World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gajotres kaže...

Shermane su njemci zvali upaljacima pošto je bila jedna granata dovoljna da ga pretvori u buktinju. Svatko je ima svoje probleme tokom rata. Rusi su tehnološki bili superiorni ali staljin koji je pobio sve časnike nije pomogao, i partijski komesari su znali djelovati na svoju ruku i na taj način gubiti vojsku. Problem njemaca je bio hitler i njegovo poprilično ograničeno strategijsko iskustvo.  Battlefield je odličan dokumentarac, veče bitke analizira u detalje i objašnjava probleme s jedne i druge strane.

A i saveznici su shermane zvali ''Čelični kovčeg''.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još jedan FAIL {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam odustao od igre i dao svoj acc nekome,tako da ako vam ne bude odgovarao na ingame chat da se ne cudite :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

3 puta zaredom sam danas ubijao po 3-4 protivnika i sve tri izgubio.Maloprije,sam se skrivao iza jednog kamena i tamo su me stlno ricochetali neprijatelji kojih je bilo oko 4-5(uključujući jednog panthera II),tim je naravno gubio i već su nam osvajali bazu,a ja se nisam micao iz sigurnosti,i onda neka 2 idiota me idu na chatu zvati idiotom,najglupljim ikada i sl. jer jednostavno nisam htio crknut.crknuo bi vjerojatno čim bi mi se 5% gusjenice vidlo.Ja sam bio u Panzeru IV,naravno mojih ni blizu,svi su ili umrli ili otišli na drugu stranu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Dosta ljudi ne zna da su njemački tenkovi na početku WWII bili dosta inferiorni u odnosu na druge nacije u pogledu oklopa i vatrene moći (čak su i Francuzi imali bolje tenkove pa su previše nada polagali u njih te su ih na čistini njemačka artiljerija i Štuke uništavali bez problema i tu su izgubili rat). Tada su Nijemci imali slabije tenkove ali su pobjeđivali jer su ih taktički bolje koristili uz podršku artiljerije i aviona. Nijemci izbacuju superiorne tenkove tek 1943 (Tiger I i II)

koji su bili nadmoćni u borbi na daljinu ali su u urbanim područjima bili ranjivi, iz toga razloga je Hitler započeo projektiranje super teških tenkova (Mausa).

idemo se nadovezati uz ovaj pametan post na OT temu. općenito gledano, nijemci su u drugom svjetskom ratu bili šampioni munjevitog rata i organiziranog povlačenja. munjevitim ratom su se iskristalizirali logistički problemi opskrbe postrojbi ali nikada nisu adekvatno bili rješeni. manjak resursa nijemce je taakođer stajao rata. primjera radi, UK nakon bitke za britaniju te poboljšane pratnje konvoja na atlantiku se oporavlja i na noge stavlja svoju ratnu industriju. staljin je primjera radi ratnu proizvodnju premjestio iza urala van dometa avijacije te grčevito držao kavkaski dio sovjetskog saveza bogat naftom koja je hitleru bila nasušno potrebna. njemačka ratna industrija jest bila disperzirana što je u jednu ruku bilo dobro ali nakon uvođenja dnevno noćnih bombardiranja nije mogla ispunjavati zahtjeve vojske. osim toga, dio generala odanih hitleru otvoreno je podcjenjivao protivnika što im se obilo o glavu. makar njemački generali su bili taktički genijalci, ponekad im je nedostajalo mašte kao i dobrog obavještajnog rada. bitka kod kurska je odlučena kada je generalu fon manštajnu odbijen munjeviti napad što je generalu žukovu dalo vremena za organiziranje napada, odstupnice i malo varanja radeći lažne položaje koji su zavaravali protivnika tjerajući ga na usmjeravanje snaga na nepotrebna mjesta. osim toga, izviđačke postrojbe crvene armije su agresivno izvršavale upade u njemačku pozadinu. zarobljavanjem jednog vojnika osovine su saznali točno vrijeme napada te ga baražnom artiljerijskom vatrom razrijedili. taj važan podatak je spriječio veći prodor njemačkih snaga u ruski teritorij. tenkovska bitka nije dobijena samo tenkovima već i zaštitom avijacije kao i baražnom artiljerijskom vatrom. montgomery je na sličan način razbio i afrika corps erwina romella. količina opskrbe po vojniku se kretala od 300 kg za jednog njemačkog vojnika do 1 tone za jednog ruskog vojnika (što vlastita proizvodnja što saveznička pomoć). usporedbe radi, jedan američki vojnik je imao 3,5 tone rezervi. dakle, nije sve u oklopu i jačini topa. ima tu puno važnih faktora koje sam naveo, a i njemački vojnici nisu voljeli duge iscrpljujuće bitke prsa o prsa jer se to kosilo sa pravilima munjevitog rata.

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Takodjer se gleda šta je koji donio na bojištu. Džabe tiger kad je premasivan i spor.Da naravno da ima jači top ali to je kao da mi kažeš da je auto x bolji od auta y zato što ima jači motor.Kada su rusi isfurali t-34 švabe su se dale u bijeg. T-34 je donio ogromnu premoć na bojištu i zbog toga je proglašen najboljim tenkom u povijesti. Recimo t34 se puno manje kvario a i kada se pokvari lako se popravi dok kad tiger crkne šanse da se popravi na bojištu su gotovo nikakve. Mnoge bitke je baš on odlučio i zato je tu di je. Ne od mene nego od nekog ko je ipak stručniji u tome nego ja{#}

ti i ekipa kad skužite da nije sve u jačini topa i debljini oklopa onda možda shvatite zbog čega baš on

PS. zar je toliko teško upisat u google "best tank in history" ??

pa imate par stranica prije filmiće koje sam stavio

1. njemci su imali velike i moćne tenkove

2. rusi i amerikanci su imali solidan tenk u masovnoj proizvodnji

3. imaš u jednom dokumentarcu di su njemci rekli nas 10 a 200 američkih tenkova na nas

4. njemački tenkovi su imali precizan top na preko 1 km i tenk kojeg su vidjeli je bio uništen

5. t-34 je bio srednje teški tenk koji je bio vrlo mobilan, solidnog oklopa i solidnog topa (kasnije su ga ojačali sa 88 mm) - jednostavno tenk je bio best buy (što znači za pare koje si dao dobio si najviše) ali daleko od toga da je bio najbolji

6. sherman je bio solidan tenk, ali ameri nisu dizajnirali taj tenk za borbu protiv tenkova (to se vidi i po silueti) već da bude potpora pješadiji (u biti više kao jako brza samohodna artiljerija) - visoka kupola je omogućavala dobru vidljivost i preglednost bojišta

tenk je bio proizveden u 50.000 komada, a veliki dio je završio i kod rusa kao land lease pomoć

i rusi su smatrali da je sherman ok tenk, ali mana je bila njegova visoka silueta na ruskim ravnicama

13 godina
World of Tanks

Da li je ovo ok rezultat za totalnog nooba? http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/501259432-Checola/

i zanima me koji top staviti na t-46

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Checola kaže...

Da li je ovo ok rezultat za totalnog nooba? http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/501259432-Checola/

i zanima me koji top staviti na t-46

za početak ok.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta kažete na sljedeće, imam VK3601h i KV3 koji idu prema hevijima te vk3001h i KV1S u liniji koja može ići prema mediumima, u tier 7 mislim ulaziti samo sa jednim heavijem i jednim mediumom, što bi odabrali za heavi opciju a što za medium opciju?

14 HEAVY - "IS" pa prema IS3
4 HEAVY - "TIGER" pa prema KT
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 16:18 (BIPS).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nastavak

6 MEDIUM - Panter pa prema PII
10 MEDIUM . KV13 pa prema T43

0 0 hvala 0
16 godina
BIPS kaže...

Šta kažete na sljedeće, imam VK3601h i KV3 koji idu prema hevijima te vk3001h i KV1S u liniji koja može ići prema mediumima, u tier 7 mislim ulaziti samo sa jednim heavijem i jednim mediumom, što bi odabrali za heavi opciju a što za medium opciju?

Meni je Tigar najlosiji Tier 7. Meksi je od VK3601H, jedino sto valja je top. Prima puno crit stete. T29 mi je najbolji Tier 7. Ali nemoj gledati samo sljedeci tenk u liniji. Gledaj sta bi vise volio, E-100 ili IS-7. Rusi imaju brzinu, prednji oklop i veliki alpha dmg. Njemci imaju precizne topove sa visokim RoF. Poslije Tigra je KT koji je najbolji Tier 8 tenk. Sve zavisi od toga sta tebi bolje lezi. 

A od mediuma, E-50 je vise snajper i support medium nego rush medium kao patoon i T-54. Ima najvise HP, najbolji top i odlican oklop. Ako volis dogfight onda T-54.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

U travnju su najavili novi USSR Tech Tree i tamo je Object 252 tier 9 heavy tank, a sad u četvrtak su ga najavili kao tier 8 premiun tenk

http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/ussr__full(eng).jpg

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/08/object-252-or-is-6-in-screenshots.html

jel netko zna malo više o tome?

edit: umjesto   Object 252 bit če T-10,   http://overlord-wot.blogspot.com/2011/08/object-252-or-is-6-in-screenshots.html?showComment=1314301343035#c9204295508594646695

POSJETITE: http://www.speedtest.net/wave/d2d7601cbc23a8a8
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 19:25 (tomek.75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma to ti je novi ruski premium tier 8 pošto se KV-5 nije pokazao pa sad moraju izbacit neki koji će razvaljivat Lowea i privuć luđake da iskeširaju 50€. Šta ih briga kad baza igrača samo raste a lova pristiže, to mogu izbacit brzo a završit sve grane to ne mogu. Koliko vidim dosta ovih s Bug foruma naručito bivših BOLT-aša je prestalo igrat, ne mogu nać nikoga za platoon čovječe. Danas mi je prvi put otkad igram puko film pa sam jednog svog rokno, šta ovo poplavljeno ime nestaje nakon 24h?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ma to ti je novi ruski premium tier 8 pošto se KV-5 nije pokazao pa sad moraju izbacit neki koji će razvaljivat Lowea i privuć luđake da iskeširaju 50€. Šta ih briga kad baza igrača samo raste a lova pristiže, to mogu izbacit brzo a završit sve grane to ne mogu. Koliko vidim dosta ovih s Bug foruma naručito bivših BOLT-aša je prestalo igrat, ne mogu nać nikoga za platoon čovječe. Danas mi je prvi put otkad igram puko film pa sam jednog svog rokno, šta ovo poplavljeno ime nestaje nakon 24h?

24h? Ja sam jednom kao arty ubio svoj arty jer je ubio ostali naš arty {#}

Plavo ime mi se maknilo odmah nakon sljedeće partije. Meni WoT nije još dosadio, jedino me prokleti Deus Ex odvlači od njeg pa ne stignem previše {#}

potpisujem se
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma mislim plavo ime u garaži?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pa nestaje nakon bitke-dvije. Samo nemojte pretjerat kao ja jer mozete dobit jednodnevni ban.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
World of Tanks

Ja sam napokon došao do T-44 ali nemam dovoljno credita da ga kupim, sad moram grindat money...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Odličan tenk, ali tek s drugom kupolom. I naravno ne zaboravi prvo ugradit WAR modul {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledajte kao nas susjedi caste poslije dobre bitke...

BFBC2 nick:HR_Teo WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BAD_BOY01 kaže...

Gledajte kao nas susjedi caste poslije dobre bitke...

pa to prijavi njegovim klan liderima.ako oni ne reagiraju onda prijavi tog clana i cijeli klan da vrijedaju na nacionalnoj osnovi.kolko sam skontao,to je zabranjeno

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas ujutro sam imao dobru seriju...donio sam si crew na pzIV na 100% i to mi je prvi crew koji mi je došao na 100%.Rate of fire na l-70 topu sa loaderom na 100% i sa rammerom je skoro kao da imaš flak gun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Names, Avatars, Images/Video, Signatures & Clan logos ....
3.11 that contain Logotypes, symbols, emblems or figures connected in one way or another with organizations, that violate or were violating existing laws and rules (For example, using different variations of Nazi symbolic, abridgements and signs( 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55) as well as credentials, names and surnames of Nazi leaders) which may provoke strong negative reaction/association or promote national/ethnic/religious hatred.
3.12 that are connected with negative historical or political personalities, first of all those who are judged by international courts for crimes against humanity, those that generally arouse feelings of suffering or disgust in the majority of people, as well as members of currently existing terrorist organizations

nebi li prema ovome trebalo zabranit i JNA i slične gluposti?

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

3.11 that contain Logotypes, symbols, emblems or figures connected in one way or another with organizations, that violate or were violating existing laws and rules (For example, using different variations of Nazi symbolic, abridgements and signs( 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55) as well as credentials, names and surnames of Nazi leaders) which may provoke strong negative reaction/association or promote national/ethnic/religious hatred.
3.12 that are connected with negative historical or political personalities, first of all those who are judged by international courts for crimes against humanity, those that generally arouse feelings of suffering or disgust in the majority of people, as well as members of currently existing terrorist organizations

bi,al to su rusi i srbi,skoro pa braca.ne diraju oni u svoje.

nije namjera vrijedanje srba,nego mi idu na zivce takve fore.nebi bilo u redu prema srbima ni da neki hrvat stavi klan "Operacija Oluja",pod pretpostavkom da se to odnosi na oslobodenje hrvatske prije 15-20 godina,jer se sad sudi nasim generalima zbog toga,isto kak se i srbima sudi.samo sto ja mislim da bi rusi prije ugasili nas klan,nego srbski.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 11:48 (lollik91).
14 godina
World of Tanks

Ma zaboli njih (Ruse) dok se u njih niko ne dira sve je super.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nije me dugo bilo i sad vidim... ili se ljudi hvale partijama ili kukaju o lošem tenku i kako grindaju..ništa više....

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
nani_cropes kaže...

bi,al to su rusi i srbi,skoro pa braca.ne diraju oni u svoje.

nije namjera vrijedanje srba,nego mi idu na zivce takve fore.nebi bilo u redu prema srbima ni da neki hrvat stavi klan "Operacija Oluja",pod pretpostavkom da se to odnosi na oslobodenje hrvatske prije 15-20 godina,jer se sad sudi nasim generalima zbog toga,isto kak se i srbima sudi.samo sto ja mislim da bi rusi prije ugasili nas klan,nego srbski.

Kad vidim kako velicaju neke gluposti ti srbi doce mi da napravim klan Operacija Oluja ili Bljesak.Tek bi poludili na ime Ustaše lol.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma šta možeš očekivat bolje od Lukašenkove bagre, pa za kakav su poster dali nagradu SERBIA klanu s velikim natpisom za otadžbinu ako to nije fašizam šta je onda. To im smetaju one njemačke panzer divizije s povijesnim obilježjima, a zamisli da netko naš stavi natpis za dom spremni.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ma mislim plavo ime u garaži?

ovisi što si napravio. u mene se zaletio m3lee (ja tada vozio jagdpzIV) i hicem mi razvalio gusjenice. onda sam ja okinuo njega i mislio kako je sve gotovo. krenuo sam svojim putem ali me m3 i dalje oštećivao pa sam ga morao ubiti. tada me počeo penisariti jedan pz3/4 pa sam i njega ubio. poslije toga se prebacio na protivnike te uništio jedan is i shermana. plavio sam se cijeli dan i nisam imao problema sa timovima jer sam igrao sa tigrom, osim na jednoj partiji erlenberg gdje me zbog plavetnila ubio moj gw panther. prije toga sam uništio protivničkog ferdu i t 29 te se spremao ubiti loewe kada me idiot ubio pravdajući se bojom. do kraja partije siromak nije ubio nijedan tenk i od ostalih iz tima trpio uvrede. osobno ne ubijam igrače obojane plavom bojom.

15 godina
World of Tanks

Eto...može se i bez premiuma...konačno..{#}{#}{#}

EDIT: Btw. našao sam fini milionček u Depotu...još 2 i po miliončeka do mišeka..:)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 13:54 (DamageHigh).

9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice