World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Duche kaže...
CW i protiv nas igra 13xIS-7, T-30 i IS-4

cw je epic fail.triba ogranicit broj tenkova ili nesto jer ovo je bezveze

17 godina
protjeran
World of Tanks

Jbt da mi je mjesec dana premiuma ima bi sve tenkove na lvl 10 i 9.

Evo rekord premium dana {#}

BTW t-44 dolazi u garažu za 10tak min.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 21:12 (memulica).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danas sam navečer bio na morskom žalu,prvi puta sam na moru nakon više godina.I tako ja razmišljajući mislim dali bi u tom uskom prostoru uspio sparkati panzera iv.lijepo bi mi naletio leopard u punoj brzini,ja bi mu sa l70 topom provjetrio motor i zapalio vatricu,a on bi me ocajno neuspješno pokušavao penetrirati.Onda sam skuzio da je wot unatoč svojim manama ipak dobra igra i da ju puno igram.

Onda sam isao na večernje kupanje u plicak i mislio si kako većina tenkova je mogla već i onda ići u te dubine,bar mislim.

P.s.ovo je pisano mobitelom pa fali koji ć i č...
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Bilo bi još bolje da imam laptop sa wotom.
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
World of Tanks

Web im je down..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 0:10 (DamageHigh).

1 0 hvala 0
15 godina
deadman kaže...

Ovdje možete pogledati borbe između WoT developera i Panzerknackera, njemačkog tima koji je nedavno pobijedio u The Drill Championshipu.

Developeri su izgubili 5:0 pa možemo očekivati još jače nerfanje njemačkih tenkova.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bude li u sljedećom patchu nerfanje Njemackih tenkova ja ću izbrisati/prodati acc za sitne pare.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovakve partije su postale normala.Ni opalio nisam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Ne igram WoT već kojih tjedan dana  i osjećam se bolje :D.

Šta njubovi u WoT-u rade mentalnom zdravlju, to je grozno.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 6:49 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Ne igram WoT već kojih tjedan dana  i osjećam se bolje :D.

Šta njubovi u WoT-u rade mentalnom zdravlju, to je grozno.

Nemoj se nervirati, to je samo igra. Zabavi se i kad gubis, nema svrhe nervirati se, a ako ti neko bas ima zelju ici na k onda ga opalis i amen, odma se bolje osjecas.

16 godina
World of Tanks

Ja imam još 10 dana premium i onda brišem igru i prodajem acc. Sve igre koje se previše oslanjaju na timski rad nakon nekog vremena postaju previše frustriraujuće i zamorne.

Zadnjih  dana igram s arty i obično budem ubijem u prve dvije minute jer klasika svi odu na jednu stranu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Zar GW Tiger stvarno ima tako smiješni kut topa? {#}

Btw. jbo vas, kukate već 50 stranica. Ako već kukate, kukajte konstruktivno, kao 0pti i zrimo, da imamo šta čitati. Ako vam se ne igra, izbriši/prodaj account/jednostavno nemoj igrati i svi sretni..

16 godina
World of Tanks

Btw. jedno pitanje za iskusne - kupio sam GW Panthera, i malo se razočarao...radim damage eventualno 400-500, a ne 900-1500 koliko piše...

Znam da ne bude full pentracija, ovo, ono...ali damage nije puno veći nego onaj s Hummelom..o.O

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Bez brige. Nikad artiljerija ne radi 100% onog što piše. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Zaja kaže...

Zar GW Tiger stvarno ima tako smiješni kut topa? {#}

Btw. jbo vas, kukate već 50 stranica. Ako već kukate, kukajte konstruktivno, kao 0pti i zrimo, da imamo šta čitati. Ako vam se ne igra, izbriši/prodaj account/jednostavno nemoj igrati i svi sretni..

Šta ćeš moram kukat  kad popušim po 7-8 partija za redom, meni se čini da sve više i više igrača pati od sindroma mase, gdje pođu dva tenka tud svi. Zato sam i uzeo pauzu da se malo oporavim od ovakve količine gluposti. Jeste gledali kako su Crveni spušili od Švaba ima da u sljedećem patchu nerfaju njemačke tenkove tako da ms-1 buši Mausa {#}.

Glupani da slušaju us i eu korisnike mogli bi od igre napravit čudo i još je više popularizirat naručito kad bi se malo više odmakli od MMO i približili više shooteru (malo povećali exp i samim time skratili grind, te smanjili cijenu municije da možeš igrat ko čovjek, ako su oni bili u oskudici za vrijeme WWII ne mora značit da su svi), ali oni moraju prvo naravno zadovoljit svoje a ko j*be ostale.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je ovo s lagom danas, neigrivo.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo objašnjenje oko ghost tenkova:

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Btw. jedno pitanje za iskusne - kupio sam GW Panthera, i malo se razočarao...radim damage eventualno 400-500, a ne 900-1500 koliko piše...

Znam da ne bude full pentracija, ovo, ono...ali damage nije puno veći nego onaj s Hummelom..o.O

Nekad bude po 600-700 ali gw panther je bolji od hummela.precizan je i radi veci dmg. rammer,gun drive,vetilacija i spreman si za farmanje{#}

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

pa dok ne istražiš drugu cijev i posada ne bude na oko 98%, GW Panther je omanja gnjavaža. dakle, uzmi nabijač i poboljšan mehanizam nišanjenja te peri. postoji i dobar TD mod, jučer na himmelsdorfu bio najbolji tenkista. stukao protivničkog GW Panthera i onda u TD modu urokao pet tenkova. ako ti išta znači, do sada sam dva puta oneshotao Tigera jedinicu sa full healthom. dobra samohotka, mislim kako neću ići na više poslije nje.

16 godina
m4r1ju4n kaže...

pa dok ne istražiš drugu cijev i posada ne bude na oko 98%, GW Panther je omanja gnjavaža. dakle, uzmi nabijač i poboljšan mehanizam nišanjenja te peri.

Bez brige...sve je to već gore..;)

Sviđa mi se, samo sam očekivao mrvicu veći damage...

16 godina
odjavljen
Duche kaže...

Nemoj se nervirati, to je samo igra. Zabavi se i kad gubis, nema svrhe nervirati se, a ako ti neko bas ima zelju ici na k onda ga opalis i amen, odma se bolje osjecas.

Ma nisam se ja toliko nervirao koliko sam redovito bio bačen u mečeve sa idiotima, ili me pak uvjek tupne na dno liste. Čovjek izgubi volju nakon 2k mečeva <.<.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala bogu nabavih 12,8 cm top na ferdinanda{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 18:51 (shady1024).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Hvala bogu nabavih 12,8 cm top na ferdinanda{#}

Sad pocinje farmanje.uzivaj jer kad dodes na JT jako ces se razocarat(a mozda i neces?).

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
m4r1ju4n kaže...

pa dok ne istražiš drugu cijev i posada ne bude na oko 98%, GW Panther je omanja gnjavaža. dakle, uzmi nabijač i poboljšan mehanizam nišanjenja te peri.

Bez brige...sve je to već gore..;)

Sviđa mi se, samo sam očekivao mrvicu veći damage...

sve ovisi u koji ti dio tijela tenka granata doleti. ponekad zna biti frustrirajuće ali ponekad i lupi gdje i sam nisi htio pa te razveseli.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja bi predlozio devsima ali kad nebi oni poslusali;da npr za svaki achievment(top gun,sniper,kamikaze,scout,withmann,bilotte,fadin i slicno) dobijes gold..

ono tipa za skauta 30 golda ako si scout u bitci,za sniper isto tolko,za withmanna npr 150 golda i tako..po tezini da poredaju,da ne daju basnoslovne cifre,ali mislim da bi ljudima koji ne zele placat za igru i to bilo dovoljno..da si tu i tamo mogu uzet premium ili pak da skinu modul koji i tako...dalo bi jednu novu dozu u igri...

ovak kad nemos do golda nikako je malo lose  :(

EDIT: ovako sve te medalje i postignuca trenutno sluze samo za cisto preseravanje :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 22:47 (TWade).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
TWade kaže...

ja bi predlozio devsima ali kad nebi oni poslusali;da npr za svaki achievment(top gun,sniper,kamikaze,scout,withmann,bilotte,fadin i slicno) dobijes gold..

ono tipa za skauta 30 golda ako si scout u bitci,za sniper isto tolko,za withmanna npr 150 golda i tako..po tezini da poredaju,da ne daju basnoslovne cifre,ali mislim da bi ljudima koji ne zele placat za igru i to bilo dovoljno..da si tu i tamo mogu uzet premium ili pak da skinu modul koji i tako...dalo bi jednu novu dozu u igri...

ovak kad nemos do golda nikako je malo lose  :(

EDIT: ovako sve te medalje i postignuca trenutno sluze samo za cisto preseravanje :(

Naravno da ne bi poslušali...teško ti dobiti scout badge..zaletiš se u bazu i to je to...

To s goldom je sve fino proračunato i sve to skupa je jedna jako velika navlakuša...nema đabe ni u stare babe, jelte..

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma nek daju dodatni exp i lovu!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Keep dreaming people. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

hm, mene zanima zakaj si bio na otvorenom?

pa oko tebe drveća koliko hoćeš a ti nasred čistine i još se čudiš da si mrtav????

Pa kaj ti nisi čuo za kamuflažu?

17 godina
protjeran
m4r1ju4n kaže...

ako ti išta znači, do sada sam dva puta oneshotao Tigera jedinicu sa full healthom.

Ja sam par puta IS-3 i to u vožnji.

Odlična artiljerija, ali samo kad je posada na 100% i svi moduli popunjeni (rammer, vent i brže punjenje). Bolja je najviše zato, jer ima pokretnu kupolu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 11:36 (memulica).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice