- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Tigar P mi se sviđa kao djetetu 300 gramska čokolada....
37 pogodaka preživio i još je zdravlja ostalo
A sad zamisli dijete koje ima čokoladu težine tog tigra...
Nego nitko mi nije još odgovorio na prošlo pitanje šta da očekujem u slijedećem patchu i kada će on otprilike doći?
Ovaj Tigar P mi se sviđa kao djetetu 300 gramska čokolada....
37 pogodaka preživio i još je zdravlja ostalo
A sad zamisli dijete koje ima čokoladu težine tog tigra...
Nego nitko mi nije još odgovorio na prošlo pitanje šta da očekujem u slijedećem patchu i kada će on otprilike doći?
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/thoughts-on-upcoming-70.html očekuj jedno veliko ništa.
Ziga, a zašto nisi dal cijeli screen?
upisi "wot overlord blog" i klikni na prvi link ;)
Koji skill posade je bitniji na TD-u? repairs ili camouflage? ili bas zavisi o tenku?
na is-ovima (is,is3,is4) sam kao prvi skill uzeo repairs, pa firefighting tako da ce zadnja bit camouflage... to mi se nekako činilo najboljom opcijom jer nije baš da se prečesto zapaljuje tenk a dobro dođe kad brzo poprave gusjenice...
a kod td-a mi se najmanje važan čini firefighting tako da ce to vjerojatno bit zadnji skill, a neznam jel bi vise pomoglo kad bi brze popravljali gusjenice pa da se mogu okrenut u ključnom trenutku ili kad branim bazu ili kempam u grmlju da ih vec posteno nabusim prije nego me detectaju
btw. kaj se tice ono removed speed governora kojeg mi je neko preporucio za is4... ne sjetim ga se uvijek koristit ga ali danas jesam i ostetio se motor (kao sto i pise u njegovom opisu) pa me zanima kako pripazit da se motor ne osteti.. dal ga koristit samo na određeno kratko vrijeme ili...
14 | Camouflage |
---|---|
1 | Repairs |
Koji skill posade je bitniji na TD-u? repairs ili camouflage? ili bas zavisi o tenku?
TD camping i SPG = Kamuflaža broj 1
TD aktivno= popravci
MA gdje ces covjece razvijati sve 3 vještine posade? pa to su mjeseci skupljanja iskustva
Ja od sada na svakog tenka stavljam kao prvi skil kamuflažu iz razloga što se pokazalo da funkcionira i kod kretanja.
Repair i firefighting nisam primjetio da previše pomaže.
@Ziga kako nebi razvio sve tri vjestine... rekao si dobro, to jesu mjeseci skupljanja iskustva, ali ako uzmes u obzir da sam na IS-u kupio posadu od 75% i prebacio ju kasnije na IS-3 i sad na IS-4 te da mi je sad Repairs na 100% a Firefighting na 75% a IS-4 necu prodavat kad ce postat tier X, moci cu ga koristit i za CW... s vremenom ce se razvit i treca vjestina
nemora biti da ce biti tako i sa TD-ovima ali cu zato Camouflage razviti prvo na 100% pa onda vjerojatno i Repairs donekle...
jos jedno pitanje: dal i sa T-50 i T-50-2 se dogodi da odete u minus nakon bitke kao što mislim da je to slučaj za VK2801.. naravno bez premiuma

Najbolja partija s GWtigrom do sad...
Svaka čast 10/10 uspješnost pogotka...
na is-ovima (is,is3,is4) sam kao prvi skill uzeo repairs, pa firefighting tako da ce zadnja bit camouflage... to mi se nekako činilo najboljom opcijom jer nije baš da se prečesto zapaljuje tenk a dobro dođe kad brzo poprave gusjenice...
a kod td-a mi se najmanje važan čini firefighting tako da ce to vjerojatno bit zadnji skill, a neznam jel bi vise pomoglo kad bi brze popravljali gusjenice pa da se mogu okrenut u ključnom trenutku ili kad branim bazu ili kempam u grmlju da ih vec posteno nabusim prije nego me detectaju
btw. kaj se tice ono removed speed governora kojeg mi je neko preporucio za is4... ne sjetim ga se uvijek koristit ga ali danas jesam i ostetio se motor (kao sto i pise u njegovom opisu) pa me zanima kako pripazit da se motor ne osteti.. dal ga koristit samo na određeno kratko vrijeme ili...
Na TD prvo ide camo,repair,firefightin. Na heavya repair,camo,firefightin.Med repair,firefightin,camo.
Osjeti se razlika. Na JT su me zapalili i sam se izgasio pozar jako brzo jer jer imam taj skill na 90%.Popravljanje gusjenica traje cjelu vjecnost bez tog skilla za popravke .Naravno bitno je da imaju skillovi visok %
Copy sa http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/thoughts-on-upcoming-70.html
Najbolji tier10 heavy je:
6 | Maus |
---|---|
13 | IS7 |
5 | E100 |
3 | T30 |
Mozda bi bolje bilo pitanje: "Najjaci tier10 heavy je " Kak stoji E100 ima najvise glasova,tako da ce poznavajuci njih ili ga nerfat ili IS-7 ojacat ili dovest neki novi tier 10 ruski tenk.

Glupa anketa. Svaki T10 tenk je specifičan i bolji od drugoga u određenim situacijama...
Glupa anketa. Svaki T10 tenk je specifičan i bolji od drugoga u određenim situacijama...
Osim T30 koji nije bolji nigdje od ostalih tier10 tenkova. Nadam se da će nova perjanica amerikanaca zasjati kako bi i trebala.
Ma T30 rula.Doduše E-100 sa goldom je šiša uzduž i poprijeko al ajde,
ja sam mazohist jer volim underpowered US of A tenkove :)
Sto se tice skillova,meni je na T30 Repair bio prvi,FF mi je bio 2. dok mi je Camo bio 3.
Inače T30 se rijetko kada zapali,nekako je teško zapaliti,dok je repair nužan jer te skoro
svaki arty shot u blizini od 6m tracka.A Camo m je sada na 90%,dok nabudžim treći skill na 100% proći će nova godina :)
Repair na 100% pomaže mnogo.Znam da mi je na Panther II prvi skill camo(LOL),trackove popravlja vječno,dok T-44 sa primarnim repairom popravi ih unutar 3 sekunde,
znači i to puno.
Ja od sada na svakog tenka stavljam kao prvi skil kamuflažu iz razloga što se pokazalo da funkcionira i kod kretanja.
Repair i firefighting nisam primjetio da previše pomaže.
Živa istina...
Još nerfanja nijemaca...Slijedeći patch će omogućiti loltraktoru da se bori u svim borbama do tier x.
Moj glas ide za IS-7 jer je to sveukupno najbolji tenk za sve namjene.
Jel igrao ko ovaj turnir 7vs7 na ESL-u? Go4WOT?
Stalno mijenjaju pravila pa me zanima koji je max tier. I dalje t VIII, il su stavili no limit? Zna tko?
Da, koristi ga samo kad treba, dobro dođe ako što prije moraš potegnut uzbrdicu ili si na udaru artiljerije pa do prvog zaklona i slično, ako makneš limitator i zaboraviš na njega motor dosta brzo ode u k
U beti je bilo zabavnije, znao sam zaboraviti na njega da je uključen da bi u nekom trenutku javio samo da je motor oštečen.
vidio na youtubu PATTON company kako su isli u RUSH uf razorili su sve pred sobom IS-7 itd
Ja sam to igrao ovu nedjelju...da T8 max tier 7v7 i maximalan broj je 42.
da ,a i ima jedan na onoj mapi sa onim tracnicama i onim sumastim putem