 granata pa računaj..

Pogotci moraju biti precizni inače rasipavaš lovu

prosjek mog pogotka je 77% a po bitci ispalim najmanje 15 najviše 35 granata

17 godina
protjeran
MrXleader kaže...

stavi u onu nagradnu igru sigurno ces pobrati misa ili headset {#}

netreba mi :) imam vrhunskog misa ... a tek zvucnike :)

ma salim se, neda mi se carinu na nagradu placat

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako stoje stvari sa T30 - kad se mjenja sa M110 imali tko kakvih točnih informacija,a sa ovim pechem su uneredili arty imam M40/43 i konstantno sam u minusu bez premiuma ode ova arty na prodaju a bas sam htija doč do T92 ali sa ovim novim pechom to ej nemoguće a da se ne izgubi par miliona srebra.U svakom slučaju igra sam sa burazovom arty sa njemačkom linijom neusporedivo bolji u odnosu na amere,sramota što su sad uradili sa M40/43 totalno neigriva predpostavljam da su unakazili i druge linije tog tipa arty.Dali su smanjili zaradu sa GW panterom i SU51 ?? da se okrenem na njih ako one mogu zarađivat srebro.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

samo GW Panther jos moze pogledaj change log od 0.7 patcha

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

E ljudi... zadnjih par dana igram na test serveru patch 7.1 sa francuskim tenkovima.... I ono kaj vam mogu reći, je to da će ti tenkovi totalno promjeniti način igranja i dinamiku cijele igre.

Francuski tenkovi do tier 7 (sa grane di su heavy tenkovi; o drugoj grani malo kasnije) su više manje smeće... mogu nešto napravit, al ništa značajno. Tanki oklop i relativno malo HP-a znači da vas buše redom svi od tier 1 pa do tier 10 i tenkovi izgledaju ružno da ružnije nemogu :D

Kad dođete do tier 7, tu već stvari idu na bolje. Tier 7 tenk je u rangu sa ostalim, makar tanjeg oklopa, ali je zato puno pokretljiviji i u dobrim rukama opasan protivnik.

ALI!

Kad dođete do tier 8 tenka i njegovog automatskog punjenja... e tu prića postaje STVARNO zanimljiva {#}

Da, i dalje pate od tankog oklopa, skoro pa nikakve vertikalne pokretljivost topa.... Ali su ti heavy tenkovi brzi i pokretljivi ko medium tenkovi (čak i više), a automatsko relodanje će najbolje opisati sljedeća situacija:

Ispred mene iskoči IS3 sa 100% HP-a, koji me pogodi i uzme mi nekih 25% HP-a.... Recimo samo da taj IS3 nije upio sljedeći put relodati, jer je bio mrtav, a ja ostao na tih 75% HP-a.

Naravno, kad ispucate tih 6 metaka u šanžeru, koji lete van u razmaku od sekundu-dvije, morate čekati cca 40 sec da se šanžer ponovno napuni... Ali zato imate brzinu i pokretljivost da možete lako pobjeći u zaklon i čekati reload. A onda natrag juriš na prvu liniju di opet izmrcvarite neku jadnu žrtvu {#}

I još jedan primjer; našu bazu cap-a 5 protivničkih tenkova... I unutra se zaletava naš tier 9 francuski tenk.... Ovih 5 jadnika nije stiglo ni turrete okrenuti prema njemu i već su svi bili mrtvi {#}

A što se tiće grane sa light-ovima i mediumima, recimo samo da je tier 7 light (da tier 7 light) po pokretljivosti u rangu T-50, a ima top koji isto ima automatski reload (znaći ispuca cca 6 metaka u 12 sec) te može bušiti i heavy tenkove, a radi 250 HP damage-a. Artie killer samo takav ;) A vidio sam situacije di je to malo "sranje" potamanilo 2 KV-a doslovno u letu dok je prolazio pored njih.

Tako da, kad izađe slubeni patch, mislim da ću definitivno igrat sa francuzima.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma meni samo da je nac prokleti prijevod na eng :/

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Berko kaže...

E ljudi... zadnjih par dana igram na test serveru patch 7.1 sa francuskim tenkovima.... I ono kaj vam mogu reći, je to da će ti tenkovi totalno promjeniti način igranja i dinamiku cijele igre.

Francuski tenkovi do tier 7 (sa grane di su heavy tenkovi; o drugoj grani malo kasnije) su više manje smeće... mogu nešto napravit, al ništa značajno. Tanki oklop i relativno malo HP-a znači da vas buše redom svi od tier 1 pa do tier 10 i tenkovi izgledaju ružno da ružnije nemogu :D

Kad dođete do tier 7, tu već stvari idu na bolje. Tier 7 tenk je u rangu sa ostalim, makar tanjeg oklopa, ali je zato puno pokretljiviji i u dobrim rukama opasan protivnik.

ALI!

Kad dođete do tier 8 tenka i njegovog automatskog punjenja... e tu prića postaje STVARNO zanimljiva {#}

Da, i dalje pate od tankog oklopa, skoro pa nikakve vertikalne pokretljivost topa.... Ali su ti heavy tenkovi brzi i pokretljivi ko medium tenkovi (čak i više), a automatsko relodanje će najbolje opisati sljedeća situacija:

Ispred mene iskoči IS3 sa 100% HP-a, koji me pogodi i uzme mi nekih 25% HP-a.... Recimo samo da taj IS3 nije upio sljedeći put relodati, jer je bio mrtav, a ja ostao na tih 75% HP-a.

Naravno, kad ispucate tih 6 metaka u šanžeru, koji lete van u razmaku od sekundu-dvije, morate čekati cca 40 sec da se šanžer ponovno napuni... Ali zato imate brzinu i pokretljivost da možete lako pobjeći u zaklon i čekati reload. A onda natrag juriš na prvu liniju di opet izmrcvarite neku jadnu žrtvu {#}

I još jedan primjer; našu bazu cap-a 5 protivničkih tenkova... I unutra se zaletava naš tier 9 francuski tenk.... Ovih 5 jadnika nije stiglo ni turrete okrenuti prema njemu i već su svi bili mrtvi {#}

A što se tiće grane sa light-ovima i mediumima, recimo samo da je tier 7 light (da tier 7 light) po pokretljivosti u rangu T-50, a ima top koji isto ima automatski reload (znaći ispuca cca 6 metaka u 12 sec) te može bušiti i heavy tenkove, a radi 250 HP damage-a. Artie killer samo takav ;) A vidio sam situacije di je to malo "sranje" potamanilo 2 KV-a doslovno u letu dok je prolazio pored njih.

Tako da, kad izađe slubeni patch, mislim da ću definitivno igrat sa francuzima.

Upravo zbog takvih kao ti na ruskoj strani,ovi francuzi ce u sljedecem patchu(znaci nakon 7.1) bit toliko nerfani da ces molit da ti sa tierX tenkom dodje neki T-50 jer se sa njime neces mucit probijat :)

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
14 godina
neaktivan

Tek su izbacili patch 7.0,a 7.1 je več na PTE :)

**** YEA !

17 godina
protjeran
World of Tanks

neznam, nisam igrao zadnji test 7.1 , ali mislim da ce francuzi biti nesto novo, nece vise biti skrivanja u bazi i cekanja, evo maloprije igram s Panterom, najjaci nas T34 i TigarII, obojica u bazi kampiraju i cekaju, ne pada ima napamet da krenu malo naprijed, kad su nam uletili u bazu 3 Type59 i Panther2 ove dvojica nisu stigli ni opalit ... ne kuzim kako ljudi dodju do tier8 ili tier9 tenkova a igraju tako njubasto ... u cemu je fora ... to mi nikad jasno nece biti ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 15:56 (JozicA).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sada bih ja nesto rekao vezano za Francusku granu tenkovia.

Tenkovi jesu OP sto se tice pucanja, ali samo dok imaju cime pucati, kad dodje relaod vreme, ti tenkovi su bukvalno kante za gadjanje (i to poprilicno lake kante)

Ja i dalje vidim CW sa IS7, Maus i T30. Cak i E-100 se nije bas pokazao kao extra tenk (iako ja licno smatram da je to tenk sa T30 gun-om i Maus Armor-om). Jedina stvar koja ce se zasigurno promeniti su Light i Medium tenkovi koje franciska grana ima (Pricam o AMX 13 90 i CB tenkovima). Doduse, ne bi me cudilo da CW pocinje da se igra bez mediuma, jer iskreno 1-3 AMX 50B mogu zameniti Light i Medium tenkove. Zasto to kazem, pa jednostavno tenk nije za batinjanje, ali opet moze dovoljno pretrpeti (vise od medium-a i light-a).

Jedini pozdrav saljem novom nacinu CW, Fog of War. Nece ni biti bitno koji su tenkovi...

Sve u svemu, ponovo ce WG zaraditi tonu para od onih sto konvertuju... Lep potez, nema sta...

Pozz...

...I sense you young Padawan...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko jel se ovaj kamuflazni skin sta je dosao u zadnjoj verziji, dal se on moze micat po potrebi il je tenk pofarban cijelo vrijeme?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice